Sjuklingen här

Jag blev hemma ifrån jobbet idag. Mådde inte alls bra imorse.. Vaknade vid 7, och egentligen ska min klocka ringa 05:28, men nu hade tydligen min mobil dött i natt, och då gick inte larmet igång. Och när jag gick upp så kände jag att jag inte kunde jobba såhär.

Så nu på morgonen har jag legat och tittat på en film som jag fått hem utav Lovefilm, You again hette den. Jättebra faktiskt! Drama komedi typ.
Har även hållt på och tvättat hela morgonen. Känns inte alls kul att det är jag som får göra det... Suck.

Jag fick bilen såld igår iallafall. Känns skönt att inte ha den att tänka på mer faktiskt!

Det blir iallafall ingen träning för mig ikväll, men jag tänkte dra ner dit och titta iallafall. Får se hur jag mår imorgon om jag jobbar, och om jag kan spela imorgonkväll. Vi ska möta Åkersberga. Jag vill ju verkligen spela, så det känns surt ifall jag inte kan :/

Hoppas ni andra mår bra iallfall!


Från och med Du


Dag innan löning

Nu var det några dagar sedan.

Har väl inget speciellt att berätta. Är just nu lite småkrasslig, så jag tränar inte. Men det känns som att jag kanske kan träna imorgon iallafall, hoppas det iallafall! Vi har ju cup i helgen och den vill jag ju vara med på.

Snart kommer Sabina och hennes polare hit och köper min bil. Egentligen ville jag ha mer pröjs för bilen, men jag har nog fått inse att den inte är värd mer. Life is life! Jag blir av med den iallafall, och behöver inte tänka mer på den utan lägga allt på min nya pärla :)
Den nya ska föresten besiktigas på fredag. Den kommer inte gå igenom, eftersom handbromsen inte fungerar. Men då får jag iallafall veta ifall det finns fler fel på den, och kan fixa det lite snabbt :)

Nu ska jag gå ner till garaget.
Ha det bra!



Bye bye darling! ♥


Det blir aldrig som man tänkt sig

Skulle kunna skriva världens deppigaste inlägg just nu. Men jag struntar i det!

Jag hade iallafall planer med en person igår, som totalt sket i det.
Som tur var så frågade en god vän till mig ifall jag ville komma över, så jag tänkte att "va fan ska jag ligga hemma och vara ledsen när jag kan ha kul?", så jag drog dit. Träffade människor som jag inte träffat på länge, och träffade människor som jag träffar nästan varje dag. Så det var väldigt trevligt!

Idag kommer Josse, Sally och Felicia hit. Vi ska träffas kl 12 på Ica och handla lite, och sen blir vi här hela dagen. Mys :)

Imorgon är det jobb igen, och hela veckan väntar det handboll i princip varje dag. Vi har träning måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Sen på fredag, lördag och söndag har vi cup. I och för sig kommer man inte spela varje dag, men det blir iallafall väldigt mycket handboll den här veckan!

Nu ska jag nog ta en bad tror jag.
Ha en bra dag! :)


Lördag

Nu har jag äntligen kommit hem. Har varit hos Stefan hela dagen och fixat och donat, så nu är vardagsrummet i stort sätt färdigt! Det är typ lite smågrejer kvar att fixa.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Har två filmer som jag och Niklas hyrde i söndags som jag kanske ska titta på, dock ensam.. Boring.

Hoppas ni andra får en bra lördagkväll!
Hejdå! :)


Grow up, boy.

Äntligen är det fredag igen. Och denna fredag kan inte bli bättre, för ikväll kommer mina fina tjejer hit :) Wiho! Fast den här gången blir vi utan Emelie, så det känns lite tråkigt..
Hoppas på en väldigt fin och trevlig kväll! :)

Min helg känns ganska fullspäckad. Ska hem till Stefan imorgon och fixa klart vardagsrummet hade jag tänkt. Det gick ju inte så himla bra sist jag var där, så det blir lite backjobb.. Suck!
På kvällen vet jag inte om jag och Niklas sitter hemma och tittar på våra hyrda filmer, eller om vi går åt olika håll. Vi får se helt enkelt.
På söndag ska jag träffa Sally, Josse och Felicia. Vi ska träffas kl 12 vid Ica och handla lite typ. Felicia ska flytta till ett annat land (som jag inte kan stava till) och vara aupair. Så vi har väl en "hejdåträff" typ.

