Rest in Peace

Ulf Larsson.


Vi har praktik tre veckor framöver. Så jag är inte så jätteuppdaterad som ni kanske märker.
Vi är iallafall i Edsbro och jobbar just nu, och nu är jag hemma en snabbis och ska kolla på datorn och sen åker jag och Niklas in till Norrtälje och ska vara med Max resten av dagen.
Innan det blir kväll så ska jag iallafall pallra mig ut i spåret och springa 5 km, sen ska jag göra middag och sen ska vi kolla på Idol.
Imorgon har jag sovmorgon, så jag behöver inte gå och lägga mig lika tidigt som vanligt. Skönt!

Inget mer för idag, ha det bra! :)

Lyckat!

Helgen har varit helt OK. Vi har inte spelat speciellt bra måste jag säga. Men tvåa i gruppen är inte fy skam. Jag orkar inte skriva om helgen just nu, så jag lägger ut bilder på facebook så kan ni kolla där :)

Hoppas ni haft en bra helg!

JSM

Herrarna vann sin match igår mot Djurgårdshof. Matchen vägde fram och tillbaka hela tiden tyckte jag, dom ryckte aldrig ifrån riktigt som dom gjorde förra året, men det kan ju bero på att dom gått upp en division också.

Just nu sitter jag och kollar igenom lite på datorn, för sen ska jag gå och packa klart allting och vid 10 ska jag åka till Rimbo och köpa mat, sen ska jag hämta Petri kvart i 11 och sen hämta Johanna. Klockan 11 har vi samling och ska börja våran resa till Avesta. Jag har aldrig kört bil så länge, så vi får väl se hur det går med det.
Vi möter iallafall Avesta Brovallen, Härnösand och Tumba. Alla lag är rätt bra har jag för mig.
Lycka till till oss iallafall!

Ha en bra helg!

GRATTIS!

Grattis Matilda som fyller 19 år idag! :)


What happend?

Kanske ska förklara bilden från igår.
Niklas skulle åka till Åland med Edd, Max och Gabriel. Så dom fick låna min bil, eller det är inte ens min bil, jag fick låna den i ett år i födelsedagspresent av Stefan.
Iallafall. Jag skulle skjutsa hem Maria för hon skulle till Stockholm och behövde komma hem och fixa lite saker. Så först åkte vi och tankade på Volvo, och Niklas hade redan åkt iväg mot Åland. Sen får jag ett sms av Niklas där det står "Helvete ring". Så jag ringer direkt, och jag hör att det är något som är fel när Niklas svarar;

Niklas - Vart är ni?
Ida - Vi är på Volvo och tankar.
Niklas - Aa, då kan du ju kolla ut i korsningen och se vad som har hänt.
Ida - Har du krockat!?
Niklas - Ja Ida, jag har krockat.
Ida - Niklas, förlåt, men jag visste att det här skulle hända!

Så när Maria hoppar in i bilen ger jag henne telefonen och sen åker vi över på andra sidan vägen där två bilar står krockade. Niklas står där helt förstörd och jag börjar storböla.
Det som hände var iallafall att bilen framför Niklas var tvungen att TVÄRNITA för en cyklist som bara cyklade rakt ut på övergångsstället utan att kolla sig för. Så när Niklas ser att bilen framför bromsar, bromsar självklart Niklas också, men asfalten var blöt så bilen gled rakt in i bilen framför.
Det fanns en kille som hade sett alltihopa, och han sa att Niklas hade inte en chans att stanna bilen. Man skulle kunna säga att Niklas låg för nära kanske, men Niklas själv tror att bilen ändå hade åkt in i den andra bilen. Han körde under hastighetsbegränsningen.
Jag kan ju tillägga att cyklisten drog ifrån olyckan utan att kolla hur det gått med dom andra. Idiot!
Nu får vi iallafall se vad som händer med försäkringar och körkort och alltihopa.

Just nu sitter jag inne på Samhällsprogrammets datorer. Jag väntar på att Elin ska sluta och sen ska vi åka och lämna Marias bil hemma i Nånö och sen ska vi ta 14:55 bussen hem. När vi kommer hem ska vi käka och halv 7 ska vi vara inne i Norrtälje för att bänka oss på Spc för att se herrarnas div 1 premiär. Spännande!

Ha det bra allihopa!

No words




Gaah

Träningen igår gick helt OK. Missade lite mycket och var lite slarvig, annars bra.
När vi kom hem gick vi och la oss direkt och jag har sovit som en gris!

Nu har jag väldigt bråttom, måste borsta tänderna och ta deo innan vi drar.
Så HEJDÅ!

