Allt om allt

Har nyss kommit hem ifrån Nånö där det bjöds på god mat. Dennis har fått hem sin nya dator som han har fått av deras päron, så vi satt och meckade lite med den. Han måste sätta ihop hela datorn själv och det verkar jättekrångligt.

Idag har jag beställt en jättefin klänning ifrån nelly.com. Den kostade bara 149:- så det var ett riktigt kap tycker jag! Hoppas på att den kommer nu i veckan så att jag kan ha den på fredag när jag ska ut med Repan och alla andra :)

Nu blir det filmmys med älskling!
Hejsvejs!

Måste verkligen ses!

Kolla in vad tränaren i det svarta laget gör när det står 27-27 och det är 7 sekunder kvar av andra halvlek!



Om Micke skulle göra sådär skulle jag skämmas ihjäl och sen vet jag inte om jag skulle vilja ha honom som tränare längre. Skulle skämmas så fruktanvärt mycket!

Tre kilometer

Nu har jag nyss varit ute och sprungit tre kilometer. Det gick på 13:02, och det är bra tycker jag, med tanke på att spåret är jättelerigt så det blir tungt att springa + att det är många uppförsbackar. Så i snitt springer jag en kilometer på 4 minuter ungefär :)



Nu ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt, sen får vi se vad som händer.
Ha en bra dag! :)

Arabian Soccer Player Taken By Angel OF Death

Det här är en sån himla vidrig video. Killen blir sparkad och bryter nacken, och nerverna gör så att han springer runt och gör volter även fast han är dör. Jag mår verkligen illa av att se den här.




Btw så ska jag ut och springa idag, och ikväll så har jag och Niklas blivit bjudna på middag hemma hos hans föräldrar. Det blir fläskfilé med hackelbackspotatis eller vad det nu hette. Gott ska det bli iallafall!

Gooood morning!

God morgon Sverige!
Jag har nyss vaknat, och jag har en helt oplanerad dag framför mig. Så om någon har tråkigt, eller har något kul att göra så kan ni ju höra av er!
Min pojkvän ska åka Ålandsbåten, och då kan jag tydligen inte åka med. Så jag blir hemma själv annars. Blää!

Ha en bra dag!

Nattinatti!

Nu har jag precis åkt och lämnat Frida.
Så nu blir det sängen,
God natt!

No outgång

Det blev ingen utgång ikväll. Både jag och Niklas ville till en början, men sen ångrade vi oss. Vi blev hemma sittandes i soffan med mamma, pappa, Daniel och Frida framför tvn och Idol. Jättetråkigt tema, men vissa sjöng rätt bra! Jättegulligt med frieriet måste jag säga. Men tänk om hon hade sagt nej! Haha.

Om ungefär en halvtimme börjar Idol igen, och efter det kanske vi ska kolla på någon film. Vi får se hur trötta vi är och om vi orkar se någon. Jag är rätt så trött redan nu.

Men ha det bra!

Det här gillar vi starkt, eller vad säger ni?

HEJA JOEL!



Joel i J landslaget

2009-10-30 12:39

Från fredag till söndag har Juniorlandslaget turnering i Märsta. Joel Nilsson har en plats på kanten....

Rimbos unga talang Joel Nilsson fortsätter imponera. Inte bara i föreningens Herrlag utan även i juniorlandslaget. I sommras stod han inför valet att spela med Hammarby eller Rimbo. Det blev det senare vilket vi är tacksamma för och utvecklingskurvan pekarfortfarande uppåt.

Under helgen spelas 3 matcher där Joel spelar i Sverige 2.

(taget från www.rimbohk.com)


Sugen!

Jag har nyss kommit hem från en springtur. Jag tog en runda på 3 km i snabb takt, det tog väl ungefär 12-13 minuter. Vi ska ju springa 8 km den här helgen, så jag tänkte springa 3 km fredag, lördag och söndag.

Sugen?
Ja, jag är riktigt sugen på att dra ut ikväll. Först ville inte Niklas gå ut, men nu vill han gå ut. Det är ju lixom nu när jag har matchledigt som jag vill passa på att gå ut och träffa folk! Får snacka med grabben när han kommer hem, så vi får se hur det blir :)



Nu ska jag titta till min farm tänkte jag,
Ha en bra kväll allihopa! :)


Avslöjaren

För er som tittar på Idol 2009, så tänkte jag avslöja vilka låtar som ska sjungas ikväll. Det är Las Vegas tema. Själv tycker jag att det är jättetråkigt tema med jättetråkiga låtar. Men det får man stå ut med!

Tove:


Calle:



Reza:


Eddie:


Erika:


Erik:


Mariette:


Rabih:

Kanelbullar

Idag vaknade jag 09:22 av att någonting brummade. Det lät som att det stod en bil utanför fönstret, så jag gick upp ur sängen och kollade. Det var bara en lastbil som stod vid pizzerian, så jag kunde lägga mig och snooza en stund till.

Nu står Niklas och Frida vid spisen. Vi håller på att baka kanelbullar. Niklas var sugen på att göra något, så det blev kanelbullar.

Jag hade planerat att gå ut ikväll, eftersom det är matchledigt i helgen, så jag måste ju passa på att komma ut och träffa folk när jag kan och får. Men det blir nog inget ikväll.. Så jag får vänta tills nästa fredag när jag ska ut med Repan och resten av målarna! Ska bli kul.

Nu ska jag kolla recept,
Hejsvejs!


Wood, eller forest?

Ja, skogen. Träningen gick åt skogen för min del. Satte typ inte ett enda skott. Så jag är ej nöjd med min träningsinsats. Annars var träningen helt OK. Det var målvaktsträning nästan hela träning, lite match i slutet.
Efter träningen åt vi en supergod kladdkaka som Petra hade gjort. Mums! :)

Nu har jag tänt massa ljus i rummet och satt på bra musik. Så nu ska jag mysa med min älskade pojkvän :)
God natt!

27/10-09


























I don't wanna be like you

Vi har nyss kommit hem. Den så kallade hemlisen som vi skulle fixa idag är gjort. Niklas har köpt ny mobil, en HTC Touch Diamond 2. Den är rätt cool faktiskt!
Efter att vi hade varit på Elgiganten och hämtat Niklas mobil, åkte vi till Thun's. Niklas köpte ett par snygga jeans och jag köpte ett par gråa knästrumpor. Jag köpte ett par där förra året men dom är spårlöst borta. Jag hittade även ett par snygga converseskor som jag vill ha, kostade bara 550:-. Men jag känner att jag måste ta det lugnt med mitt handlande just nu. Har ett paket som är påväg hit som kostar 387:- dessutom.
Skitsamma!

