Jag tror inte på Gud

Idag fick jag jobba med Robin i hans första "egna" lägenhet. Han har bara jobbat med brorsan tidigare. Det gick bra, och jag ska fortsätta vara med honom den här veckan.

När jag kom hem efter jobbet fixade jag all disk, och sen damsög jag. Det behövdes verkligen! Mattan i min hall ligger ute på balkongen och luftar också.

Emma drog precis iväg. Hon har varit här sen 5 ungefär och vi har snackat om massa saker. Det är så himla skönt att ha henne att prata med.
På fredag ska hon och jag till Piren. Ingen utav oss har varit där förut, så det ska bli spännande! :) Och på lördag ska vi hem till Emelie kanske, trevlans :)

Jag ska alldeles strax dra iväg till Friskis. Det är armpass idag, och fy fan jag vet redan nu vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon. Shit alltså..

Nu tänkte jag säga en konstig sak också, som jag har börjat tro på.. Ni vet ju att det sägs att jorden ska gå under 2012? Och jag har fan börjat tro på det, och jag blir deprimerad och får ångest utav det. För om man tänker efter, så har det hänt väldigt mycket konstigt de senaste åren: tsunamis, vulkanutbrott, jordbävningar, tornados och massor med andra konstiga saker. Är det ett tecken eller? Kommer det komma en FET jävla jordbävning 2012 som kommer förinta oss alla?
Jag blir mörkrädd alltså.



Svar till Sofia

Sofia BF15 Juni om Svar till Sofia:
Haha härligt!! ;D Men du har fått ihop sängen och alla möbler nu då? :)

Svar: Jo jag har fått ihop allting nu, helt själv :) Niklas hjälpte mig i 2 minuter, sen ledsnade han...

Svar till Sofia

Sofia BF15 Juni om Jag har de bästa människorna i mitt liv:
Hur gick det på IKEA? Kom ni hem hel skinnade med släp å allt? :) Kram

Svar: Allt gick skitbra utom spännbanden :P Så vi fick fråga en kille om hjälp på parkeringen, för vi fattade inte hur man spände fast dom där satans banden :P

Blomfreak

Hej alla glada!

Idag efter jobbet åkte jag och Niklas in till Norrtälje. Vi åkte först till Blomsterlandet där jag köpte tre blommor och en kruka till mig själv, plus att jag köpte en jättefin blombukett i en korg till Niklas mamma. Allt för att jag tycker så himla mycket om henne och uppskattar att hon finns för mig. Jag skrev ett fint kort till henne också.

Sen åkte jag till Åhléns och köpte lite fina saker som jag kunde ha här hemma. B.la. smörknivar, en hållarna till hushållspapper, kalender och lite prydnadsljus med tillbehör.

Vi åkte vidare hem och jag fixade med blommorna och allt jag köpt. Sen gick jag ner till centrum och köpte jordgubbar, och på vägen hem plockade jag med mig några syréner som jag nu ställt i vaser. Det är jättefint här hemma nu :)











Niklas har gjort middag till oss, så vi ska precis sätta oss och äta hamburgare med bröd och pommes. Mums! Och senare ska vi äta jordgubbar med vispgrädde och glass :)

Ingen träning för mig ikväll. Känner mig risig och vill inte bli ännu värre. Så det blir en vilodag för mig!
Ha en fin kväll :)

Jag har de bästa människorna i mitt liv

I fredags var Emma här och mös med mig. Fast vi åkte mest bil och hade faktiskt skitkul. Vi betedde oss som riktiga volvoraggare och åkte efter en skruttig 245a ner i hamnen och stod och snackade, och vi kände inte ens dom i bilen. Men det visade sig att vi gått i parallelklass som han som körde, och ena killen i baksätet.
Sen sov vi ungefär 3 timmar, och då började vi fixa oss för att åka till Ikea.
Jag fick med mig ganska mycket ifrån Ikea, bla. sängstomme, sänggavel och en bokhylla. Så nu ser det lite bättre ut här i lägenheten :) Lägger kanske upp bilder imorgon på hur det ser ut :)

Jag har precis kommit hem. Har varit i Edsbro och ätit middag eftersom det är Mors dag.

