Äntligen fungerar det!

Tack Vanessa! :)
http://vanessajacquelines.blogg.se/





Huset och Hitlet

Jag tycker det här är så himla larvigt. Förstår inte hur man kan gå och hitta en likhet mellan ett hus och en diktator.

 

"Snedtaket ser ut som hans lugg.
Dörrkarmen som hans berömda mustasch.
Det beiga huset i Wales är en kopia av Adolf Hitler."

Artikeln finns på denna länk:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12809277.ab


Vårtecken gillar vi

Jobbet har flytit på väldigt bra idag, förutom att elektrikerna har varit i vägen en del. Men det är ganska skönt att ha det slappt på jobbet ibland!
Tänkte visa er lunchstället vi äter på varje dag. Jag rekommenderar er verkligen att äta där ifall ni är på Götgatan eller i Gamla stan och härjar. Väldigt god mat serveras där!



En kul grej jag såg idag i trapphuset där jag jobbar. Jag tittade igenom vad alla hette som bodde där, och såg det här roliga. Ni kan nog lista ut själva vilket efternamn jag fastnade för!



När jag hade stigit av bussen idag och gick på grusvägen, så tänkte jag "Tänk om jag skulle se en tussilago nu.. Då skulle jag skriva på min blogg att våren är mycket välkommen utav mig". Och vad ser jag när jag tittar ner i diket? Jo, några tussilagos!



Jag hoppas ni gillar att jag har börjat lägga upp lite mer bilder här. Det känns som att det blir mer liv i bloggen då! :)

Nu ikväll ska jag vara hemma och ta det lugnt. Niklas frågade nyss om jag inte kunde komma hem till honom, men jag känner att jag vill vara hemma en kväll till. Vi har inte träffats sen i måndags, och det kan faktiskt vara väldigt bra för ett förhållande att man inte ses så jätteofta så att man hinner sakna varandra. Jag har mycket god erfarenhet utav vad som kan hända om man träffas för mycket, tro mig!

Elin ska tydligen intervjua mig till något skolarbete. Jag ska svara på massa frågor om handbollen, kan bli intressant..

Jag längtar så jääävla mycket till imorgon! För imorgon får jag nycklarna till Min lägenhet. Jag kommer ta massa bilder och lägga upp här på bloggen hur det ser ut innan och efter jag har gjort om.
Det jag ska göra är att tapetsera om sovrummet, och måla om köket. Det kommer bli jättebra tror jag! :) Niklas får hjälpa mig. Allt detta ska hinnas i helgen.

Nu ska jag inte trötta ut er mer, får se ifall det kommer ett till inlägg ikväll.
Ha det bra! :)


Jag svarar!

  Petra-[Foto & Vardag] ♥ om I may be bad, but im perfectly good at it:
Du går in på youtube. den ståre typ bläddra in. så sparar du länken där som kommer upp. sen så klistar du in de i inlägget där det står html typ så klart:P
Svar: Det är så jag har gjort, men det fungerar ändå inte :(
Någon annan som har problem med att lägga upp filmer ifrån youtube?
   
  sofia om I may be bad, but im perfectly good at it:
Haha ni målare förbrukar ju skor som underkläder!!! Iaf Simon, han får skaffa nya hela tiden, men han är ju iof en kladdpelle :D
Svar: Haha jag har inte tagit ut ett enda par skor ifrån Bruske, jag har tagit gympadojor hemifrån hela tiden :P
   
  ANNA'S FOTO om Bloggtrafik.nu:
Jag har precis skaffat bloggtrafik och jag måste bara fråga dig, hur tycker du att det funkar? :)
Svar: Det verkar fungera ganska bra, jag menar.. Du har ju nyss kollat in min blogg ;)

I may be bad, but im perfectly good at it

God morgon!

Jag har varit vaken i ca en halvtimme nu. Klockan står på 04:30 varje morgon på min finfina iPhone.
Det är inte jätteroligt att gå upp den tiden, men när jag flyttar får jag förhoppningsvis sova en halvtimme till!

Jag gick och la mig strax efter 9 igår, så jag är ganska pigg nu faktiskt.
På jobbet ska jag stryka klart hallen i lägenheten vi är i. Efter det ska jag fixa några bättringar i köket, och sedan stryka klart garderobsdörrarnas utsida. Sen får vi se vad farbror Bill hittar på för roligt åt mig!
Idag är det torsdag, så då tror jag att det är pannkakor som står på menyn. Förra veckan dissade jag pannkakorna, för då var det fläskfilé!

