Hur fan höll man på förut egentligen?




Jag är kär



http://www.garaget.org/?car=122543

Första veckan

Hejhej!
Jag har haft fullt upp i veckan och har därför inte haft tid att skriva.
Men som ni vet så har jag börjat jobba på Bruske's måleri AB nu. Jag har fått jobba med Louise, Teds storasyster, och en gubbe/kille som heter Kjell. Vi har målat fönster utvändigt i lägenheter. Det har varit riktigt roligt faktiskt, men det har varit jobbigt att gå upp 04:40 på morgonen. Fast igår och idag fick jag sovmorgon till 05:15 eftersom jag åkte med Louise från Roslagsstoppet.
Det är så sjukt, jag har aldrig pratat med Louise förut, men det känns som att jag har känt henne i två år typ. Hon och Ted är såå himla lika i allting, både i utseendet och hur dom pratar. Det är nog därför.

Vi slutade tidigt idag, så när jag kom hem hämtade jag först min DVD på Ica som jag har beställt, sen satt jag mig vid datorn en stund. Sen fixade jag ihop min lönelapp och lärlingsbok och lämnade det på posten. Skönt att ha det gjort.
Efter det så har jag städat på rummet, kopplat in DVDn och fixat med massa kvitton, bankpapper och lönepapper i olika mappar och pärmar. Så nu har jag lite ordning känner jag!

Ikväll är det träning igen. Igår var ju inte världens roligaste träning kan jag säga, så jag hoppas det blir bättre ikväll. 19-21 är det som gäller iallafall.

Imorgon ska jag och Niklas åka till Täby tillsammans. Jag ska handla handbollsskor och sen ska vi nog titta på bio :)
Nu ska jag gå och sova en stund innan Niklas kommer hem ifrån jobbet.
Ha det så bra :)

Du gör min dag!


Stay with me

Lite dålig uppdatering här, men jag har haft fullt upp med handboll några dagar nu känns det som.
Vet inte när jag uppdaterade sist, men jag har iallafall tränat måndag, tisdag, torsdag, fredag, lördag + match lördag och match söndag. Igår (lördag) mötte vi Stockholmspolisen. Vi spelade väldigt dåligt om jag får säga vad jag tycker, men vi vann med två bollar iallafall. Idag mötte vi Westermalm och vann med tio bollar. Div 2 laget mötte Åkersberga och förlorade med två bollar.. Tråkigt! Men de spelade bra iallafall :)

I fredagskväll var familjen Mattsson här och åt kräftor med oss. Det var riktigt mysigt :)
Jag har även umgåtts med Niklas väldigt mycket, vi behöver det.
I tisdags efter träningen sov jag hos Erika i hennes brors lägenhet i Rimbo. Vi tittade på film och hade jättemysigt! Har saknat henne väldigt mycket när hon har bott i Uppsala, och det är skönt att ha tillbaka henne i Edsbro igen.

Ikväll har jag och Niklas kletat in varandra i såna där ansiktsmasker. Niklas hade vit choklad och jag hade äpple tror jag. Kul :)
Vi väntar nu på att tvn ska bli ledig så att vi kan få titta på film.

Jag skulle egentligen börjat jobba imorgon, men det blir på tisdag istället. Har tittat in lite bussar och sånt som jag kan ta till jobbet också.
Så imorgon tänkte jag åka till Norrtälje och köpa en dvd, en liten kalender som jag kan ha till jobbet och sen ska jag ta ut skattepengar.

Den här veckan tränar vi måndag, tisdag, torsdag och fredag. Sen är det handbollsledigt i helgen, och då tänkte jag och Niklas åka till Täby centrum på lördag och handla lite. Jag behöver nya handbollsskor, så jag tänkte titta ifall jag hittar några där. Cassie har köpt ett par snygga där, och Soffe har likadana, så helt värdelösa kan dom ju inte vara ;)

Nej nu har jag skrivit alldeles för mycket,
Ha det så bra :)

I love you

Jag försöker se framåt.
Jag försöker lägga saker bakom mig.
Jag försöker lära mig leva med saker.

Jag behöver dig.
Jag vill leva med dig.
Jag älskar dig.


Alla borde ha en vän som Erika Jansson.
Jag älskar dig! ♥

Armhävningar, situps, cuba. 20, 20, 10.

De där orden ekar i mitt huvud. Blä!
Träningarna är helt sjukt jobbiga. De är långa och intensiva.
Den här veckan har vi träning måndag, tisdag, torsdag, fredag, lördag och söndag + att det är matchen inkluderat på lördag och söndag. Heeeeelt sjukt, som Niklas brukar säga!

Nu sitter jag i soffan och har precis ätit lite. Mamma och pappa äter viktväktarmat, så det är sånt som gäller i vårat hus just nu. Ibland är det gott, men ibland smakar det skit.

