Dag 11 – Mina syskon

Elin är född 19 april 1992. Hon har alltid varit den som pratar mest av oss två och är mest framåt. Hon har aldrig varit blyg, medan jag har varit ganska tillbakadragen hela livet.
Hon går Sam ekonomiprogrammet på Rodengymnasiet. På fritiden festar hon och umgås med kompisar mest hela tiden. Vill ni umgås med någon som festar hårt, så ta kontakt med henne!

Daniel är född 4 juni 1997. Han är inte riktigt som oss andra två syskon i den här familjen. Han är bråkig i skolan, och ska alltid vara värst utav alla och gör satyg väldigt ofta. Men jag tror att det har lugnat ner sig lite faktiskt. Förut var han helt brutal!
Han spelar handboll i Rimbo HK och fotboll i Rö IK. Jag tror att han är väldigt duktig i båda sporterna.
Han kommer bli skitsnygg när han är i 18-årsåldern. Jag vet att Repan redan har paxat honom ;)


Och fortfarande kan jag inte lägga upp några bilder.....


Your hair was long when we first met

Imorse vaknade jag vid 9 nångång. Jag har mått riktigt j*vla dåligt sen igårkväll, och inte sovit speciellt bra.. Så jag tryckte i mig en liten yougurt och sen åkte jag upp till Torpet. Jag pratade med mormor och efter en stund mådde jag lite bättre.
Har gosat med Bazze och Lilleman hela dagen också, och dom får mig faktiskt på bättre humör. Världens finaste hundar är det!
Jag åt lunch med mormor också, och sen bakade hon bullar och muffins som jag åt. Gott!

Jag har precis tagit på mig mina träningskläder, för om en timme ska jag åka till Valvet och träna handboll. Jag tror att handboll är något jag behöver för att komma igenom den här skiten jag går igenom just nu. Jag måste få ta ut lite aggressioner, och det är ganska lätt att göra det på handbollsplanen.
Sen behöver jag mina underbara vänner. Jag har nu märkt att jag har världens bästa vänner. Tack för att ni finns, ni vet vilka ni är!


Nu ska jag glo vidare på datorn. Förresten så är fortfarande bloggen fucked up, så jag kan inte lägga upp några bilder. Annars hade jag en jättefin bild på Bazze som jag hade tänkt lägga upp. Skit också..
Ha det bra!

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Imorse tog jag på mig trosor, strumpor, hockeymjukisarna, ett ljusblått linne och en av Niklas gamla tröjor som jag har fått.
Just nu har jag på mig massa träningskläder.
Och vet ni vad.... Ikväll ska kläderna av! ;) När jag ska duscha och sova såklart.

Låt den här skiten vara över snart.

Det här är det värsta jag har varit med om.

Things will get better if you just hold my hand

Idag hade jag ställt klockan på 08:30. Då gick jag upp och duschade och fixade håret och ansiktet. Sen fick jag gå och väcka Niklas som låg och sov fortfarande.
Vi åkte sen till Donken i Norrtälje och åt frukost. Eller det var tänkt att vi skulle äta riktig frukost där, men vi kom dit lite för sent, så det blev vanlig hamburgare och sånt.
Sen åkte vi vidare till Täby centrum där vi har varit hela dagen.
Jag fick med mig ganska mycket hem faktiskt. Två linnen, en bh och ett par trosor, två par leggins och Laila Bagges parfym. Sen var det nog inget mer. Men det är alltid kul med nytt i garderoben! :)
När jag hade handlat klart allt mitt så åkte vi till Norrtälje och letade nyårskläder till Niklas. Vi hittade två skjortor på H&M.

Nu har jag precis ätit middag. Innan det så var jag och tränade, och idag var vi faktiskt 10 personer! Ingen målvakt dock..

Jag hade tänkt gå och duscha nu, och sen ska jag köra mormor till torpet.
Ha det så bra! :)

Dag 09 – Min tro

Tro.. Jag tror nog inte på nånting. Eller jag tror att alla människor är goda innerst inne om dom bara vill.
Man är inte född till att vara en ond människa.

Fan va töntigt :P

Now all our memories, they're haunted

Idag kom jag till jobbet vid 7 ungefär. Jag hade en väldigt skön första timme + en halvtimme kan jag säga! Tänker inte skriva här vad jag gjorde, men jag skrev det på facebook tidigare idag ;)
Jag har mest gjort småsaker idag och fixat klart allt. Städat och gjort så att vi inte har något mer att göra där.