Kortis dag

Imorse när vi kom till skolan snackade vi bara typ, sen drog jag till Bobben vid 11. Det är rätt kul där, oseriöst men kul. Det är ju trots allt 200p :)
När vi hade slutat gick jag tillbaka till skolan och vi fik lyssna på Börje som berättade om räntor osv. Så nu förstår man lite bättre om sånt iallafall. Sen fick vi sluta vid halv 2 eftersom Sofie är sjukskriven. Så nu sitter jag i Nånö vid datorn. Niklas, Max och Edd drog in till Norrtälje nyss och ska fixa med bilgrejer eller något sånt. Sen ska vi käka och sen någon gång ikväll har jag träning.
Imorgon ska vi få våra nya kläder i skolan också, wiieho :)

Har inte så mycket mer att skriva just nu.
Men ha det nice!

Don't stop me now


Taggad

Jag har nyss ätit klart min frulle. Snart ska jag gå och borsta gaddarna och sen har vi tid att chilla en stund innan vi ska åka till skolan. Jag älskar sovmorgon!
Idag första timmen har vi BAT, men jag ska inte vara med på hela lektionen eftersom jag ska gå och ha handboll hos Bobben. Sen har vi ARL två lektioner, men jag vet inte vilken lärare vi har. Hoppas vi inte har någon mupp bara.. Typ J-O. Fy fan!
Efter skolan drar vi upp till lägenheten tror jag, sen har jag träning vid halv 8 eller när den nu börjar. Har inte så bra koll när träningarna börjar nu för tiden.
Imorgon ska jag till Törne igen, så han får knäcka min rygg och nacke ännu mer. Scary!
I helgen är det JSM, och jag ska typ köra upp dit. Petra, Becka och Soffe har paxat plats i min bil. Så det blir kul :)

Nu ska jag gå och göra vettigare saker än att sitta här. Man slösar typ bort hur mycket tid som helst av sitt liv genom att sitta här jämt. Tänk så mycket annat man skulle kunna göra. Typ gå ut och springa nu på morgonen när jag ändå hade sovmorgon? Synd att jag inte kom på det tidigare..
SKITSAMMA!

HEJ DÅ!

Åh HEJ åh HEJ!

Imorse i skolan rodde vi vikingabåt. Det var ganska kul faktiskt! Alla satt och skrek "Åh HEJ åh HEJ!".
När vi kom tillbaka till skolan gick vi och käkade lunch och sen spelade vi kort hela rasten. Efter rasten skulle vi ha ARL med Sofie men hon hade vart hos doktorn imorse och han tyckte att hon skulle vara sjukskriven pga vissa saker, så hon kom dit och gav oss en uppgift och sen gick hon till rektorn och skulle fixa vikarie. Vi skulle skriva om våran egna budget och sen fick vi sluta. Då åkte jag hem till Niklas och kollade på tv och sov. Sen åkte jag och hämtade Niklas i skolan vid 3 och sen åkte vi till Flygis och hämtade en tårta som vi hade beställt till Max eftersom han fyller år idag.
När vi hade hämtat tårtan åkte vi hem till Niklas igen och stannade där en stund, och vid 4 åkte vi och hämtade Edd och Gabriel och åkte hem till Max och fikade.

Nu sitter vi hemma och väntar på att Idol ska börja. Det är ju slutaudition! Kul kul..!

Ha det NAJS!

Löprunda

Ja, då var man nyss hemkommen från en 40 minuters löprunda. Det måste iallafall vara 7 kilometer jag sprang, eftersom jag sprang 5 kilometer på 25 minuter i somras.
Iallafall, innan jag sprang så gick jag 100 meter kanske, och då ringde telefonen och det var ett nummer jag inte kände igen;
- Hej det är Ida!
- Hej, det är Peter från Transportstyrelsen.
- Okej?
- Äger du en Suzuki swift?
- Va?
- Äger du en Suzuki swift?
- Öhm.. Ehh.. Nej, men jag kör en..

Sen slutade personen prata och då hörde jag Mårten i bakgrunden. Då var det Edd som hade ringt och ville få tag på Niklas, så lurar dom brallorna av mig! Jävlar så rädd jag blev.. Med tanke på att jag glömde låsa bilen idag så kom det ju upp massor med konstiga tankar i huvudet på mig. Tur att det bara var Edd som ringde.

Nu ska jag dricka te som Elin har gjort till mig. Sen ska jag duscha och sen sitta vid tvn.

Pusshejs!

HAHA!


Knak och brak

Imorse var jag hos en naprapat, Hans Törne. Jag gick dit för att kolla min nacke och rygg eftersom jag har lite småont där ibland. Han kände och knakade till min nacke och rygg hur mycket som helst och han märkte att det inte stod riktigt rätt till där. Lite obehagligt när det knakade så mycket. Jag ska dit igen på torsdag morgon. Eftersom jag var där imorse så tyckte han att jag skulle stå över träningen ikväll, men jag kunde ta en springtur. Så jag fick order från coach att springa minst 40 minuter. Ska bli!

