Brumbrum!

Jag och Niklas kom nyss hem från en sladdrunda. Först var vi uppe hos Stefan och bytte däck. Sen åkte vi till mon och gisen. Jag fick faktiskt prova, och jag var jävligt bra måste jag säga! Jag tyckte det var kul, men jag säger fortfarande att det är töntigt att åka runt som Niklas och hans kompisar och sladda på Lv3. Volvoraggarvarning står jag fast vid!

Nu kommer snart mamma hem och då ska vi ge henne presenter :)



Hejhej!

My day today

Som sagt så åkte vi äckelvolvon till skolan imorse. Eller först åkte vi till lägenheten, sen till Nånö och lämnade bilen och sen tog vi bussen till skolan. Bilen går inte att låsa så Niklas vill inte ha den stående vid skolan.
Som första lektion hade jag svenska. Dötråkigt, vi håller på med Bellman och det kan vara det tråkigaste jag gjort. Sen hade vi BAT med Anders, och det är alltid lika slappt och bra. Vi fick sluta tidigt också så det tackar vi för!
Sen hade vi sista lektionen med Göran. Det var meningen att vi skulle sluta 13:20 idag, det står så på schemat. Men vi var tvungna att kolla på Blood Diamond som var 2 timmar och 10 minuter lång så vi var kvar i skolan till 14:40 ungefär. Den filmen är faktiskt riktigt bra!
När vi slutade gick jag till bussen med Repan och nu sitter jag hemma och väntar på mat. Niklas är i Norrtälje och fixar däck till sin bil...

Ikväll ska vi fira mamma. Jag vågar fortfarande inte skriva vad hon ska få ifall hon sitter på jobbet och smygläser bloggen. Så det får ni veta en annan gång!

Det där med dagens uppskattning som jag snackade om imorse.. Vet inte riktigt hur jag ska göra det. Men idag går Dagens uppskattning till Mia för att hon fixade datorer och klassrum till oss när hon egentligen hade lunch. Det var väldigt snällt!


Det är tur att vi har varandra

Ni som inte vet vad jag menar med rubriken, jag ska förklara för er.
Våran huvudtränare Micke Sahlberg har hoppat av som tränare för oss. Han har själ som vi accepterar och han gör det för sin egen skull och för våran skull. Det handlar ingenting om att vi ligger sist i serien.
Så nu är det Helene, Madde och Patrik som vi har bakom oss.

Sen kom jag på en sak i natt. Vi hade ju teambuilding igår, och då fick jag tanken igår när jag skulle sova att jag kanske skulle ta och skriva någonting här om tre personer varje dag. Skriva vad jag uppskattar med dom.

Nu måste jag faktiskt skynda mig på, ska åka äckelvolvon med Niklas till skolan nu.
Och idag fyller min mamma 46 år, så ikväll ska vi uppvakta henne :)

Ha en bra dag!

Giraffen

Dagen har varit jättebra. Jag har lärt mig massor med nytt, som egentligen ska vara självklart men tyvärr inte är det. Jag har lärt mig hur jag ska bli en giraff.
Många förstår inte vad jag menar nu, men dom som behöver veta det vet redan vad jag menar och mer behöver jag inte säga :)

Ha en bra kväll och tack Brenton, du är great!


En trött människa

Nu är jag uppe tidigt igen. Eller ganska tidigt. Jag ska åka till Rimbo och hämta Johanna, Åsa, Soffe och Becka och sen åka vidare till Kullängen och ha teambuilding med Brenton. Det blir säkert jättekul!

Vi håller på mellan 10 och 17, så jag är väl hemma vid 18 kanske.

Imorgon är det skola igen. Skönt! Efter skolan ska jag troligtvis träffa Henkan en stund. Vad vi ska göra kanske jag skriver imorgon :)

Ha en bra första advent!

Jag är så otroligt trött på det här nu

Förlust igen.

Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Jag är helt tom på ord. Vi förlorade. Mot Önnered. Vi som skulle vinna mot det här laget! Vi bara skulle vinna.
Jag förstår inte ens varför vi inte lyckas. Jag har mina egna idéer om hur vi ska spela, men det är tränarna som bestämmer.

Nu väntar vi på att alla ska komma på bussen, och sen ska vi åka till något ställe och äta. Denna gång inte på Donken som vi alltid ätit på. De vuxna och vissa spelare har tröttnat och vill äta normal mat.

Hoppas ni andra haft en bra dag, för det har inte jag!

Kan också tillägga att domarna var helt bedrövliga. Man ska inte skylla på domarna, dom avgjorde inte matchen. Men dom dömde väldigt ojämnt!

På vägarna

Imorse hämtade Patrik mig 04:35. Usch vilken tid.. Bussen gick 05:00 och vi har för en stund sedan passerat Jönköping. Så vi har ungefär 2 timmar kvar.
Vi sitter just nu och tittar på Nile City. Jättekul! :)

Matchstart 13:45, håll tummarna för oss! Den här matchen ska vi bara vinna!


Min moster har sagt att man ska se till att alltid vara den som älskar minst

Det är så konstigt. Varje gång Niklas inte är här med mig så saknar jag honom. Jag vet inte vad han gör just nu, men för en timme sen spelade han något spel med Olsson, Mange och Martin, och han hade börjat bli lite småfull.
Och jag har bestämt att jag inte ska ringa ikväll. Jag ska inte ringa och störa och säga att jag saknar honom och är orolig och blablabla.
Jag är jämt orolig för honom. Så fort han inte hör av sig när han är med sina kompisar, så fort han är ute med bilen, så fort han inte är där jag är. Jag tänker alltid "tänk om han krockat, tänk om han blivit nedslagen". Hur ska jag bli med mina egna barn egentligen?! Herre min gud.. Jag måste lugna ner mig tror jag. Jag är inne i någon konstig period där jag oroar mig för allt möjligt.
Hur som helst.

