Gröna Lund

Igår var vi på Gröna Lund hela dagen. Det var jättetrevligt faktiskt, trots att jag inte åkte mer än 5 karuseller en gång vardera. Jag har blivit så jävla rädd för att åka, fattar inte. Förut var det bara Fritt fall och såna saker som åker rakt upp och sen rakt ner som jag inte åkte, men nu pallar jag knappt berg och dalbanor.
Vi var där ett helt gäng, 11 stycken var vi. Jag kände inte hälften, men det var lika trevligt ändå.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Vaknade i Nånö med Niklas. Var där en stund på morgonen innan vi åkte hem till mig. Niklas packade och fixade lite inför Rättvikresan, och jag gjorde väl inte så mycket. Han ska vara där hela veckan med Stefan och Jocke, så jag är hemma en hel vecka ensam med katterna. Ska bli skönt faktiskt!

Jag åt middag hos mamma och pappa iallafall, och var ute på en promenad på 7 kilometer med mamma och faster Berit. Det var skönt!

Här kommer lite bilder ifrån Grönan!









Imorgon börjar jag jobba igen. Usch vilken ångest jag har.. Vill ha mer semester! Men men..
Handbollen börjar imorgon också. Det ser jag faktiskt fram emot! Börjar gå upp i vikt som en jävel så det är dags att börja röra lite på sig känner jag. Haha!

Nu ska jag dö i soffan.
Ha det bra!



Uppdatering och massa bilder!

Här har det inte uppdaterats på ett tag märker jag. Det beror på att jag har semester och fullt upp hela dagarna.
Hela den här veckan har jag hjälpt Stefan i hans lägenhet som han köpt för ett tag sedan. Så fort jag blir färdig med mitt målande och tapetserande, så kan han börja lägga golv och fixa med annat, sen kan han flytta in. Så jag är snäll och hjälper till så att han får flytta någon gång :)
Vi har varit på Ikea två gånger den här veckan. Stefan beställde madrass ena dagen och tog hem den andra dagen, och jag köpte massa småsaker som jag alltid gör så fort jag är på Ikea. Vi var till Chilli en sväng också och Stefan fick se massa soffor.
Första dagen vi var på Ikea åkte vi och åt på restaurang efteråt, Niklas och Patrik var också med. Det var en jättemysig restaurang nere vi vattnet. Andra dagen vi var där så var Cassandra och Jocke med istället för Patrik, och då käkade vi på Donken.

Åhus har jag hunnit med också. Vi kom 3a i juniorserien och åkte ut i kvarten i sudden i elitklassen. Det var helt okej att vara där, trots att vädret inte var det bästa!

Orkar inte skriva så mycket mer, i stället bjuder jag på lite bilder!














Det händer saker i Edsbro kan jag lova!






Senaste veckan i bild

Fredag - Badade i Rialagropen med Sandra

Fredag - Utgång med Emelie och Josse på Piren

Lördag - Utgång med Gurka och Stefan + lite båtåkande













Söndag - Träffade Niklas kusin Molle





Måndag - Kattungarna i Nånö







Måndag - Fiske med Niklas

Blandat



Här händer det inte mycket

Igår åkte jag iväg till Åland med mamma, Sussie och Emelie. Det var riktigt trevligt att få åka iväg bara vi, mammor och döttrar. Vi satt i baren hela tiden och tittade på folk som dansade och var med i någon tävling. Tiden gick ganska fort faktiskt.









När vi kom hem så kom resten utav familjen Eriksson hem till oss och vi grillade på pappas älskade grill som han fått. Mumsigt!









På kvällen var det fysträning för min del. Vi var 8 stycken på träningen och körde skiten ur oss. Vi började inne på gymet och körde lite olika maskiner, och sen avslutade vi med att springa i en backe på 100 meter, inte speciellt mycket lutning, men skitjobbigt var det!

Idag tänkte jag börja sätta in lite foton i mina nya fotoalbum som jag köpte i tisdags. Sen blir det en sväng till Norrtälje för att hämta ut nya p-piller och hämta upp Niklas också.
Sen väntar antagligen ett mördarpass med Mulle ikväll.

