Svar till Sabina

Sabina om Äntligen fredag!:
Varför har Riflex tagit bort kanaler?? :O

Svar: För att den som dom "fick" alla kanaler utav har tydligen slutat sända i Rimbo. Så nu har jag bara 1an, 2an, 4an, 6an, Kunskapskanalen och barnkanalen. KUL!

Äntligen fredag!

Herre Gud vilken lång dag. Kändes som att den aldrig skulle ta slut..
Fick träffa Repan idag iallafall, kul! Hon jobbar också i Tensta just nu, så hon och hennes arbetskollega följde med oss till Olles Krog och lunchade. Hoppas på att det blir fler gånger!
Annars har jag och Choken färdigställt en lägenhet idag. Börjar i en ny på måndag...

Igår var Lina och Maria här och åt lite tårta och jag fick lite presenter. Sen stt vi mest och snackade skit och hade mysigt :)
När dom hade åkt hem vid 9 så kom en killkompis över, och han fick också lite tårta. Vi satt och snackade om allt möjligt och kollade lite på tv innan han drog hem vid 11 ungefär.

Jag håller just nu på att tvätta mitt duntäcke, och sen har jag hur mycket kläder som helst som måste tvättas. Jag lär mig tydligen aldrig att fixa tvättid innan det blivit fullt med smutskläder här.. Men det är skönt när det väl är gjort iallafall!

Tack vare tvättstugan blir det en lugn kväll för mig ikväll. Tänkte kolla på några Big Brotheravsnitt som jag missat i veckan, och sen lär det väl bli en film. Jag har ju bara 6 stycken kanaler just nu eftersom Riflex tagit bort resten utav kanalerna, så nu måste jag fixa en boxer eller något sånt. Det suger ju att ha så få kanaler!

Juste, jag råkade beställa hem en kamera igår. Heheh... Finns tydligen ingen spärr när det gäller mig och köpa grejer. Hoppas den är bra iallafall!




Helgen bli fullspäckad för mig, så det finns risk för dålig uppdatering.
Hoppas ni får en bra helg iallafall :)


Holes inside


Tjugoett år fyllda

Igår var det min födelsedag, och dagen startade för första gången i hela mitt liv med att jag vaknade ensam och inte hade någon familjemedlem eller pojkvän som kramade och gratulerade mig. Det kändes faktiskt ganska konstigt, nästan deprimerande!

Det blev en bra dag iallafall. Upp till jobbet som vanligt, kanske inte världens roligaste när man fyller år, men det är sånt som måste göras!
Efter jobbet fick jag åka till Ica och köpa tårtor, och efter det hem och stressa ihjäl mig. Var tvungen att diska, fixa förrätt och varmrätten. Som tur var kom Elin lite tidigare så hon kunde hjälpa mig. Det slutade även med att mamma fick fixa kycklingen så att jag kunde gå och duscha.
Maten blev supergod iallafall! Det blev presenter och lite fika innan familjen åkte hem och byttes ut emot vänner som stannade hela kvällen.

Tack för alla gratulationer och alla som uppvaktade mig på min födelsedag ♥

Om en stund kommer familjen Bruce hit och firar mig. Känns jättebra att jag kan ha kontakt med dom fortfarande, trots att jag och Niklas inte är tillsammans. Dom betyder väldigt mycket för mig!
Efter det får vi se ifall det kommer hit några som inte kunde komma igår.

Nu måste jag fixa håret.
Ha en fin kväll!


You're the fire baby, and I don't need water

Jag håller på att laga mat, och upptäckte precis att en utav plattorna inte fungerar. Tyckte det var konstigt att vattnet till riset aldrig började koka! Får ta och ringa och felanmäla spisen för tredje gången så kanske jag får en ny.. Det tar liksom fem minuter att smälta smör så man kan börja steka. Inte okej!
Idag blir det iallafall lax med ris till middag för min del. Mums!

Innan jag kom hem var jag till Ica och handlade in allt som behövdes inför morgondagen. Förrätt, varmrätt och efterrätt. Det blir en utav mina favoriträtter som jag dessutom kan laga helt själv, så det blir säkert jättebra :)
Får hoppas att min kära familj blir nöjda också!

Idag hände något väldigt pinsamt på jobbet. Jag och Choken står och pratar med väldigt grovt ordval ifrån bådas sida, sjöng även en del med ett ordval som inte är det vackraste. Vi stod alltså och pratade precis som vi brukar göra när vi är ensamma i en lägenhet, eftersom vi trodde att vi var ensamma. När Choken sedan öppnar en utav dörrarna in till ett sovrum för att måla en karm, så ser han att hyresgästen ligger där inne i en säng.
Ni kan ju tänka er själva att man skäms en del, haha!
Shit happends!