Nu ska vi äta något, är lite småhungriga faktiskt.
HAVE A NICE DAY!

Don't bring flowers after i'm dead

Godmorgon!
Idag är jag på bättre humör. Jag går just nu runt i mina nya skor för att vänja mig i klacken, haha!
När Niklas är klar så ska vi åka till Uppsala och fixa den där "hemlisen" jag snackade om tidigare i veckan.
Efter Uppsala ska vi åka hem, och sen har jag träning ikväll. Vi ska äta kladdkaka efter träningen (tror jag?). Antingen var det före eller efter.. Får ta reda på det känns det som.

Nu ska jag gå och klä på mig ytterkläder och sen åka.
Ha en bra dag!

Jag blir tokig

Jag hade planerat min kväll. Jag hade planerat att gå till naprapaten klockan 4, det gjorde jag och det gick bra. Jag hade planerat att äta efter naprapaten och sen vänta tills träningen skulle börja, det gjorde jag och jag åt pyttipanna. Jag hade planerat att träna från 18:30-20:00, det gjorde jag och jag tyckte att det var en rätt seg träning men annars var den OK. Jag hade planerat att ta bilen till Färsna och heja på Niklas för han var där och åt tacos med sin familj och två andra familjer, jag kom aldrig till Färsna.
När jag kör iväg från Sportcentrum märker jag är vindrutetorkarna är jättesega, och jag märker att radion inte fungerar, och jag märker även att värmen och fläkten inte fungerar. Jag struntade i det och fortsatte iväg mot Färsna. När jag svänger av mot Färsna märker jag att inte lysena heller fungerar. Så jag får stanna precis på infaret för jag ser ju inte ett smack. Sen ringer jag Niklas, Stefan och pappa. Stefan säger att han kommer in till Norrtälje och kollar på bilen. Pappa säger att jag ska ringa Stefan. Niklas och alla andra som var på Färsna kommr ner och kollar på bilen och trixar med startkablar. Bilen går igång men sen när dom tar bort startkablarna så dör bilen.
Vi bogserade iallafall bilen hem till Niklas, och Stefan kom dit. Han fick byta fläktrem och sen fungerade bilen som vanligt.

Jag skäms.
Jag skäms för att det inte är första gången det händer mig när det gäller något med bilar.
Jag skäms för att folk som jag knappt känner får stå och glo på bilen och fixa och bogsera och jag känner mig så jävla dum.
Och det jag skäms mest över är att Stefan får vara som en jävla dagispappa för mig. Det känns som att jag ringer jämt och ständigt och han får komma ochf fixa med hans egna bilar som jag kör.

Fyfan.
Godnatt!


Avant

Igår kom min mp3. Det var rätt dålig grafik, eller upplösning, men det var bra ljud i den så jag är fortfarande nöjd.
Jag har nyss lagt in musik på den och nu sitter jag och fixar lite på min farm, hehe. Niklas sitter bredvid och spelar NHL och Kim och Daniel sitter och bråkar.
Klockan 3 ska jag och Niklas åka till Norrtälje. Jag ska till naprapaten klockan 4 och Niklas ska äta tacos med några, och sen har jag träning vid halv 7 tror jag. Fast jag vet inte om vi har fys innan eller efter.. Något jag måste ta reda på!

Nej, nu ska jag gå och göra något vettigt. Typ städa mitt rum.
Hejsvejs!

Gustafsvik

Idag var vi i Örebro och badade på Gustafsviks badhus. Vi var där med moster, Sebastian och Engla. Det var faktiskt jätteroligt! Vi åkte massa kanor och badade i vågor. Fast jag skrapade typ upp knät lite första åket i Vildforsen. Den var typ helt galen. Man åkte nästan in med huvudet i väggen och sen åkte man ner under vattnet, samtidigt som man fick folk över sig så att man inte kom upp. Jätteläskigt. Så jag åkte bara den en gång.
Men det blev en lyckad dag trots allt!

Frida precis åkt hem. Hon, jag och Niklas har kollat på The last house on the left och ätit chips, gurka och morötter med dipp. Den filmen var riktigt bra!

Nu ska jag sova,
God natt!

06:00

Uppe tidigt på höslovet. Helt sjukt.. Men vi ska ju åka till Örebro och bada på ett äventyrsbad idag. Jag, mamma och Daniel ska åka. Sen ska Frida åka med, och kanske Matilda. Det blir kul!

Nu ska jag in och äta frukost,
ha en bra dag!

AFRO!

Jag har nyss kommit från en jätterolig träning. Vi började med att ha lite snack, sen hade vi afrikansk dans med Mickis Strindefjord. Skitkul var det! Och jobbigt. Efter det hade vi minimålsturnering, sen körde vi en bollek, sen freesbee och sen lacross.
Det kändes att vi behövde en sån här träning!

Nu ska jag sova och imorgon ska jag åka till Örebro och bada :)
Hejsvejs!

Good!

Jag har nyss löst en konflikt mellan mig och en person.
Mer än så tänker jag inte säga, men jag mår bra utav det!

So long amigos!

Mp3

Den här beställde jag nyss ifrån netonnet. Eftersom min mobil är helt pajko och det inte går att lyssna på musik på den, så beställde jag en mp3. Nöjd är jag! :)


Höstlov

Den här veckan är det höstlov. Jag hade ju tänkt jobba, men kunde tyvärr inte göra det. Niklas jobbar den här veckan, men är ledig på torsdag, för då ska vi göra en hemlis ;) Egentligen inte så kul hemlis, men det förblir en hemlis tills torsdag iallafall :P
Jag har jätteont i knät sen matchen igår. Jag ställde mig i vägen för en kant som skulle hoppa in och skjuta, och hon hoppade rakt in i mig och dom fick straff. Mitt knä slog i hennes knä och sen fick jag en smäll på kinden också. Hon blev liggandes kvar på marken och hade ont, rätt åt henne. Jag kände inte något just då, men nu har jag jätteont. Skitsamma, jag kan gå iallafall.