Sitter just nu och väntar på att Idol ska börja, och på att mina ghostchilis ska bli klara på farmville. Kan ju också skriva att jag har expandad min farm till 22x22. Så nu är den större och finare :) Tyck att jag är en tönt som spelar farmville, men ni som inte har testat har missat något. Om ni provar så kommer ni sitta fast i farmvilleträsket, för det var precis vad jag gjorde!

Uppstigning 04:10 imorgon. 04:10. Helt sjukt egentligen! Som jag skrev till Alex på facebook, tänk om alla bra lag fanns här uppe istället. Typ enköping, tumba, skånela, ceres, tyresö. Hur skönt skulle inte det vara att slippa alla dessa göteborg och skåneresor?


Check!

  • Packat väskan till Göteborg - CHECK
  • Duschat - CHECK
  • Rakat benen - CHECK
  • Packat upp allt från lägenheten - CHECK
  • Laddat mp3n - CHECK



    JAG ÄR LADDAD!




Frågan är vad jag gör hemma nu?

Jag som skulle träna. VI som skulle träna. Vi sex.

Jag kom till sportcentrum och mötte Micke och Johanna J i korridoren på varsin stol. Micke sa åt mig att sätta mig. När jag satt mig sa Johanna att det inte var någon träning. Nähä? Det var tydligen fotbollsturnering. Dålig kommunikation?

Nu är jag hemma iallafall. Ska snart äta något gott med mormor och familjen. Sen ska jag packa till Göteborgsresan imorgon och sen blir det myskväll med godis som mormor har köpt och Idol.

Mormor är en bra människa. Henne kan jag prata med om allt möjligt. Min mormor!

Ha en bra kväll allihopa, och håll tummarna för oss imorgon!

Jajamensan!

Jag kom nyss hem ifrån Rimbo. Har varit där med mormor och hämtat Daniel och köpt godis. Såg skabbet sitta på Subway också, usch och fy!

Igår kväll sa mamma såhär "Kolla mina magrutor!", dom syntes inte men dom kändes. Hon har verkligen blivit seriös med sin träning. Hon går på friskis tre gånger i veckan, gymmar ibland och är ute och går klockan 6 varje vardagsmorgon. Jag tycker iallafall att hon är jätteduktig :)

Nu ska jag kolla lite på datorn, och sen ska jag och Niklas åka till Norrtälje.
Träning ikväll till 19:30 och sen blir det hem och kolla på Idol. Niklas stannar i Norrtälje för han ska kolla på hockey och sen ska han ut med några kompisar.

Skriver nog senare,
Hejhej!


Det var som det brukar vara

Jag vart kissnödig på uppvärmningen, och det var lite småflamsigt en stund på träningen.

Annars gick träningen bra. Vi tränade på det vi brukar göra, och det är träning imorgon igen i Norrtälje. Laget tills på lördag ser som vanligt ut förutom att Tove spelar istället för AK, Steffi är sjuk och Fanny är sjuk.
Hoppas att vi ska kunna vinna ändå även fast vi har sjuklingar osv!

Imorgon ska jag inte jobba. Känns bäst så. Jag ska passa på att göra massa andra nödvändigheter som behövs här hemma. Kanske beställa lite fler julklappar? Buh, mina pengar sinar..

Ha det bra och God natt!

Gulligull! ♥



Känns dåligt

Jag gick upp 06:25 imorse. Jag åt frukost och klädde på mig, sa hejdå till Niklas och åkte iväg till jobbet. Jag jobbade i kanske 2 timmar, sen började jag känna magen. Och det finns ingen toalett där vi jobbar så man får ju typ panik! Men jag jobbade på, tills jag kände att jag började bli lite smått skakis i armarna när jag rollade väggarna, och skakis i benen när jag skulle upp på bocken. Och sen kändes det nästan som att jag skulle svimma en gång. Så då tänkte jag att nej, jag har inte betalt för det här, och mår inte jättebra, så varför ska jag stå här och jobba? Så jag ringde Niklas och frågade om han kunde hämta mig, och det gjorde han. Det känns dåligt av mig ändå. Snickarna där vi jobbar hade fixat varsin räkmacka till alla oss, men jag tackade nej till den. Kände mig inte alls pigg på att äta den där med massa majonnäs och allt. Men jag älskar räkmackor! Och det känns taskigt mot Henkan att dra ifrån jobbet sådär bara. Men jag har ju faktiskt ett eget val, som Niklas sa till mig, och jag måste tänka på mig själv också.
Så nu ligger jag i sängen och har precis läst massa bloggar. Frida Frigren, som jag för övrigt inte känner och aldrig har pratat med, fick en son i natt. Jätteroligt tycker jag! Hoppas att man får se den i skolan någon gång.

Ikväll blir det träning om jag blir piggare. 19:00-20:30. Helt OK tid att träna på. Men det brukar vara ganska flamsigt på dom träningarna, och jag blir ALLTID kissnödig på uppvärmningen. Helt sjukt, varenda gång verkligen.

Nu ska jag lägga mig och vila.
Ha det bra!

Det går inte bra nu

Träningen för mig gick halvbra. Skotten satt inte riktigt som dom skulle och sånt där.
Cassie har gjort illa sig, typ i vaden eller knät. Och det är osäkert ifall hon kan spela på lördag. AK har ramlat och fått sy 8-10 stygn i knät, och även där är det osäkert om spel. Steffi är sjuk, och man vet ju aldrig när en människa blir frisk.
Det går inte bra nu.

God natt!

Träningsdags

Nu ska jag dra på träning,
HEJ!


Träningsdags

Nu ska jag dra på träning,
HEJ!


Ett stycke julklapp

Idag kom Niklas hem kvart över ett. Han hade slutat tidigt eftersom det regnade. Så vi åkte till Edsbro så att jag fick ta ut paketet som jag beställt. Sen åkte vi till Stefans jobb och pratade lite med honom. Han har tydligen fixat så att en kompis till han kan laga Niklas bil. Niklas blev överlycklig typ. Så imorgon kanske hans bil går att köra.
När vi kom tillbaka till lägenheten åt vi nudlar och nu har Niklas och Max precis dragit. Dom ska till Max pappa och mecka bil. Fattar inte hur kul det kan vara...