Efter jobbet ska jag nog åka hem och vila, precis som igår. Men jag vet att Niklas vill träffa mig, så vi får se om jag åker dit och träffar honom en stund, eller om jag väntar tills imorgon.
Vi ska ju vara med varandra hela helgen eftersom jag åker på onsdag.

Nu ska jag ta på mig mina fina pumaskor som sulan har lossnat halva vägen på i hälen!
Ha en jättebra dag :)



Exakt sådana skor har jag och jobbar i, fast mina är mycket mycket slitna!

Bloggtrafik.nu

Nu har jag gått och blivit lite beroende utav min blogg. Men det här får bli mitt sista inlägg för ikväll!
Tänkte bara tipsa om hur man kan få fler läsare till sin blogg.
Klicka in på den här länken;
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=idarosman

Man ska värva andra och genom det får man poäng, och tillslut fler läsare :)
Good luck!


Svar till Sofia

sofia om Jag svarar för första gången!:
Vas kul att du gillar min blogg bruden! ;D Jag yackar, förljer gärna med på inflyttningsfest. Är ni som Killar? Neee det tycker jag inte att ni verkar vara, inte mer manhaftig än mig ;P !!

Svar: Haha jo jag och Repan är männens män! Du ska bara veta hur vi är när vi inte är uppklädda ;)

Filmtips?

Jag sitter och tankar hem lite filmer just nu. Har kollat lite topplistor på tankafetast och på lovefilm.
Tänkte fråga ifall någon har något bra tips på en bra film? Alla tips är bra!

Har tankat hem:
Gullivers Resor
Puss
Till det som är vackert
Tusen gånger starkare
The fourth kind

Någon som har sett dom filmerna, är dom bra?

Håller även på just nu och tankar dessa:
In a better world (Hämnden)
Black swan
Role models
Wall street money never sleps
Precious
Deadgirl
The ballad of Jack and Rose
The tree

Lämna gärna en kommentar och säg vad ni tycker om dessa filmer, och om dom är värda att se!


Duna Beach, Maspalomas

Tänkte göra er lite avundsjuka genom att lägga ut en bild och en länk till hotellet där jag och Froj ska bo från 6-13 april!



http://www.ving.se/kanarieoarna/maspalomas/duna-beach?TravelFinderQuery=108%3ad0001010165%3ad201012182788%3a-1%3a8%3at0%3a0%3a244%3a1_c2_42%3a42%3af0%3a2%3a#

Jag svarar för första gången!

Postat av: sofia
Vad fina saker du köpte :)
Svar: Tack! Jag lär köpa väldigt mycket mer saker när jag kommit hem från Gran Canaria. Men först och främst ska pengarna gå till byrå, soffa, soffbord, matbord + stolar, sängstomme och sänggavel :)

Postat av: Emelie
Kärlek är bra underbart :D
Svar: Kärlek är det bästa jag vet! Vare sig det är till pojkvän, flickvän, familj, vänner eller djur :) Eller bil i mitt fall!

Postat av: sofia
Smörgåstrårta är ju för gott!!!!! ;D Du får lova att bjussa mig på det i lyan sedan då ju! Kramar
Svar: Det är det godaste som finns :P Jag kan ju försöka fixa smörgåstårta till min inflyttningsfest jag ska ha för gamla klassgänget, så kan ju du följa med :) Roligare om det blir en till tjej och inte bara jag och Repan varje gång, även fast vi är som killar båda två :P


Här har ni en till blogg jag tycker ni ska kolla in. Det är min gamla klasskompis Simons flickvän Sofia som är gravid och om ungefär 11 veckor ploppar ungen ut. Väldigt trevlig och rolig blogg att läsa! :)
http://sofiafurostam.blogg.se/


Boys don't cry

Hade det gått att lägga upp youtubeklipp nu så hade jag lagt upp ett med en så jävla söt kille; Ulrik Munther med låten Boys don't cry. Den är verkligen värd att lyssna på!

 

Idag har det gått segt på jobbet, hela jag har varit seg. Har känt mig nere hela dagen och helt bara velat lägga mig ner på marken och dött. Jag har varit så himla trött och hängig liksom.