I skolan så jobbade vi på med det vanliga. Tråk tråk.. Man blir så otroligt trött i vårat klassrum. Det finns ingen luftkonditionering och det blir hur varmt som helst. Jättejobbigt..
Efter skolan gick jag och Repan ner på stan. Jag fixade ett Åhléns clubkort och sen gick vi till busstationen. Repan åkte hem och jag och Elin gick ner på stan. Båda två fixade kort på H&M. Sen gick jag och köpte lakan på Åhléns.

Nu sitter vi hemma och jag är supertrött. Hungrig är jag också. Men innan middagen måste jag dra ut och springa. Fattar inte att det ska vara så jobbigt att ta sig ut och springa. Blä!

Hejhopp!

Nickjappe



Mycket roligt :)
Hoppas dom vinner över Djurgårdhof på fredag. Synd att jag inte kan se, hade varit kul att få se herrarnas premiär i div 1.
Men men.. Ikväll ska jag, Niklas och Elin glo på film och äta godis.
Imorgon ska jag till en naprapat på morgonen och kolla ryggen och nacken. Jag hade ju nackspärr i typ januari som inte har försvunnit ännu. Så man kanske skulle ta och kolla upp det, och det ska jag ju göra nu!

Hejsvejs kanske skriver senare!

Det här var bra

Matchen igår då.
Vi kämpade igenom oss hela matchen tillsammans igår. I halvlek stod det 8-15 till Skövde. Vi var väldigt nöjda! Sen i andra halvlek kom utvisningarna och det röda kortet (!?). Ingen fattar varför vi fick det där röda kortet, fast vi fått en förklaring men jag tycker fortfarande att det inte var ett rättvist rött kort. Fler skador fick vi också. Eve ramlade ihop och trodde hon skulle kräkas av smärtan i knäet, som även hon tror är korsbandet. Hur lyckas vi få 2 knäskador på 2 matcher? Jag tror det beror på golvet.
Matchen slutade iallafall 14-31. Det är ändå bra gjort av oss, eftersom Skövde kom 2a förra året och 1a året innan. Mycket bra! Nästa hemmamatch är 10 november mot Lugi. Då ger vi dom revanch!

Bion igårkväll var helt OK. Jag var väldigt trött och kunde inte sitta still. Men filmen får godkänt iallafall!
Idag blir det till att ta det lugnt, funderar på att ta en springtur om jag orkar. Just nu känner jag ingen lust alls till att gå ut och springa. Men vi får se!

Jag har nyss varit hem till M&F och spelat in ett program till Frida. Hon hade glömt spela in det själv och Matilda jobbar hela dagen och kunde inte gå hem på lunchen och göra det. Självklart ställer man upp!

Nu ska jag gå och göra nått kul,
hejochhå!

Show you know

Klockan 1 ska vi äta lunch med laget. Det ska bli mysigt! Vet dock inte vart eller vad vi ska äta ännu, men jag tror att det är på sportcentrum.
Klockan 4 drar matchen igång och jag hoppas alla är taggade till 1000 så att alla kan göra sitt allra bästa.
Klockan 9 ikväll ska jag och Niklas kolla på Flickan som lekte med elden inne i Norrtälje. Sen sover vi kvar i Norrtälje och åker tillbaka till Edsbro imorgonbitti någon gång.
Just nu sitter jag och lägger in lite musik i mobilen. Behövs verkligen!
Ska snart gå och packa väskan och fixa lite annat smått och gott.

Hoppas vi har många som håller tummarna och hejar på oss idag!

Just idag är jag stark



Tack Jörgen!


Idag ska vi visa Skövde och Rimbo vad vi kan och vad vi går för.
Rimbo HK vs Skövde
16:00 Norrtälje SPC

Det är som det är

Jag kan inte rå för det. Men efter att jag har läst alla kommentarer som folk har skrivit på norrtäljetidnings hemsida, har jag blivit deprimerad. Jag känner mig så fruktansvärt kränkt. Kränkt av Rospiggar dessutom. Dom jag trodde skulle stötta oss in i det sista. Men nej.. Dom sågar oss efter våran första elitseriematch.
Jag försöker släppa det, och inte bry mig. Det är inte lätt för det sitter där inne i huvudet. Alla orden jag läst som "pinsamt, skräphandboll, patetiskt osv".

Jag vet iallafall att jag och mina lagkamrater kommer göra vårat bästa imorgon mot Skövde. Vare sig vi förlorar eller inte så ska vi göra det snyggt.
Jag vet.