Nu ska jag gå och äta frukost. Sen ska jag väcka min bror och försöka få honom att hjälpa mig att städa hela huset. Om jag ska säga vad jag tror, så kommer han inte hjälpa mig. Möjligtvis kanske han tar disken, sen kommer han gå ut och leka med Kim.

Ha en bra dag!

This sucks

Det blev förlust igen. Mitt psyke klarar snart inte av det här. Jag gjorde iallafall två mål, av tre skott, så jag borde vara nöjd med min insats, och det är jag.

Herrarna vann sin match mot Skånela med en boll. Bra jobbat!

Nu ska jag bara ta det lugnt ikväll, och imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Vi har ju lov, och jag kan inte jobba för Henkan ska fixa bilen. Tråkigt, hade verkligen behövt jobba.. Menmen.

Ha det bra!

Rimbo vs IVH Västerås

Nu är jag taggad.
Nu är jag laddad.

JAG VILL VINNA DEN HÄR MATCHEN!

The Orphan

Vi såg nyss en film som heter The Orphan. Vidrig film. Jag blev nästan så arg så att jag började grina. Helt klart värd att se!



Imorgon är det match. Vi möter IVH Västerås, och jag vill verkligen vinna den här matchen. Laget behöver det. Så håll tummarna för oss nu!

Godnatt!

Ett steg till i kvinnovärlden

Ja, jag har köpt två par skor med KLACK.
Jag kan inte ens gå i skor med klack, så nu blir det till att öva ;)




Helluu

Imorse ringde jag och väckte Niklas 09:35 och sa att han skulle skynda sig till bussen som gick 09:55. Shysst va? Han som var ute på krogen igår och allt. Haha!
Vi ska iallafall åka in till Uppsala nu, jag Elin och Niklas. Vi ska in till skopunkten och kolla på skor och sånt.

Nu måste jag gå och fixa mig.
Hejsvejs!

Tips!

Tänkte bara tipsa om en sida, där man kan vinna checkar på 300 kronor genom att bara vara snabbast att trycka. Sidan heter www.300kr.se. Man kan t.ex. vinna checkar på nelly.com, fritidsresor och massa andra saker.

Sen tänkte jag också skriva vilka bloggar jag läser varje dag, om det är intressant.
www.amandamathildas.blogg.se
www.deniceaxelsson.blogg.se
www.elinfrojd.blogg.se
www.erikaibyn.blogg.se
www.johannalillje.blogg.se
www.johanssonmicke.blogg.se
www.lottach.blogg.se
www.maddeungmamma.blogg.se
www.msoder.blogg.se
www.mathildautanh.blogg.se
www.ronron.blogg.se
www.mittlivminblogg.se
www.rebeccagillberg.blogg.se
www.saliinas.blogg.se

Dom här Kenza och Foki och alla såna hit och dit, dom tycker jag inte är kul att läsa för jag känner dom inte, har aldrig sett dom och jag är inte intresserad av mode och sånt där. Så därför läser jag bara "lokala bloggar", eller vad man ska kalla det :)

Nu ska jag kolla på TV.
Btw så vann Rimbo derbyt mot Norrtälje med 4-3. Brabra!
Ha det bra!


Fysträning en fredag

Som sagt så hade vi fysträning idag. Vi var sex stycken tappra spelare som tog oss dit, varav en gick av för att hon kände sig sjuk. Vi värmde upp med ett varv runt tomta. Sen sprang vi så fort vi kunde sex varv runt sporthallen. Vi hade vilopaus mellan varje varv. Usch vad jobbigt det var...
Sen gick vi in i pingirummet och körde lite fys, sen var vi klara.

Nu sitter jag och kollar på Idol. Erik sjunger en asgrym låt!
Ha en bra kväll,
lycka till Team Rimbo som har match nu!

STOR ORM!

Läskigt stor orm!



Förintelsen

Vi har just nu Samhällskunskap. Min grupp håller på med Förintelsen. Jag har under den här lektionen gjort en powerpointpresentation, och dom andra två i min grupp har inte gjort ett skit! Fattar ni hur lack jag är eller. Och förra lektionen, och lektionen innan det letade jag upp och skrev upp all jävla fakta våran grupp har. Okej, den ena i min grupp skrev en halv A4. Resten har fan jag gjort. BLÄÄÄÄÄÄÄ!!!

Nu har vi lunch snart, och efter den lär vi sätta oss här till svenskan börjar och spela farmville ;) Det är våran underhållning vi gör på våra raster här på bygg.

Hejsvejs smaklig måltid!

ZzzZzz

Snaaaark...!
Jag är dödstrött. Det blev alldeles för sent för mig igår känner jag nu, även fast jag gick och la mig vid 11. Så ska man orka sitta två lektioner med grupparbete. Fy tusan..
Vi ska åka bilen till skolan idag igen, även fast jag egentligen inte vill för det blir ju hur dyrt som helst. Men min kära pojkvän måste ju tydligen åka bilen, så då får vi ju göra det..
Efter skolan ska jag hämta min bror i Rimbo, för han slutar tidigt. Sen blir det hem och trycka i sig något och sen har vi ju fysträning 18:30. Jag skulle hellre göra fysen hemma, rätt drygt att sitta och åka till Rimbo för att springa och fysa lite faktiskt. Men men..

Nu ska jag fixa i ordning mig,
Hejhej!

Training

Nyss hemkommen från träningen. Det gick bra och det var bra fart. Vi fick testa lite nya grejor och det var kul!
Nu sitter vi och kollar på Inlåst. Spännande program måste jag säga. Rätt bra att dom göra såna där grejor, att låsa in ungdommar så dom fattar vart dom håller på att hamna.

Imorgon börjar jag 08:50, då har vi SH med Göran. Vi slutar 14:50 och då ska jag åka hem och slappa tills träningen som börjar 18:30, fysträning.

Nu ska jag fortsätta kolla på Inlåst,
Ha det bra!

Hum hum

Idag har vi haft svenska och ARL. Det har varit rätt skön dag. När vi hade slutat så gick jag och hade handboll hos Bobben. Rätt kul, lite oseriöst bara, men det gör inget! Sen blev det hemgång med Niklas med mat hemma på bordet som Elin hade gjort.

Nu blir det träning, sen hem och vakta farmen ;)

Hohhoj!