Men nu har jag äntligen kommit hem och kan sitta i soffan och slappna av. Det känns som att jag inte fått tid att sitta ner en lugn stund på väldigt väldigt länge. Därför sitter Gran Canariaresan väldigt fint just nu. Bara en vecka kvar, sen drar jag och Froj till ett förhoppningsvis varmare land. Ska bli väldigt skönt, men jag kommer sakna min Niklas väldigt mycket.
Honom har jag heller inte fått den tiden jag behöver med. Jag skulle verkligen vilja åka iväg med honom och göra något, men tiden räcker inte till..

Nu ska jag fortsätta pressa Ulrik.
Ha en fortsatt bra dag!

Kolla in http://binaluttan.blogg.se när ni ändå sitter vid datorn. Världens skönaste brud!


Friskis och svettis

Tjollahopp!

Jag har precis tryckt i mig det sista av båda tårtorna här hemma. Herre gud vad jag älskar smörgåstårta! Det är den absolut godaste tårtan som finns. Jag måste lära mig göra sådan, så jag kan bjuda på det hemma i min lya sen :)

Efter jobbet idag gymmade jag med Fröjden. Vi körde bara armar i ca 45 minuter, och det gick bra. Men man känner sig ganska svag när man ser alla biffiga grabbar där måste jag säga.
Vi hade tänkt åka och äta på Esplanaden efter det, men då såg jag att det gick en buss 18:55 och nästa 21:45.. Så det blev ingen mat, utan jag åkte med tidiga bussen hem istället.



Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om för att få fler läsare, och för att ni ska tycka att det är roligt att läsa. Och om jag skulle skriva "vad vill ni läsa, ge förslag" osv, då skulle ingen kommentera, för det är det aldrig någon som gör när jag frågar något. Sen vill jag inte ha läsare som jag inte ens känner, det känns bara onödigt.

Nu ska jag sitta här till halv 10 ungefär, sen måste jag gå och sova. Är så himla trött. Börjar bli sjuk också :/ Så jag får ta det lugnt med träning resten utav veckan.

Jag avslutar det här inlägget med att jag är världens finaste pojkvän. Det förflutna och allt vad folk säger spelar ingen roll för mig. Niklas är bäst för mig och det står jag för.
Mahal Kita ♥


Mobilblogg

Hallå! Jag sitter på Blå Dörren på Södermalm just nu. Vi äter lunch här varje dag, och det är jättebra mat här! Jag rekommenderar verkligen den här restaurangen. Vi lär väl sitta kvar här ett tag till innan vi går tillbaka till jobbet. Jag ska måla en liten hall, och sen lär jag åka på skiten att måla alla tak.. Efter jobbet ska jag till mammas jobb och hämta min väska, och därefter ska jag träffa Fröjden på Friskis och bli lite svettig. Fast jag börjar få lite ont i halsen, så jag får nog ta det lite lugnt. Efter Friskis vet jag inte om jag ska åka hem eller om Fröjden har hittat på något annat vi ska göra. Nu börjar det bli jobbigt att skriva ifrån telefonen. Ha en bra dag! :)

20 år

Det är min födelsedag idag. Den har jag firat först med en dag på jobbet.
Efter jobbet åkte jag och Niklas hem till honom och duschade och fixade oss, sen åkte vi och hämtade hans bror.
Vi mötte sedan upp Lillen på Mekonomen, Niklas skulle lämna en gitarr till honom.
Sen gjorde jag debut på systemet! Woho :)
När jag hade handlat klart där åkte vi och lämnade Dennis och jag fick presenter av Niklas familj.

Sen bjöd Niklas mig på Kinarestaurang. Herre gud vad gott det är!
Tack världens finaste ♥

Nu har jag kommit hem och ska precis få en förklaring på min present ifrån familjen.
Ha det bra och tack för alla gratulationer! :)

Ingen kommer någonsin förstå hur mycket jag älskar dig ♥


Me and my love Frida



Frida gjorde skitsnygg frisyr på mig igår. Det syns inte så mycket på bilden, men nästa gång jag ska ut så kommer jag boka tid hos Frida så att hon får fixa frippan på mig igen :)

Heldag i Uppsala

Igår hade jag födelsedagskalas här hemma för släkten. Jag fick hur mycket bra saker som helst, allt till lägenheten. Det var allt ifrån brödrost till vispar och kastruller. Hur bra som helst! Jag hade ju räknat med att behöva köpa jättemycket saker på Ikea.

