Lyckligare nu

 

Superman


Semester!

Nu sitter jag hemma i soffan min första semesterdag. Känns riktigt skönt att kunna sova ut på morgonen, och kunna vara uppe sent på kvällarna och inte behöva tänka så mycket.
 
Det har varit en riktigt bra helg måste jag säga. I fredags började min semester. Det firades med att jag och Emma gjorde smörgåstårta här hemma hos mig.
Ragge kom över och käkade och pratade en stund. När han skulle gå hem så kom Dennis och Jeff och satt och krökade lite på min balkong medan Emma gick och badade.
När grabbarna hade dragit hem gick jag och Emma och la oss i sängen och somnade ganska fort.
 
 
I lördags åkte vi in till stan ett gäng och käkade middag på Lion Bar. Riktigt god mat måste jag säga!
Efter maten strosade vi runt i stan en stund innan bion började. Vi skulle se Ice age 4, och den var huuuur bra som helst! Skulle kunna se den många fler gånger.
 
 
När jag kom hem så plockade jag upp Tobias, Patric och Jimmy direkt och åkte till Club 12. Alltid kul att träffa lite folk, snacka lite :)
Jag var där till stängning och skjutsade först hem Ted, Micke och Pernilla till Svanberga innan jag och Jonte plockade upp Richard, Alex, Bina och Dennis och åkte hem till Rimbo.
När jag hade släppt av alla utom Dennis och skulle köra iväg, så råkade jag backa på Jonte. Det var helt sjukt! Richard låg på marken och höll på att dö utav skratt! Jag såg verkligen inte Jonte alltså.. Usch :P
 
Igår var jag hemma och tog det lugnt hela dagen. Jag och Fia kollade på "Jag saknar dig" och snackade massa skit.
På kvällen åkte jag hem till Edsbro och åt middag med min familj. Sen somnade jag en stund i soffan innan jag åkte hem igen.
 
När jag kom hem till mig i Rimbo drog jag på en film, "How do you know". Helt okej film, men lite konstig ibland.
Efter det la jag mig i ett bad. Då hörde Patrik av sig och frågade vad jag gjorde och så. Det slutade med att vi drog till Malmen och tog oss ett nattdopp. Det var riktigt skönt faktiskt!
 
Idag får vi se vad som händer. Det är rätt taskigt väder, så jag funderar på att höra av mig till Joppe och fråga om han vill glo film.
 
Ha en bra dag!
 

Without you


Some nights


Made a wrong turn, once or twice

Ännu en fin dag har det varit. Det känns som att sommaren är på G nu! Dock är jag rädd att det bara håller i sig ett par dagar, för att sedan lämna över till skitvädret igen..
 
Efter jobbet drog jag till Kärleksudden där Erika, Patrik, Anna och Klara var. Det droppade in fler efter ett par timmar och vi hade möte om hur kiosken ska skötas i sommar. Det är vi i HK Ceres Norrtälje som sköter kiosken under hela sommaren, så ta en sväng förbi Kärleksudden och köp en glass eller något annat gott! :)
 
18:15 hade jag samling med "mina" grabbar. Första handbollsträningen väntade! Det var riktigt kul faktiskt. Har aldrig varit tränare förut, och det här kommer bli en rejäl utmaning, men det kommer samtidigt vara riktigt roligt! Känns som att jag och Bruce kommer komma bra överrens om hur vi ska genomföra träningarna också :) Längtar redan tills matcherna börjar!
 
Nu sitter jag helt slut hemma vid köksbordet. Ska snart slänga mig in i duschen och sen gå och sova direkt.
Hoppas ni haft en bra dag! :)
 

Word


I got this feeling on the summer day when you were gone.

Sista jobbveckan för min del innan semester äntligen börjar. Igår tänkte jag att på fredag när jag och Emma ska göra smörgåstårta så ska jag "fira in" semester med att ta mig en jävel. Men nej.. Juste. Jag äter medicin.
Kul.
 
Det har iallafall gått bra på jobbet idag. Dock är det jättetråkigt att jobba själv nu när Tommy gått på semester, och jag blir väldigt trött pga borelian. Men det är inte mycket att göra åt, bara att tugga på!
 