Det är fint väder idag, så hoppas ni alla som kan passar på att vara ute i solen! :)


Risigt men ändå bra

Träningen igår gick sådär. Fick riktigt jävla ont i magen när jag sprang, usch. Jag vek ner mig sista intervallvarvet, det gick verkligen inte. Sen innan vi började spela beach kände jag att det inte gick mer, så jag gick hem.
När jag kom hem tog jag en varm dusch och sen drack jag te. Vid halv 9 traskade Patrik in genom dörren och direkt till kylskåpet. Han kom för att äta tårta, och han visste precis vart den stod!
Så vi smaskade i oss lite tårta och tittade på National Target. Joel Kinnaman ♥



Den här morgonen började med att jag gick i en kattspya som låg på badrumsmattan (som jag tvättade igår). Inte jättemysigt! Så den mattan blir till att tvätta igen så fort det finns tider. Här där jag bor finns det liksom bara EN tvättmaskin och EN torktumlare till 16 stycken hushåll. Alldeles för lite tycker jag. Det är svårt att få bra tvättider..

Jag hade tänkt åka in till Norrtälje en sväng. Skulle behöva nya p-piller, men jag hann inte boka tid imorse eftersom jag sov lite för länge.
Sen måste jag köpa blommor till blomlådorna som jag fått låna utav mamma, tills hon behöver dom igen. Tänkte även köpa fotoalbum. Har precis fått hem nya foton som jag måste sätta in. Och denna gång ska jag köpa ett BRA klister som inte gör att fotona ramlar ut efter en månad..
Juste, jag måste leta upp sånt där "Kissa inte här katten" spray. Vet inte riktigt vad det heter, men det borde ju finnas på Granngården tycker jag.

Hoppas ni får en bra dag där ute!


Svar till Erica

Erica om Tjenare mannen:
Paj, det är både enkelt, och du kan nästan slänga i vad som helst. Makaronipudding, billigt och gott. Omelett, med tex, bacon, lök, ost, paprika, Ja, samma sak som med paj, enkelt och du kan nästan lägga i vad som helt. :)Wok, i med lök, strimlad kyckling, bacon, wokgrönsaker och sedan toppa med nudlar.. :) Haha, skulle kunna skriva hur mycket som helst, är galen i mat, och speciellt att pröva nya saker :)Lycka till!

Svar: Tack Erica, du är en ängel! Har precis stått och gjort kycklingfilé med ris och brunsås. Det mest avancerade jag någonsin gjort ;) Hoppas det smakar bra nu bara!

Svar till Sofia och Erica

  Erica om Gå vidare kanske:
Jag har hört att katter kissa gärna på samma ställe som de gjort tidigare bara för att de känner att doften finns kvar. Kommer inte på just nu, men kan kan spruta på ett medel på golvet där de har kissat, eller i ditt fall, tvättkorgen. De har ju bättre luktsinne än oss människor. :) Hoppas det löser sig!
   
  Sofia mamma till Terje om Gå vidare kanske:
skaffa tvättkorg med lock, ha inga kläder op golvet och stäng dörren in till sovrummet ;) våra katter slutade kissa inne när vi släppte ut dom. men dina är lite små gör att släppa ut :P Och Ida, det är bara stå på dig. kram

Svar: Tack för era svar! :) Jag har också hört talas om något medel man kan spruta på, och jag funderar på att leta upp det.

Kanske ska ta och bli städerska

Herre Gud vilken morgon.

  • Tvättat 5 maskiner + hängt upp all tvätt och vikt in de som torktumlades
  • Skurat toaletten (fy fan vad äckligt. Märktes att jag inte är kille och lyfter på ringen när jag kissar)
  • Dammsugat
  • Skurat golvet
  • Bytt sängkläder
  • Skakat mattor (tvättat en)
  • Bytt handdukar i badrummet
  • Städat ur garaget från sådant som ej skulle ligga där (Niklas kläder, Niklas dator och tomburkar)
  • Tvättat ur en korg med skor som det var kattpiss i
  • Diskat och ställt in all disk
  • Småfixat med ljus i alla ljushållare
  • Vattnat blommor

Jag är helt slut nu. Funderar på att sova en stund så jag orkar träna ikväll. Det var två veckor sedan jag tränade nu, så jag hoppas att jag inte tappat allt för mycket.