På kvällen drog vi till Pubafton i Edsbro. Det var inte så jättekul där, så jag, Emelie, Elin, Matilda och Frida drog in till Norrtälje och till Piren. När vi stod i kön så träffade jag en kille som jag har behövt prata ut med väldigt länge, så jag tog min chans och pratade med honom i nästan en timme. Det var jätteskönt verkligen!
Vi kom tyvärr inte in på Piren, och eftersom att jag var chaufför och hade pratat jättelänge med den där personen, så hann vi inte ta oss någon annanstans, utan vi drog till Station och käkade och sen åkte vi hem.

Idag har jag, Niklas och Nygren varit i Uppsala. Vi började på Biltema där jag köpte cykeldäck till Matilda. Sen köpte jag en hammare, skruvmejsel och tång till mig själv som jag behöver ha på jobbet.
Vi åkte sedan vidare till NetonNet där jag lämnade tillbaka en brödrost som jag fick igår, råkade få två stycken. Så dom pengarna tog jag tillbaka och åkte till Elgiganten och köpte toastjärn, våffeljärn, hårfön och en grej till min iPhone.

Sen kom vi till det roligaste: IKEA!
Jag fick med mig väldigt mycket saker, bland annat tallrikar, glas, vaser och väldigt mycket annat. Jag orkar faktiskt inte rabbla upp allting. Men jag tänkte låna några bilder ifrån Ikeas hemsida och lägga upp lite utav det jag köpte. Ni som vill veta exakt får väl komma över på en fika någongång ;) Hittade inte bilder på allting, sen kommer jag inte ihåg allt jag köpte heller..

                         
          Två stycken vaser                                  En vas i samma typ fast lite högre
                  
             6 stycken skålar                           En servis i samma färg som skålarna, 18 delar

                 
Köpte 2 stycken förpackningar med 6                              En ganska stor vas
glas i varje, så alltså 12 glas.
  
            5 stycken kökshanddukar                       En stor skål som jag tänkte ha sallad eller chips i

När vi var helt klara på Ikea åkte vi till Chilli. Jag älskar verkligen den affären, det finns så mycket häftiga saker. Blev jättesugen på en soffa där också, inte så jättedyr heller. Men jag ska till Mio och kolla på soffa innan jag bestämmer mig.
Ifrån Chilli fick jag iallafall med mig ett ställ med knivar, en mysig filt och två skålar.
Chillis hemsida hade tyvärr inga bilder på sina varor.

Niklas och Nygren har åkt hem till Penningby, och vi här hemma ska snart äta middag. Mums!

Hoppas ni haft en toppenhelg allihopa!


Man börjar bli gammal

Igårkväll när jag satt här vid tvn med hela familjen, så frågade Frida ifall jag och Elin ville med till Mobergs. Fan vad kul tänkte jag, lite impulsivt och allt. Men Elin skulle jobba dagen efter, så vi sket i det.
Istället bestämde jag mig för att åka hem till Repan med Pulli där hon hade lite folk. Men då kom Matilda och Frida hem till oss, så då blev jag hemma istället.
Vi satt i flera timmar och pratade om allt möjligt, mycket minnen. Gud så vi skrattade!

Idag åker jag till Thun's med Matilda och Frida. Vi bestämde det igår, för Matilda var väldigt shoppingsugen. Så vid halv 10 ska vi åka.


Kul att jag vaknade först 5 imorse, sen 7. Det märks att man går upp tidigt varje dag, och att kroppen är van vid det. Men det var ändå skönt att få sova ut lite!

Nu ska jag gå och sätta i mig lite frukost. Det blir fullt upp idag, så det lär inte komma några fler inlägg.
Have a nice day! :)

Äntligen helg

Igår körde vi volleyboll på träningen efter att vi haft möte. Det var skitkul, och jag älskar verkligen att skratta med mitt lag. Det kan vara något utav det bästa jag vet :)

Det har varit lite struligt med lönen idag. De har haft problem på kontoret, och nu när lönen väl kom ut, så hade jag fått 32200:-. Snacka om att jag fick en chock! Men det var såklart fel, det hade råkat blivit dubbelt :P



Så nu har jag precis betalat lite räkningar, men det är fortfarande två räkningar kvar att betala. Försäkring på bilen och mobilen som drar sig själv om några dagar.