Får se om det blir någon mer uppdatering i helgen.
Ha det så fint! :)


Sweet dreams

Då var man uppe med tuppen igen, om inte tidigare.
Träningsvärken sitter där den ska, det känner jag. Dock tror jag att det kommer vara värre imorgon. Det mesta brukar komma efter två dagar, och sen sitter den i hur länge som helst. Men för att få bort träningsvärk är det bara att träna mer!

I natt drömde jag att jag sålde min 850, fast två gånger i två olika drömmar. Först köpte min morbror den för 12500 kronor, och lite senare kom Johanna Lillje och ville köpa den till hennes pappa för 14000 kronor.
Hade inte varit helt fel om någon ville köpa min bil nu kan jag säga!



Annars har jag sovit bra i natt. Inga katter som störde, så allt var frid och fröjd :)

Nu ska jag gå till bussen.
Ha en fin dag! :)


Gokväll

Godmorgon, gokväll. Så påhittig var jag idag!

Jag sitter just nu vid datorn och kollar lite bloggar. Kom hem ifrån träningen för en halvtimme sen ungefär, och då hoppade jag in i duschen direkt.
Är fortfarande uppe i varv efter att ha sprungit i en backe som en dåre. Kommer ha grym träningsvärk imorgon kan jag säga!
Sååå jag får vänta ett tag tills jag kommer kunna sova.. Värdelöst när man är uppe i varv och inte kan somna, man bara ligger och vrider och vänder på sig.

Imorgon är det jobb som gäller, som vanligt. Sen är det träning på kvällen, som vanligt. Kul liv va?
Jag klagar inte! Hellre det än att sitta och bli tjock och inte göra ett piss.

Vi hörs imorgon kanske,
tjao!


Godmorgon

Idag efter jobbet så kommer jag åka direkt till Norrtälje hem till Stefan. Ska måla klart vardagsrummet hade jag tänkt, så att han kan börja lägga golv. Förhoppningsvis så kommer väl tapeterna snart också, så att jag kan sätta upp dom, om Stefan inte vill göra det själv vill säga :)

Direkt efter det så kommer jag åka och träna, så det lär inte bli något mer inlägg idag.

Gå gärna in och titta på Rimbos damers blogg http://rimbodam.bloggplatsen.se .

Ha en bra dag! :)


Överraskning m.m

Jag hann inte göra något inlägg i söndags som jag skrev. Men nu får ni veta vad som hände!
Jag har i över 2 veckor planerat ett överraskningskalas för Niklas eftersom han fyllt 20. Så klockan halv 12 i söndags kom Stefan och hämtade honom, dom åkte till Ikea. Jag hade sagt till Niklas att jag skulle till farmor, men i själva verket var jag hemma och städade som en idiot, och handlade massa fika och dukade fram.
Sen vid halv 2 började allt folk droppa in.

Kvart över 2 ungefär kom Niklas och Stefan hem, då hade vi alla andra gömt oss i mitt sovrum. Sen kom vi ut allihopa och sjöng för honom.
Allt blev jättelyckat, och Niklas blev verkligen överraskad! :)

Nu står jag och lagar mat, lax och klyftpotatis. Har aldrig gjort det förut!
Ha det bra
Hej!


Söndag igen

Jag gick upp kl 06:50 imorse. Har tvättid just nu och håller på och tvättar en massa, så jag var tvungen att gå upp så tidigt. Ska snart gå ner i tvättstugan och lägga in ny tvätt!

Igår hade jag och Niklas tvätt- och städdag utav min bil. Jättefin blev den :)
Vi åt middag hemma hos mamma och pappa som var huuuur gott som helst!
Efter det åkte vi hem, och Cassie och Jocke kom över. Vi tog en sväng till Norrtälje och åkte runt lite där och tittade. Hände väl inte speciellt mycket.

Jag skriver ett inlägg senare om vad som händer idag! :)
Hejhej!


Leva fattigt ett tag framöver

Jag har fått klagomål över att jag uppdaterar för lite. FÖRLÅT, men jag har verkligen inte tid. Jag åker iväg kl 6 på morgonen, kommer hem tidigast halv 5, sen tränar jag i 2,5 timme varje måndag, tisdag, onsdag och torsdag.
Men jag försöker hinna med så mycket som möjligt..