Nu ska jag ringa Repan.
HEJDÅ!

Bläblä!

Jag mådde illa imorse, så jag stannade hemma från jobbet. Usch, att ha ont i magen och må illa måste vara det värsta som finns nästan.

Jag kollade iallafall på Vakna med the Voice imorse. Det är faktiskt ganska kul. Idag gästades som av Olle Waller. Han är ganska snuskig egentligen tycker jag, men ändå ganska rolig. Och ni som vet vem Olle Waller är förstår ju vad dom pratade om också!

För att vara snäll mot min pojkvän, så har jag frågat runt lite efter en bakaxel till en volvo 740 årsmodell 86. Han behöver en sån för att kunna laga sin bil.
Så vet ni någon som har en bakaxel till en VOLVO 740 ÅRSMODELL 86 så kan ni ju säga till! :)

Ha en bra dag!

Good night my friends!

Nu har jag och Niklas kollat på en film. 9 hette den. En animerad film som handlade om små varelser typ. Den var helt OK. Till filmen åt vi chipsen, gurkan och dippen som vi köpte innan. Mmmmmm Supergott!

Jag hade tänkt gå och borsta tänderna och sen hoppa i säng, är jättetrött faktiskt. Sen ska jag säga såhär, att jag har nästan i hela mitt liv bara borstat tänderna på morgonen. Någon gång ibland har jag borstat både morgon och kväll. Men det jag ska komma till är att jag har tänkt till, och kommit på att jag ska ju ha mina tänder i hela mitt liv. Dom ska jag äta med och allt! Så nu har jag börjat borsta både morgon och kväll :) BRA!



God natt!

Det blev sent, men också tidigt

Ja, men det visste ni ju redan. Jag blev hämtad 08:30 imorse :P

Vi åkte till Rösa och spacklade tre rum, sen åkte vi vidare till Arninge och gjorde klart och städade av allting där. Och sen åkte vi hem. När jag kom in i lägenheten låg Niklas fortfarande i sängen och kollade på film. Jag hoppade ner och la mig bredvid och somnade. När jag vaknade hade jag dreglat ner hans tröja, haha! Sen fixade jag lite på farmville och sen skjutsade Niklas ner mig till naprapaten.
Jonas, naprapaten, sa att allt såg mycket bättre ut och att jag var mycket mjukare i både rygg och nacke. Alltså har mina övningar givit resultat, vilket är jättebra! Men fortfarande känner jag exakt samma känsla när jag vrider på huvudet åt ett visst håll..

Nu har jag och Niklas precis ätit köttisar och mackisar. Mums! Vi har också handlat chips, gurka och dip som vi ska äta ikväll :) Vi brukar göra så rätt ofta, köpa gurka och morötter och dip och äta. Supergott och mysigt framför tvn!

Nu ska jag hjälpa Niklas att diska och plocka undan.
Hejsvejs!


Hit och dit

Imorse ringde Niklas alarm 06:10. Jag låg kvar för mitt alarm skulle ringa 06:30. Skönt att ligga kvar när han får gå upp ;) Sen 06:16 får jag ett sms där det står att jag kan sova vidare och jag blir hämtad 08:00 istället för 07:00. Woho!
Efter en stund kommer Niklas och lägger sig i sängen igen och säger att han som han skulle jobba med idag ringde och sa att han skulle följa med sin fru till sjukan, så Niklas är ledig idag (IGEN!). Skönt för han!
Nu för ungefär 10 minuter sen fick jag ett till sms där det stod att han jag jobbar med blir ännu senare, så han ska försöka komma hit till 08:30. Och nu kommer jag inte kunna somna om igen så jag sitter uppe vid datorn istället.

Träningen igår då. Den gick faktiskt bra, även fast jag var helt slut efter att vi hade sprungit 15 gånger i backen utanför. Pjuh.. Träning igen i Norrtälje på onsdag!

Jajja, ni får ha det så bra iallafall!

Vad säger ni om den här då ?

Try JibJab Sendables® eCards today!

http://sendables.jibjab.com/view/J7MvC1dfPowlCBNH


HAHAHHAH!

God morgon God dag God kväll God middag

Vi tar allt på en och samma gång.

Idag vaknade jag vid halv 10 ungefär. Jag var så himla kissnödig så jag kunde inte sova längre. Så jag gick in och gjorde mitt, sen gick jag ut igen och satte mig vid datorn.
När Niklas vaknade gick vi in och åt frukost, och sen gick jag och duschade. Efter att jag hade duschat och klätt på mig ringde jag till Brenton och "bokade möte". Jag åkte dit direkt och pratade. Han är verkligen toppenbra på att prata med människor, och man förstår hur han menar med saker och ting. Alla borde ha en alldeles egen Brenton!
När vi hade pratat klart så visade han mig runt i sitt hus. Det var enormt! Hur många rum som helst och jättefint var det. Skulle lätt kunna bo där.

Sen åkte jag iallafall hem. Niklas låg fortfarande i soffan, precis som han gjorde innan jag åkte. Vi käkade lite och nu har jag precis putsat fönster ute på rummet och tagit hand om massa tvätt. Niklas står ute och tvättar swiften. Så nu blir det fräsch och fin ;)

Träning ikväll. 19:50-22:00. Fortfarande lika drygt med sena träningar... Speciellt när man ska upp tidigt imorgon och jobba! Skönt att det är sista veckan, så man får komma till skolan och träffa alla igen. Och sen är det ju inte långt kvar till jullovet heller. Iofs ska jag jobba 7 dagar på lovet, men det gör inte mig något för jag behöver verkligen pengar! Känner mig så himla fattig just nu. Och det blir ju inte bättre utav att man måste köpa massor med julklappar heller..