Ikväll ska jag vara hemma och ta det lugnt bara. Mormor är här så det blir mysigt!
Imorgon kommer släkten och firar mig. Hoppas att jag får massa fina saker som jag kan ha i lägenheten :)
På söndag åker jag och Niklas till Ikea. Då ska jag bli fattig! Jag kommer köpa hur mycket saker som helst, och det ska bli skitkul.
Jag älskar IKEA!



Nu ska jag gå och duscha, och sen blir det slappt hela kvällen lång :)
Pusspuss!

Det bubblar och det kommer fjärilar

Idag har jag startat upp en ny lägenhet. Den var väldigt skabbig måste jag säga.. Men jag fick nog bort det mesta av lukten efter att ha målat alla tak.
Jag kan lova att det är inte jätteroligt att komma in i en sådan här lägenhet som luktar så fruktansvärt mycket rök. Fy satyg!

              

   

Efter jobbet stack jag hem och plockade ur diskmaskinen, sen var det bara att dra iväg på träning.
Vi körde tester idag. Känns som att jag har en del jag måste förbättra! Men det ska jag se till att göra nu under sommaren när jag ska träna på gymmet. Trust me! :)

Jag har inte fått köra min bil sen i torsdags, och det känns jobbigt.. Jag saknar verkligen min bil :/ Är jätterädd att Trygghansa ska säga att dom tänker lösa in bilen. Jag vill verkligen inte det!
Min fina bil med sommarfälgarna på som jag hade tänkt sätta på innan Gran Canaria :(



Aja.. Jag får hoppas på det bästa och sluta deppa!
Nu hade jag tänkt gå och duscha, och sen ska jag ringa min stora kärlek innan jag går och lägger mig och slocknar i sängen.

Imorgon ska jag till gymmet med Niklas efter jobbet, och efter det sover jag hos honom och Nygren. Så det blir inget inlägg imorgon!

Ni får ha det så bra! :)

Smart tjej

Jag kom på att jag granska kommentarer innan de publiceras. Så nu har jag fixat den inställningen och behöver inte längre ha lösenordsskyddat.

Love!


Fina blommor ifrån helgen

Det blir inte världens bästa bilder med en iPhone, men här har ni alla blommor jag fick i lördag utav en del gäster









Fick även lite choklad, två böcker och två vinflaskor.
Tack så jättemycket allihopa!


No matter what


Lösenord

Med risk för att mina läsare kommer minska, så har jag ändå bestämt mig för att sätta lösenord på min blogg.
Jag vet inte hur många det var som såg, men igår (söndag) fick jag en kommentar utav en person på mitt senaste inlägg. Den kommentaren kan komma att skapa många rykten, och det vill jag verkligen inte att det gör med tanke på att det som skrevs inte är sant.
Jag vet vad som är sant, för jag och Niklas har pratat ut om det.

Jag hoppas att ni som läste kommentaren kan respektera detta.
Tack!

Tack alla för en underbar kväll!


The big day

Nu är allting nästan färdigt och fixat uppe i Bygdegården. Det ser skitbra ut, och jag är riktigt taggad för ikväll! Hoppas att det kommer mycket folk och blir en trevlig kväll.

Sitter just nu i soffan med Skaraboysen och tittar på TV. Vi ska snart äta middag som mamma står och fixar.
Sen är det duschen som gäller för allihopa, och kl 18 ska vi träffas uppe i Bygdegården för att fixa det sista. Sen får vi se när folk börjar rulla in. Vi har sagt mellan 19-21, men jag tror att det flesta kommer senare.

Ha det så bra allihopa! :)


Sjuttonde mars tvåtusenelva

Hej mina trogna läsare!

Jag har precis kommit ut ur duschen. Det var väldigt skönt att tvätta håret.. Har slipat i 2-3 dagar i rad, och mitt hår var snustorrt.

Jag har börjat gymma på Friskis nu i veckan. I måndags var jag, Niklas och Elin där i 1,5 timme ungefär. Det kändes faktiskt jättebra!
Igår var jag och Elin där själva i 1,5 timme och körde bara ben. Måste ha mer benmuskler så jag kan springa snabbare och hoppa högre. Får se när det blir gym nästa gång.

