I miss you, sometimes.

Igår hade vi fotbollskväll här. Jag var inte speciellt inne i matchen, och jag tror inte någon annan var det heller. Men det var väldigt kul att träffa folket iallafall :)
Fick tre sovgäster också, varav en utav dom hade tagit ALL min disk när jag kom hem som har stått hela veckan :) Tack Malin! ♥

Jag är fortfarande lite småförkyld, så därför tränar inte jag ikväll. Det blir en hemmakväll i soffan för min del, hade tänkt sätta på någon bra rulle om jag hittar någon i lagret.

Imorgon är det fredag igen, och det känns hur skönt som helst!
Vi tänkte köra en retur ifrån i lördags, och det kan nog bli riktigt kul :)

Ha det bra!


We're going up, up, up

Igår fanns ingen tid för inlägg.
Direkt när jag kom hem efter jobbet fixade jag iordning lite krubb som jag slängde i mig. Efter det hämtade Victor mig så åkte vi och handlade på Ica. Jag har ju ingen bil, så man får utnyttja folket lite! Hehe..

Jag kände/känner mig fortfarande krasslig, så det blev ingen träning för mig. Men jag gled ner till spåret ändå och höll igång de tre boys som var där och tränade. Riktigt bra jobbat!

Efter träningen gick jag hem till Joppe där Emma var. Victor kom dit efter en stund, och vi satt mest och snackade skit om helgen och om saker vi ska göra i sommar. Så jävla taggad!

Idag efter jobbet åkte jag direkt till Norrtälje och träffade Maria. Vi skulle aktivera mitt nya bankkort eftersom mitt gamla på något sett har pajat. Maria är så snäll ♥
När det var klart gick jag till systemet och fixade dricka till mig och Joppe.
Sen tog jag mig en promenix till skolan och träffade Sandra och Victor. Vi åkte och käkade på Donken, och där träffade vi Sara, Elin och Dennis. Jag och Victor hakade på till Elgiganten där jag köpte en högtalardock. Skitbra att ha!

Nu sitter jag i soffan och ska hjälpa herr Karlsson att plugga. Smartskaftet har skjutit upp allt tills nu, en dag innan betygen sätts. Braa!

Ha en fin kväll


Livet är för kort

Förutom att en fin vän lämnat oss, så har det varit en fantastisk helg.


I lördags var jag ju på hundutställning med Lina och Maria. Det var jättemysigt och väldigt roligt att få åka med! Gizmo blev bäst i sin ras och fick gå i stora ringen i slutet utav dagen.
Jag hittade en liten skrutt som jag blev dökär i. Så otroligt söt vovve!



















När vi kom till Rimbo åkte vi och käkade på Träffen.
Sen drog jag hem och fixade mig och gick sen hem till Joppe där kvällen skulle spenderas. Det blev en väldigt trevlig kväll faktiskt! Speciellt i början när vi satt ute på balkongen med solen på oss och Jalle, Victor och Emil spelade gitarr och sjöng :)

















Nu ska jag åka iväg till Edsbro och äta Morsdagmiddag.
Ta hand om er själva och alla era nära och kära


Vila i frid ♥

Vila i frid fina Jonte ♥


Midsommar 2010 på Yxlan

A drop in the ocean

Igår efter jobbet åkte jag hem och la mig och solade utanför fönstret. Helt perfekt place att sola på, för det blåser nästan ingenting där!



Efter att varit hemma i 1½ timme så kom Emma och hämtade mig. Vi åkte till Väsby Centrum där vi mötte upp Jalle, Joppe och Emil.
Jag och Emma gjorde av med en del pengar innan vi alla gick och satte oss på en uteservering och hade trevligt. Helt underbart väder var det ju igår också!





Senare på kvällen kom Victor hit. Vi satt ute på balkongen med myggljus tills det började regna. Då blev det film istället, Jersey Girl. Den filmen är toppen verkligen!