Ikväll blir det mys med Niklas bara. Han vill slänga ihop någon efterrätt, men vi vet inte vad ännu. Så vi får se!
Ha en bra kväll! :)


Den här tjejen tycker jag mycket om. Hon förstår mig ♥

Fredag hela veckan

Nu har jag äntligen fått sätta mig i soffan och bara sitta. Jag jobbade längre än vanligt idag, och har varit ganska stressad. Så det är väldigt skönt att äntligen få sitta ner.

Lillen var här och åt middag med oss nyss, och nu har Niklas och han åkt till Thuns och sen ska dom dricka öl tydligen. Så jag kanske tar hem någon hit :)

Imorgon ska jag åka till Ikea med Emma. Vi ska ha med oss släpkärra, och det ska bli väldigt intressant att se hur det går. Vi lär ju få på massa stora saker på kärran, så vi måste ju spänna fast allt liksom.
Efter Ikea får vi se om vi går ut i stan på kvällen. Får se om jag orkar det, känner mig lite hängig just nu..

Här har ni bild på mitt hår. Det blir ingen mer färgning. Kände att jag är nöjd med hur det ser ut nu, så då får det vara så :)



Och här har ni hon som färgade mitt hår: http://miazetterstrom.blogg.se

Ha en fin kväll! :)

Summerhair

Igår efter jobbet åkte jag hem och duschade snabbt, och sen var det bara att åka iväg till Norrtälje. Träffade Emma på Hår & Nagelhörnan där vi båda färgade håret. Jag la ut en bild på facebook igår, får se om jag lägger ut en här ikväll kanske. Blev väldigt nöjd iallafall! Ska dit på måndag och fortsätta :)

När vi var klara med håret åkte vi till systemet, och sen vidare till flygis där jag var tvungen att storhandla. Det var ju helt tomt på mat här hemma..

Idag är det jobb som gäller. Måste bli klar med väldigt mycket, och jag är ensam.. Inte så kul att behöva stressa på en fredag.

Efter jobbet ska jag bara hem och sova känner jag just nu. Fy fan vad trött jag är.. Börjar bli sjuk känner jag också :/

Måste skynda!
Ha en bra dag :)

Pirates!

Det blev inte Fast 5 som jag trodde igår. Det blev den nya Pirates filmen.
Jag tyckte faktiskt att den var bra, men Niklas var trött och tyckte inte att det hände så mycket, så han somnade.. Tråkmåns! Dock så hade jag kunnat sett den utan 3D, för det blev ganska jobbigt att titta med det.



Idag efter jobbet ska jag göra en sak som jag inte kan skriva här, för Niklas får inte veta. Jag retas med honom och säger att jag ska göra en sak, men han får inte veta vad. Det enda han fått veta är Mia Zetterström och jobb. Inget mer.
Ska iallafall träffa Emma så ska hon följa med mig.

När vi är klara ska jag skjutsa hem henne till hennes syster, och sen måste jag handla mat. Massor med mat! Måste fylla på här hemma med tanke på att det är tomt typ.

Nu har jag inte tid att skriva mer.
Idag är det sol, ha en fin dag! :)

Panpizza

Det blev inget inlägg igårkväll, jag hade inte tid eftersom jag var på Vårruset. Det var väldigt trevligt där faktiskt! Det är de alltid. Kul att träffa folk och sitta och fika tillsammans efteråt. Jag och Frida sprang hela vägen tillsammans, skitduktigt!

















Jag sitter och äter panpizza just nu, asgott! Innan det så betalade jag massa räkningar. Det är faktiskt väldigt skönt att ha det gjort tycker jag.
Måste ställa mig och diska upp mitt berg utav disk när jag ätit klart. Fy fan alltså.. Hur mycket som helst!