Shit the same, nu ska jag göra något vettigt.
HEJHEJ!

För mig är det här skrot

Nu har vi varit uppe hos Stefan och jag har fått sett Niklas nya älskling. Om jag ska säga vad jag tycker, så tycker jag att jag är snyggare än det där skrotet. Höhö!







Nu sitter iallafall jag och väntar på att mina grapes och pineapples ska bli klara på farmville, och Niklas spelar guitarhero.
Vi tittade på en hyffsat bra film tidigare idag, Asylum.

Senare ikväll kanske vi tittar på någon mer film, vi får se!

Imorgon ska jag och Niklas tvätta fönster här hemma, och senare på dagen ska jag träffa Brenton och prata lite med honom. Brenton är våran mentala tränare, och alla spelare ska ha individuellt möte med honom. Jättebra tycker jag!

HEJDÅÅÅÅ!

En trött dag

Vi kom till Rimbo 02:00 i natt. Niklas hämtade mig där, och vi skjutsade även hem Soffipropp och Pet.
Halv 3 var vi hemma i Edsbro, och då blev det snark direkt. Fy bubblan så trött jag var.
Vaknade 09:22 imorse, fattar inte att jag inte kan sova längre. Gick iallafall upp och åt frukost och kollade lite på datorn. Sen fixade jag och Elin julklapp till mormor. Jättebra blev det! En fotobok med massa bilder från när hon fyllde 75. Vi tror att hon kommer uppskatta den väldigt mycket :)

Sen åkte Niklas iväg med pappa och Stefan till Norrtälje för att hämta sin bil som gick sönder igår (!). Alltså den bilen han köpte igår.. Verkar som att det var något knas med snubben han köpte den av. Menmen, det är hans problem! Jag tycker ju ändå att bilen är ful så för mig spelar det ingen roll att den går sönder :P

Nyss så beställde jag julklapp till mamsen också. Jag hade rabattkupong på en sida så jag beställde därifrån. Jag är inte säker på om mamma läser min blogg, så jag tänker inte skriva vad jag beställt och vart ifrån.

Ikväll var det tänkt att jag och Niklas skulle gå på New Moon, men vi avbokar det. Båda är så himla trötta så vi stannar hemma och tar en myskväll istället :)

Ha en bra daaay!

Herre min Gud.

Jag vet inte vad som händer. Jag vet inte vad som händer med laget. Jag vet ingenting.
Vi spelade så jävla dåligt första 8 minuterna, 1-9 låg vi under med. Sen drog vi ikapp och låg under med 2 bollar bara. 2! Första halvlek slutade iallafall med att vi låg under med 3, och hela laget var taggade till 1000.
Vi bestämde oss för att forsätta som vi gjorde dom sista 18 minuterna i första halvlek, och alla var överens. Domarna blåste igång andra halvlek, och den starta precis som första halvlek, 1-9. Riktigt dåligt alltså. Kärra gjorde mål på mål och vi fick inte tag i dom, och vi satte heller inte våra egna lägen. Vi jobbade inte tillsammans, och inte heller för varandra.
Kärra hade ett mål, och det var att göra minst 35 mål. Dom gjorde 45. Vi hade ett mål, och det var att göra två bra halvlekar. Vi gjorde nästan en hel bra halvlek.

Ja, vi förlorade med 26-45. 19 bollar, och det är aaaalldeles för mycket. Skitsamma.

Nu sitter vi på bussen och ska hitta någonstans att äta. Det blir nog Donken som alltid låter det som, även fast alla inte vill äta där.

Vi är väl hemma vid 2-3 någongång. Niklas hämtar mig i sin nya fula bil. Snällt av honom!
Nu måste jag skörda mina morötter på farmville.

Hejsvejs!

Första stoppet

Imorse mådde jag dåligt. Riktigt dåligt. Jag ville verkligen inte åka med till Göteborg. Jag mådde illa och började gråta och fick ångest över att jag skulle behöva sitta i en buss i över 6 timmar och kanske må illa som jag har gjort dom andra två göteborgsresorna.

Men nu har vi iallafall gjort vårat första stopp i Gränna. Jag har köpt en chipspåse, två kexchocklad och en apelsinmer.
Vi fick nyss våran lunch också, som vi ska äta snart. Två timmar kvar till göteborg och 4 timmar kvar till matchstart.

Jag uppdaterar mer efter matchen.
Ha en bra dag!

En utan dom bästa klippen jag sett!

Lite seg i början, men ha tålamod! I LOVE IT!

http://www.tackfilm.se/?id=1258753219941RA93


God natt! :)

Tyrold

Herrarna vann matchen mot Tyrold. Det var en kul match att se faktiskt, tufft!
Nu sitter jag hemma i Edsbro i soffan och väntar på att Idol ska börja. Jag har inte sett alla låtar, men jag tror ändå att Mariette eller Reza åker ut.

Imorgon klockan 09:00 bär det av mot göteborg. Usch, jag har verkligen ingen lust att åka buss i 6 timmar igen.. Tur att vi har köpt mobilt bredband så att jag kan ha internet några timmar iallafall.

Nu ska jag kolla facebook osv,
Ha det bra och önska oss lycka till imorgon!

Killen som är bra på att spara pengar

Niklas ska tydligen åka och köpa den här imorgon. SKITFUL tycker jag!


Fredagsmys!

Fick sluta tidigt idag igen. Herre gud så skönt!
Vi har varit i Arninge idag. Jag målade fönster och lite väggar. Blev bjuden på lunch av Henkan också, kebabtallrik. Mumsigt!

Nu sitter jag i soffan i lägenheter och väntar på att Niklas och Elin ska komma hit. Ikväll ska vi kolla på herrarnas match som jag redan har skrivit.

Har inte så mycket att skriva så nu struntar jag i det här :P

Hejhej!

06:16

Godmorgon! Alldeles för tidigt för mig..