Farmville

Nu sitter vi här igen och pressar farmville. Ovanligt va? ;)
Jag, Micke och Repan sitter i rad, riktigt trångt, vid ett bord och lirar.

Ha det bra!

Rubrik

Rubriker kan vara svårt att komma på ibland. Nu nu blev det en sådan.

Sitter just nu och äter frukost. Om 40 minuter ska vi ta swiften och dra till skolan. Egentligen skulle vi ta bussen, för det börjar bli väldigt dyrt att åka bil till skolan varje dag. Men Niklas envisas om att vi måste åka bil, så då blev det så nu.
Jag vet inte riktigt vad vi har för lektioner idag, men jag ska iallafall gå på Bobben's handboll halv 3 och den är till 4 ungefär. Sen tar jag 5 bussen hem och ikväll är det träning kl 19:00-20:30.

Nu ska jag fortsätta stoppa i mig en skinkmacka ;)
Hejsvejs!

Fuling

Sofie, våran ARL lärare, är gravid och fick åka in på sjukan imorse, hoppas det inte är något farligt. Så vi hade iallafall vikarie på hennes lektion och då skulle vi bara göra ett prov där vi fick ha våra anteckningar med, och sen slutade vi. Men vi satt självklart kvar och spelade farmville. Snacka om att alla är besatta av det!

Nu sitter jag hemma med Niklas och Daniel. Halv 7 ungefär ska jag åka till träningen och kommer väl hem vid 10.

Här är föresten Pullis fula parkering :P


Luring

Vi lurade Sara att vi skulle jobba med vårat grupparbete, så nu sitter vi här och pressar farmville. HAHAH!

Viva la vida!

Darin är rätt bra, iallafall när han sjunger Viva la vida.

Nu ska vi snart åka till skolan, vi tar swiften dit. Ni vet ju redan vad jag har för lektioner om ni läste min blogg igår, så det struntar jag i att skriva nu.
Träning i Norrtälje ikväll, så vi sover troligtvis kvar i Norrtälje tror jag. Har inte riktigt bestämt oss ännu.



HAVE A NICE DAY!

-Det går bra nu, kompis det går bra nu.

Precis, det går bra nu! Ni får tycka att jag är töntig, men det är såklart farmville jag pratar om :P Jag gick just upp till level 11 (vilket inte är värsta grejen), men jag har också fått ut alla mina gifts så nu har jag massor med djur på min farm, och mycket pengar har jag också.

Jag sitter iallafall och kollar på tv med Elin, desperata hemmafruar. Jag kan inte stava det på engelska, så jag skriver på svenska istället :P
Niklas är och kollar på hockey i Norrtälje med Frida och Matilda och kommer hem om en halvtimme typ. Jag tycker att det är dötrist att kolla på hockey + att jag redan är lite förkyld så jag stannar hellre hemma än att sitta där och frysa och bli ännu mer förkyld. BRA VAL IDA!

Imorgon börjar vi 10:10, då har vi BAT med Anders. Vi brukar mestadels snacka igenom dom lektionerna så det är rätt lugnt. Sen ska jag gå på Bobbens handboll och sen är det två lektioner ARL och sen slutar jag 15:10. Träning på kvällen, 19:20-21:30.

God natt!

Kul låt!


Stick!

Favoritbruden!


Orientering?

Helluuuj!
Idag åkte jag och Elin bil in till skolan. Alla rutor var helt isiga, så jag satt på bilen 10 minuter innan vi åkte och då var all is borta sen. Weey!
I skolan hade vi först samhällskunskap med Göran. Min grupp fortsatte med förintelsen och det gick väl bra. Sen hade vi idrott och då srpang vi runt och irrade i skogen och letade kontroller. Vi hittade 7 stycken.
Efter det åkte vi upp till donken och käkade. Gott gott!
Sista lektionen hade vi ARL och då pratade vi bara om budget och räntor och sånt där skit. Sen slutade vi 13:50.
Nu sitter jag hemma och har precis tagit ur diskmaskinen och gett Felix mat. Tänkte pressa lite farmville nu, och ikväll kanske jag tar en springtur om jag orkar. Känns som att jag egentligen skulle behöva vila från det, så vi får se hur det blir med den saken.

Jag ska lägga in en kul bild här på bloggen sen, på en sopig parkering av Pulli :P
hejsvejs!

Böööö

Hemma efter en jättejobbig träning.
Nu ska jag sova
GOD NATT!

Exotic

Haha, Niklas mamma ska köpa dom här katterna. Gustav och Stina heter dom :P
Snygga?











MIN

Carl Niklas Bruce är min och ingen annans ♥




Tidig dag

Nu har jag nyss kommit hem till Niklas. Vi slutade 13:20. Som sista lektion hade vi Brott och Straff med Göran. Vi delades in i grupper, jag kom med Lollan och Eli, och vi ska ha redovisning + powerpointpresentation om Förintelsen. Jag själv tycker att det är supertråkigt, men men.. Det är bara och jobba på och tänka på betyget och dom 5000:- vi får när vi slutar 3an :)
Nu sitter jag iallafall och pressar farmville (som jag gjort hela dagen typ). Jag har precis planterat lite jordgubbar som är klara klockan 6 ikväll. Höhö :P

Juste, golfen är hittad! Den stod bakom Stinsen i Rimbo. Vet inte vem som tog den, men det var väl någon fattig idiot som inte har råd att köpa egen bil. Tur att den är hittad iallafall!

Nu ska jag fortsätta pressa farmville,
Hej och hå! :)

Min kära farm

Jag har blivit helt besatt av farmville. Och nu är det såhär att jag behöver fler grannar, så bli min granne nu! ;) Haha. Töntigt egentligen, men ni som inte har testat farmville borde verkligen göra det.

Nu har Anders kommit in i klassrummet, så nu måste jag sluta skriva.
Hejsvejs! :)

At school

Just nu sitter jag i skolan. Vi har nyss haft svenska och börjat med Språkhistoria, jättetråkigt.. Vi jobbar i grupp och jag jobbar med Emma och Pulli och vi ska jobba med Runsvenska. Låter det kul? Jag kan säga att det är supertråkigt. Vi hittar typ ingen fakta eller någonting.

Ja, jag har inget mer att skriva. Slutar 13:20, träning 19:50-22:00.

Hejdå!