När jag kom hem så satt jag vid datorn ganska länge. Sen fixade jag lite på mitt rum och gjorde lite småsaker innan jag åkte till träningen kl 18. Vi var bara 7 stycken på träningen.. Helt sjukt!
Vi fick iallafall först springa 2 varv, sen körde vi lite benfys och efter det körde vi lite individuell teknik ifrån mitten. Bara massa olika skott. Ganska kul faktiskt :)

Imorgon kanske jag åker till Täby. Ska bara försöka tvinga med mig en viss person!
Ha det så bra! :)

Dag 08 – Ett ögonblick

Ett ögonblick jag minns väldigt bra, det är på steg 4 i Eskilstuna med F90/91.
Vi spelade match emot Lundagård och det var en jättejämn match. Jag tror att det var en minut kvar och det stod lika. I sista sekunden gjorde Johanna Jansson ett mål, så vi vann med 27-26. Det var verkligen en härlig känsla!

Finns inte så mycket mer att skriva om det :P

"Perfect" couldn't keep this love alive

Idag har jag haft jättetråkigt på jobbet. Jag har bara gått runt och gjort småsaker. Suttit ganska mycket och gjort ingenting liksom.. Fördrivit tiden bara.

Jag sitter hemma just nu. Har inte gjort så mycket annat sen jag kom hem faktiskt.
Har fått hem ett provrör idag på posten. Nästa vecka ska jag åka och göra Hälsokoll på Kungsgatan. Usch.. Jag måste vara fastande från 22:00 kvällen innan, och jag ska på hälsokoll kl 09:40 dagen efter. Jag som alltid äter liksom!

Om 45 minuter kommer Gabban och hämtar mig. Jag har inte tränat handboll på nästan 2 veckor tror jag. Ska bli kul faktiskt! :)

På lördag ska jag träffa tjejerna igen. Vi ska först äta pizza här i Edsbro. Sen åker vi upp till Torpet och sitter där och har det mysigt bara :) Jag trivs jättebra med dom tjejerna! Kul att Malin hänger med också. Hon är ju inte en utav "Edsbrobrudarna", utan hon och Emma har gått i samma klass på gymnasiet och är väldigt tajta. Malin var med i lördags också, och det var jättekul! :)

Nu ska jag gå och klä på mig tror jag. Förresten... Det har hänt något här på bloggen, så jag kan inte lägga ut bilder just nu. Booooring!
Ha det så bra! :)


Dag 07 – Min bästa vän

Jag skulle vilja säga att jag har tre stycken allra bästa vänner. De är tre helt olika personer, som gör olika saker för mig. Jag har jättemånga vänner, men de här tre personerna är de vänner jag räknar som Mina bästa vänner.

Den första är den jag känt allra längst, och det är Erika Jansson. Vi gick i samma klass på låg- och mellanstadiet i Edsbro skola. Vi var som mest tajta när vi gick i 7an tror jag. Jag vet inte om det berodde på att vi båda raggade på två killar som var kompisar med varandra. Haha!
Erika kan jag alltid prata med, vad det än är. Hon stället alltid upp för mig! I somras när jag hade en väldigt jobbig period, så smsade jag Erika och frågade om hon kunde ses och prata. Då hade inte vi setts på jättelänge, eftersom hon har bott i Uppsala i tre år. Men jag visste att hon fanns för mig, så därför hörde jag av mig till henne.
Nu på senare tid har vi setts ganska mycket faktiskt. Det känns jättebra att få börja träffa en sån här underbar människa som Erika. Alla människor borde ha en vän som henne ♥

Den andra personen är Rebecca Suomi Gillberg. Hon kan vara en av mina roligaste och sjukaste vänner. Jag har alltid roligt med henne. Hon får mig alltid att skratta, och vi kan alltid skoja med varandra och säga jätteelaka saker. Vi har faktiskt aldrig varit osams. Vi kan typ inte vara osams, för vi börjar bara skratta och skoja bort allting. Henne kan jag också prata med om allting. Jag tror faktiskt att jag berättar allt för henne, nästan iallafall. Jag litar på henne, och jag vet att hon inte går och berättar allt för gud och alla människor.
Vi började umgås sent i 1an på gymnasiet. Efter det så har vi suttit ihop verkligen. Vi har inte träffats utanför skolan, men i skolan så var vi alltid med varandra. Varje gång hon inte var i skolan, så var det så himla tomt! Nu pratar vi nästan varje dag med varandra i telefon, och vi skrattar fortfarande åt massa skitsaker, och vi snackar skit om samma personer som vi snackade skit om för 2 år sen. Det är fortfarande lika roligt!
Om ni hade en vän som Repan skulle ni aldrig ha tråkigt! :) ♥