Nu sitter jag uppe med tuppen och har precis ätit frukost. Om en stund kommer Lina och Maria och hämtar mig. Vi ska åka på hundutställning med Gizmo.
Det var jättelänge sedan som jag var på utställning, så det ska bli kul faktiskt :)

När jag kommer hem ikväll så drar jag direkt till Joppe. Kommer bli skitkul!

Nu måste jag sluta,
ha det bra!


Kött fi fan!
































It didn't slow me down

Underbara sol.
Underbara vänner.
Underbara sommar.
Livet leker verkligen just nu. Allt känns hur bra som helst!

Igår var det träningsgrupp som stod på schemat. Det var jag, Fia, Elin, Ragge och Dennis som körde ett helt sjukt jobbigt pass.
Vi valde backen mellan bananhusen.
10 ggr upp för backen
20 knäböj
20 utfallssteg/ben
20 utfallshopp
20 knäböjshopp
15 burpees
x4
Fatta att vi sprang den där jävla backen 40 gånger. Helt sjukt!
Jobbigt var det, men Gud så skönt det kändes efteråt att ha gjort det. Vi är verkligen på gång nu alltså, och det känns skitbra!







Efter träningen var det lite filmkväll hos mig med Emma, Joppe och Victor. Vi tittade på "Harald and Kumar". Jätterolig film verkligen!

Jag har precis dragit i mig en middag ute på min balkong där jag sitter just nu. Det blev kyckling med potatissallad, gurka och vitlökssås. Supersmaskigt!



Träning ikväll igen. Dock känner jag mig krasslig, så jag kommer inte köra passet utan stå vid sidan av och pusha dom andra!

Ha en fin kväll!


Mr. Know it all

Sitter och äter falukorv på mackan för första gången just nu, och shit så gott det var!

I måndags hade vi ett jävligt jobbigt fyspass med Ceres. Hela tiden tänkte jag "nu klarar jag inte mer", men om man bara köttar på så inser man till slut att man klarar mer än vad man tror.
Hade fin träningsvärk i både rumpa och ben efter det passet!

Efter fysen åkte jag hem, och där väntade V. Efter mycket om och men så fick vi tillslut igång en film, The Change Up. Jätterolig film!
Det blev väldigt sent, så jag som är van att gå och lägga mig 22 på kvällen var helt död på tisdagen.

På jobbet igår stod vi och kollade ifall vi skulle få se några kungligheter och några utav deras gäster komma förbi. Vi jobbar precis vid en utav avspärrningarna där det tydligen skulle åka förbi massa människor, men tyvärr måste vi ha missat dem.
Det var iallafall väldigt skönt att komma hem och veta att man inte hade någon träning, var helt slut alltså.
Blev dock inbjuden till kubbspel nere vid pumphusplan med Erika, Patrik, Adam, Joel, Ninja, Richard och Samuel, och det var ju trevligt! Skönt att komma ut och göra nånting i det fina vädret.
Jag insåg att jag iallafall suger på kubb. Utav 3 omgångar så fick jag endast ner EN kubb. Helt sjukt dåligt faktiskt. Men men..

Efter kubben åkte jag och V hem till mig och tittade på Eurovision semifinal del 1. Vissa låtar är ju fan helt förskräckligt dåliga. Helt sjukt ju!

Nu måste jag skynda till bussen,
vi hörs!


Flytta på dig

Ännu än bra dag har det varit. Var hemma hos Joppe ett par timmar och solade på hans balkong. Hur skönt som helst var det!
Vid halv 6 hämtade syrran mig så åkte vi hem till Pi där det bjöds på älg med potatis. Gott faktiskt!
Vi fick prova hans fyrhjuling också, och det var ju hur kul som helst. Varken jag eller Elin har åkt fyrhjuling förut, men det gick ju rätt bra ändå :)







Nu har vi precis tittat på The Vow. Den filmen var hur bra som helst! Verkligen värd att se för den som gillar kärleksfilmer och snyggingen Channing Tatum :) Drömkille!