Fast i träsket

Jag har nu suttit och spelat farmville i flera flera timmar. Det har gått bra faktiskt, ligger på level 7 just nu :P
Jag ska iallafall gå och sova nu. Imorgon är det skola igen, och det ska bli rätt skönt. Men jag tror att vi har prov imorgon, som jag inte har pluggat ett jota på. Får kolla igenom det en snabbis imorgon så jag färskar upp minnet!

God natt everybody!

Scaaary


Farmville

Nu har jag, som så många andra, fastnat för farmville. Har suttit och kollat på när Niklas har spelat, och det verkade rätt kul så nu har jag också skaffat mig en :P


Handbollsfilmer



Vilken tyckte ni var bäst?

Matchen mot Heid

Vi började resan 05:20. Jag kunde inte sova på ungefär en timme. Efter 6 somnade jag iallafall och sov väl i 2 timmar kanske. Sen vaknade jag och började må illa, och gjorde det dom sista 3 timmarna av resan. Jag fick gå fram och sätta mig bredvid mamma, fick låna hennes mobil och försökte somna medans jag lyssnade på musik, men det funkade inte. Sen satt jag med ett äpple i handen och tuggade på det medans jag stirrade ut på vägen. Det hjälpte en stund, men sen började jag må illa igen. Fy fan för att må illa!
Vi kom iallafall fram innan 12 efter en felkörning som gjorde att det tog 10-15 minuter extra. Men det gjorde inget, vi fick ju se lite av Göteborg!
När vi hade ställt av oss alla saker så gick vi ut på promenad, inte jag då, jag satt kvar och åt min mat som jag inte fick i mig på bussen. Efter en stund gick jag ut själv och försökte få i mig luft.
Matchen då. Vi spelade en jättebra första halvlek. Vi låg under med mellan 2-4 bollar hela tiden, vi samarbetade i både anfall och försvar och allt flöt på. Vi nästan sprang ifrån dom faktiskt. Och den där Adda Walther som alla snackar om, som skulle var så bra och hej och hå. Det enda (tycker jag) var att hon var stor och plumsig. Hon hade ett bra skott, men smidig som ett kylskåp och vi tog henne bra faktiskt!
I halvlek bestämde vi att vi skulle fortsätta på samma sätt. Det blev inte alls som bestämt. Vi samarbetade ingenting, och ingenting gick som vi ville. Vi sökte AK och försökte på eget hela tiden istället för att fortsätta på samma sätt som i första. Där förlorade vi matchen, som vi lika bra kunde vunnit.
Inget mer om det.

Bussresan hem var helt OK.  Jag mådde inge illa och vi körde nån kul lek som AK och Johanna lärde oss. Man fick använda hjärnan lite ;)

Nu har jag iallafall nyss vaknat typ, eller jag har legat vaken ett tag. Niklas vaknade en stund efter mig och säger "Vad är klockan?", då svarade jag "09:52". Och då säger han "FAAAN mina pumpor på farmville har gått över tiden!!".  Ofta man är så insatt i ett spel på facebook.. :P

Idag ska vi upp till Pi och Malin och kolla på deras nya kök, sen vet jag inte mer vad vi ska göra.
Hejsvejs!

Förlust igen..

Skriver imorgon om denna snöpliga förlust.

BK Heid

Jag är jävligt arg nu. Men jag tar ut ilskan på BK fucking Heid spelarna imorgon, för jag är taggad.

I HATE YOU

Jag hatar dig
Jag hatar dig
Jag hatar dig
Jag hatar DIG!


Torsdag Fredag

Jag var hemma i torsdags, och hade Niklas i sällskap som var ledig. Så vi låg hemma och kollade på ytterligare tvp Johan Falk filmer. Under dagen gick jag också ner till apoteket och köpte nezeril och noskapin. På apoteket träffade jag Niklas gammelmormor Gudrun. Hon är så gullig hon!
Johan Falk filmerna är iallafall riktigt bra. Jag gillar allihopa och dom har en snygg skådis också, Joel Kinnaman. Och det är ju aldrig fel!
Klockan 4 hade jag min sista bokade tid hos naprapaten. Det gick bra, vi gjorde samma saker som vi alltid har gjort och jag ska fortsätta göra alla övningar som jag har blivit tillsagd att göra. Jag ska dit igen 28 oktober för att se hur allt gått osv.
Jag var ner på träningen på kvällen och kände lite på boll och tog det lite lugnt. Det gick bra men jag blev trött och hängig efteråt. Så när jag kom hem blev det te och titta på tv.

Idag, fredag, har jag städat lägenheten eftersom det var sista dagen. Sen har jag kollat på Hopplös och hatad av alla. Den var helt OK, så den är värd att se.
Vi har varit ner och hämtat Frida på ICA nyss, och handlat chips och dricka. När vi kom hem sen så stod älskade Swiften hemma. Oj så glad jag är! Fina bilen :')
Nu ska vi iallafall kolla på Idol och bara chilla. Imorgon blir det uppgång halv 5 för att bege till till Göteborg och spela match mot BK Heid. Jag har en känsla av att det kan gå bra imorgon..

Ha en bra kväll!

GSI

Nu har jag och Niklas nyss kollat på Johan Falk GSI. Den var riktigt bra faktiskt och vi har laddat hem tre stycken till Johan Falk filmer som vi ska kolla på någon annan gång.
Just nu håller vi på att laga mat här hemma i Edsbro. Det blir det vanliga, köttbullar och makaroner. Mums! Efter maten ska vi åka till Norrtälje. Jag ska gå och kolla på träningen och sen hem och kolla på tv. Till tvn blir det glass med fruktcoktail. Ännu mer MUMS!
Imorgon får vi se om jag jobbar. Som jag känner mig just nu känns det bäst att jag stannar hemma. Halsen har blivit bättre, men nästäppan gör att jag blir så himla trött och blir helt down in the head typ.

Hoppas ni andra i laget håller er friska så vi kan spöa BK Heid på lördag, det skulle kännas så jävla SMUTT!
See ya!

I am a tiger!

Jag kletade nyss in tigerbalsam under näsan, jag fick för mig att det skulle rensa ur lite i näsan så jag slipper vara så täppt. Hjälp så mycket det svider! Usch och fy.. Kan vara något av det dummaste jag gjort!