Den tredje och sista bästa vännen jag har är Niklas Bruce. Ni kanske tycker det verkar konstigt, men han har varit som en bästa vän för mig enda sedan vi blev tillsammans, och han är fortfarande det. Han kanske inte känner samma som mig, men för mig är han är bästa vän.
Jag kan prata med Niklas om allt, precis allt. Jag vet att han lyssnar på mig, och jag vet att han inte går och berättar för andra människor. Om det är p.g.a honom som jag mår dåligt, eller är ledsen, så kan jag prata med honom om det ändå.
Även fast vi inte är tillsammans längre, så kan vi fortfarande ses och ha väldigt roligt tillsammans. Jag trivs jättebra i hans sällskap, och jag känner mig trygg hos honom. Det har jag alltid gjort.
Jag kan säga rakt ut att jag kommer alltid älska Niklas, på ett eller annat sätt. För vissa kan det vara svårt att förstå, men för mig är det en självklarhet. Ingen har fått mig att känna mig så älskad som Niklas har fått mig att känna. ♥

Dag 06 – Min dag

Ja, idag har det inte hänt ett dugg. Jag har vaknat, och nu sitter jag med mamma och pappa i soffan och tittar på någon film.
Har hunnit kolla igenom facebook, och alla bilder på Mobergs också.
Det blir nog en väldigt lugn dag idag. Det är ju söndag, och då brukar det bli väldigt lugnt!

Kanske skriver senare,
Hejhej! :)

Tack för en toppenkväll!






Why does love always feel like a battlefield

Det var fullt upp hela dagen igår.
Först vaknade jag 04:40. Jag hade glömt stänga av mitt larm som går varje morgon, och när det ringde igårmorse så trodde jag att jag skulle upp och jobba. Det var en hemsk känsla! Men sen när jag såg datumet 24 dec så kom jag på att det var ju julafton faktiskt.

Vi får alltid ett varsitt paket på morgonen här hemma. Jag fick en jättemysig morgonrock! Jag har nästan aldrig använt morgonrock, men nu när jag har en så kan det ju vara skönt att börja använda den.

Vid 12 åkte vi hem till min faster Ingrid. Där träffades släkten på pappas sida. Men i år var inte Lotta med, för hon är i Australien just nu, och Katrin och hennes familj var hemma hos Katrins sambos föräldrar.
Vi åt som vanligt julmat, som alla andra gör. Sen fick vi öppna julklappar lite tidigare idag, vid 14 ungefär, eftersom jag skulle åka iväg.

Halv 3 åkte jag och hämtade Pi och Malin. Jag körde dom till Arlanda och sen åkte jag tillbaka till torpet och släppte ut hundarna en stund.
Sen var det bara att åka hem, och jag fick agera "jultomte". Det var riktigt mysigt att sitta med familjen och öppna massa paket.
Jag fick jättemycket av det jag önskat mig, mest tallrikar och annat som är bra när man flyttar hemifrån. Orkar inte rabbla upp allt jag fick, eftersom jag inte tror att det är så många som bryr sig.

Ingrid och Mattias kom senare också, vid halv 8 kanske. Halv 9 kom familjen Mattsson.
Vi hade en jätterolig kväll. Vi öppnade julklappar och spelade "Med andra ord". Jag har inte skrattat så  mycket på väldigt länge. Jag tror att jag har världens roligaste kusin också.. Herre gud alltså Haha.

Jag åkte "hem" till torpetmvid 1 ungefär. Sen fick jag sällskap i sängen hela natten av Bazze som låg precis bredvid mig, och Lilleman som låg under täcket nere vid fötterna. Det gick ganska bra, tills Bazze började snarka. Jag kan ju inte direkt ta tag i hans näsa så att han inte får någon luft, som jag gjorde förut när Niklas alltid började snarka.

Just nu sitter jag hemma.
Vid kvart i 7 blir jag hämtad av Sabina. Då ska vi hem till Emelie och sitta där en stund innan vi får skjuts till Mobergs. Fan va kul det kan bli!

Hoppas ni hade en bra julafton!


I've never felt so much love before

Idag blev det ingen lång dag på jobbet. Jag började 7 och gick hem kl 10. Eller jag åkte till pappa, och sen var vi hemma vid 1 ungefär. Vi stannade några gånger, så vi åkte inte raka vägen hem.

Jag har precis duschat och sitter och tittar på en bra film på TV.
Ikväll ska vi hem till Mattsson. Vi åker alltid dit dagen innan julafton och myser. Ikväll ska vi spela Bingolotto också! :) Kul kul.

Jag har inte fått någon direkt julkänsla.. Jag hoppas den kommer snart!

Imorgon börjar jag med att köra Pi och Malin till Arlanda. Efter det åker jag hem till Ingrid där resten av släkten på pappas sida är.
Senare på kvällen är vi hemma hos oss, och då kommer Mattsson + morfar Roffe hem till oss. Stefan kommer nog också.
Det är alltid jättemysigt på kvällarna här hemma på julafton, speciellt när Mattsson är här!

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen.
Imorgon blir det antagligen inget inlägg.

God jul på er alla! :)


Dag 05 – Vad är kärlek?

