Säg mig vad jag ska göra

Det blev inget inlägg igår heller. Jag satte inte ens igång datorn, för direkt när jag kom hem åt vi korv med bröd, och sen somnade jag och sov i 1,5 timme.
Sen kom Sjögren hit. Vi åkte iväg och tittade på Transformers 3 i Täby, Lillen hängde med också. Den var faktiskt riktigt bra!

Jag sitter i soffan hemma nu och ska snart sätta igång Hämnen på tv. Hoppas den är bra!

Imorgon är det slutfinish för mig och Ted på jobbet. Sen är det SEMESTER!

Nej nu orkar jag inte skriva mer.
Ha det gött!


California King Bed


Idioter finns det gott om kan jag lova.

Hann inte skriva igår. Direkt när jag kom hem duschade jag, och sen åkte jag till Norrtälje och tittade när Niklas tatuerade sig. Efter det blev det storhandling på Flygfyren, och billigt blev det inte. Usch.

Jag står och fixar mat nu. Onödigt mycket också tydligen! Brinner av alltså....

Det blir ingen träning för mig på hela veckan. Vill bli av med den här hostan, och det lär jag inte bli ifall jag tränar.

Nej nu är jag sur, orkar inte skriva.
Hej!


Hälsa på Herr Snigel


Midsommarhelgen i bild





























Har många fler bilder på facebook. Så det är bara att kika in där om ni vill se mer :)


Gå vidare kanske

Fy fan vilken trött dag jag haft idag. Trött och irriterad hela dagen. Började redan imorse.
Jävla idioter till flyttgubbar på jobbet också. Vi var tvungna att bli klara med 2 rum idag, för att hyresgästerna skulle börja flytta in idag. I vardagsrummet finns det två ingångar, varav en har dörr och en inte. Så höll jag på att måla dörren, vilken är en dubbeldörr. Tro fan att flyttkillarna ska gå i just den dörren där jag står och målar. En av dom gick där säkert 20 gånger. Fy fan vad arg jag var. Var nära på att börja grina utav ilska och be Robin eller Ted måla dörrjäveln. Shit alltså.. Och jag är ju så jävla feg så jag säger ju inget heller. Synd att man inte hade lite mer stake i sig!

Jag håller på att tvätta kläder och grejs. Behövs verkligen så mina älskade katter pissar i tvättkorgen. Normalt! Någon som vet hur man får katter att sluta pissa i tvättkorg, kläder på golvet och sängen?

Har inte orkat göra middag heller. Har verkligen ingen lust alls, vill bara gräva ner mig just nu. Usch. Sjuk är jag också.

Imorgon är det Midsommar iallafall. Hoppas det blir bättre väder då än vad det är idag. Vi ska ju till Öregrund ett helt gäng. Hoppas det blir kul!

Nu orkar jag inte skriva mer. Ha det så bra!


Fixitrix

Har fixat lite på bloggen. Lade till länkar till alla bloggar jag läser varje dag. Nästan alla iallafall. Ni borde kolla in dom! :)

Kan berätta att jag lagt ut min älskade bil på annons nu. Buhu :/ Fast jag väljer det ju själv. Känner att jag vill prova något nytt, något "starkare". Får se hur det blir!

Tjao!


Ser mig om och ser ingenting

Pet var på mig igår och sa att jag inte uppdaterat... Sorry! Hade väldigt mycket igår när jag kom hem, och så kan det vara ibland.

Idag har jag som vanligt jobbat. Fast till skillnad från alla andra dagar, så var jag på mitt första frukostmöte på firman imorse. Först fick vi äta massor med frukost, och sen blev det möte med facket som pratade om arbetsmiljö. Jag somnade till några gånger, och hostade som en dåre.
Efter det jobbade vi vidare i den stora lägenheten vi är i just nu. Kommer lägga ut före och efter bilder nästa vecka, eftersom det är en väldigt ovanlig lägenhet. Iallafall färgvalen.

Jag sitter i soffan hemma i min underbara lägenhet just nu. Det blir ingen träning för mig ikväll heller. Känns onödigt att träna när man inte är helt frisk.
Men Emma skulle komma över en stund iallafall, hon hade massor att prata om. Alltid roligt när hon säger att hon har saker att berätta, för det är alltid lika roligt och jag skrattar varje gång :)

Imorgon är det sista jobbdagen på denna månad. Såg dock att lönen blev sämre än den förra. Kanske beror på att jag var ledig, vad vet jag..
Sen jobbar jag bara en vecka till, och sen har jag semester i 4 veckor. Gud så underbart det ska bli!