Nu tänkte jag hoppa till kojs i min nybäddade säng :)
Hejhopp!


We were never gonna say goodbye

Börjar med att säga att jag och Joppe inte är ett par, vi har aldrig varit och kommer aldrig bli, hur mycket ni än tror och vill att vi ska vara det! ;) Så tji fick ni som blev lurade!

Hade en supermysig dag och kväll igår. Blev hämtad utav Joppe strax innan 4, då åkte vi till Gottröra och la oss ute på Emils veranda i solen medan vi väntade på att han skulle duscha klart.
När han var klar åkte vi och hämtade Jalle (som för övrigt mådde dåligt som en överkörd grävling) och åkte vidare till Flygis i Norrtälje där vi handlade mat.

Vi satt ute nästan hela kvällen och såg när solen gick ner, innan vi gick in i värmen. Vi åt god mat, umgicks och lyssnade på Jalle och Emil som sjöng och spelade. Såna här kvällar är guld värda!

























Idag är det ju jättefint väder ute, så jag funderar på att lägga mig utanför fönstret och sola lite, eller ta en promenad med någon.

Ikväll blir det söndagsfilm och sen förhoppningsvis sängen rätt tidigt så jag orkar jobba imorgon efter de här senaste dagarna.

Ha en strålande dag!


I can't stop these feelings melting through

Det blev en jättebra dag igår.
Jag gick ner till Erikas jobb där det bjöds på supergod tårta! Vi pratade mycket handboll, men även en del skitsnack om allt möjligt.

På kvällen åkte vi in till Norrtälje och satt på Stället och firade Jalle som fyllde 21. Det var jättemysigt att sitta där allihopa.
När Stället stängde gick vi vidare till På G och var där en stund.
Jag och Malin tog 01:45 bussen hem och slocknade direkt när vi kom hem. Supertrötta!









Idag har jag varit hemma hela dagen med Joppe. Elin och Dennis kom över en stund också när dom åkte förbi med longboard och cykel. Tydligen så har Daggen blivit juniorvärldsmästare, snutten!

Just nu sitter jag och väntar på att Emil ska komma. Vi ska åka in till Norrtälje och möta upp Malin för att sedan åka hem till Emma där vi ska grilla ett par stycken. Kommer bli supermysigt!

Imorgon får vi se vad som händer. Har lite planer inför kvällen, men inte mitt på dagen. Nånting hittar man väl alltid på!

Ni får ha det så bra! :)


Smutsens smutsigaste smuts

Jag tror att jag precis landat efter den där satans kryssningen.
Vad ska man säga om den? Ingenting. Det som hände på båten stannar på båten. Så mycket kan jag säga iallafall!
Kul och smutsigt!

Jag bjuder på lite bilder. En bild säger ju mer än 1000 ord, eller hur?


Jag hann tydligen decka en stund innan båten ens börjat åka..

Helan och halvan

Det där var nog det sista man såg utav Niclas innan han försvann in i sin egna lilla värld

Brother from another mother

Smutsiga människor

Puss bästa Emil!

Fjortisarna

Sebbe var taggad

Så träffade vi Sean Banan!

Vikingarna!

Pigg Emil?

Robert mådde förmodligen bäst utav alla

Simon tog Repan på axeln och gick

Fler bilder finns på facebook.
Tack för en sjukt kul resa allihopa, det lär vi göra om!

Nu ska jag ner till tvättstugan och sen till Erika för att äta tårta.
Ikväll blir det Norrtälje med gänget igen, dock lugnt för min del.
Skriver imorgon igen!


Summer Paradise

Jag har precis kommit hem, har varit och kollat på hockey hemma hos Joppe med ett par stycken. Blev lite sent för mig, jag som är van att lägga mig 10. Kommer vara helt slut imorgon!

När jag kom hem ifrån jobbet idag så bar det ut i spåret med Fia direkt. Vi värmde upp med 1 kilometer, och sen körde vi 6 kilometer där vi spurtade mellan varannan stolpe.
Efter det blev det plankan 5x1 minut. Sjukt jobbigt!