Hm.. Svår fråga egentligen.
Om jag ska skriva om kärlek mellan ett par, alltså inte mellan föräldrar och barn eller kompisar.
Då tycker jag att man ska visa varandra uppskattning. Man ska berätta för varandra hur mycket man tycker om varandra, och visa att man tycker om varandra.
Man ska göra saker för varandra som man vet att den andre blir glad över, det behöver inte vara stora saker.
Jag tycker att man ska ta hand om varandra, och tänka på att det kan vara sista gången man ses. Vad som helst kan hända.
Man ska kunna prata med varandra om allt, och försöka lösa alla problem som uppstår.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om den saken. Jag tycker att kärlek är det bästa som finns i hela världen, och just nu känner jag mig väldigt tom när jag inte har den kärlek jag vill ha längre hos mig.

All I want for christmas is you

Imorse åkte jag till Norrtälje och ställde bilen där. Jag tog bussen ifrån Norrtälje 05:52 ungefär.
Jobbet har gått rätt bra idag. Det har varit ganska segt eftersom det mest är småsaker som ska göras just nu.

Efter jobbet åkte jag till Norrtälje. Sen hämtade jag en vän och vi åkte ner på stan och fixade en julkapp. Sen åkte vi vidare till Rusta och handlade lite annat.
Efter det åkte vi hem till honom och jag hjälpte honom att slå in hans julklappar som han hade köpt till sin familj. Jag fick även med mig två julklappar hem, en till mig själv och en till mina föräldrar.

Jag har precis ätit middag. Funderar på att gå och duscha nu och sen ska jag bara sitta och ta det lugnt hela kvällen. Är hur trött som helst, så det blir till att gå i säng tidigt ikväll!

Ha det bra! :)

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Frukost - En kopp varm o'boy och fyra stycken rostmackor.
Lunch - Biff skomakarlåda med purjolök och rödvinsskysås.
Middag - Broccolisoppa
Nyss - Godis

Dag 03 – Mina föräldrar

Min mamma heter Pernilla Dahlgren och är 47 år gammal. Hon är uppvuxen i Solna, men har haft sommarställe här i Edsbro. Det var så hon och pappa träffades.
Mamma jobbar på Norrbil i Norrtälje och hon sitter i växeln. När vi var små jobbade hon på ett datorföretag inne i Stockholm, men fick sparken eftersom hon ofta var tvungen att vara hemma med oss pga sjukdom.
Då började hon jobba som dagmamma. Först jobbade hon tillsammans med flera andra dagmammor, men sen började det strula i kommunen och annat, så då blev hon egen istället.

Min pappa heter Göran Rosman och är också 47 år gammal. Han är uppvuxen i Edsbro, alltså bott här hela sitt liv. Han bodde tidigare i ett annat hus i Edsbro, lite längre upp i skogen. Sedan flyttade hela hans familj till de huset vi bor i nu. Han tog sedan över huset, och sen dess har det renoverats vääääldigt mycket!
Han jobbar som anläggare hos PEAB. Just nu jobbar han vid Norra länken i Stockholm. Han jobbade tidigare med min fasters exman på en skofirma i Upplandsväsby.


Det finns inte så mycket mer att säga om dom. De är världens bästa föräldrar iallafall!
Har tyvärr ingen bild på dom på datorn, men de flesta av er vet nog hur dom ser ut :)

In i djungeln

Vill ni veta vad jag precis har gjort? Jag har skrivit ett ansökningsbrev till Robinson 2011 som jag ska skriva ut och skicka så snabbt som möjligt. Det skulle vara så jävla häftigt att vara med där! Tänk att leva i den där jävla djungeln och göra alla tävlingar. Det skulle jag verkligen vilja göra alltså. Vilken upplevelse!

Jag träffade en fin vän tidigare ikväll. Vi pratade lite om allt möjligt innan jag skjutsade hem honom.

Nu hade jag tänkt titta lite på TV, och sen ska jag sova tidigt.
Hejhej! :)


Håll mig hårt eller släpp mig helt

Jag hatar vissa busschaufförer. Jag hatar busschaufförer som inte släcker lamporna i bussen när det är mörkt och kallt ute, och när det är tidigt på morgonen. Förstår dom inte att man vill sova?
Att dom inte sätter på värmen ordentligt gör inte saken bättre heller!

Innan lunch idag så mådde jag inte alls bra. Jag var trött, hängig, illamående, svimfärdig och allt som hör till. Jag tänkte nästan åka hem.
Men jag stannade kvar och efter lunch blev det bättre.

Nu sitter jag faktiskt hemma. Har precis skrivit ett långt inlägg om min första kärlek här på bloggen.