Imorgon kommer Linus och Martin hit ifrån Skara. Är faktiskt lite nervös.. Har bara träffat Linus en gång, och Martin har jag aldrig träffat. Dom kommer hit för att vara DJ på min och Emelies 20-årsfest som vi ska ha på lördag. Och för er som läser det här som inte är bjudna: Kom inte dit, ni måste stå med på listan för att komma in.
Det ska faktiskt bli skitkul! Det verkar även som att det kommer väldigt mycket folk, närmare 100 personer. Hoppas det inte spårar och blir bråk bara..

Igår hände en olycka med min ögonsten. Jag är så himla ledsen :/ Hade inte tänkt skriva ut vad som hände, men jag kommer inte kunna köra min pärla på ett tag.. Just nu står den på mammas jobb och väntar på att bli lagad. Alla lyktor i fram behöver bytas, en blinkers i fram, måste ha ny motorhuv och fronten måste lackas om.
Känns väldigt jobbigt faktiskt.. Jag som precis har köpt ny grill, nya sidoblinkers och dimljus. Fast inget utav det gick sönder, men jag vill ju ändå kunna köra med bilen nu när det är torr asfalt. Skulle också köpa nya sommardäck nu och lite andra småsaker..



Men nu måste jag faktiskt gå och lägga mig, ska upp 04:30 imorgon.. Jippie!

Föresten så tänkte jag nog ha en liten bloppis snart. Tänkte att det kunde vara bra att få iväg lite saker innan jag flyttar så jag inte har massa kläder och annat som jag inte använder.

Ha det så bra! :)


Många timmar handboll

Hela helgen har spenderats i Valvet.
Rimbo kom på delad 3e-plast med Tumba. Bra jobbat tjejer!



Mycket stolt över Cassie och Sandra som kom med i Allstarteam!

Handboll hela helgen lång

Igår efter jobbet åkte jag till Valvet. Jag var där strax efter halv 5, och jag åkte hem därifrån kvart i 10.
Det är ju JSM i Valvet, så jag kommer spendera hela min helg där för att se på bra handboll.
Rimbo förlorade tyvärr sin första match igår emot Tumba. Det var ingen bra match ifrån Rimbos sida, men ändå förlorade man bara med 2 bollar. Det är positivt ändå, för vi vet att Rimbo kan mycket bättre!

Idag är Rimbos första match 09:00 emot Kärra.

Som ni förstått så kommer det inte bli någon uppdatering här idag.
Sover hos Fröjden ikväll, och kommer hem imorgon någon gång.

För er som är intresserade så kommer Minnah sjunga nationalsången i Valvet imorgon!



Have a nice day!

Det var stort för mig

I onsdags hade vi match emot Nacka HK. Det var sista matchen för den här säsongen.
Vi vann.
Vi vann mot Nacka som låg 3a och kunde gått upp i elitserien med 3 bollar, men de tackade nej.

Det gick bra för mig i matchen. Jag gjorde 2 mål i första halvlek.
När matchen var slut, så ropar speakern (Joel Fritz) upp matchens lirare som blev Åsa Borg. Hon var skitbra! Sen ropar han upp matchens kämpe.
Det var jag.
Det var jag, Ida Rosman.

Ni kanske inte förstod varför jag började gråta när jag fick det priset.
För andra kanske det inte är så stort att få ett pris efter en match.
Men för mig var det stort. Det var en revansch för mig.

Enda sedan år 2009 när jag fick gå ner och spela som v6, så har mitt självförtroende varit nere på botten.
Det har inte varit roligt att spela handboll, inte ett dugg.
Jag kan inte spela v6.

När Johan berättade för oss i laget att han skulle hoppa av som tränare, då fick jag upp en enda sak i huvudet:
 - Jag slutar nästa säsong. Åt helvete med det här.

Nu vill jag tacka Mulle, Kajsa och Patrik för att ni har gett mig min plats som 9m tillbaka. Att jag fick chansen.
Det är där jag hör hemma, och det är där jag vill spela. Det är där jag får ut någonting utav min handboll.

Jag älskar handboll ♥

Nu är det match. Nu är det vinst!

Jag ska åka iväg till samlingen nu. Jag hoppas att ni håller tummarna för att vi tar hem den här matchen nu! Vinner vi matchen, då är vi helt klara för allsvenskan nästa säsong. Skulle vi förlora, så kan det bli så att vi måste kvala. Det beror helt på hur alla andra lag spelar ikväll.
19:00 Sparbankshallen

Jag kommer att sova hos Niklas i natt och på torsdag. Så jag kommer inte blogga någonting.