Jag blir hämtad om 10 minuter ungefär. Då ska vi åka och greja i Arninge igen. Jag ska måla fönster och Henkan ska måla väggar. Sen vet jag inte vart vi ska. Men Henkan ska bjuda på lunch idag iallafall :)

Träningen igår gick bra. Det var mycket skotträning och det behövdes. Fick även en lektion i kantskott av Fredrik. Tacktack!

Ikväll ska vi kolla på herrarnas match mot Tyrold 19:30, sen blir det race hem till Idol.
Nu måste jag plocka undan frukosten och borsta tänderna.

Trevlig fredag!

Tidigt idag igen och massa näsblod

Idag fick jag sluta tidigt igen. Kom hem vid kvart i 1 men då låg Niklas med datorn och kollade på film, så jag kunde inte skriva då.
Vi åkte iallafall till Arninge imorse. Jag fick måla alla fönster och sen spackla lite. Sen åt vi halv 11, och när vi hade ätit klart och sitter och pratar lite, så känner jag att det börjar rinna ur näsan, så jag känner efter med fingret och får blod på fingret. Så jag frågade Henkan om han hade något papper och höll för näsan. Han hade inget papper, så vi gick ut och kollade i bilen. Och grejen är att det inte finns någon toalett på jobbet vi är på i Arninge, så det finns inget papper eller någonting där. Och i bilen fanns det inte heller något. Så Henkan springer iväg till någon firma och hämtar papper där. Medans han gör det så ställer jag mig vid en vattenkran och fräser ur näsan. Inte så fräscht kanske, men det gjorde jag iallafall. Sen kom Henkan med massor med papper.
Sen tog vi bilen och åkte till Norrtälje. Vi åkte till det rosa huset. Jag slipade och Henkan spacklade, eftersom att jag spacklade igår så fick Henkan spackla idag.
Sen åkte vi till Super-grund och målade på ett badrum där. Och sen fick jag sluta för det fanns inget mer jobb. Jäääätteskönt!

Ikväll är det träning 19:00-20:30, och imorgon blir jag hämtad 06:30 så det blir sängen tidigt ikväll.

Hejhopphejdå!

Humbarumba

Tjena, kom nyss hem ifrån träningen. Det gick hyffsat bra.
Sitter just nu med min snygging och äter gurka och morötter med vitlöksdip. Så himla gött!! Sen har Nicken köpt ananassaft, riktigt god faktiskt.

Imorgon blir jag hämtad 06:45, så jag ska nog sova snart.

Hejsvejs!

DJSM steg 3

Kulig grupp vi fick :P

Grupp 9
Sävsjö/Eksjö
Rimbo HK      
Gökstens BK      
OV Helsingborg      
IK Sävehof  


Så det blir en resa ner till småland!

Det är alltid lika skönt att sluta tidigt

Imorse skulle ju jag bli hämtad 07:45, det skrev jag ju tidigare. Jag blev hämtad 08:15. Så jag hann med att mysa lite med min älskling innan jag blev hämtad :) Han jobbar inte för han har någon krucks i ögonen, så han är svullen och så.

Vi åkte iallafall till Arninge imorse och spacklade och målade lite. Sen åkte vi till Fågelsången och målade ett fönster. Eller Henkan målade och jag tittade på. Efter det åkte vi till ett rosa hus i bergsbacken och jag fick spackla taket där. Och nu sitter jag här. Mycket trevligt måste jag säga!
Niklas är i Edsbro och hämtar ett par shorts till mig, så han borde komma hem snart tror jag.

Träning ikväll, 19:20-21:30. Jag tränade ju inte i måndags, så det ska bli kul att komma ner på golvet.

Har inte mycket mer att säga,
Ha det najs!

Trötter..

Jag sitter och väntar på att Henkan ska komma. Det var sagt att han skulle komma 07:45, så han smsar väl snart och säger att han är här.
Det är riktigt shysst med det här mobila bredbandet alltså, gillar det! Det var ju inte speciellt dyrt heller.

På jobbet vet jag iallafall inte vad vi ska göra. Kanske åka till Super-Grund och fixa på deras toalett.. Trångt och jävligt blir det isåfall.
Hoppas att vi slutar tidigt idag. Älskar tidiga dagar :P

Nu sitter jag bara och skriver strunt,
hörs senare
HAJ!

Fötterna demonstrerar!

HAHA jag älskar den här reklamen. Jag skrattar varje gång jag ser den! :D



Mobilt bredband

Idag när jag och Niklas åkte ifrån Nånö, så kom vi på att Edd hade uppkörning. Så vi bestämde oss för att åka och tanka, sen hämta Max och sen åka ner till hamnen där uppkörningen avslutas.
När Edd kom tillbaka så hoppade han ur bilen och jublade typ. Sen fick han köra swiften till Max. Han var jättenervös :P Haha.
Sen åkte vi och hämtade Martin och sen lämnade vi Max och Martin vid busstationen.
Jag, Niklas och Edd åkte vidare till Gabriel och sen åkte jag och Niklas hem och åt fiskbullar med potatis. Mums! Sen började vi prata om internet och sånt där. Då sa Niklas att man kan köpa på Elgiganten och bara betala för det man surfar. Så vi åkte till Elgiganten och köpte ett mobilt bredband för 399:-. Nice nice! Så nu sitter vi i lägenheten och luffar.

Ikväll blir det mys framför tvn. Jag har ju ingen träning, och det är skönt.

Hejsvejs!

Iiiiiuuuuuh

Jag satt nyss och lekte med en av kattungarna. Och sen när den hade gått så ser jag något som ser ut som vitt snor på handen. Och sen ser jag att det rör sig. Då är det en mask! Så kattungarna har typ mask i magen. Asäckligt!
Så nu står Niklas och Lina och ska ge dom avmaskningsmedel.

BLÄÄÄ!