Det blir ingen träning för mig ikväll iallafall. Känns inte värt att åka till Rimbo och träna handboll när jag inte är helt frisk, och när det inte är några matcher.
Jag vill helst vara frisk den här julen, för det var jag inte förra året. Usch, det var verkligen jättetråkigt!

Kanske lägger in ett inlägg senare ikväll.
Ha det bra! :)


Dag 02 - Min första kärlek

Om jag ska skriva om riktig kärlek, så känns det som att jag inte kan skriva om såna man var tillsammans med i lågstadiet och mellanstadiet. Det känns inte som att jag kan räkna med Andreas Sjöbeck (3 veckor + 1,5 månad) eller Jocke Sjödin (2 månader). Det var inte riktig kärlek enligt mig, jag var mest kär i kärleken, eller att ha någon äldre till pojkvän. Jag tyckte det var ganska häftigt att vara tillsammans med någon äldre då.

Så min första riktiga kärlek var Carl Niklas Bruce.
Allt började med att jag skrev till honom på rimboslusk. Jag skrev "Där är ju du!" :). Då var han tillsammans med Alicia Sjögren. Men jag var ju ute efter att få så många kompisar som möjligt på bygg, så vi fortsatte snacka som vanligt. Inget raggande liksom.
Sen vet jag inte vad som hände, men jag började få känslor för honom. Jag utnyttjade en annan kille, Robin Holst, för att få träffa Niklas. Jag bad Robin komma och kolla på mitt SM i Rimbo sporthall, och att han skulle ta med sig Niklas dit så att han slapp åka själv. Då kramades vi första gången, och jag tyckte att Niklas luktade sååå himla gott!

Efter det så fortsatte det bara. Vi började skriva <3 på sms och började skriva att vi tyckte om varandra. Jag minns att jag skrev att han var en töötnoows.

Första gången vi var med varandra, det var 16 december 2007. Han kom till sporthallen i Rimbo när jag hade match, och sen åkte han med mig hem. Vi tittade på en Pirates of the Caribbean tillsammans.
Sen kommer ni tycka att det här är helt sjukt, men vi satt i 7 timmar och tittade på The Voice. Vi sa knappt ett ord till varandra. Där fick vi en låt som blev "våran". Det var Bleeding love med Leona Lewis. Den spelades jättemånga gånger!
Jag minns att han la armen om mig, och började smeka mig på armen. Sen kommer jag ihåg att han sökte ögonkontakt med mig, men jag vågade inte titta på honom.
Till slut vände jag upp blicken emot honom, och vi pussades för första gången. Jag var helt dökär!

Vi hade ett väldigt bra förhållande de 2 första åren. Vi gjorde inget annat än att vara med varandra.
Det visade sig sedan att det inte var så bra att vi satt ihop med varandra så mycket som vi gjorde. För när Niklas började umgås med kompisar, så blev det jättejobbigt för mig. Jag började känna att jag delade honom med andra, och att han inte var min lika mycket som förut.
Allt det här gjorde att jag blev svartsjuk, lätt irriterad och vi bråkade väldigt mycket. Det löste sig jämt, men det blev samma sak om och om igen.

De är en av de största anledningarna till att vi tyvärr inte är tillsammans längre. Vi var tillsammans i nästan 3 år, och jag vet inte ifall vi har vuxit ifrån varandra.
Det känns väldigt jobbigt just nu, men som alla säger så blir det säkert bättre.
Vi får helt enkelt se vad som händer. Jag lever på hoppet just nu, och jag behöver nog inte säga mer än så för att ni ska förstå vad jag menar det.


Dag 01 - Om mig

Mitt namn är Ida Linnéa Rosman. Jag föddes 28 mars 1991 på BB inne i Stockholm.
Jag bor i Edsbro med min mamma, pappa, syster och bror i ett grönt hus. Jag har bott här i hela mitt liv och trivs ganska bra, men jag känner nu att jag skulle vilja ta klivet att flytta hemifrån.

När jag var yngre var mitt största intresse hästar. Jag red från att jag var ca 4 år tills jag var 12 år. Då slutade jag med hästar och började spela handboll i Rimbo istället. Jag är inne på mitt 4e år i damlaget och tycker att handboll är det roligaste i hela världen!

Lågstadiet och mellanstadiet gick jag i Edsbro skola. Jag och mina vänner har kommit fram till att vi mobbade varandra ganska rejält där, och vi var hemska barn. Idag skäms jag faktiskt!
Högstadiet gick jag på Långsjöskolan i Rimbo. Där hade jag världens bästa klass och trivdes hur bra som helst. Jag hade kul varenda dag och hade världens bästa kompisar.
Jag gick utbildningen måleri på Rodens yrkesgymnasium och tog studenten i Juni 2010. Just nu är jag anställd på Carl Bruske's måleri AB. Jag trivs väldigt bra där och tycker att det mesta inom måleri är roligt.