Ikväll blir det ingen träning för mig. Niklas ska bjuda mig på bio, wiho :) Kan tänka mig att det blir Fast 5 vi ska se.

Nej nu måste jag sluta.
Ha det så bra! :)

Tisdag morgon

Igår innan vi gick och la oss kollade vi på Sanctum, en film. Den var skitbra! Älskar äventyrsfilmen, speciellt när dom är så himla spännande. Rekommenderar verkligen den filmen!



Jag har precit tryckt i mig lite frukost, och nu måste jag gå och väcka Niklas så att vi inte kommer iväg för sent. Vi går alltid senare än vad jag vill, bara för att han är så jävla seg upp ur sängen!

Måste skynda..
Ha en bra dag! :)

Svar till Sabina ♥

Sabina om Myskväll:
Jaaaa lilla gumman JAG och vi andra tjejer finns här för dig! <3

Det kan vara så att missarna käkar lite för fort och då finns det risk för att torrfodret "torkar ut" i magsäcken.. men om man har vatten i så "späds" det ut i magen mer. :) Bra av dig att göra så! Så fungerar det på hundar oxå. Puss på dig

Svar: Ni tjejer är bäst! ♥
         Tur att jag inte är helt dum i huvudet iallafall ;) Puss!

En kopp choklad

Nu har jag precis klivit upp ur ett skönt bad. Skorpan är med mig och badar varje gång, fast hon står på badkarskanten. Snart hoppas jag att hon hoppar ner och badar med mig :P

Träningen gick bra, även fast man inte är i toppform. Väldigt roligt att Johanna är tillbaka tycker jag. Man kan inte tro att hon varit borta ifrån handbollen 1 och ett halvt år..!
Även roligt att Sarah var där idag igen, + att en ny tjej ifrån Irsta var där.
Hoppas på att de två brudarna på läktaren också vill börja spela med oss.

Nu står Niklas och gör varm o'boy med grädde till oss. Han glömde bort första mjölken, så allt brändes och hamnade på spisen. Han står och gör ny nu.

Imorgon är det jobb som vanligt, och efter jobbet ska jag springa Vårruset. Vi är 15 stycken i vårat "gäng" som ska springa/gå, och det är faktiskt en väldigt rolig grej att åka dit. Efteråt får man ju en korg med fika och annat gott :)

Nej nu ska jag inte ta mer tid ifrån er.
Hoppas ni får en fin kväll!

Ska försöka bli bättre på att lägga upp bilder, promise!


Usch för denna värld.

Det är så hemskt. Allt är så hemskt. Många tankar går till Er.

Det har gått bra på jobbet idag. Jag har jobbat på rätt bra, och vi gjorde klart allt som vi behövde få klart idag. Känns skönt eftersom jag kommer vara själv rätt mycket den här veckan. Fredrik ska vara ledig och Robin ska åka till Milano.

Jag sitter och väntar på att maten ska bli klar. Efter det ska jag gå över till Erika och hämta en sak som jag behöver, och sen är det try out ikväll igen. Hoppas det kommer några nya duktiga spelare :) Jag vet iallafall en som jag väldigt gärna vill ska börja med oss igen.

Hoppas ni haft en bra dag allihopa, kanske skriver ikväll igen :)

En bra dag

Det har verkligen varit en bra dag idag.
Jag och Niklas var ute en stund med katterna på gräsmattan här utanför idag. De tyckte det var spännande och jagade småkryp och sånt som flyger runt :)
Sen bestämde vi oss för att åka till Norrtälje och äta lunch. Först tvättade vi bilen, och sen åkte vi vidare till Arena och tog varsin kebabtallrik. Mumma!
Efter det gled vi runt i Norrtälje en stund. Var in på ÖB och köpte lite småskit, och träffade Niklas mamma och syskon.  Vi var hem till dom en snabbis och tittade läget också.