Nu orkar jag

Vi förlorade mot Sävehof. Men det var ändå OK om man tänker efter. Dom vann lixom SM-guld förra året, så varför skulle vi, Rimbo HK, vinna över dom? Vi gjorde en väldigt dålig match. 8 mål i första halvlek och 6 i andra. Vi hade två mål. Släppa in färre än 37 mål och göra mer än 22. Vi lyckades med det första.
Jag har sett fram emot att få möta Gulldén, men hon fanns inte på plats så det var lite tråkigt.

Nu sitter jag iallafall i Nånö. Jag är hemma från jobbet idag, var inte så himla pigg imorse.
Vet inte riktigt vad som händer idag, vi får se.

Ha en bra dag!

Sävehof

Vi förlorade matchen mot Sävehof med 14-32.
No more words!


Kung för en dag

Idag kände jag mig som en kung när jag körde runt i Pi's bil. Den var så himla stor! Men det gick bra ändå, och det var kul.
Jag och Niklas åkte iallafall och städade i lägenheten, och sen åkte vi och kollade på en halvlek på b-lagsmatchen. Kul att se :) När vi kom hem åkte jag och hämtade Pi och Malin, och sen stannade jag och drack te och åt godis i typ en och en halv timme. Det var trevligt! Som tack för hjälpen fick jag 95:- och tre presentkort till Ålandsbåten. Så snart får man bära sig av på en boattrip antar jag.

Nu sitter jag och väntar på mat iallafall. Tacos blir det och kvällens kockar är Daniel och Niklas. Hoppas det blir gott :)

Ikväll kommer nog M&F hit och myser. Vi ska kolla film och sånt där.
Ni får ha en bra kväll! :)


Uppe med tuppen

Uppe med tuppen kan man lugnt säga.
Jag skrev ju igår att jag blev utan min älskling. Icke sa Nicke. I natt kvart över 3 kom Niklas och Matilda instormande i mitt rum och alkoholen osade i rummet. Båda kröp ner i sängen på varsin sida om mig. Vi snackade en stund, sen somnade både Niklas och Matilda, och inte långt efter det började båda snarka. Kunde jag sova? Nej.. Så jag gick in och la mig i Elins säng och slocknade direkt.
Kvart i 8 ringde alarmet. Jag gick upp och klädde på mig och sen åkte jag hem till Pi och Malin och hämtade dom och deras två polare. Jag fick skjutsa dom i Pi's bil, en stor king cab. Jätteläskigt att köra, jag är ju van vid små bilar. Så nu har jag fått låna hans bil under hela dagen till jag ska hämta dom vid halv 4 ungefär.

Jag behövde inte skjutsa Daniel idag, pappa gjorde det istället. Så nu ska jag och Niklas snart åka in till Norrtälje och fixa lite saker, och sen ska vi till Rimbo och kolla på b-lagets match. Jag har bara sett en b-lagsmatch hittills så det ska bli kul att kolla faktiskt.

Nu ska jag kolla facebook och annat,
Hejdå!

Ny design

Jag pillade på en ny design nu ikväll, och där ser ni resultatet. Det är ju rätt mörkt ute nu i november, så det passade med svart vitt tyckte jag.

Nu ska jag kolla klart på Idol, och sen ska jag sova.

Imorgon ska jag skjutsa Pi och Malin ner till Edsbro CENTRUM. Dom ska åka till Åland, så jag ska hämta dom vid 3 någongång sen igen.
Klockan 11 ska Daniel vara i Rö, så jag ska skjutsa han dit också. Sen tänkte jag kolla på A-flicks match mot Spårvägen halv 12. Sen bär det av hemåt tror jag.

God natt!



Du är den finaste människan jag någonsin mött

Äntligen helg

Ja, verkligen. Äntligen helg!
Det har varit en slitsam vecka. Jag har jobbat i dam och jag har blivit täppt i näsan.

Iallafall. Jag kom nyss hem från träningen och sitter nu i soffan med mamma, pappa och Stefan. Jag blev utan min älskling ikväll, han ska till Pubhörnet.. :/
Träningen gick bra och var rätt jobbig stundtals.

På söndag möter vi Sävehof. Det kommer att bli en supertuff match men jag är taggad och ser fram emot att få möta ett sånt här bra lag. Det blir kul!

Nu ska jag inte skriva mycket mer.
Ha en bra fredagkväll!

Usch och fy

Snabbis här.
Har jobbat idag, rollspacklat.
Imorgon blir jag hämtad 06:20, fy fan..

Nu ska jag åka och träna.
Hejdå!

Vi rullar

Jag kom hem från träningen nyss. Jag kanske inte borde tränat, men det gjorde jag, och det gick bra. Förutom i försvaret, då gjorde det ont att ta emot tjejerna som kom i hög fart.

Jag sitter i Nånö nu. Niklas mamma har köpt en till katt, en långhårig grå liten sak. Jättesöt! man blir helt kär i dom.
Aja.

Nu ska vi åka tillbaka till lägenheten,
Hejdå!

Det gör ont

Hejj

Jag är hemma från jobbet, har så himla ont i min hand. Vet inte vad jag har gjort, tror att jag är överansträngd kanske. Det gör ont så fort jag gör någonting med den, till och med när jag drog av mig täcket imorse.
Så vi får se hur det blir med träningen ikväll. Kanske drar till och fysar lite. Det är ju högerhanden jag har ont i så jag lär ju inte kunna skjuta eller passa någonting med den.

Vi är iallafall i Arninge och jobbar. Renoveringsarbete. Ganska drygt.. Måste spackla upp alla väggar och sen ska vi måla det. Så i två dagar har jag rollspacklat en himlans massa.

Nu ska jag kolla facebook och lite sånt.
Ha det så bra!

Praktik

Herrarna vann sin match med 4 bollar. Spännande match! Laget dom mötte låg 2a, och Rimbo låg 3a. Så dom behövde verkligen den här vinsten.
Vi har precis käkat middag, och nu väntar vi på efterrätt. Mums!
Niklas mamma har köpt en liten kattunge. Jättesöt är den! En gul bondkatt är det.