Juste. Tack "Sandra" som gav mig tips om korvstroganoff. Ska absolut prova det efter storhandlingen som blir på söndag! :)

Tjingeling! :)


Svar till Sabina

                                                                  Sabina om Härlig helg:

Vart har du köpt tjocktröjan??? :)
Svar: Den köpte jag på Carling på Drottninggatan förra veckan. Det är rea över hela den gatan just nu, så jag passade på :)


Tjenare mannen

Måndag igen, wiho!
Nej inte riktigt.
Idag jobbade vi ovanligt länge faktiskt. Men vi fick mycket gjort också, känns skitbra! Kan säga att det är mycket färg i denna lägenhet, ska visa er nästa vecka när allt är klart tänkte jag :)

Har precis stoppat i mig lite mat. Idag blev det pyttipanna. Hade egentligen tänkt göra laxfilé med potatis för första gången, men jag insåg att det skulle ta för lång tid och att jag inte skulle hinna till spelarmötet kl 18:30 då. Det får bli en annan gång!
Har lite svårt att veta vad jag ska göra till mat faktiskt. Det blir oftast köttbullar, korv, makaroner, pyttipanna, blodpudding, fiskpinnar. Sånt där enkelt ni vet.
Så om ni har tips på någon maträtt som är enkel att göra, så får ni gärna lägga en kommentar! Skulle gärna vilja lära mig göra korvstroganoff, för det älskar jag!

Som sagt, möte 18:30. Ska bli intressant att höra lite om hur det ligger till osv.
Efter det är det löpträning, som jag dock inte ska gå på eftersom jag känner mig lite småkrasslig. Och jag VET att om jag tränar nu idag, så kommer jag bli ännu värre. Väntar hellre tills imorgon och ser hur jag mår då. Jag vet vad som är bäst för min kropp!

Hoppas ni haft en bra måndag, och ser fram emot Midsommar på fredag! :)


Tycker om mina fina ♥




Härlig helg

Igår var jag på födelsedagsfest hos Mia med Malin och Emma. Det var skitrevligt! Träffade många roliga människor och hade jättekul. Dock så somnade jag i soffhörnan där tre andra grabbar också somnade.





Idag låg vi kvar i sängen till 1 ungefär, och då åkte vi till Arena och käkade pizza. Det satt riktigt fint!
Nu har jag precis vaknat efter ett par timmars sömn i soffan.
Det blir slapp kväll för hela slanten ikväll kan jag säga. Har chips och crunch i skåpet, mumma! :) Kanske drar på en rulle till det.

Hoppas ni andra haft en bra helg!


Sjuttonde juni

God morgon!

Jag klev upp ur sängen för en halvtimme sedan. Zombie.
Men nu har jag piggnat till faktiskt. Ätit lite frukost, klätt på mig och borstat tänderna.
Om 5-7 minuter ska jag börja vandra till bussen som går 06:20. Man måste vara där i tid ifall man vill ha fönsterplats!

Efter jobbet idag kommer Malin och Emma hit. Vet inte riktigt vilken tid dom kommer, men kommer det gör dom! Vi ska ha myskväll och snacka massor bara :)

Hoppas på en fin och solig dag! :)


En härlig dag

Måste säga att jag och Ted jobbar riktigt bra ihop. Bra teamwork liksom.
Vi lägger upp jobben bra, får mycket gjort och ligger bra till med tidsschemat känns det som. Känns skitbra!

När jag kom hem efter jobbet hade Niklas gjort middag. Falukorv och makaroner. Min pojkvän är verkligen duktig på att göra makaroner. Dom blir alltid så himla goda! Jag däremot är sämst på det..