Ja, det finns väl inte så mycket mer att berätta om mig. Fick nog med det mesta! :)


En himla massa ointressanta saker

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Låt mig höra kärlekens tunga, säg att du älskar mig.

Den här dagen har verkligen varit seg. Har suttit vid datorn hela dagen känns det som.
Jag har iallafall tittat på Robinsonfinalen. Erik vann och det ville jag att han skulle göra redan ifrån början! :) Gillade dock inte att den där Heléne var i finalen, hade hellre sett Mats där.

Jag har hunnit med att städat på mitt rum, skrivit lönenoter och fixat med min tvätt också. Det har legat hur mycket kläder som helst på mitt golv i några dagar nu, och det är inte vanligt att det gör de i mitt rum.

Om lite mer än en timme börjar finalen mellan Sverige och Norge. Tror det kan bli en kul match att titta på. Håller tummarna för att Sverige tar hem det här!

Imorgon är det jobb igen. Skönt att det bara är 4 dagar den här veckan, och det är skönt att jag jobbar i en ny lägenhet nu där det är ganska simpla grejer som ska göras, och som går fort att göra.

Samtidigt som jag längtar till julafton, så har jag en konstig känsla inom mig. Den här julaftonen kommer inte bli densamma som den varit de tre senaste åren. Det känns jättekonsigt..
Jag hoppas det löser sig och att min familj, släkt och vänner kan få mig att vara på bra humör hela dagen iallafall. 
På julafton är ju den dagen jag tar mitt pick och pack och flyttar upp till torpet i två veckor också. Har sett fram emot det i nästan ett halvår, fast jag såg fram emot det mer förut då jag trodde att jag inte skulle bo där helt själv. I och för sig ska mormor bo där med mig en del.. Men ni förstår säkert vad jag menar!

Nu ska jag försöka skaffa ett liv och hitta på något.
Ha det bra! :)

Sometimes I wish..

Ibland önskar jag att jag var Gud och kunde förändra allt.

Vill få en nystart

År 2010 har varit det sämsta året i hela mitt liv.


I am standing were you left me

Igår var vi ju hemma hos Emelie. Det var jag, Erika, Emma Sabina och Emelie. Vi hade riktigt roligt faktiskt!
Vi satt och snackade från klockan 19 ungefär, och sen drog vi hem vid halv 2 ungefär.
Vi snackade om gamla minnen, och sånt som hänt sedan vi slutade i Edsbro. Det är jätteroligt att träffas såhär när man inte ses så ofta.
Vi bestämde iallafall att vi ska ut på juldagan tillsammans, och sen några andra brudar. Ska bli kul! :)

Idag händer det inte så mycket. Hade tänkt kolla på Robinsonfinalen snart. Sen måste jag städa mitt rum, ta min tvätt och skriva mina lönenoter.

Lite frukost skulle sitta fint,
Have a nice day! :)

Du är en idiot

Men jag älskar dig.
Jag tänker inte på någon annan än dig.
Jag vill känna känslan att jag är din.
Jag vill veta att du är min.
Jag vill ha dig så som jag hade dig förut.

Jag saknar dig så fruktansvärt mycket.


It's alright, it's okay.

Imorse vaknade jag först vid 8 och var jättekissnödig.. Men jag orkade inte gå upp ur sängen och ut och in i stora huset. Så jag låg kvar i sängen och somnade om till klockan var 10 ungefär.
Jag gick upp och åt frukost och fixade mig. Sen åkte jag hem till familjen Bruce och väckte Lina och frågade om hon ville följa med till Norrtälje. Det ville hon, så jag väntade på henne i ca en timme och sen åkte vi in.
Jag var först tvungen att tanka, sen åkte vi till Mekonomen och jag handlade spolarvätsa, parkeringssnurra och 4 stycken doftgrejer till bilen. Så nu luktar det mumsmums i min bil! :)
Efter det åkte vi till Elgiganten och jag köpte cd-skivor.
Sen bar det ner på stan och Lina köpte lite julklappar till hennes kompisar, mormor och gammelmormor.
Det var jättekallt ute, så vi åkte hem till henne igen och jag hjälpte henne att lägga in bilder på facebook.

Nu sitter jag hemma och har precis bränt 2 skivor till bilen.
Såg även matchen för en stund sedan, Sverige - Rumänien. Sverige vann! :) Spännande match måste jag säga.

Om en stund ska jag äta middag, och senare ikväll ska jag åka och hämta Erika och sen åker vi hem till Emelie och är där hela kvällen. Ska bli jätteroligt! :)

Nu har jag inte något mer att skriva.
Ha en fortsatt bra helg! :)

Let's go motherfuckers

Varför ska jag vara ärlig mot någon som aldrig är ärlig emot mig?

