Det lönar sig inte att springa om man är på fel väg

Igår var det tänkt att jag skulle träna för första gången på nästan 2 veckor.
Först hade jag ju träning med mina grabbar, som för övrigt var den bästa träningen hittills utav den här säsongen! Sen när jag skulle snöra på mig mina egna skor och köra, så gick det inte.
Efter min pw som jag gjorde efter jobbet igår så hade jag fått vääärldens skavsår. Så just nu kan jag inte ha ett par vanliga skor på mig, utan får gå runt i foppa.
Kul.
 
Jag håller på åå lagar mat just nu. Lax och pasta blir det.
Har varit och hämtat kläder som jag ska ha på lördag när det är maskerad hemma hos familjen Strindefjord med Ölandsgänget. Kommer bli sjukt kul, och jag kommer vara jävligt snygg!
 
Senare ska jag skriva lönenoter och sen blir det lugn kväll i soffan.
Hade velat se Rimboherrarnas match egentligen, men just nu är jag riktigt jävla fattig. Och det är ju ett tag kvar tills lön. Så man får leva snålt just nu.. Usch.
 
Ha en fin onsdag!
 

Another lover's gone

 
Kan inte säga annat än att den här låten stämmer in bra på många människor jag träffat!

Gangnam style

 
Så sjukt bra!

Jag bygger upp och du rasar ner

Första dagen i Rotebro avklarad. Det var rätt soft jobb, måla balkonger. Simpelt och inte speciellt ansträngande. Så jag kommer nog överleva med att jobba där, förhoppningsvis bara en vecka!
Det bästa är väl egentligen att det bara tar 45 minuter att åka dit, istället för 1 timme och 20 minuter som det gör att åka till Gamla Stan där jag brukar jobba.
 
Jag har nyss tagit reda på disken. Måste verkligen bli bättre på det.. Det står alltid ett berg med disk här hemma. Har blivit riktigt lat de senaste månaderna!
 
Ska snart dra iväg och träffa Emman och ta en PW med henne. Vi pratar i telefon hela dagarna med varandra, och ändå har vi hur mycket som helst att prata om varenda gång vi snackar. Vi måste ha väldigt intressanta liv att dela med oss utav!
 
Sen ikväll blir det soffan, om jag inte drar ner till sporthallen och kollar lite handboll.
Nolifer? Yes!
 
Hoppas ni haft en bra dag kompisar! ♥

I don't know what you heard about me

Det blev en riktigt trevlig kväll igår med killarna. Vi såg Remember the titans och Forever strong, två grymt bra filmer med mycket lagsammanhållning som man kan lära sig mycket utav.
 
Imorse vaknade jag vid 11 och hittade Bruce i soffan, helt utslagen. Vi låg och kollade på Ronny och Ragge hela morgonen innan vi drog oss vidare.
Jag drog hem till Emma och Joppe och kollade hur dom fått det efter att dom städat och fixat, sedan drog jag vidare till Edsbro där mamma och pappa bjöd på middag.
Fick med mig ett par matlådor hem som jag kan ha resten utav veckan också. Perfekt eftersom jag ska jobba i Rotebro den här veckan och måste ha matlåda med mig. Jag är ju van att äta på restaurang varje dag, så det här känns ganska kasst faktiskt!
 
Imorgon är det sista dagen med penicillin också, hurrey! Ska bli skönt att börja träna igen :) Funderar på att ta mig en prommis eller löprunda imorgon efter jobbet. Kan vara skönt!
 
Ja ja. Nu ska jag kolla klart på Beck innan jag drar mig till min säng.
Ha det bra allihopa!
 

Jag saknar ingenting i mitt liv

Hallåj!
 
Igår efter jobbet åkte jag med fina Emman till Uppsala. Jag lämnade plånboken hemma för säkerhetsskull, annars skulle risken att jag plockar på mig något vara alldeles för stor.
Vi letade upp massa grejer som Emma behövde, typ blommor och hyllor och sånt. Kommer bli superfint hemma hos henne och Joppe!
 
När vi var klara i Uppsala åkte vi hem till dem i Hagen och åt middag innan vi hade tjejmys hemma hos mig hela kvällen med Emelie och Sabina. Så himla kul att träffa Edsbrobrudarna och bara snacka av sig massa strunt!
 