Jag sitter framför tvn just nu. Har varit och tränat, och kom ur duschen nyss.
Vi värmde upp med att springa till köra 3 km spåret. Så det blev väl ungefär 4-5 km uppvärmning och man räknar med löpningen till och från spåret.
Sen drog vi till Skarsjöplan och körde intervaller. 50 sekunder löpning 80-85% och 20 sekunder vila (gång), 10 gånger. Efter det körde vi 20 sekunder löpning 100% och 15 sekunder vila (gång), 10 gånger. Det var sjukt jobbigt med tanke på att vi sprang på en helt öppen plan, och nästan ingen skugga alls.
Jävligt bra jobbat alla ni som var där!



Nu tänkte jag titta på Kniven mot strupen.
Ha en fin kväll allihopa! :)


Tre och ett halvt år ♥


Grattis Simon och Sofia

Äntligen har lilla Terje ploppat ut :) Längtar tills jag får se bebisen!



http://sofiafurostam.blogg.se 


Kungar utav Friskis

Jag måste få säga en sak. Och jag måste få svära.
FY FAN vad vi är bra vi som är och tränar nere på Friskis. Jag personligen kör tills jag nästan gråter. Jag blir så jävla slut! Som jag sa till Jenny: Vi kommer se ut som killar snart.
Man tror nästan det när man kör såhär tungt.

Jag har iallafall duschat precis, och det var väldigt skönt måste jag säga. Så nu lär jag nog sitta uppe ett bra tag till, då jag fortfarande är uppe i varv. Kommer aldrig kunna sova om jag lägger mig nu!



Niklas är inte hemma ännu. Han är och fixar min bil. Jag råkade ju trassla till det lite om man säger så.. Hade inte en aning, helt ärligt, om att det fanns en gräns på hur mycket olja man får hälla i en bil. Det är möjligt att jag visste det förut när jag läste körkortsboken, men nu har jag glömt bort det i så fall. Jag hällde iallafall i ALLDELES för mycket olja, så nu måste Niklas tömma ur bilen på olja, och sen hälla tillbaka rätt mängd.
BRA GJORT IDA!
Har iallafall lärt mig något..

Egentligen skulle jag åkt till Mantorp med Niklas och hans kompisar i helgen. Men efter att ha tittat på SMHI så såg inte vädret ut att bli det bästa där, så jag hoppar över Mantorp denna gång.
Istället blir det nog en helg med tjejerna. På fredag kommer iallafall Malin och Emma hit och myser, sen om det är bra väder på lördag så kanske vi åker över till Åland och stannar där på dagen, och åker hem på kvällen. Kan bli jättemysigt! :) Tänkte fråga de andra brudarna om de också vill haka på!



Hoppas ni haft en bra kväll allihopa.
See you!


Svar till Sara

Sara om Ibland älskar jag min iPhone:
Bra att du uppmuntrar folk till att gå med i "Rädda Kira"! Hemskt som fan :(

Svar: Tycker verkligen att ALLA borde gå med i "Rädda Kira"!


Ibland älskar jag min iPhone

Idag har jag och Ted jobbat på som satar jag kan jag säga. Fy fasiken vad vi har slipat och gjort massa skitjobb alltså, allt det tråkiga har vi typ gjort bara. Men det känns bra nu i efterhand att den värsta slipningen är över i denna kvart :)

När vi käkade lunch idag, så drog vi till Donken. Då tänkte jag att jag skulle "checka in" på min iPhone. När jag hade hittat Mc Donalds på Hötorget, så stod det att om man köpte (vad det nu hette) så fick man en gratis. Så jag och Ted tog varsin glass/milkshake-liknande sak, som var asgod! :) Som sagt: Ibland älskar jag min iPhone!

Jag har precis käkat mat, och idag blev det pyttipanna med sallad och fetaost, och två kuddmackor med aromat på. Mumma!
Går runt och städar lite här hemma, plockar med kläder och sånt.

Föresten så tycker jag att alla ni som läser detta, ska gå med och gilla gruppen "Rädda Kira" på facebook. Ni hittar en länk till sidan på min profil på facebook. Stackars hund säger jag bara!



Mördarträning ikväll. Det är överkroppsträning ikväll, och den är helt sjukt jobbig. Mathias pressar oss så himla hårt, vilket är bra! Hoppas dock på att det dyker om fler folk på träningarna i framtiden. Det är INTE okej att vi är max 7 stycken på löpträningarna, när vi är ca 10-15 stycken på styrketräningarna. Jag kan erkänna att jag själv inte tränar ibland, men det är för att jag inte är hemma och hinner till träningen. Men när samma personer alltid är borta, då börjar man faktiskt undra. Ska vi spela i allsvenskan och div 2 och klara våra mål vi har, så måste fan folk bättra sig alltså.