Nu har Niklas precis dragit iväg och ska köpa mjölk. Vi ska titta på Irene Huss och dricka varm o'boy med grädde :)

Hoppas ni andra haft en bra dag! :)


Söndag morgon

Hade en jättetrevlig kväll med Emma igår. Vi pratade om allt som vi behövde få prata ut om, iallafall jag.  Vi har så mycket gemensant, och därför är det skönt att få prata med henne, eftersom hon verkligen förstår och känner igen sig. Samma sak med mig i hennes historier.
Hon stannade ganska länge, till halv 1 ungefär.  Tack ♥

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Är sugen på att åka med Maria (Niklas mamma) och träffa Niklas kusin som fyller 1 år snart, som jag aldrig har träffat. Han är tydligen jättesöt :) Molle heter han föresten. För er som vet vem Max Bruce är, så är det hans lillebror.

Det är fint väder idag iallafall, så jag kanske skulle ta och gå ut med katterna på gräsmattan här nere. Sen kanske jag hör av mig till Sandra ikväll och går en promenad med henne. Vi får se!

Nu ska jag gå och äta frukost.
Ha en fin dag!

Kärlek är allt jag vill ha.
Jag kräver inte mer än så.

Myskväll

Efter mycket om och med, och "missförstånd" så åt jag middag i Nånö ensam med familjen Bruce/Holmström. Det var jättegott och väldigt trevligt att vara där och prata och träffas.

Snart kommer Emma hit och umgås med mig. Hon lär göra min kväll efter den här dagen! Tur att man har världens bästa vänner. Uppskattar er alla massor ♥



Kom på ett knep nyss. Missarna verkar inte vara så förtjusta i torrfoder efter att dom ätit lite mjukmat, så dom svälter typ sig själva. Men nu hällde jag i lite lite vatten i torrfodret, och nu går det hur bra som helst att äta :)

Hoppas ni som läser får en fin kväll.
Puss på er!

Mirakeljycken

Hur kan man göra såhär emot ett djur?


Hunden lever

8 maj 2011 Hundvalpen Patrick kastades i sopnedkastet för att dö – från 19:e våningen.
Han hittades i en påse, så utsvulten och mager att benen stack ut ur kroppen.
Miljoner människor har rörts av hans öde – och nu ställs matte Kisha Curtis, 27, inför rätta.

http://mobil.aftonbladet.se/nyheter/article12993519.ab?partner=wwwredirect


Presenter

Fick lite presenter igår som jag tänkte visa


En kattsäng ifrån Repan


En tunnel ifrån Simon och Sofia som deras katter inte tyckte var så rolig


Örhängen ifrån Repan


Ett halsband ifrån Repan

Tack så mycket! :)

Finally!

För alla er som följer min blogg: Äntligen! Nu har jag fått hem det mobila bredbandet, så nu kommer jag börja blogga som förut igen.
Än så länge så är jag mycket nöjd med det mobila bredbandet jag köpt. Det går snabbt, och jag fick med en router som gör att mina vänner som har datorer kan ta med sig dem hit och sitta med internet här. Skitbra!

Igår hade jag mina målarvänner här. Simon och Sofia, Micke och Pulli, och sen lilla Repan. Vi hade jätteroligt, och det var jättekul att träffa alla igen. Vi ses ju inte så ofta nu längre när vi slutat skolan. Vi körde spelet Våghals 2 och fick reda på en hel del om varandra. Höhö!

Idag så vet jag inte vad som händer riktigt. Repan och Pulli drog nyss iallafall, så nu är jag helt ensam med katterna. Dom har blivit stora sen jag köpte dom, eller större!
Ikväll vet jag iallafall att jag och Niklas ska äta god middag i Nånö hos hans föräldrar. Jag bjöd hem oss dit och önskade någonting gott med bearnaisesås och vitlöksbröd. Så vi får se vad det blir för gott! :)
Efter det ska jag och Niklas hem till mig och ha egentid med varandra. Titta på en bra film och äta gott :)

Jag har väl inte så mycket mer att skriva i nuläget, men det lär komma upp fler inlägg senare idag eller ikväll.