When you're gone

I've never felt this way before
Everything that I do
Reminds me of you
And the clothes you left
They lie on the floor
And they smell just like you
I love the things that you do

When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

We were made for each other
Out here forever
I know we were

And all I ever wanted was for you to know
Everything I do I give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me


It must have been love, but it is over now.

Äntligen fredag. Äntligen äntligen äntligen!
Jag jobbar med Bill nu, så jag fick ta 05:20 bussen imorse... Riktigt drygt. Jag var hur trött som helst imorse.
Men jag har jobbat på rätt bra idag ändå faktiskt.

Jag kom hem för en stund sedan och har skottat lite snö, och tagit disken.
Hade tänkt kolla på gårdagens Robinsonavsnitt nu när jag skrivit klart detta inlägg.

Träning ikväll också. Hoppas det blir lugnt, orkar inte köra hård träning idag känner jag..

Nej, nu orkar jag inte skriva mer.
Ha en trevlig helg!

Jag skulle göra allt 1000 gånger om, fast bara lite annorlunda

God morgon.
Idag är jag jättetrött... Det blev rätt sent igår faktiskt. Senare än vanligt iallafall!

Jag har precis tryckt i mig två mackor och varm o'boy. Ska gå ner och borsta tänderna nu, sen upp och tvätta ansiktet.
Sen är det bara att gå ut i kylan och frysa!

Hoppas den här dagen går snabbt.. Vill hem och spela handboll! :)
Nu måste jag skynda mig lite,
Ha det bra!

Our love is difficult, but it's true.

Shoho, Sverige vann! Riktigt kul handboll sista 10 måste jag säga :)

Jag satt och fixade lite på min design medan jag tittade på handboll. Den blev ganska gles, men jag är rätt nöjd ändå. Jag kan ju inte ha kvar höstdesignen nu när det är vinter.

Imorgon ska det tydligen komma mellan 10-20 centimeter snö. Räcker med 10 cm för min del.. Orkar inte med sena bussar och sånt trams.

Nu ska jag gå ut och leta fram fälgarna,
Hejhej!

But you'll always be my hero, Even though you've lost your mind

Jag sitter och tittar på handboll nu. Jag har inte sett någon utav de tidigare EM-matcherna hittills faktiskt.
Hoppas verkligen att Sverige vinner det här så att de går till semi!
Känns lite roligt att en utav spelarna har man mött sedan man var liten, och flera utav spelarna mötte vi förra året.

Jag hade planerat en sak idag, men som jag skrev tidigare så blev det inte så.. Men nu verkar det som att det blir lite halvt som jag ville ändå! :) Lite svårt att förstå vad jag skriver nu, men det är lika bra att ni inte förstår någonting.

På lördag ska jag träffa några gamla klasskompisar. Ser fram emot det och det ska bli jätteroligt att träffa dom igen! Vi träffades senast alla 5 i augusti någon gång, och då hade vi verkligen jätteroligt. Vi skrattade så mycket så vi nästan grät. De är vänner jag ångrar att jag inte haft bättre kontakt med sen vi slutade i Edsbro skola. Men det känns bra att vi träffas lite nu iallafall :)

Nu ska jag fortsätta titta på sista minuterna i handbollsmatchen.
HEJA SVERIGE!


What's the point

Jag har precis gjort en sak.
En sak som jag inte tänker berätta för någon på ett tag.

Jag skriver såhär bara för att jag vet att folk blir så jävla nyfikna! ;)


I wish I could just make you turn around

Imorse var det väldigt skönt att sova på bussen. Jag älskar att sova på bussen! Lika mycket som jag älskar att sova på bussen, hatar jag att gå av bussen och ner till tunnelbanan för att trängas.

Det första jag gjorde när jag kom till jobbet var att gå upp till en lägenhet där jag behövde fixa lite grejer så att Tommy kan börja linolja där. När jag kom till lägenheten och skulle öppna, så hade någon låst överlåset, och nyckeln som jag hade fungerade inte in dit.
Sen efter en stund öppnade en kärring. En kärring som jag och Tommy har haft bråk med tidigare. Hon sa åt mig att komma tillbaka senare när hon hade dragit. Jävla kärring alltså. Det är min arbetsplats, och där ska jag kunna vara mellan 7-16 varje dag utan något jävla tjaffs. Hon bor inte ens där!
Aja. Jag gick över till Stefan istället och körde på där resten av dagen.

Jag kom hem för en stund sen och har precis eldat, fixat disken och fixat lite med lönenoterna.
Senare tänkte jag leta fram lite fälgar som jag har bakom huset som jag ska ge bort. Jag tänkte även titta på måndagens avsnitt utav Ung & Bortskämd. Kan vara det roligaste programmet jag sett!

Annars blir det lugnt ikväll. Hade lite planer, men det sket sig tyvärr...
Hoppas ni får en trevlig kväll!