Efter jobbet åkte jag hem och tog det lugnt innan träningen. Träningen visade sig vara den värsta vi haft på länge. Nu kanske ni tänker och tycker att jag alltid skriver att det är psykträningar, värsta träningen, mördarpass osv osv. Men skulle ni se träningen eller vara med på den själva kan jag lova att ni skulle hålla med!
Jag börjar iallafall starkt fundera på ifall jag ska börja använda min astmaspray igen som jag inte använt på ett par år nu. Prestationsångest, stress och dåligt syreintag gör att jag andas helkonstigt och tillslut knappt får någon luft. Kan vara en bra idé känner jag!
 
Nu sitter jag i min soffa efter att ha ätit middag. Ska snart hoppa in i duschen och sen lägga mig och sova tänkte jag. Kan behöva sova ett par timmar eftersom jag blir så himla trött på dagarna.
 
Hoppas ni haft en bra dag!
 
 

Hur nice?

 

Kom så kastar vi loss

Min laddare till datorn har levt sitt egna liv, så har därför inte kunnat komma in på datorn, och blogg.se appen till telefonen är helt fucked up så därifrån kunde jag inte heller blogga.
 
I fredags var den sämsta dagen jag haft på väldigt länge. Jobbmässigt var det en drömdag, men sen när jag skulle åka hem så åkte jag liiiiite för fort och blev stoppad utav snuten. 99km/h på 70-väg restulterade i att jag blev 3200:- fattigare! Skitbra nu när det är semester om en vecka... Dock hade jag tur i oturen! Hade jag kört 2km/h fortare hade jag nu suttit här utan körkort.
Den dåliga dagen var inte över än.
På morgonen hade jag upptäckt ett konstigt märke på benen, och den första tanken jag fick var "borelia", eftersom märket var rött och ungefär lika stort som en femkrona med ett bett i mitten.
Så först åkte jag till Kärleksuddens kiosk där Erika och Kalle var. Efter en stund kom även Raad, Evans och Sulan dit och hjälpte till.
Erika följde med mig till akuten där jag fick en tid senare hos husläkarjouren. Där fick jag antibiotika som jag nu ska äta i 10 dagar. KUL!
 
 
Att stå i kiosken var iallafall kul. Fick lära känna mina boys lite mer, och jag vet redan nu att jag kommer ha så jävla kul med grabbarna som jag ska träna den här säsongen! Ser verkligen fram emot när säsongen börjar :)
 
 
På kvällen åkte jag och åt middag med mormor, och jag hämtade även bilen som Andreas fixar aux-ingång i. Skitbra!
När kom hem gick jag en promenad med Erika och fyra nakenhundar. Det var den värsta hundpromenaden jag varit på i hela mitt liv. En blind hund som är helt cp och bara går rakt fram utan att veta vad hon har framför + att alla 4 hundar gick åt olika håll. Jag måste sett ut som en riktig mupp när jag hade alla fyra hundar i händerna. Hahaha!
 
 
När jag väl kom hem till mig själv så kom Fia över. Vi åt rabarberpaj och snackade en stund innan vi åkte in till Norrtan och åkte runt där hela kvällen/natten med Elin och kollade på folk. Jag var grymt trött, men det var rätt kul ändå :)
 
Igår (lördag) när jag satt och skulle äta frukost ringde Erika. Hon ville åka och kolla korpenfotboll i Norrtälje. Så jag, Erika och Joppe åkte in till Norrtälje och spenderade hela dagen där. Kul att göra något man inte brukar göra för en gångs skull!
 
 
På kvällen blev det utgång med Erika. Dock så var jag nykter och chaufför eftersom jag äter medicin nu. Det var ju inte jättekul att vara nykter bland alla fulla människor, men det var kul att träffa lite folk istället för att ligga hemma iallafall.
Det blev en väldigt rolig kväll iallafall! Fick köra hem Fia vid halv 12 som var snorpackad innan hon ens kommit in på Club 12. Sopa!
 
 
Nu sitter jag iallafall hemma vid köksbordet och ska snart åka och hämta syrran som varit på Peace & Love. Får se hur hon mår efter en veckas supande!
 
Skulle kunna skriva dubbelt så mycket om den här helgen, men eftersom mitt minne är så kort så försvinner de flesta detaljer ganska fort!
Hoppas ni haft en bra helg!
 

RSS 2.0