PAUS!

Nu tar jag paus ifrån den här bloggen. Har varken tid eller lust att skriva på den. Det finns liksom inget intressant att skriva ändå.

Så nu behöver ni inte gå in på den här bloggen mer förrän jag skriver ut på facebook att den är igång igen.

See ya!


Väldans shoppingsugen

Det blir inte mycket skrivning här inte. Har verkligen inte tid, och knappt lust att skriva här heller. Jag skriver ju på http://rimbodam.bloggplatsen.se också, och där har jag ju rätt mycket att skriva om.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva här, eftersom jag inte kan skriva om jobbet. Egentligen skulle jag vilja skriva allt jag gör på jobbet, men det går inte.. Suck. Eller jag kan ju berätta att jag börjat jobba med Tommy igen, skitkul!

Jag har ont i mina knän. Jag har nästan ont konstant, och det är jättejobbigt. Mathias tror att jag börjar bli överansträngd efter den här sommaren när vi tränat så hårt. Och jag hoppas att det bara är det, så att det inte är någon minisk eller annat skit..

Iallafall så är jag väldigt shoppingsugen. Skulle vilja handla kläder och skor för flera 1000, och massa saker jag kan ha här hemma också. Jag har ju velat köpa en typ "bänk/byrå" till att ha i hallen eftersom det är så tomt där just nu. Men det får nog vänta till nästa månad. Har en hel del saker som ska betalas just nu, eller saker jag ska lägga pengar på. T.ex. så ska jag sterilisera katterna, men jag tänkte sterilisera Freja först och vänta med Skorpan.

Aja, nog om detta.
Ska kolla film nu,
Ha det så bra! :)


RSS 2.0