Imorse vaknade jag upp vid 6 och tänkte "vad är det för dag idag, hur många dagar är det kvar till fredag?". Efter en stund kom jag på att det var lördag, så med ett leende på läpparna somnade jag om igen.
 
Ikväll är det filmkväll här hemma hos mig med mina killar och Bruce. Ska se en skitbra film med dom, som jag velat se länge med killarna! Passar in bra på vårt lag. Tänker inte avslöja något här än ifall det är någon utav dem som läser.
Så det blir alltså fullt hus hemma hos mig ikväll, kul som fan!
 
Så nu måste jag sätta igång att städa lite. Har inte diskat på hela veckan, så det väntar ett berg på mig i köket. Kul liv!
 
Ha det gött!
 

Jag lever mitt egna liv, glider runt liksom

Jag har precis dragit i mig en kopp te. Kom in för en stund sen efter en promenad med en bekant, lite prat om livet osv.
 
Tidigare ikväll tränade jag mina grabbar. Det blev målvaktsträning idag eftersom Gabbi var där och kunde hjälpa min målvakt med träning. Jag är ingen specialist på målvakter direkt!
Efter träningen hade vi ett litet snack, sen satt jag och tittade på damernas träning med Robert innan jag åkte hem.
 
När jag hoppade ur bilen hemma och gick upp på grusgången tittade det ut två killar ur en bil och vinkade, och jag vinkade tillbaka såklart och tänkte "vilka är det där?". Så jag gick fram till bilen och öppnade förardörren och kollade på dom.
- Hej! sa ena killen
- Hej, vem fan är du? Svarade jag tillbaka.
- Ja, jag jobbar på tele2.
 
Haha, herregud.. Så där stod jag en stund och fixade nytt abbonnemang till telefonen som blev sååååå mycket billigare och bättre. Kommer få en HTC Desire också, som jag kommer sälja eftersom jag vill ha kvar min iPhone 4 tills 5an kommer ut i butiken. Så snart har jag två telefoner jag säljer!
Fixade även bättre bredband. Riktigt schyssta killar faktiskt!
Ändå är jag lika rädd varje gång för sånt där, att jag ska bli lurad. Men jag frågade flera gånger och dom svor på sin mammas grav att de inte lurade mig. Så jag får väl tro dem.
 
Imorgon efter jobbet åker jag med Emma till Ikea, och därefter blir det mys med tjejerna hemma hos mig. Det var länge sen vi tog en kväll med massa skitsnack nu. Alltid lika kul!
 
Nej nu måste jag sova.
Ha det fint ♥

Isn't it obvious?


Du är så jävla korkad

.

I'm falling for someone so angel-like

Jag är inte död.
Jag lever.
 
Mitt liv ser inte ut som det gjorde för ett halvår sedan.
Mitt liv består utav mycket stress, jobb med allt möjligt, men också väldigt mycket glädje.
 
Jag minns inte ens när jag skrev senast, men det har förmodligen hänt en himla massa grejer sedan dess.
Jag har hunnit tagit hem två guld ifrån Vintrosa Beachhandbollscup, ett med damlaget och ett med mina a-pojkar. Den glädjen jag kände då har jag inte känt på väldigt länge!
Det var väldigt speciellt att vinna faktiskt. Jag själv har aldrig stått i en final i hela mitt liv, om vi nu inte ska räkna med Upplands DM, men det känns inte som samma sak. Mina a-pojkar vann inte en enda match förra året vad jag förstått, och har aldrig varit på cup förut. Så ni kan ju förstå att det kändes ganska speciellt!
 
Vad gör jag då?
Ja, jag jobbar, tränar, träffar människor.
Ibland hinner jag knappt hem innan jag ska iväg till Norrtälje igen. Men hade jag inte tyckt det var kul hade jag ju aldrig gjort det såklart.
 
I helgen spelar vi Södra Dalarnas cup.
Om tre veckor har vi seriepremiär.
Är taggad till tusen.
 
Det värsta är väl att jag just nu ligger hemma och mår som en påse skit. Kände redan igår att en redig förkylning är på gång. Hoppas verkligen att jag mår bättre till helgen!
 
Får se om jag tänker lägga någon tid på bloggen och om jag har tid för det.
Det visar sig helt enkelt.
 
Peace!

RSS 2.0