Efter träningspasset så åkte vi till Rånäs och kollade på fotboll. Hatar att kolla på fotboll, men kul att hitta på något ändå :)

Nu måste jag gå och lägga mig, för imorgon väntar en kryssning med bästa människorna. Kommer bli grymt!
God natt :)


There's something inside me, and I know it's good

Nu har jag varit utan dator i flera veckor, men äntligen har jag fixat ny laddare!
Höll på och skulle maila "Net on net" om en ny laddare när Joppe ringde och frågade vad jag gjorde. Så sa han att jag skulle gå ner till Datacenter (300 meter ifrån mig) och kolla med dom. Så nu sitter jag här med en ny laddare för 200 spänn, hur lätt som helst ju.

Vad har hänt sen sist?
Jo jag kom hem helskinnad ifrån Rhodos. Hade det hur bra som helst och var brun som en pepparkaka när jag kom hem!
Samma dag som jag kom hem drog jag på första fyspasset och höll på att dö! Det var så jävla jobbigt rent ut sagt. Vart tog min kondition vägen?
Har allt att skylla mig själv eftersom jag inte sprungit på typ 2-3 månader.. Men men! Med den här träningen vi kör så är jag snart bättre tränad än Carolina Klüft!

I fredags hade jag myskväll med Ida och Lina. Vi gjorde mat tillsammans och gick sedan och kollade på fotbollsträning.
Därefter satt vi i soffan resten utav kvällen. Lina fixade mina ögonbryn och målade mina naglar. Jättebra vart det!

I lördags tog jag mig en löprunda på 6,5 km på morgonen innan jag började städa och fixa hemma. På kvällen blev du utgång med världens bästa gäng! Det blev en bra kväll :)

Ikväll väntar ännu ett mördarpass vid spåret. Känner redan nu att jag kommer spy..
Efter träningen kommer Patrik hit och hämtar sin present som jag köpte till honom på Rhodos :)

Juste! Dagen innan jag åkte till Rhodos så sålde jag min älskade volvo. Är nu ute efter en audi att rejsa runt i! ;)

Bjuder på lite bilder senare ikväll!


Dag 6 Rhodos

Jag har sett ut som en michellingubbe (stavning?) hela dagen idag. Var helt svullen i nyllet nar jag vaknade, speciellt i ansiktet. Helt forstord..
Men vad gjorde det!

Har legat nere vid havet nastan hela dagen idag. Det ar faktiskt valdigt varmt i havet, trodde det skulle vara kallare.
Nar vi at lunch satt jag och tittade pa nar den snygga finnen korde vattengympa med Sam och massa andra. Ganska roligt att kolla pa :)

Volleyboll har vi spelat idag ocksa, dock sa var inte hunkarna med..
Jag hamnade i ett lag som var helt samst. Hade Vanessa i mitt lag, en lekledare har pa hotellet, och hon ar sa javla dalig. Brinner av alltsa... Hon star bara och glor nar bollen ar pavag emot henne. Sopa!

Innan middagen lag jag och mos lite i sangen med Esther. Vi tittade pa bilder pa min telefon och spelade Hanga Gubbe. Valdigt spannande med en 4-aring kan jag saga!

Just nu ar det Bingo har pa hotellet. Jag skippar det, eftersom jag inte hor var speakern sager. Han ar bara jobbig att lyssna pa..

Imorgon blir det sista dagen har. Vi blir hamtade utav bussen 22:40, och planet gar 23:30.

Lar nog skriva nar jag kommer hem igen!
Hej hej :)


Dag 4 och 5 Rhodos

Igar morse var jag ute pa en lang promenad med Ina och mamma pa morgonen. Jag hade inte de basta skorna, och det markes senare pa dagen..

Efter frukosten blev det tennis med pappa, Daniel, Fille och Kenneth. Riktigt roligt faktiskt! Det fanns inte en enda skuggflack pa hela tennisbanan, sa det var riktigt varmt under hela timmen vi spelade tennis.