Sjuklingen

Hemma och är sjuk idag igen. Fy bubblan för att vara sjuk.. Menmen, jag gör allt jag kan för att bli frisk igen.
Vi vaknade vid halv 9 imorse, låg kvar en stund i sängen och glodde lite på datorn. Sen gick jag upp och åt frukost och kollade på Quizzo. Helt värdelöst program, precis som alla andra sådana program. Fick iallafall se en kille som gissade på ett ord och vann 2000:-, kul för han!

Idag blir det nog till att ligga hemma och kolla på film och ta det lugnt bara, innan vi åker tillbaka till Norrtälje. Då ska jag iallafall gå och kolla på träningen. Det kan ju alltid vara bra ifall dom börjar med några nya kombinationer eller något, så man har en aning om vad som händer sen när man står på banan igen.

Efter träningen ska jag först kolla på Bonde söker fru klockan 20:00, och efter det Grey's Anatomy 21:00.
Så ser min dag ut,
Ha det bra ni andra!

Krock (?!)

Idag har jag varit hemma från jobbet. Jag mådde piss imorse när jag vaknade. Halsen gjorde ont och jag var helt
tjock i snoken. Usch säger jag bara.. Så jag somnade om och vaknade efter 10, då gick jag upp och åt
frukost och sen gick jag och la mig och kollade på en film, The Reader. Den handlade om en 15 årig kille som
träffar en 30+ tjej och dom blir typ kära. Den var rätt bra, men lite hemsk. Efter det åt jag lunch, och sen
kollade jag på Baksmällan. Kul film faktiskt!
Klockan 4 hade jag tid hos naprapaten. Det gick bra och jag ska dit på torsdag igen. Jag fick ett egengjort
recept på något som är bra för imunförsvaret. Lime, ingefära, vitlök och honung i varmt vatten. Så det tänkte jag
testa ikväll. Han sa att det inte skulle vara så gott..
Vi kom nyss hem till Edsbro. Jag ska ju inte jobba imorgon, och Niklas fick ledigt så vi åkte hit och sover här inatt. På vägen hit så höll vi på att krocka med en älg. Det stod precis vid vägkanten, och halvlysena på bilen vi åkte är värdelös, så vi såg den inte förens vi var precis bredvid det typ. Jätteläskigt!

Nu ska vi kolla på tv och bara ta det lugnt
Ha det bra!


Juste, jag kan ju berätta att Johanna Jansson klarade körkortet idag, stort grattis till henne!


Snabb hemvända

Igår var det ju som sagt match. Vi mötte Lugi, som vi tidigare mött i år på en cup på Åland. Resultatet blev då 17-35 (eller något sånt), till Lugis fördel. Igår spelade vi så himla mycket bättre. I halvtid låg vi under med 8 bollar, men ett tag ledde vi med 6-4(!).
I andra halvlek spelade vi upp oss, och vi spelade lika (i andra halvlek alltså). Så matchen slutade 27-35 och vi var supernöjda! Om jag skulle spelat i Lugi skulle jag inte vara nöjd, dom borde kört över oss egentligen, om man tänker på att dom är tippade 4a.
Skitsamma!

Idag har jag jobbat. Henkan hämtade mig 07:04 ungefär och då drog vi iväg till Järnia och hämtade lite prylar innan vi åkte vidare till Grind där vi ska vara under veckan. Vi började med att använda en spikroller (eller var det nu hette), för att göra hål i alla gamla tapeter, för att redan rolla på lim och spruta på vatten, och sen täcka hela väggen med plast.
Vid 12 åkte vi hem till Henkan och åt lunch. Hans sambo var hemma, så vi fick sällskap till lunchen. Dom bjöd på havrebollar som dom hade köpt från marknaden som var jättegoda!
Sen åkte vi tillbaka och började riva ner tapeterna i ett rum, och sen slutade vi vid 5. Drygt att sluta så sent, men jag hoppas det lönar sig i slutändan, på ett eller annat sätt.

Nu sitter jag och Niklas hemma i Edsbro och ska hämta lite kläder. Ingen är hemma här, har faktiskt ingen aning om vart alla är. Men skitsamma, vi ska röra oss tillbaka till Norrtälje nu.

Kan ju också skriva att jag gått och blivit sjuk. Har fått ont i halsen som jag hade förra året, och då var jag sjuk en hel månad. Så jag hoppas verkligen inte att det blir samma sak nu.

Ha en bra vecka allihopa!

Digit?

Är det bara jag som diggar den här låten eller? Jag tycker den är jätterolig!



HAHAHA!

Morning!

Idag vaknade jag vid 8 och var pigg, men jag låg ändå kvar under täcket och försökte somna om, och jag lyckades väl halvt för nästa gång jag kollade på klockan var den 09:18, och då beslutade jag mig för att gå upp och inte slösa bort mer tid i sängen när det finns så mycket annat man kan göra.
Jag har precis ätit frukost och borstat tänderna. När jag loggade in på min blogg så kollade jag gårdagens statistik, och då hade jag 50 besökare och 105 sidvisningar. Det är inte illa det måste jag säga! Lite stolt måste man ju få vara..

Idag ska jag iallafall hjälpa pappa med att lägga trallvirket som vi har hemma, och sen ska vi åka till min kusin Katrin som fyller 28 år, och efter det så har jag samling klockan 3. Då ska vi äta med laget. Klockan 4 har herrarna match mot Irsta, och klockan 6 har vi match mot Lugi. Jag är taggad till 1000 (!) och börjar redan känna fjärilar i magen.
Det kommer bli en tuff match, men det är jag beredd på. Dom har, som jag har skrivit tidigare, väldigt stora och tunga spelare. Dom är säkert 20-30 centimeter längre än mig och väger minst 20 kilo mer än mig. Förstår ni hur stora dom är då? Vi brukar jämföra Patrik, våran tränare, med spelare som vi ska möta. Patrik är ju väldigt lång, säkert 190-195, och vi brukar få hoppa och skjuta över honom ibland för att se hur det känns att möta dom där extremt stora tjejerna vi möter i matcherna.

Sak samma. Nu ska jag gå och klä på mig lite andra kläder tror jag, och sen ska jag gå ut till pappsen. Mitt rum ser dock ut som ett bombnedslag, så jag skulle behöva städa upp där lite senare innan jag packar ihop grejerna som jag ska ha i veckan. Vi har ju praktik en vecka till, så vi sover i lägenheten nu också. Gud så skönt att det är sista veckan!