Igår tog jag och Niklas oss en trip till Västervik. Det tog cirka 3,5 timme att åka dit.
Varför åkte vi dit då? Joooo, för jag köpte en bil! Haha helt sjukt. Jag har inte ens sånt min gröna, och nu går jag och köper en ny. Får hoppas att jag får min gröna såld så snart som möjligt.
Den nya bilen är iallafall jättefin. Det finns en del skavanker som jag ska fixa till senare. Funderar på att ha den avställd under vintern, och låta den stå i garaget så att den slipper allt salt som gör att den börjar rosta.
Här har ni den iallafall!


Volvo V70 T5

Egentligen skulle jag och Niklas haft en hel dag i Stockholm idag, äta middag och sånt. Men nu blir det inte så.
Ska fixa med bilen hela dagen, och sen ska vi äta middag hemma hos mamma och pappa och fixa lite med papper och sånt.

Ha en fin dag!

Fartfylld helg

Har precis kommit hem ifrån Edsbro. Har varit där hela kvällen och ätit kräftor och haft jättetrevligt med fina människor. Jag älskar att skratta med min familj, släkt och vänner!
Syrran har ju kommit hem ifrån Turkiet också, och hon hade köpt ett par mörkblåa Converse till mig. Det tackar vi för! :) ♥

Det kommer troligtvis inte uppdateras så mycket här i helgen, har fullt upp!
Imorgon kl 10-13 ska jag stå och sälja lotter på Rimbodagen. Inte världens roligaste, men det ingår i kontraktet.
Sen bär det av till Edsbro där det är 50-årskalas kl 16. Där kommer jag inte stanna hela kvällen, utan drar hem till mig där jag, syrran och systrarna Harnebäck (kanske Elina också) ska föra innan vi tar en helkväll/natt på Piren. Kommer bli suveränt!
På söndag är det mormor som har födelsedagsmiddag. Hon fyller 77 i år på måndag (samma dag som Niklas fyller 20) så vi ska dit och äta middag. Alltid god mat hos henne!

Ha en fin helg!


God natt världen

Nu ska jag sova efter att ha kollat på Darkess falls. En b-skräckis typ, fast den var ändå helt okej!

Jag saknar dig,
god natt ♥


Himlen är oskyldigt blå

Jag känner mig väldigt trött numera, men ändå kan jag inte sova på kvällarna. Känns väldigt konstigt, och jobbigt är det också. Får försöka komma på något som gör att jag kan sova på kvällarna...

Igår efter herrarnas match åkte jag hem och tittade på Himlen är oskyldigt blå. Jag tyckte den var jättebra faktiskt. Jag är ett typiskt "fan" utav svenska filmer! Så himla skönt när det inte är någon text att läsa ;) Den filmen tycker jag iallafall att ni ska se, ifall ni inte redan sett den!

Jag skulle verkligen behöva en cykel har jag kommit på. Det känns jättefjantigt att jag sitter och åker bil till träningarna, för det tar typ 3 minuter. Men jag vill heller inte gå hem efter ett jobbigt pass liksom. Hade varit perfekt med en cykel!

Nej, nu har jag inte tid med det här.
Ha det bra!


.

När man sett fram emot något väldigt mycket, och verkligen vill göra det. Då kan man inte rå för att alla känslor kommer på en och samma gång när man får ett klart nej och inser att man inte kommer få uppleva något man sett fram emot.


Your are amazing

Hello!

Nu är jobbet igång igen. Usch vad trist.. Tur att jag jobbar med Fredrik och Robin så att jag har kul på jobbet iallafall.
Har fått höra att jag borde tänka på vad jag skriver om här på bloggen när jag skriver om jobbet, så jag väljer att inte skriva om jobbet alls.

Handbollen har satt igång nu igen. Skitkul tycker jag! Handboll är verkligen en stor del utav mitt liv har jag märkt. Den finns alltid där, den försvinner inte och den gör en inte besviken och ledsen. Kärlek till handbollen ♥

I helgen verkar det som att jag har fått en del planer. På fredag ska jag hem till mamma och pappa och äta kräftor och umgås med dom hela kvällen. På lördag är det 50-årsfest hos Steffe, och på söndag ska mormor ha födelsedagsmiddag. Hade även tänkt hinna måla klart Stefans vardagsrum så att jag kan börja tapetsera där så fort hans tapeter kommer. Det kommer bli så sjukt snyggt när det är klart!
(Steffe och Stefan är inte samma person).

Jag ska ta en liten tupplur nu tänkte jag.
Ha det bra så länge! :)


 Nu är nästan hela verandan klar hemma hos mamma och pappa :)

Mammas nya kattungar :)


RSS 2.0