Ska jag förlora dig nu igen?

...


Sugit

Kul att min favorit i Idol hoppar av.
ÅH!


"Det är bara att ta nya tag"

Det är inte så lätt när man inte ens vet hur man ska göra för att göra rätt.

Det var verkligen inte min dag igår. Jag är så himla besviken på mig själv. Åh..!

Jag sitter hemma i soffan och tänkte sätta på en film nu. Niklas drog precis så jag får titta ensam.

Som ni märkt så skriver jag inte så mycket här längre. Jag skriver mest på lagets blogg nu. Där skriver jag bara handboll, och det är ju det enda jag håller på med jämt så.
Vi får se hur mycket jag kommer skriva här. Jag vet att det inte kommer bli lika mycket iallafall!

Ha det bra!

Idag är inte min dag.

Punkt.

http://rimbodam.bloggplatsen.se/

Två år och tio månader ♥


Let me be the only girl in the world

Idag var jag verkligen supertrött när jag åkte till jobbet. Jag somnade ganska snabbt på bussen, och när jag kom fram till lägenheten vi jobbar i, så somnade jag nästan i trappuppgången när jag satt och väntade på Bill.

Ikväll är det träningsledigt, så jag ska sitta i soffan och titta på tv ikväll. kl 20:00 är det Arga snickaren, och kl 21:00 är det Grey's anatomy.


Här har vi lilla Ella, mitt kusinbarn. Hon är hur söt som helst! :)




Här är någon tant/brud/kärring på 40+ som jag såg på tunnelbanan igår. Kolla in håret!?

Har börjat skriva på våran damblogg också numera. Där blir det mer handboll och vad som händer runt om i laget skulle jag tro.

Ha det så bra! :)


Dambloggen

Jag tycker alla ska ta och spana in våran damblogg
http://rimbodam.bloggplatsen.se/

God natt!

Fuck you / forget you

Det finns en låt, eller fanns kan man nästan säga nu, som jag tycker är bra. Den hette "fuck you", men har nu tydligen bytt namn till "forget you". Töntigt att man inte får säga fuck you i en låt alltså.
Nu låter låten asmysko.



Där har ni den låten som jag började tycka om, den icke omgjorde alltså.

Nu kommer Gabbi och hämtar mig.
Tjarrå!

Kom tillbaka till mig.

-

Maybe you need somebody different

God afton, eller vad man nu säger när klockan är 17:22.

Idag har jag varit hemma hos min kära kusin Katrin. Hon har fyllt år så det bjöds på fika och en första titt på lilla Ella. Väldigt söt!

Efter fikat så hämtade jag min bil som stod bakom fria, och sen åkte jag till Hemmakväll och hyrde tre filmer och köpte ostbollar och grillchips som jag och Niklas ska gotta oss med ikväll :)

Jag sitter just nu och läser liverapporteringen ifrån herrmatchen Rimbo - Alstermo. Det är en väldigt jämn match som det ser ut! Spännande, det är 14 minuter kvar av andra halvlek just nu.

Imorgon är det jobb och träning som gäller, det vanliga liksom.
Ha en bra söndagskväll! :)


Bjuder på en gammal bild!

Rimbo vs Örebro (världsmästarna)

Tänkte berätta lite om matchen vi spelade emot Örebro igår. (Allt ifrån mina ögon)
Vi började riktigt, riktigt dåligt. Ingenting stämde, varken försvar eller anfall.
I anfall var det bara Cassie som satsade och gjorde mål. Efter ca 15 minuter hade Cassie gjort 5 mål och Tessan 2 mål. Vi hade då gjort totalt 7 mål.
Vi gjorde nästan ingenting vi tränat på; polack, isär, släp, barca, sverige osv. Vi försökte mest göra saker själva och hade inte mycket samarbete.
Kontringsspelet i förstafas fick vi inte heller igång, även fast Örebro var grymt sega hem och de bytte anfall försvar på deras högra sida.
I försvar såg det ut som en hönsgård. Vi visste vilka två spelare (Linn och Lina Larsson) som kunde skjuta, och dom sköt bra. Men ändå fick dom göra flera mål i var.
Vi visste även att dom hade en polack på vänster sida med vändning, och den gick vi på två gånger.