Nog om det.
Nu ska jag fortsätta städa, ha en bra dag! :)


Mannen som bor med tre döda människor

Idag jobbade jag och Ted själva, Robin var sjuk. Det har gått bra faktiskt, har spacklat hela dagen. Kanske inte världens roligaste, men det blir ju roligare om man har en kul person att jobba med :)

Var in på Carlings idag och köpte en tjocktröja och två linnen. Det var superrea där, så man får ju passa på :)

Efter jobbet åkte jag till Rimbo och väntade på Niklas på busstationen. När jag satt där så började en mörkhyad man prata med mig. Han berättade att han bodde i Rånäs, TYP, men att man inte hittar honom så lätt. Han bodde med tre döda människor och några levande. Han hörde röster och såg konstiga saker. Han såg b.la. vampyrer, varulvar, troll och jättar. Jag tyckte det var ganska kul att lyssna på, trots att jag insåg, eller iallafall antog, att han var pårökt.

Nu har jag precis slängt i mig lite rester ifrån gårdagens middag. Gott som fan!
Löpträning ikväll kl 19. Kommer vara cpjobbigt, det känner jag på mig.. Men men, vill man bli stark och snabb till nästa säsong så får man ligga i! Hoppas på att det är fler som dyker upp nu än tidigare. I torsdags var vi ju bara 5 stycken..

Hoppas ni som läser har haft en fin dag! :)


Svar till Sofia

Sofia BF15 Juni om Vi grävde våra gravar på Friskis:
Jag älskar Raubtier! Såg dom live på Getaway rock förra sommaren. :) Deras låt Dobermann är min och Simons låt ;D Jag va lite små sur, för Simon ville inte att vi skulle åka in å kolla på dom nu när jag är så nära BF!!

Svar: Haha jag tycker dom är skitdåliga! Kanske bäst att ni inte åkte in, ifall bebben skulle ploppa ut helt plötsligt ;)

Min helg i bilder










































Vi grävde våra gravar på Friskis

Rubriken stämmer faktiskt. Vi var fem tappra tjejer som tog oss ned till Friskis idag. Vi körde hela passet inne på gymet/gymmet(?), och vi körde typ ett cirkelpass på sex stycken olika maskiner. Det var så sjukt jobbigt! Jag kommer inte kunna gå imorgon, och det är inte ett skämt. Mathias pressar oss till 110 alltså, och det är ju i och för sig bra, eftersom vi märker att vi klarar mer än vi tror.

Emma är påväg hit och myser med mig ikväll. Känns som att det var länge sedan jag träffade henne, fast det var i söndags (tror jag?). Vi har nog en del att snacka om känns det som :)

Niklas är med Lillen och Werner och tittar på Raubtier inne i Stockholm på Harry B James. Ett band som jag tycker är skitdåligt verkligen. Jättekonstig musik :P Men men!



Vad tycker ni?

Imorgon är det Elins student, så jag är ledig. Hoppas att hon får bättre väder än vad jag hade när jag tog studenten! Kan nog inte bli sämre väder skulle jag tro.
Efter att ha sett alla flak i Stockholm idag, så längtar jag ändå tillbaka. Det var en så himla skön känsla att stå på flaket och skrika, och veta att jag aldrig mer skulle sätta mig i skolan.

Nu ska jag stänga av datorn faktiskt.
Hejhej! :)


Blod i min mun

Hallå där!

Jag har nyss kommit hem ifrån Ica. Jag var dit och handlade lite grejs som fattades i kylen, b.la. mjölk, pålägg och lättdryck. Fick även med mig lite godsaker som glass och ballerina :)

Nu håller jag på att fixa mat, och för första gången i denna lya bjuds det på blodpudding. Fy satyg så gott! Många tycker att det är skitäckligt med blodpudding, men jag tycker det är hur gott som helst. Mamma lärde mig även att man inte ska dricka mjölk till blodpudding, för då är det något speciellt ämne man inte får i sig typ(?).



Klockan 20:00 är det träning. Mathias kunde tydligen inte träna oss idag, så det blir löppass med Mulle. Förväntar mig att det blir cpjobbigt så man känner att man förbättras :) Älskar förbättring!