Ha det bra allihopa! :)

Love you long time

Jag hade jättetrevligt i lördags med tjejerna. Det är alltid så himla mysigt att träffa dom och prata massor. Jag har sagt det förr, och säger det igen: jag är verkligen superglad att vi har tagit upp kontakten och träffas igen. Ni är toppen! ♥

I söndags började resan till Göteborg 05:00. Jag sov ganska länge, så bussresan gick rätt fort med.
Jag hade bästa mamma med mig också, så hon hade fixat massor med gott som jag kunde äta. Det är alltid bra att ha en mamma med sig på resor :)
Vi vann matchen med 25-32. Vi var ganska dåliga i första, men jag kände på mig hela tiden att vi skulle vinna. Vi spelade jättebra i andra! Jag fick göra ett mål, som jag gjorde efter en jättebra passning ifrån Cassie när vi gjorde en tjeck. Det kändes jättebra att få göra det där målet och bara flyga fram!

Imorgon är det sista matchen för den här säsongen. Det har verkligen gått fort i år, jämfört med förra årets skandal. Haha!
Vi ska göra allt i våran makt för att vinna den här matchen. Vinner vi, så slipper vi kvala och är kvar i allsvenskan nästa år.

Jag har nyss duschat, och nu kommer lillebror med glass till mig. Mumma! :)
Have a nice day!


Dags att börja grunda

Hallå där!

Jag har inte varit hemma på två dagar ungefär, så det är därför jag inte har skrivit något.

I torsdags efter jobbet var jag hemma en snabbis innan jag åkte och tränade. Träningen gick ganska bra faktiskt!
Jenny Södrén tror att jag är sur jämt på träningarna, men då ska jag försvara mig här och säga att jag nästan aldrig är sur. Det kanske bara verkar som det när jag skriker ibland, och ser lite arg ut. Men jag är antagligen bara koncentrerad, och jag måste få skrika lite ibland. Jag kan ju inte stå och skrika på jobbet direkt, så allt kommer på handbollen!

Efter träningen åkte jag hem till min lover som var hemma själv. Vi satt och mös framför tvn till 22 ungefär, och sen gick vi och sov.
Det är skönt att han har skaffat jobb nu, för då är han också trött på kvällarna och försöker inte få mig att vara uppe sent varje kväll.

Igår var det jobb som vanligt. Jag gjorde väl ungefär allt jag kunde göra, och jag jobbade fan på bra igår alltså. Det är inte ofta kan jag säga!
Efter jobbet åkte jag till Norrtälje. När jag kom till busstationen träffade jag på Niklas mamma och mormor, och efter en stund kom Lina också. Vi blev bjudna på mat av mormor Lissen på Roni, mumma!
På kvällen åkte jag och Niklas till Norrtälje och tittade på u-lagets match. Tyvärr förlorade dem med en boll, tråkigt..
Sen blev det hem till Bögboendet och vi tittade på Grabben i graven bredvid. Den var riktigt rolig faktiskt!

Idag har vi städat lite i pojkarnas hus. Deras föräldrar ska komma och titta lite idag, och ikväll ska dom ha en liten inflyttningsfest. På Niklas låter det som att det inte ska komma så mycket folk, men jag tror att det kommer en hel del..
Klockan 11 mötte jag upp Fröjden på ett solarieställe. Jag måste börja grunda lite på brännan nu, så att det inte tar alldeles för lång tid för mig på Gran Canaria att bli brun. Det kändes riktigt skönt faktiskt!



Nu sitter jag hemma och funderar på att gå och duscha. Halv 3 ska vi hem till Emelie och fira henne.
Ikväll ska vi hem till Erika och umgås där alla tjejer. Ska bli kul att se hennes nya lägenhet :)

Nu har jag skrivit alldeles för mycket.
Ni får ha det så bra! :)

Irritationen stiger för varje dag som går

Jag har nyss kommit ut ifrån duschen. Det var väldigt skönt att få duscha av sig allt damm och färgstänk i ansiktet faktiskt. Jag hatar att känna mig dammig!

Idag efter jobbet åkte jag till Norrtälje och mötte upp Niklas, och sedan åkte vi till Täby. Jag köpte två bikinis, ett par shorts och ett linne. Åh vad jag längtar tills jag och Elin åker nu! Det ska bli så otroligt skönt att få komma bort ett tag.
Det blev iallafall en turkos och en grå bikini. Det turkosa kommer jag säkert se asbrun ut i sen :) Mumma!