Imorgon vet jag inte vad som händer, kanske ska träffa Frida. Hade tänkt försöka jobba lite också, får se hur det blir med det.

Ni får ha det så bra allihopa! :)

Sometimes..

ibland undrar jag vad som rör sig i min hjärna.

Happy birthday my love! ♥


Big day in Rimbo

Imorse kl 9 stod jag nere i parken i Rimbo. Vi hade pass på 2 timmar och de betades av ganska snabbt. Spelade lite handboll, köpte penslar, stod och glodde.

Nu sitter jag hemma och väntar på att Niklas ska komma hit med Edd och Mikis. Jag vet att det ser konstigt ut när jag skriver Mikis med ett K, jag skulle hellre skriva med CK, men hon stavas tydligen bara med K, så då får det bli så.
Vi ska iallafall åka till Uppsala och glo lite.

Ikväll vet jag inte vad som händer, bara att jag ska köra på Stefan.
Ha en bra dag :)


Sugen på utlandsluften

Jag och Niklas funderar på att åka utomlands i vinter. Jag ska först få klartecken ifrån tränaren och nya jobbet, så jag hoppas att det går bra för båda!
Vi tänkte åka efter sista allsvenskamatchen, en vecka hade vi tänkt. Eller jag känner att jag inte kan vara borta längre än en veckor eftersom jag både har handboll och jobb.
Får se hur det blir, hoppas på det bästa :) Sitter och tittar på ving just nu iallafall.




Darya Klishina

Kom hem från träningen nyss och har stoppat i mig lite mat.
Sitter och tittar på DN galan med mamma just nu, och såg en supersöt längdhoppare! Hon är lika gammal som mig och rysk. Trodde inte det fanns söta ryskor.

Niklas är hemma hos sig och har kalas eftersom han fyller år på söndag, och hans gammelmormor fyller år idag. Men han kommer hit sen och myser :)

Imorgon är det Rimbodagen och jag ska stå första passet mellan 9-11. Skönt!

Hoppas ni får en bra kväll :)
Hej!


@Erika

Träffade några gamla vänner tidigare i veckan, Erika, Emelie, Sabina och Emma. Vi gick i samma klass 0an-6an. Det var jätteroligt att träffas igen! Vi pratade gamla minnen och jag skrattade så jag grät nästan. Det måste verkligen göras om.








Friday!

Träningen igår var skitrolig. Vi var så pass många att vi kunde köra match med 3 lag. Sen slutade vi 25 minuter tidigare också så det gjorde ju inget :) Niklas hade dragit ner till hallen för att kolla också så jag åkte med honom hem.
När vi kom hem kollade vi klart på en film med Elin, Matilda och Frida. Sen gick jag och Niklas ut och la oss och skulle sova. Precis när vi hade sagt god natt så ringde Mårten. Han och hans några andra som var påväg hem i från Rättvik hade fått soppatorsk utanför Skebo, så jag och Niklas fick åka dit och hjälpa dom.

Jag har nyss ätit frukost. Hade tänkt gå ut och måla lite snart. Det är inte så mycket att måla så det går nog rätt snabbt!
Efter det ska jag åka till Norrtälje och göra lite saker. Kanske åker hem till Henkan som jag skrev igår.

Nu måste jag sätta fart,
Ha det så bra :)

I love you too much

Nu känner jag mig lite skrivsugen igen, så jag slänger in ett inlägg!

Idag vaknade jag 06:00 som vanligt av klockan som ringde. Det var inte jag som skulle upp, det var Niklas. Men det är alltid jag som har larmet på min mobil, annars går inte han upp. Som vanligt så låg han kvar en stund, ungefär 20 minuter, och sen gick han upp så att jag kunde somna om.
Jag sov till 10:40 ungefär. Då gick jag upp och kollade datorn, åt frukost och sen gick jag ut och målade i 4 timmar ungefär. På den tiden hann jag även hämta Jonte och Elin vid Unungehöjden.
Jag har också hunnit ta disken, hämtat posten, fixat med tvätt och städat på rummet idag.

Nu väntar jag på att Gabbi ska hämta mig, hon kommer vid 7 någon gång. Vi har träning 19:30-22:00 ikväll. Usch vilken tid att träna! Alldeles för sent för min del.. Tur att jag inte har börjat jobba ännu.

Imorgon tänkte jag åka in till Norrtälje och fixa lite grejor. Sen tänkte jag även hinna med att åka hem till Henkan och hälsa på lite.

Vi får se när jag skriver nästa gång,
ha det så bra :)



Bara för att jag har varit så dålig på att uppdatera så bjuder jag på den här fula bilden ;)

RSS 2.0