Tror inte jag skriver ett till inlägg ikväll, det blir alldeles för sent.
Hoppas ni haft en fin dag iallafall! :)


I love the sun ♥

Herre Jesus vilken varm dag. Helt sjukt! Men jag klagar inte, för jag älskar det.

Jag och Robin har börjat i en ny kvart idag. En stor 3a som ska vara klar om 2,5 vecka ungefär. Och imorgon ska Ted jobba med oss också. Wiho! :)

Jag har precis diskat och ätit. Köttbullar och mackisar, mumma ♥
Tänkte sätta mig ute på balkongen och sola en stund innan träningen som börjar kl 20:00. Det är armpass som gäller ikväll, och jag vet att det var cpjobbigt förra veckan. Men jag är taggad!

Har väl inte så mycket mer att skriva just nu.
Hoppas ni trivs i solen! :)


Vad ska man göra när man känner att man inte längre är nummer ett?

Förlåt för dålig uppdatering. Men jag har haft fullt upp de här lediga dagarna, jag har inte ens startat datorn.

Fredag:
Eftersom att Niklas skulle åka iväg med Lillen (like always) så ringde jag till Sandra och frågade ifall hon hade lust att gå ut på en promenad i det fina vädret. Men istället för att gå ut på promenad, så åkte vi in till Norrtälje. Vi var inne på Rusta och Blomsterlandet. På Rusta handlade jag utemöbler, wiho! :) Det är så himla fint! Köpte även lite småsaker som är bra att ha. Jag har gjort av med alldeles för mycket pengar den här månaden redan.. Inte bra!
När vi kommit hem ifrån Norrtälje och packat upp allt, så tog vi en sväng till Sandbanken där vi tog vårt första dopp för i år. Det var inte varmt kan jag lova!





Vid halv 7 kom Emma hem till mig. Vi fixade och donade och gjorde oss fina inför kvällen. Lillen och Niklas kom också och vi förade lite här hemma. Jag och Emma tog kvart över 9 bussen till Norrtälje och mötte Repan och Pulli. Sen blev det en helkväll på Piren. Det var faktiskt helt OK, men jag måste dit fler gånger när det är mer folk ute, och inte åka hem kl 1. Det lär bli snart igen!





Lördag:
Emma åkte hem vid 12-tiden. Man var lagom seg när man gick upp kan jag säga! Niklas åkte iväg och jag la mig och solade i fönstret. Har ju världens bästa solställe har jag kommit på!
Vid 4 åkte jag och Niklas hem till Edsbro. Pappa fyller ju år nästa lördag, och Daniel fyllde år den här lördagen. Det var kalas ute i trädgården, och vi grillade och hade jättemysigt faktiskt :) Älskar att träffa släkten!
Klockan 8 åkte jag hem till Emma och hämtade henne och Malin. Det tog dock lite tid att komma iväg, då Emma inte är den snabbaste på att bestämma vad hon ska ha för kläder ;)
Vi åkte iallafall hem till Emelie där det var lite fest med trevligt folk. Jag var dock nykter, kände inte för att dricka. Så jag åkte och hämtade Fredrik i Rånäs, så hängde han med oss resten utav kvällen. Jag drog väl hem vid 3 tiden kanske, och då slocknade jag direkt kan jag säga!





Söndag:
Jag åkte hem till Edsbro och var där till 12. Min kusin Nicklas ifrån Karlstad skulle komma och hälsa på med sin flickvän Angelica och deras två fina prinsessor Engla och Leona. Världens finaste flickor måste jag säga, helt underbara! Väldigt trevligt att få träffa dem alla igen, eftersom det var snart 2 år sedan vi träffades. Vi träffas inte så ofta eftersom vi bor så långt bort ifrån varandra.. Tråkigt faktiskt!
Dom stannade till 4 ungefär. Då åkte jag och hämtade Emma och vi åkte in till Norrtälje och var där hela kvällen. Det var ju någon slags "protest" på Görla. Helt OK faktiskt! Kul att kolla på bilar :)
Vi åkte och käkade på Donken, och tog ett varv på stan innan vi åkte hem. Vi känner att vi blivit riktiga jävla volvoraggare. Haha! Hänger i hamnen som töntar liksom :P Men det är kul!
När vi kom hem till mig så drog Emma, och jag låg uppe och tittade på en film som hette Young people fucking. Ganska värdelös film faktiskt!