Hejhopp! :)


Första dagen på semestern

Det är väl i princip min första semester. Jag räknar inte förra sommarens ledighet som semester riktigt, eftersom jag inte hade fast jobb då jag var ledig.

Klockan är iallafall inte ens 9. De flesta med semester ligger nog och sover fortfarande, men jag var uppe kl 06:00 och började sortera tvätt. När allt var sorterat gick jag ner och började tvätta. Ska gå ner igen om 20 minuter ungefär och stoppa in en tredje tvätt.

Niklas semester börjar inte förrän nästa vecka. Så jag är själv här hemma heeeeela veckan. Iallafall på dagarna. Så vill någon hitta på något så kan ni ju alltid komma hit och hänga :) Har tårta i kylen som jag kan bjuda på!

Nu måste jag borsta tänderna.
Ha en bra dag! :)


Mästerkock?

Jag sitter här och väntar på att min chokladtårta ska bli klar som jag hade tänkt bjuda Niklas och hans kompisar på när dom kommer hem ifrån Rättvik. Får se hur många som orkar pallra sig upp i min trappa bara!

Har varit en tripp till Edsbro idag. Åkte först hem till Stefan och han fixade min bil, det tog typ en kvart för honom. Egen bilmeck är hur bra som helst! Ska köpa en flaksa whiskey åt honom sen som tack :) Så nu låter min bil som en helt vanlig volvo igen.



Efter det var jag hemma hos mamma och pappa några timmar. Beställde tågbiljett till Åhus och tittade på tv. Pappa har rivit bort yttertrappan också. Han ska bygga en stor veranda typ, med trappa. Svårt att förklara, men jag lär vara där och ta kort när det är klart :)



Imorgon har jag tvättstuga, så jag ska ställa klockan på 06:45 och gå ner och börja tvätta. Har jättemycket lakan, filtar och mattor som måste tvättas efter att katterna varit där och pissat..
Efter det ska jag städa på toaletten hade jag tänkt. Har köpt WC-duck eller vad det nu heter.
Så kommer min första semesterdag se ut! ;)


Love me love me, say that you love me

Ja, det blev inte mycket till bloggande igår. Men jag hade inte tid då heller.
Direkt när vi vaknade så åkte vi in till Norrtälje och tänkte fixa min bil som gick sönder ännu mer i fredags. Avgassystemet har gått av på mitten... Men det gick ju inte så himla bra, så jag får lämna iväg den till Stefan istället och se vad han kan göra åt det.

Jag tog me mig Lina hem efter det och umgicks med henne i några timmar innan jag åkte till Pi och Malin där mamma, pappa och Elin var. Hämtade upp Frida innan också. Det var jättetrevligt där, som vanligt! Vi hade kubbturnering och mitt lag vann, som bestod utav mig, mamma, Malin och Frida.

Nu sitter jag hemma i soffan och har i princip vaknat nyss. Får se om jag orkar äta någon frukost idag.
Ska åka iväg till Edsbro sen och lämna bilen hos Stefan. Hoppas verkligen att han kan laga skiten eftersom jag ska sälja den.

Har nog inte skrivit att jag och Repan var hemma hos Simon och Sofia i fredags. De bodde i en jättemysig liten stuga! Och Terje var helt bedårande. Har nog aldrig sett en sådan fin varelse!
Ni som vill se bilder på honom kan gå in på www.sofiafurostam.blogg.se.

Nu ska jag fortsätta kolla runt här på nätet.
Hoppas ni får en bra dag, trots det dåliga vädret!


För er som inte vet vad denna låt handlar om



- Juliana was driving home around 3:30am when the car she was driving hydroplaned after hitting a patch of water. She ended up hitting a pole on the passenger side of the car and was in a coma for a month and a half before waking up.

RSS 2.0