Ha en bra dag alla, och hoppas ni håller tummarna för oss Rimbobrudar!

En förlust

Otur Sverige.



Imorgon är det match mot Lugi klockan 18:00 i Norrtälje och jag är riktigt riktigt sugen på revansch, och jag är ännu mer sugen på att vinna. Det skulle kännas så himla underbart!


GOD NATT SVERIGE!

SVERIGE SVERIGE FOSTERLAND!

HEJA SVERIGE!



Nu visar vi Kim Sörensen att Danmark inte kan spela fotboll ;)

Ny design, igen..

Ja, som ni ser så blev vet en ny design nu igen. Jag tröttnade på att vara Green Peace så nu blev det en enkel bara för att få lite förändring. Och ÄNTLIGEN fick jag texten i menyn att ändra färg. Har haft ett himlans problem med det alltså.

Jag har fått läsa Elins uppsats nyss. Den var riktigt bra faktiskt! Hon skrev om hur hon skulle ändra lagen om 20-årsgräns på systembolaget. Den skulle säkert kunna gå igenom om det var på riktigt tror jag.

Innan vi åt middag så gick jag ut och sprang. Creed till mig! Det blev ingen lång runda, men jag sprang i högt tempo så det borde räcka.

Nu blir det till att sitta här hela kvällen lång och slöa. Vi har cola och fanta som väntar ute på altan, haha! Jag längtar typ tills att få känna colan och fantan rinna ner i halsen på mig. Gud så gott det är! :P


SER DET INTE RIKTIGT GOTT UT ?!

Ha en bra kväll!

JAG VILL ALDRIG BLI ENSAM KVAR


HALLÅJ

Det gick inte så bra för Team Rimbo på matchen mot Vassunda. Det slutade 23 lika. Otur, men det är bara att kämpa på :)
Niklas har nyss åkt iväg till Norrtälje. Han ska vara med Max och några andra ikväll och kolla på fotboll på Pubhörnet eller Trädgårn, men jag kände att hur skulle det se ut med en elitspelare på krogen dagen innan match.. Folk skulle nog börja fundera lite. Jag hade ju inte behövt dricka någon alkohol, men hur ska alla veta att jag inte gör det. Skit samma, jag stannade hemma iallafall. Jag är ändå inte intresserad av att kolla på fotboll, jag tycker att det är supertråkigt.
Vi väntar på mat här hemma, och jag funderar på att ta en springtur. Egentligen ska jag inte ens fundera på saken, jag SKA bara göra det. Det är min plikt, kan man säga.. Jag sprang inget igår, så jag måste ut och springa idag. Konditionen behöver jag och mina lagkamrater mer än någonsin!
Senare ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Ska väl troligtvis sitta framför tvn med min älskade familj. Vet dock inte om det går något bra på tv ikväll, men det visar sig.











Det går bra för oss ute på tomten kan jag tillägga. Vi har kommit längre än på bilderna. Vi har kommit så långt att vi just nu kan börja lägga trallen (golvet). Men vi har inte tillräckligt med trall, måste köpa 300 meter till. Men jag tror att vi hinner lägga klart det vi har här hemma ikväll iallafall. Mycket trevligt!

Nu ska jag försöka springa ut i skogen en snabbis. Att ta en snabblöpning måste ju vara bra? Om vi säger att jag springer 2 kilometer väldigt snabbt och får upp hög puls så måste det ju vara bra. Det tror jag iallafall!

HEJSVEJS ALLA SÖTA!

REKOOORD

Nu såg jag att jag har fått läsarrekord igen, 42 stycken. Woho! :P Inget jämt emot vad Kenza och dom där stora bloggarna har, men vem bryr sig ?!
Vilka läser min blogg egentligen?

En lördag

Igår kollade vi på Idol och hade mysigt i soffan. Vi åt chips och drack massor med cola. Bra att Karolina åkte ut, jag tyckte ändå inte om henne. Erika var grym, men tydligen tyckte inte juryn det. Tur att det inte spelar någon roll eftersom det är tittarna som röstar och bestämmer.
Idag ska vi nog hjälpa pappa lite med verandan som han har börjat med. Igår började vi fundera på ifall vi kanske ska köpa en badtunna och ställa på verandan. Hur nice blir inte det?! :D

Föresten så vill ni inte veta hur det luktar här utanför vårat hus just nu. Bonden har varit och sprutat ner åkrarna med kopiss, och jävlar så äckligt det luktar! Fy fan..

Juste, vi kanske ska åka och kolla på Team Rimbo matchen idag, dom möter Vassunda och det känns som att det kan bli tufft med tanke på att det bara är två stycken 9m spelare med, Ronya och Sofie.

Nu ska jag gå och borsta tänderna, och sen byta om och sånt.
Hejsvejs! :D


The room

Det var ju ett tag sen allting blev klart där ute, och jag lovade att lägga in bilder här på bloggen men det har aldrig blivit av. Så jag gick ut och tog kort på mitt rum och hallen där ute nyss.
Hallen är ju inte riktigt klar ännu. Pappa ska bygga en veranda utanför först, sen ska vi lägga heltäckingsmatta i hallen. Det är för att slippa få in allt grus typ. Så småning om kommer hallen också bli klar! Pappa har precis börjat sätta upp balkskor (eller vad det nu hette) och börjat mäta ut hur stor verandan ska bli.












Äntligen fredag

Hej!

Den här veckan har gått väldans fort tycker jag. Vi har målat snickerier, tak och tapetserat. Allt har gått bra men det är skönt med fredag idag måste jag säga.
Idag slutade vi vid 10, så jag kom hem vid 11 och kvart över 12 åkte jag och Niklas hem till Edsbro. Så nu sitter vi här och gör ingenting.
Jag har varit hos naprapaten två gånger den här veckan. Jag har fått lite nya övningar av honom så nu har jag införskaffat mig en pilatesboll, eller hur det nu stavas. Igår när jag var där så satt han nålar i min rygg. Jag trodde att det skulle göra jätteont med det kändes knappt.

Ikväll är det Idol. Hoppas att Eddie eller Camilla åker ut. Ingen av dom är speciellt bra tycker jag.
På söndag har vi match mot Lugi 18:00 i Norrtälje. Dom har tre stycken väldigt stora spelare på 9 meter, så det kommer bli en tugg match känner jag. Vi mötte ju dom på Åland och då förlorade vi med 15 bollar.