Jag saknar att vakna upp bredvid dig och veta att du är min

Jag kom hem ifrån träningen för ett tag sen, och har precis duschat och ätit lite mat.
Vi var inte så många på träningen. 11 stycken tror jag.. Vi fick hålla i träningen helt själva, och det gick faktiskt bra!

På torsdag ska jag spela u-lagsmatch i Rimbo emot Vallentuna. Jag ska spela 9a också. Ska bli jätteroligt! :)

Snart är det julafton, och från och med då ska jag vara hundvakt i 16 dagar ungefär. Jag ska bo själv på torpet där min morbror och hans sambo Malin bor. Eller inte helt själv.. Mormor kommer vara där ibland också när jag jobbar.
Men jag ser faktiskt fram emot det! Ska bli skönt att vara lite ensam. Jag känner att det kan vara bra för mig efter allting som hänt. Jag behöver lära mig hur det är att vara ensam.

Nu ska jag se om det finns något roligt på TV, sen ska jag nog gå och sova. Är ganska trött, har inte sovit bra alls i natt..

Ha det så bra!

Jag vägrade att inse

Jag hade tänkt bränna ny skiva till bilen, men det är något knas.. Så nu är det andra gången det inte funkar.

Idag på jobbet har jag fogat klart och spacklat lite snickerier. Så nu har inte jag något mer att göra i den lägenheten.
Så nu får jag hjälpa Stefan ett par dagar, sen går vi se ifall jag kan få en egen lägenhet att jobba i.

Gabbi ska inte träna idag, så jag får ta egen bil dit. Hoppas det blir en kul träning idag! Är sugen på handboll faktiskt.

Imorgon är det träningsledigt. Får se vad jag ska hitta på då..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Kanske har något kul att skriva senare ikväll.
Ha det bra!

Du får inte

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart


Du får ta den tid du behöver
För att förstå vad det är du vill
Vad är det du vill?
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva kan få gro

Du får ta den tid du behöver
För att förstå vad det är du vill
Vad är det du vill?
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva kan få gro

Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart


Du får samla dina tankar, så att våra själar kan få ro.

Imorse när jag gick till bussen fick jag se något väldigt fint, som slutade med död.
Jag såg två rådjur som hoppade över grusvägen jag gick på. De fortsatte sedan ut på åkern och emot vägen. Jag såg att det kom en bil och tänkte "nej..". Men rådjuren stannade, och bilen åkte förbi. Sedan hoppade de båda över, men det kom en till bil.
Precis när jag tänkte "Bra, de klarade sig", så hörde jag en smäll som lät ganska obehaglig faktiskt. Bilen stannade, och stod kvar där ganska länge.. Så jag antar att de ena rådjuret dog.

Jag var ganska irriterad när jag hade gått av bussen vid tekniska. Folk gick i vägen för mig och gick sakta, och allt var bara jättestörande. Något som jag alltid stör mig på, är när folk på tunnelbanan sitter på sätet närmast gången, när det finns ett säte ledigt intill väggen. Istället för att personen som sitter vid gången kan hoppa in ett steg, så ska man själv behöva knöla in sig där. Åh.

Eftersom att jag inte är säker på ifall någon utan cheferna på mitt jobb kanske läser det här, så tänker jag inte gå in på allt vi gör på jobbet.
Men jag kan säga att jag har iallafall fogat en massa idag, jag har spacklat snickerier och jag har målat element och bröstningar. Jättesegt..
Lunchen var inte speciellt kul heller, inte för mig iallafall. Som vanligt får jag sitta mitt emot Mehmet, en snubbe i 50-årsåldern som är turk och har bott här sedan -85 och fortfarande inte kan snacka ren svenska. De jag stör mig mer på med honom är att han rapar vid maten, och all lukt ifrån hans mun blåser rätt på mig. Sedan spottar han när han pratar och har äckligt skägg där maten fastnar i.
Tommy och Stefan vet att jag inte tycker om honom, och därför retas de ganska ofta. Idag fick dom för sig att ställa ett ljus på bordet där jag och Mehmet satt, så att vi såg ut som Lady och Luffsen liksom. Jättekul! Tommy tog en bild på det också.



Jag har kommit hem nyss, eller för en halvtimme sen typ. Har precis fixat disken och sitter och lyssnar på musik just nu.
Om två timmar kommer Gabbi och hämtar mig. Träning som vanligt! Men det blir säkert kul, det brukar vara kul iallafall.

Nu måste jag börja med maten.
Ha det så bra!


Nystart?

Jag funderar på att starta upp den här lite smått igen.
Inte för att jag har ett så speciellt roligt liv just nu, men jag kan ju alltid skriva om det lilla som händer i mitt liv.

Efter allt som hänt, så kanske jag behöver skriva av mig lite här.

RSS 2.0