Nar vi legat och solat en stund blev det volleyboll. Jag hamnade i samma lag som den snyggaste finnen, mumma! Vi hade riktigt bra samspel stundtals, men tyvarr sa forstod jag inte vad han sa nar vi gjorde bra saker. Perkele... Ni skulle se honom, hur snygg som helst!

Igar at vi ute for forsta gangen har pa Rhodos ocksa. Min mat var inte superbra, men det gick att ata iallafall. Entrocote med bea blev det for min del!

Idag (fredag) har jag inte sett till finnarna pa hela dagen, sa jag borjar tro att de har akt hem. Buhu...
Det har iallafall blivit lite boule, volleyboll och mycket sol och bad i bade havet och i poolen idag.
Idag var det vindstilla nere vid havet, sa det var inte sa mycket vagor sa man kunde se botten pa vattnet.

Om en timme ska vi ata middag tror jag. Hoppas det blir god mat!
Ina har spetsat mina drinkar hela dagen tydligen. Och det borjar kannas nu kan jag saga.. Skulle verkligen behova sova en stund. Men det har jag inte tid med!

Hoppas ni har det bra hemma i Sverige!


Dag 3 Rhodos

Tror jag borjar bli lite smatt berusad efter att mamma och Ina forsoker lura i mig massa saker. Sa vi far se hur det har inlagget kommer sluta!

Imorse hade jag tankt ga med ut och ga med mamma och Ina. Men eftersom jag sovit sa daligt efter att ha hittat en stor acklig insekt pa badrumsgolvet nar jag gick upp pa natten och skulle kissa, sa sov jag vidare istallet.

Efter frukosten sa hittade vi ett par bra platser vid poolen. Men nar vi insag att solen inte skulle titta fram, sa akte vi in till Gamla staden i Rhodos istallet.
Valdigt mysig stad maste jag saga. Paminde lite om Gamla stan i Stockholm, forutom att det fanns lite mer vaxter har pa Rhodos. Vi gick runt dar i 2-3 timmar innan vi akte hem.

Nar vi kom hem la vi oss vid poolen en stund innan Sam kom och talade om att det var volleyboll. Sa vi traskade ner till stranden, och vilka star inte pa volleybollplanen? Jo, snyggingarna ifran Finland. En utav dom ar sa snygg sa det ar helt sjukt. Skulle latt kunna ta med mig bade honom och Sam hem! Tyvarr hamnade jag inte i samma lag som honom, men det kanske var battre, for da kunde jag sta mitt emot och spana lite :) mohaha!

Nu har vi precis atit middag. Vi vet inte vad som star pa schemat ikvall, men det blir sakert nagot skojsigt har pa hotellet.

Hors imorgon!



Joppe, om du laser det har sa kan du forbereda ett gympass pa mandag, for jag gar runt och blir tjock har nere med all dricka och alla onyttigheter jag trycker i mig!

Dag 2 Rhodos

Nu har annu en dag gatt har pa Rhodos.

Imorse la vi oss vid poolen direkt efter frullen.
Har pa hotellet jobbar en grymt snygg morkhyad kille som heter Sam. Jag brukar inte dras till morka killar, men herre min gud vad snygg han ar! Skulle garna ta med mig honom hem.
Sam tog med oss pa morgonstretching. Hunkarna ifran Finland var med ocksa, hoho! Skont med lite stretching.

Lite senare pa dagen fick jag en ny kompis, Esther 4 ar ifran Sverige. Vi badade i sakert en timme tillsammans, och hon verkade trivas i mitt sallskap.

Efter en stunds solande kom Sam och drog med oss pa volleyboll nere pa stranden. Nar vi kom dit sa var hunkarna ifran Finland dar. Mycket ogongodis har kan jag lova!

Nu gar min tid snart ut, men jag skriver nog imorgon igen :)


RSS 2.0