Idag har jag hittills inte gjort nånting. Hade hoppats på att få en heldag med min pojkvän, men icke.. Så vi får se vad jag hittar på. Lär väl ligga här hela dagen, om jag inte pallrar mig ner till gymmet eftersom jag inte var på träningen imorse.

Hoppas ni andra haft en underbar långhelg!
Pusspuss


Tredje juni

Det känns ju helt sjukt att halva år 2011 redan gått. Helt sjukt! Jag vill lägga mig ute i solen och bli brun, men det kan jag ju inte göra här? Kanske får gå ner till Sandbanken eller Arkadien och göra det sen. Får se om jag orkar!

Jag håller iallafall på att tvättar just nu. Ena katten hade ju spytt på badrumsmattan nu i veckan, så den behövde tvättas. Sen har jag kvar massa kläder som jag inte hann tvätta igår. Hann bara tvätta underkläder igår..

Igårkväll hade jag skittråkigt verkligen. Jag somnade vid 8 och vaknade upp kvart i 9 igen. Då drog jag på en film som heter The back up plan. Den var skitbra faktiskt! Verkligen värd att se. En film med Jennifer Lopez.

Ikväll kommer Emma och Repan hit. Vi tänkte föra lite här och sen dra in till Norrtälje och dra till Piren. Hoppas man träffar lite roligt folk som man inte träffat på länge. Alltid lika roligt! Och hoppas också att det är så bra som alla säger på Piren.

Nej nu måste jag äta frukost innan jag svimmar.
Ha en fin dag! :)


Vad är bättre än Ikea?

Hallå där!

Jag sitter helt slut i soffan just nu. Det har hänt massor idag känns det som.
Började morgonen med att börja sätta upp hyllor här hemma, samtidigt som jag tvättade kläder.
Klockan 10:30 var det löpträning som gällde. Vi var 5 tappra tjejer som tog oss dit och sprang. Jag fick bättre kilometertid den här gången :)





Sen var det bara hem och fortsätta tvätta och fixa innan jag och Niklas åkte till Mekonomen i Norrtälje och klagade på färgen han köpt. Pengarna tillbaka fick vi iallafall!
Efter det fortsatte vi till Nånö och tittade på katten Siris kattungar som hon fick igår :) Jättesmå!



Sen bestämde vi oss för att åka till Uppsala. Först fick vi hämta Lillen mitt i ingenstans: Kårsta. Vilket jävla ställe alltså!
Jag gick in på Ikea, och killarna åkte till Biltema. Jag fick med mig lite nödvändiga saker :)
Bland annat en skohylla!



Nu ska jag titta på tv, kanske sova en stund.
Ha det så bra! :)

Mörbultad

Jag har helt slut efter kvällens fysträning kan jag säga. Det var verkligen jobbigt, men samtidigt väldigt rolig träning ikväll! Alla tjejer är så himla duktiga också :) Fan va starka vi kommer vara i höst!

Sitter just nu i soffan och tittar på Grey's Anatomy och äter glass och har en delicatoboll som väntar. Mums mums :)

Hoppas ni har det bra ni andra! :)

Du är bäst nu, men du var bättre förr

Äntligen är det "fredag"! Man kan faktiskt kalla det fredag, för nu är jag ledig enda tills tisdag. Herre gud så skönt!

Sen jag kom hem har jag diskat och småstädat lite här hemma, + att jag hunnit äta lite.
Tänkte lägga mig och sova en stund snart, så att jag orkar med kvällens mördarpass på gymmet. Det är ben som gäller ikväll, och det roliga är att jag har träningsvärk i ljumskarna efter gårdagens armpass(?). Taggad är jag iallafall!

Imorgon har jag tvättid, och det behövs verkligen kan jag säga! Har massor med kläder att tvätta + att jag behöver tvätta en stor filt och en matta. Strumporna börjar sina i min låda också..

Ja jag har väl inte så mycket mer att skriva just nu. Jag lägger nog in ett inlägg ikväll efter träningen, om jag fortfarande lever vill säga!

Ha en fin kväll! :)

RSS 2.0