I halvlek bestämde vi oss för att testa att köra dubbelpunkt på tvillingarna Larsson. Tessan Ödquist var nöjd då hon upptäckte att den ena hade väldigt fina ögon, hur man nu kan tänka på sådant under en match (!?). Men det är ju ändå Tessan vi pratar om.
Vi märkte direkt att det här var något Örebro inte var beredda på, eller hade tränat på. Deras anfallsspel nästan dog. De gjorde tekniska fel och Sandra tog alla skott som kom, nästan alla iallafall.
Tyvärr så sumpade vi ca 5-7 klara lägen i anfall. Vi spelade riktigt, riktigt bra och skapade lägen för varandra.
Cassie hade inga problem med att skjuta igenom Örebromålisen heller. Jag vet inte hur många mål hon gjorde på rad genom att bara hoppa upp och skjuta i bortre. Vad hände med Örebros försvar egentligen?!
Efter att Cassie gjort ca 4-5 mål på rad, så blev dert punkt på henne. Men det stoppade inte oss, utan nu gick nya spelare fram och gjorde mål och skapade lägen för varandra.
Jenny och jag fick testa på att spela 9m efter att Cassie stukade foten och blev liggandes på golvet bredvid planen de sista 15 minuterna.
Jag fick göra mitt första allsvenskamål, rätt i kryllan från 9m, och det kändes skitbra. Malin sa åt mig innan jag gick ut på planen "Nu har du sett hur Cassie gör, det är bara att göra likadant". Tydligen så funkade det denna gång.
Som minst låg vi under med 30-34, och då var det 3 minuter kvar om jag inte minns fel. Tyvärr kom vi aldrig riktigt till och kanske tog fel lägen. Örebro fick avsluta med att göra 3 raka mål och slutsiffrorna stannade på 30-37 till Örebros fördel.

Även fast vi förlorade, så kändes det ändå som en vinst. Vi spelade så himla bra i andra halvlek och spelade för varandra, och det tar vi med oss till nästa gång när vi möter Örebro och världsmästarna i borgen!

Nästa match spelas på hemmaplan emot GuIF.
Lördag kl 14:00 i Sparbankshallen

Det är väl sagt att det är männen som ska jobba?



Så därför låter jag Niklas och Mårten tvätta min bil, helt gratis ;)


Om 45 minuter kommer Gabbi och hämtar mig. Träningen blev flyttad idag och det är jag skitglad över, nu hinner jag ju hem till Idol :) Shihu!

Imorgon bär det av till Örebro (om jag blir uttagen). De är ett bra lag som har ett tvillingpar som är väldigt duktiga, Linn och Lina heter dom. Allvarligt, hur kan man döpa sina barn till nästan lika namn? Helt sjukt enligt mig.

Nu ska jag gå ut och städa lite. Jag har ju numera en inneboende i mitt rum.

Ha det bra,
Hejhej! :)

I don't really understand why

Ja hej!

När skrev jag senast? I förrgår typ..
Jag är kvar i Gamla stan och jobbar med Bill. Igår var det ganska slappt, för efter lunchen gick vi och kollade i en secondhandbutik, och sen gick vi och jobbade i typ en timme. Eller rättare sagt; Bill jobbade, jag tittade på.
Sen gick vi ner på stan och tittade lite. Bill bjöd mig på en glass och sen gick vi på loppmarknad en stund. Sen fick jag åka hem för det fanns inget att göra. Riktigt skönt!

Vi har börjat träna i nya hallen nu. Det känns riktigt bra faktiskt, förutom att vi har fått världssämsta tider. Tydligen har innebandyn fått jättemycket tider, och det verkar som att dom har fått guldtider. Det som stör mig mest med att dom har fått så mycket tid i nya hallen är att dom FÅR spela i gamla hallen, det får inte vi och herrlaget göra. På måndagar tränar vi liksom till 22:00, varannan torsdag till 22:00 och varannan fredag till 21:30. Jag tycker det är alldeles för sent.
Nog om det..