Ha en fin dag i det soliga vädret! :)

Äntligen!

Imorse fick jag ett mail ifrån Tele2 om att min order är påväg. Det var på tiden kan man säga, eftersom det tagit 5 veckor snart. Helt sjukt! Nu hoppas jag att det kommer innan helgen. Så snart kommer jag börja blogga varje dag igen :) känner att jag måste börja skriva av mig lite igen! Nu ska jag gå och äta lunch. Ha en fin dag!

Lördag 08:35

Hej!

Jag kom hem till Edsbro igårkväll, åkte med pappa.
Vid halv 7 hämtade jag Pi och Malin, och inte långt därefter kom Moster, HP och Sebban ifrån Karlstad. Älskar att träffa min släkt ifrån Karlstad!
Idag har min bror konfirmation. Så jag ska skjutsa ner honom med Moster och dom, så ska dom få se min lägenhet.

Ikväll ska jag umgås med världens bästa människor, mina tjejer. Jag älskar verkligen att umgås med dom, ni förstår inte. Dom är så himla fina allihopa, och jag har jätteroligt med dom!

Imorgon har jag tvättstuga för första gången, behövligt! Mamma ska hjälpa mig..

Mitt internet har fortfarande inte kommit, och jag är jävligt lack för det. Jag beställde de på skärtorsdagen, och det har liksom inte kommit änni. TELE2 VAD HÅLLER NI PÅ MED?!

Så ni förstår ju att det kan dröja innan jag kan börja blogga som vanligt igen.

Nu måste jag kila, ha det så bra! :)

Mobilblogg - mardrömsfys

Tjenixen! Jag ligger just nu i badkaret. Kom precis hem ifrån ett mycket bra fyspass med laget. Fy fan vad svag jag är i mina armar, och min mage är inget att skryta med. Mitt internet har fortfarande inte kommit, men jag hoppas det kommer senast nästa vecka iallafall! Hoppas ni lever och att ni har det bra. Nu ska jag bada vidare. Tjena!

Kjell

Igår tittade jag på Edsbros revy, som i år kallar sig Kjell. Den var faktiskt rolig! Den brukar alltid vara rolig, så man förväntar sig alltid mycket skratt.

Igår fick Freja och Skorpan träffa vår katt Felix här i Edsbro. Det var rätt kul att titta på dom. Freja stod med rest rygg och blickstill i tre minuter typ.
Men nu går dom runt båda två i hela huset och tittar runt. Mamma har även varit ute med dom i koppel, och där ute var dom väldigt nyfikna!

Idag vet jag inte vad som händer. Får se hur länge jag stannar här. Ikväll kanske Niklas kommer till mig iallafall.

Ni kan ju få en uppdatering på hur det går för min bil också. Den är inte klar, MEN! Huven sätts förhoppningsvis på plats den här veckan, och sedan är det bara lyktorna kvar. Vindavvisarna sätter jag dit själv (Niklas) när jag får bilen. Mina nya sommardäck står även färdiga och klara med fälgar i garaget här i Edsbro.
Så snart kommer jag med min pärla ute på vägarna igen! Herre gud så jag saknat den..
Förhoppningsvis så är den klar till Gatebil som är i Mantorp om 4 veckor ungefär. I så fall kommer jag och Niklas åka den ner. Vet inte om det är någon mer som åker med oss än så länge.

Nu har ni fått en liten uppdatering igen iallafall. Vet inte när jag skriver nästa gång, men det blir antagligen när bredbandet har kommit.

Puss & Kram!

Edsbro

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har fortfarande inte fått mitt bredband. Trodde de skulle komma nu i veckan, men icke!
Sen orkar jag inte blogga ifrån iPhonen..

Mitt liv flyter på iallafall. Jag mår bra och katterna mår bra.

Jag sätter igång med bloggandet igen så fort jag får bredbandet!

Ha det bra! :)

RSS 2.0