Som ni vet så har vi praktik nu, så jag kommer inte att uppdatera på några dagar.
Men ha det så bra!

Pengarna bara försvinner

Jag har nyss betalat mina studengrejor och min klänning. Usch så pengarna försvinner.. Känns riktigt illa!
Vi ska iallafall kolla på herrarnas match idag. Hoppas att dom vinner! Sen är vi bjudna på middag hemma hos Niklas föräldrar. Skönt att slippa göra mat ikväll. Sen efter maten måste vi åka och handla till dom tre veckorna vi ska bo i lägenheten. Vi har ju praktik nu. Usch, har ingen lust alls. Vill vara i skolan och träffa alla klasskompisar.

Aja,
nu ska vi städa och sen ska vi nog åka.
Hejdå!

Johan Falk

Jag har laddat hem dom två nyaste Johan Falk filmerna idag. Juste nu kollar vi på trean med mamma, pappa och Elin. Sen ska jag och Niklas kolla på femman, sen får vi se om vi orkar se sexan.

Imorgon vet jag inte vad som händer, men det visar sig.
Pusshejs!

6 november

Jag behöver inte skriva så mycket om gårdagen. Det vart en kul kväll!




















Redovisning

Jag har nyss redovisat Förintelsen med min grupp. Det gick bra. Alla är jättebra med sina redovisningar så man börjar känna sig dålig när alla är så bra. Skitsamma.
Repan har målat mina naglar också, lila, så att det matchar klänningen jag ska ha ikväll. Jag är taggad!

Nu måste jag lyssna på Jakob och Dejw som ska redovisa.

Tjohej!

Skola

Sitter och äter frukost just nu. Känner mig lite stressad... Måste gå till bussen om 25 minuter ungefär och Niklas ligger fortfarande i sängen.
Två redovisningar idag. Svenskan är jag inge orolig för. Då är jag ju med Emma och Pulli och vi har jobbat riktigt bra och vet precis vad vi ska säga. Samhällen är det värre med. Då har jag gjort i princip allting och vi har inte delat upp vad vi ska säga eftersom dom andra inte visat sig så bra. Så vi får se hur det går!

Ha en toppen dag!

Grattis Denice Axelsson och Mårten Bergen!


21:15

Hemma från träningen.
Träningen gick bra och den var helt OK. Det var många a-flick som var med och det var kul! Dom tar för sig och det tycker jag är roligt :)

Jag sitter och väntar på att Niklas ska komma. Han borde komma hem snart tycker jag...
Ja, jag har inte så mycket mer att skriva. Jag skrev ju allt som händer imorgon innan jag åkte på träning.

Såå... GOD NATT!

Torsdag

Jag slutade halv 12 idag. Riktigt skönt! Så jag smsade Matilda och frågade om hon kunde komma och hämta mig i ununge, och det kunde hon. Så jag var hemma vid 1. Inte varje dag!
Har iallafall suttit och glott runt på datorn sen jag kom hem ungefär. Sen var Matilda hit en sväng också och var social. Nu har hon åkt hem för att käka.
Maten står på bordet här. Pyttipanna blir det.

Kan ju meddela att jag har jobb efter 3an. Jag är hur glad som helst att jag inte behöver ringa runt och fixa och dona själv. Min lärare hade kommit i kontakt med någon firma i Täby som ville ha en. Och då tänkte min lärare på mig. Så efter nyår ska jag börja praktisera där och kolla om jag trivs, och om jag trivs har jag jobb direkt efter att jag tagit studenten. Tack Anders!

Ikväll är det träning. 19:00-20:30. Jag är jättetrött så egentligen har jag ingen lust. Men jag måste. Träning ger färdighet.
När jag kommer hem sätter jag mig vid datorn en stund och sen blir det sängen. Niklas kommer lite senare hit också. Han har åkt Ålandsbåten idag med Mårten och Max.

Längtar tills imorgon. Först ska jag, Repan, Emma och Pulli gå ut och äta pizza. Micke och Mathilda kanske följer med också, om dom vill det. Sen vet jag inte om Niklas hakar på, för han ska till Denice på hennes 17-årsfest.
Efter pizzan ska vi kolla på Idol och mysa, och efter det drar vi till Mobergs. Kommer bli jättekul!
Vet fortfarande inte om jag har träning imorgon, men om jag har det så blir det ingen pizza för min del. Träning kommer före allt! (nästan iallafall)

Ha en bra kväll!

Sjukt

Säkert många som redan sett den här, men jag lägger upp den ändå!


Spårvägen

Vi hade match igår. Det gick bra, men dåligt. Vi förlorade med 9 bollar tror jag. Vi spelade faktiskt riktigt bra! Men stundtals spelade vi riktigt dåligt..
Jag gjorde tre mål, och jag missade tre skott. Så jag var 50%. Missade två frilägen på kontring så det blev jag missnöjd med min insats bara för dom skotten jag missade. Men jag borde vara nöjd!

Skitsamma. Nu sitter jag i skolan och spelar farmville. Vi har svenska men våran lärare är på studiebesök så vi har ingen lärare. Min grupp är klara så vi behöver inte göra något. Och i vi är bara 6 stycken här. Undra vart dom andra är ...?

Ha en bra dag!

Sovmorgon

Igårkväll gjorde jag en impulsiv grej, som Matilda skulle kunna göra. Jag åkte in till Norrtälje och överaskade Niklas vid 10 på kvällen.

Idag har jag sovmorgon, men jag sitter i skolan just nu. Jag hade ändå inget att göra i lägenheten så jag åkte till skolan och nu sitter jag här. Jag börjar om 20 minuter ungefär.

Match idag då. Spårvägen. Jävligt sugen på revansch måste jag säga! Jag tror att vi kan ta dom, om vi bara får stopp på deras två gammeltackor som väger 100kg. Det tror jag.
Halv 4 är det samling och klockan 19:00 börjar matchen i Brännkyrkohallen! (eller vad den nu hette?)