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klart. Det luktar gott och jag har sett att det står lingonsylt på bordet. Blodpudding kanske?

Idag har vårat utvecklingslag match mot Ludvika borta kl 19:00. Hejaheja! Jag tror faktiskt att dom vinner :) Skulle faktiskt vilja prova spela 9a i u-laget någon gång..

Juste, jag var ner på marknaden i Norrtälje idag en stund efter jobbet. Jag köpte ett par lovikavantar som var supersköna! :)
Btw så slutade jag ca 12:40 idag. Jag har jobbat själv och skulle bara slipa väggar, måla väggar och tak.

Nu har jag skrivit alldeles för mycket och ni kanske inte ens har läst enda hit ner, ni kanske hann tröttna efter hälften ;)

Ha det så bra puddingar! ;)


Om blickar kunde döda skulle jag stirra på er tills ni dog.

.

Hjälp de hjälplösa

Hallå!

Imorse gick jag upp 04:40. Jag var hur trött som helst och somnade ganska snabbt på bussen.
När jag gick av tunnelbanan i Gamla stan så fick jag först möta en trevlig syn: Kanelbullar 1kr/st. Tror faktiskt jag ska köpa några bullar på vägen hem. När jag sedan kom upp i trappan så möttes jag av en mindre trevlig syn. Jag trodde först att jag såg en hög med filtar, men upptäckte sen att det låg en människa under alla filtar. Usch så hemskt..

Idag är det måndag, och det betyder natträning. Ska tydligen ha snack med Johan, kan bli intressant. 

Här kommer lite bilder som har legat på mobilen ett tag :)


En snygg kille




En bild från träningslägret vi hade i somras


Sara "Syrran" gjorde frisyrer på mig när vi var i Finland


Den här frisyren tycker jag liknar Linas hund Gizmo, fast en svart.


Där har ni Gizmo


Sådär dyrt är det att på på Kungsholmen. Det fanns en 1a där på 16m2 som såldes för 1 300 000, helt sjukt!


Inte dåligt inparkerad där inte! Haha.


Pengarna när jag skulle köpa bilen


En kines med dålig klädsmak i rulltrappan


Pärlan




Idag efter lunchen låg det en korg med saker som skänkes bort på gatan, så Bill gick och tog en skiva.

Sveriges fetaste man


Take me back to the start


Varför gör jag det här?

Vi vann matchen mot KvIK idag, eller Caperio som dom nu tydligen heter. Skönt att vi vann, det behövde laget.

Jag mår inge bra.
Hej.


Ska det bli en stor dag tro

Nu var det några/någon dag sedan sist.
Det har inte hänt så mycket, jag har jobbat och tränat.

Igår var det herrarnas första match i nya hallen. Det var en riktigt spännande match faktiskt! Jag tycker det är synd att de inte skjuter mer utifrån, för i andra halvlek har Djurgårdens försvar läst Rimbo, och det står nere och väntar på dom. Jag vet att när Dennis Söderlund spelade några minuter varje match förra året, så gick han upp utifrån och drog dit flera bollar.

Idol gick ju även igår, och nu är alla finalister, eller vad man ska kalla det, klara. Jag har inte hittat någon favorit riktigt än, men jag tror att jag håller på Alice faktiskt.

Idag är det våran tur att spela i nya hallen. Klockan är 09:28 och jag är redan nervös.. Matchen drar igång 14:00, och om det är lika mycket folk i hallen idag som det var igår, så känns det som att jag kommer kissa på mig när vi kör line up. Jag har även hört att vi ska få spela i vårat nya matchställ idag, wiho! :)
Så nu vill jag att alla som läser detta håller tummarna för oss, så ska vi försöka se till att plocka hem våra första 2 poäng idag!

Nu ska jag plocka undan min frukost, borsta tänderna, packa väskan, och sen gå ut och mysa ner mig i sängen med Niklas :)
Ha det så bra allihopa!


RSS 2.0