Innan träningen börjar ikväll så hade jag tänkt hinna med att diska undan all disk som jag samlat på mig, och även titta på gårdagens avsnitt utav Big Brother. Jag har ju inte tv11 så jag kan inte se på det vanlig tid, tyvärr.
På tal om Big Brother så är det här första säsongen jag ser i hela mitt liv. Jag har alltid varit emot det programmet, men nu så har jag till slut lärt mig att titta på det, och jag tycker ju att det är hur kul som helst. Älskar Joe!

Nu måste jag passa firren,
Ha det bra!


Trött tjej

Att jag är trött är det minsta jag kan säga. Jag vet att jag inte borde sova på soffan efter jobbet, men jag lär mig aldrig och straffas när jag sedan ska sova på kvällen.. Suck.

Jag ska iallafall kila ner till bilen om två minuter ungefär. Längtar inte till en kall bil kan jag säga här direkt! Jag har ju ett garage jag kan ställa den i, men lat som man är så orkar man inte köra in bilen utan ställer den hellre på parkeringen.

Efter jobbet idag måste jag handla inför morgondagen när jag ska bjuda familjen på middag. Usch jag har redan ångest.. Jag är ju inget proffs i köket direkt!

Nu måste jag gå och klä på mig.
Ha en bra dag allihopa!


I'm back!

För några dagar sedan kände jag att suget till att skriva här kom tillbaka, så jag tänkte göra ett försök nu när jag ska lägga handbollsbloggen åt sidan under sommaren när det ändå inte spelas några matcher.

Hur ser mitt liv ut nu?
Det har väl hänt en del sedan sist, både bra och dåliga saker.
I november tog det slut med Niklas, men det tror jag att ni alla visste redan. Det var det absolut bästa som kunde hända i mitt liv, och även hans, även om det kanske låter väldigt konstigt! Om jag ska se det ifrån min sida så mår vi båda väldigt bra idag, och det är jag glad över. Efter att varit tillsammans i fyra år så vill jag såklart att han ska ha det bra, även om vi inte hade det bra de sista 2 åren!

Jag har börjat umgås med mina vänner väldigt mycket, och jag är så otroligt glad att jag har mina vänner. Ni är helt underbara allihopa och ni är verkligen världens bästa! Ni är alla så olika allihopa, men vem jag än är med så mår jag bra och har hur roligt som helst.
Ett hjärta till er alla ♥

Handbollssäsongen var en ren berg- och dalbana, mestavis dalar måste jag säga! Vi förlorade 15 matcher innan allt vände totalt och vi vann de 5 sista matcherna i Allsvenskan. Vi genomförde säsongen precis på samma sätt som förra säsongen, och det känns faktiskt helt sjukt!
I och med att vi vann de 5 sista matcherna så höll vi oss kvar i Allsvenskan utan att behöva kvala, och det känns så fruktansvärt bra! Jag är så stolt över mitt lag!

Om vi ska prata jobb så befinner jag mig just nu i Tensta där jag varit sedan årsskiftet. Jag jobbar med Choken, och det är en människa som jag går ihop med hur bra som helst! Jag kan verkligen vara mig själv med honom, alltså väldigt grov i munnen och bara slappna av och vad som helst kan komma ut ur min mun. Att jobba med någon som man har så kul med som jag har med Choken gör det verkligen värt att gå upp ur sängen halv 6 på morgonen och åka iväg till Tensta, som inte är världens paradis att jobba i!

Det är ungefär så mitt liv ser ut. Jag mår hur bra som helst och jag är glad för min familj, mina vänner och alla andra jag har i min närhet.
Älska livet!

Tänkte berätta lite om helgen när jag ändå är inne i "flowet" med skrivandet.
Jag fyller ju 21 år på onsdag, så på förmiddagen hade jag bjudning hemma hos mamma och pappa för släkten med smörgåstårta som världens bästa mormor gjort. Vi var ungefär 25 personer och det var jättefint väder, så vi kunde sitta ute och äta.
På kvällen hade jag bjudit hit en hel drös med tjejer. Vi fixade håret på varandra, sminkade oss, åt smörgåstårta och förade här hemma för att sedan bege oss till Mobergs där kvällen blev hur bra som helst med mycket dans och glada miner!

















Hoppas allt är bra med er alla där ute!



RSS 2.0