Ha en bra dag allihopa!


Klänningen

Min snälla bror tog kort på mig när jag hade klänningen på mig. Självklart ska jag inte ha den där BHn på mig, men jag orkade ta av min klänningen och byta. Sen glömde jag klippa bort lappen. Men ni ser ju iallafall hur klänningen ser ut :)





Happy day

Jag åkte hem med mamma idag. Innan vi åkte hem så handlade vi massvis med mat.
När vi kom hem så stod maten på bordet, falukorv med stekt potatis. Mums var det! Direkt efter maten så gick jag in på Niklas farm och harvestade hans tomater. Efter att jag hade gjort det gick jag in på min egna farm och harvestade mina röda tulpaner. Haha, vilken tönt man är asså... Men det är kul kan jag lova!

För ungefär 10 minuter sen kom pappa till mig och gav mig först ett paket där min klänning låg i. Sen ett till paket där skolkatalogen låg i. Jag är faktiskt missnöjd med skolkatalogen. Alla kort på 3orna på byggprogrammet är jättedåliga. Ljusa och fula..
Klänningen då. Den var lite krånglig att stänga, men jag fick på mig den iallafall. Känner att den är lite trång just nu efter att ha ätit precis, så jag hoppas att magen ska dra in sig lite så jag inte får svårt att andas. Haha.

Nu ska jag kolla igenom hela skolkatalogen, och sen ska jag städa upp på rummet.

Have a nice day!

I skolan lär vi oss Farmville

Det är ungefär så det är. Det enda vi har gjort, i stort sett, i skolan under två veckors tid, är att ha spelat farmville. Nu sitter vi i klassrummet utan lärare och spelar farmville. Eller jag och Micke gör det iallafall. Emma S jobbar med deras redovisning, och Repan tittar på och gör ingenting med armarna i kors. Dom andra vet jag inte vad dom gör med sina datorer. Göran tyckte iallafall att redovisningen jag skrivit var bra, och att powerpointpresentationen var jättebra. Så jag antar att jag inte behöver göra något mer. Dom andra i min grupp är inte här nu, eller Lollan var här imorse till klockan 10 och nu vet jag inte vart hon tagit vägen. Eli har inte varit här på hela dagen.

Om en halvtimme ska vi gå och äta iallafall. Kebabpytt blir det. Det är ganska gott faktiskt.
Jag slutar efter tre någon gång idag, då ska jag vänta på Niklas som har utvecklingssamtal och sen tar vi oss hem till mig på något sätt.
Ingen träning ikväll. Rätt skönt faktiskt. Behövs en vilodag nu känner jag.

Nu ska jag fortsätta spela farmville.
Ha det bra!

Bate

Självförtroende
Självsäkerhet
Självkänsla

JAG ÄR TAGGAD TILL TUSEN TILLS PÅ FREDAG!

.

At school, again.

Vi har precis ätit lunch, det var köttbullar och mackaroner med brunsås. Är maten god i skolan? Jag tycker att dne är hyffsad, den går att äta iallafall.
Vi hade svenska första timmen och då gjorde vi klar våran redovisning som vi ska ha på fredag. Efter den lektionen kollade vi på en film om förintelsen. Vi ledsnade ganska snabbt på den så efter ungefär 20 minuter satt alla med varsin dator istället.
Om 4 minuter börjar samhällskunskapen och då ska jag fortsätta med powerpointpresentationen som jag började på förra veckan. Jag behöver ju inte räkna med att jag får någon hjälp från dom andra i min grupp, för det fick jag inte förra veckan iallafall. Lagom kul!

Ha det bra!

Kommentarer

Att läsa kommentarer är det roligaste med att skriva blogg. Så kom igen nu, jag vet att jag har över 20 läsare per dag. Börja kommenterar lite! :)



Jag och Niklas har kollat på Wrong turn 3 nu ikväll. Rätt bra faktiskt, lite overklig bara.
Nu sitter jag, Niklas och Elin och kollar på På Smällen. Den filmen är jätterolig tycker jag! Bra skådisar också.

När filmen är slut blir det sängen för min del. Är helt slut.
Ha en bra kväll!


Lääängtar

Det blev en löprunda på 3 kilometer idag, och gissa vem jag fick med mig ut i spåret? Niklas! Jag hade ju tänkt ta tid på hur lång tid det tog idag igen, men så blev det inte. Eller i 3 minuter hade jag tid, sen stannade Niklas och sa att det var något i skogen, så då gick vi och kollade och jag glömde stänga av tiden. Så det sket sig! Jobbigt var det iallafall. Niklas körde bara ett varv, sen körde han intervaller i uppförsbacke medans jag tog två varv. Jag skulle nog också behöva lite intervallträning i uppförsbacke. Får ta tag i det helt enkelt!

Nu har vi precis varit nere på Ica. Niklas köpte dom nya OLW chipsen, så vi smakade på dom. Vi tyckte inte att det var så stor skillnad. Så det blev nästan en besvikelse, men goda var dom iallafall.

Nu ska jag kolla lite på datorn, sen vet jag inte vad som händer.
Imorgon är det skola igen, trååååk. Men hellre det än praktik just nu känner jag.

Ha det bra HEJ!

Fars dag (!?)

Godmorgon!

Jag trodde att det var fars dag idag. Mamma sa det till mig så nu har jag köpt Merci till pappa, men nu läser jag på internet att det inte är förens nästa söndag. Drygt.. Nu får chockladen ligga och vänta en vecka på att bli uppäten istället!

Jag har nyss planerat massa tomater på min farm, haha!
Jag har iallafall ingen aning om vad jag ska göra idag, förutom att jag ska ta mig upp till spåret och springa min sista 3 kilometer för den här helgen. Hoppas på att förbättra min tid med några sekunder. Då skulle jag bli riktigt nöjd och glad resten av dagen :)

Nu väntar frukosten på mig,
Ha en bra dag!


RSS 2.0