Juste, jag kan ju berätta att golfen som jag fick låna av Stefan blev snodd natten mellan måndag och tisdag. Så om ni ser en Golf 2a MAF-996 så är den stulen. Fan va sur jag blev när jag såg att den inte stod på parkeringen.

Aja, nu ska jag försöka komma in på Facebook som inte verkar vilja fungera.
Ha en bra kväll!

Senaste nytt

Töntig rubrik, jag vet!

Igår tapetserade vi i Edsbro hela dagen. Det gick riktigt bra faktiskt, och kul är det oxå.
Efter jobbet åkte jag hem och lagade mat till mig och Niklas. Det blev pyttipanna alá Ida. Det blev godare än jag trodde att det skulle bli.
Efter maten gick jag lämnade filmen som vi hyrde i söndags, och sen bar det av till träning. Träningen gick bra och det var rätt kul också.
När jag kom hem efter träningen stoppade jag i mig två mackor och lite varm o'boy. Mums!

Idag har vi målat snickerier här i Norrtälje, och imorgon blir jag hämtad halv 7. då ska vi till Edsbro och tapetsera igen.

Nu ska Niklas få sitta här, sen ska vi åka tillbaka till Norrtälje och handla.
Hejsvejs!

Tredje förlusten

Vi åkte iväg med bussen 05:20 ungefär. Jag somnade väl direkt och vaknade av Lasses röst i mikrofonen att det var bussbyte. Så jag satte på en film på datorn som jag hade med mig, Princess Protection Program. Den var faktiskt bra!
Vi kom fram vid 12 kanske. Så fick vi mat av Maja, sen gick vi ut på promenad i regnet. Vi var helt dyngsura när vi kom in i hallen igen. När vi kom in bytte vi om och sen hade vi snack, sen var det bara att börja värma upp.
Matchen startade inte speciellt bra. Vi missade jättemånga lägen hela matchen, vilket är väldigt synd, för om vi hade satt alla bollar vi missar så hade det blivit mycket jämnare matcher. I halvlek stod det iallafall 10-16, och det var vi faktiskt nöjda med. Det var ju bara 6 bollar kvar! In i andra halvlek låg vi under med mellan 6-8 bollar ett bra tag. Sen rasade allt och det slutade ed förlust 24-37. Så himla surt! Jag kände att vi kunde tagit det där laget, om bara alla i laget hade kutat hem, om alla tagit sin uppgift hem, om alla hade smällt på ordentligt i försvar och om vi hade satt fler lägen. Det är något vi måste jobba på känns det som.
Bussresan hem blev rätt kul. Vi körde lite lekar och kollade på två filmer. Men resan hem var ändå superlång.. Vi tog omvägar och skit så allt tog mycket längre tid än det hade behövt göra. Jag kom iallafall hem kvart över 11 typ. Fick skjuts hem av Patrik.

Nu har jag precis käkat frukost. Bulan jag fick i pannan igår efter en armbåge känns fortfarande, men den syns inte lika mycket längre. Det är sånt man får ta!
Idag vet jag inte vad som händer. Men det blir till att sova i lägenheten den här veckan också, och veckan efter det.
På tisdag och torsdag ska jag till Naprapatlandslaget igen. Det funkade riktigt bra när jag var där och jag ska fortsätta gå där i två veckor och hoppas på resultat.

Nej, nu ska jag gå och göra en stretchövning och sen borsta tänderna
Ha en bra dag!

Felfelfelfel...!

Okej. Jag säger fortfarande HEJA ERIKA. Men alla wildcards? Vad händer.. Eddie och Camilla? Hjälp!
Aja.

Nu ska vi vänta på att vi får se vem som åker ut osv. Sen ska jag sova och sen uppgång 04:15 för att sedan åka till Rimbo, för att sitta på en buss i 6½ timme. Taggad? Nej. Inte för bussresan, men matchen!

Ha en bra kväll!

Fredagsmys

Nu blir det fredagsmys med älskling framför tvn i soffan. Idol är det som gäller!
HEJA ERIKA!

Pusshejs


Gone!

Nu har jag tagit bort [email protected] helt och hållet och kommer endast använda [email protected].
Jag använder inte msn speciellt mycket, men mailen använder jag, så ifall någon vill något så vet ni vart jag finns nu :P :)


Nu ska jag åka och hämta Niklas i Norrtälje,
Hejsvejs!

Min favorit!



Det här är helt klart min favorit i Idol 2009. Hon är så sjukt söt och sjunger superbra. Blir helt kär i henne! Nej, det blir jag väl inte, men jag ryser när hon sjunger :)
Heja Erika!



Och hur pinsamt var inte det där då? Tycker synd om bruden. Jag hade aldrig vågat visa mig igen. Ho har ju typ skämt ut sig inför hela Sverige. Stackars tjej!

Ur fas

Kom nyss hem från jobbet. Jag känner att jag är helt ur fas när det gäller alla bloggar jag har i mina favoriter. Jag har missat så himla mycket! Och jag orkar inte läsa igenom allting heller.. Får styra upp det här nu.
Den här veckan har vi jobbat i Edsbro, och vi har börjat sent och slutat tidigt varje dag. Jätteskönt har det varit! Tänk om det alltid kunde vara så.

Jag har träffat en ny naprapat också, superbra! Så nu har jag fått massa övningar jag ska göra och sen ska jag dit 4 ggr till så ska vi se om det blir något bättre med min rygg och min nacke. Hoppas på det bästa iallafall!

Träningarna den här veckan har gått bra. Imorgon är det bortamatch mot Kroppskultur. Jag tycker att vi kan få vinna den matchen, känns som att det skulle behövas. Vi ska åka 05:20 och resan tar 6½ timme. Drygt! Vi ska åka buss, jag trodde vi skulle åka tåg. Tar nog med mig datorn så att jag kan kolla på någon film. Man lär ju bara hinna se en film, för sen tar väl batteriet slut skulle jag tro.

Det är svårt att inte kunna skriva på bloggen varje dag, man glömmer ju bort allt man har gjort lixom. Och det finns ju inget internet i lägenheten så det finns inte mycket jag kan göra åt det, tyvärr.

Nu ska jag kolla igenom facebook, som jag också är ur fas med.

Ha det bra!

RSS 2.0