Ikväll är det träningsledigt, men ändå har jag handboll i huvudet. Varför jag har handboll i huvudet, det är för att vi kanske kommer bli tvungna att spela om matchen emot Örebro. Vi vann matchen och var så jävla grymma! Dom kan inte inse att dom inte förlorade pga att Cassie fick spela två minuter dom tyckte att hon skulle vara utvisad. Gör man 6 mål på en hel halvlek, och släpper in 15 mål, då beror förlusten inte på att en spelare fick vara inne på planen 2 minuter "extra".
Inse att ni var sämre den här gången istället!

Jag lär nog inte sitta uppe så länge till iallafall. Känner en irritation, besvikelse och tomhet inom mig just nu faktiskt. Känns jobbigt, så jag behöver nog sova bort alla känslor i natt.

Hoppas ni mår bra iallafall!


Fullt upp

Träningen gick hyffsat idag. Kände mig inte så jättetaggad, men jag körde på ändå. Det hände inget speciellt, så det var inte suuuperroligt direkt.

Jag sitter och tittar på Knocked Up med Elin just nu. Jag har sett den filmen förut, och jag tycker den är ganska rolig faktiskt :)

Jag kom på en sak idag också... Jag har typ fullspäckat alla helger fram tills jag flyttar, + att den helgen jag flyttar kommer jag också ha fullt upp såklart.

Fredag 4 mars: Titta på u-lagets hemmamatch emot HK/71.
Lördag 5 mars: Hem till Emelie på dagen och äta smörgåstårta eftersom att hon fyller år imorgon. På kvällen vid 7 tiden ska brudarna träffas hemma hos Erika i hennes och Fredriks nya lägenhet.
Söndag 6 mars: Match emot Capeiro i Göteborg. Det blir tidig uppgång och sen hemkomst.
Fredag 11 mars: Titta på JSM i Valvet
Lördag 12 mars: Vara i Valvet hela dagen och titta på JSM och servera middag på kvällen.
Söndag 13 mars: Titta på JSM.
Fredag 18 mars: Linus och Martin från Skara kommer hit, så jag måste ta hand om dom.
Lördag 19 mars: Fixa i Bygdegården hela dagen och sen fest på kvällen.
Söndag 20 mars: Städa hela bygdegården.
Lördag 26 mars: Bjuda hit släkten på smörgåstårta eftersom jag fyller 20 den 28e mars.
Söndag 27 mars: Åka till Ikea och handla massa saker jag behöver.
Fredag 1 april: Får nycklarna till lägenheten och ska börja riva tapeter, spackla tapetskarvar och grunda allt i köket.
Lördag 2 april: Förhoppningsvis tapetsera klart sovrummet och måla klart köket. Repan ska hjälpa mig att tapetsera! Luckorna ska jag köra hem till Anders så att han tar dom till skolan och får dom sprutmålade där.
Söndag 3 april: Kanske åka till Uppsala och köpa soffa och andra nödvändigheter.

Inte så intressant för er att veta kanske, men nu har jag fyllt ut lite här på bloggen iallafall :P

Nu ska jag ringa min kära och sen ska jag sova.
God natt! :)


I am a good girl

Min mat står just nu i micron och försöker bli varm. Jag är hur hungrig som helst!

Igår hade jag ingen tid över att sätta mig och skriva här på bloggen tyvärr.
Direkt efter jobbet åkte jag till Mekonomen och frågade ifall dom hade en knapp som jag behöver, men det hade dom inte, så jag köpte olja bara.
Sen åkte jag vidare till skroten, och där fanns knappen jag behövde! Så nu ska Stefan bara sätta i knappen och koppla in lite sladdar, sen fungerar mina dimljus :)

Efter det åkte jag runt och snurrade lite i Norrtälje tills Niklas hade slutat jobbet. Han följde med mig hem och vi gjorde väl inte speciellt mycket innan jag åkte och tränade.

På träningen var det fys som stod på schemat. Kändes riktigt bra att få fysa lite faktiskt! Det var väldigt länge sen jag körde ett riktigt fyspass, typ i somras? Riktigt illa faktiskt!

Nu är min mat klar, sen är det träning som gäller.
Ha det gött! :)

RSS 2.0