Nu ska jag snart kolla på Postkodmiljonären och sen Idol. Sen vet jag inte om jag går och lägger mig, är iallafall väldigt trött just nu.

Ha en bra kväll!

JAG ÄLSKAR RIMBO HK!

Arg som ett bi

Imorse gick jag in på Norrtäljetidnings hemsida och läste kommentarena om våran match som folk har skrivit. Jävla idioter! Jag blir så arg. Hur kan vuxna människor sitta och kasta sån skit på oss? Vad förväntar dom sig av oss egentligen, att vi ska göra underverk eller? Fy fan..
På lördag ska vi visa dom, och nu svär jag, dom jävlarna att vi kan fan spela handboll, och vi kan göra det bra, och vi kan göra det tillsammans. Men då behöver vi peppning och inte massa jävla skit!

Vi har iallafall vart och lyssnar på en rom, zigenare, idag. Jag tyckte det var ganska intressant och bra. Fick lära mig att man kanske inte ska ha såna fördomar mot folk.

Ikväll blir det chill framför tvn.
Ha det bra!


Ja..

Jag har inget att säga om matchen.
Jag gjorde två mål och vi förlorade med 18-54.

Man kan inte förvänta sig för mycket, men 54 bollar är väldigt mycket. Vi saknar kondisen och har mycket att träna på.
Bara att ta nya tag.

God natt!

Ikväll händer det som aldrig hänt

Träningen igår gick riktigt dåligt för mig. Jag satt inte ett enda skott typ, endast kontringsmål. Men jag känner mig ändå laddad, för ikväll möter vi Skuru. Vår första elitseriematch. Helt sjukt. Och jag är så jävla nervös. Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Så nu ska jag äta frukost och försöka lugna ner mig lite.

RIMBO HK vs SKURU IK
NORRTÄLJE SPORTCENTRUM
19:00
ELIT



Ha en riktigt bra dag!

Trötter

Just nu ligger jag i soffan och kollar på Disney Channel. Jag kan inte sova men jag är ändå jättetrött och ögonen är typ helt igenklibbade.
Niklas börjar tidigare än mig idag så han ska åka snart. Jag ska åka vid halv 10 ungefär, så jag kan ligga kvar här en bra stund till.
Jag kollade på Svenska handbollsförbundets hemsida nyss och nu har resultatet mellan IVH och Sävehof kommit ut. Sävehof vann med 29-16. Man blir ju inte förvånade eftersom dom vann förra året och är tippade 1:a.

Idag efter skolan ska jag och Niklas stanna kvar och gå upp till lägenheten. Klockan 6 ska jag ut och springa med Ron, Johanna, Jessica och Åsa. Vet inte om det är några fler som ska springa, kan ju hoppas på det iallafall! :)

Nu ska jag kolla på tv, skriver ikväll.
Hejhej!

Alldeles för få ser sådana här



Det där med Mr. Bean var väl onödigt, men resten mår man ju illa av att se.

Jag ligger iallafall här i sängen själv och läser bloggar och väntar på att Niklas ska komma hem.
Jag börjar bli riktigt trött och ska nog ta och sova när han kommer hem. Imorgon har vi sovmorgon så vi kan sova till halv 9, skööönt!
Hade tänkt gå till Bobbens handboll i skolan också, måste försöka få MVG där så jag behöver visa mig mer på lektionerna nu. Ska komma ihåg att ta med mig kläder bara, men det lär jag ju glömma bort.

God natt allesammans!

Tabellen ljuger aldrig (?)

Jag satt nyss och läste på Alltomhandboll.se om hur dom har tippat elitserien i år. Dom tippar ett lag i taget så jag har följt tippningen ett tag nu. När jag satt och läste så kom jag på att det skulle ju spelas matcher idag, Kärra mot BK Heid och IVH Västerås mot Sävehof. Så jag gick snabbt in på svenska handbollsförbundets hemsida och kollade om några resultat hade kommit ut. Resultatet mellan Kärra och BK Heid hade kommit ut och visade att Kärra hade vunnit med 26-24. Kärra är som vi i Rimbo, nykomlingar i elitserien och har blivit tippade 10:a. BK Heid är tippade 6:a. Så jag får en känsla av att vad som helst kan hända i år.
Resultatet mellan IVH och Sävehof har inte kommit ut ännu, men jag väntar! :)

AOH tippar Damelitserien 2009/2010
1:a IK Sävehof
2:a Lugi HF
3:a Skövde HF
4:a Skuru IF
5:a Team Eslöv IK
6:a BK Heid
7:a IVH Västerås
8:a Spårvägens HF
9:a HF Kroppskultur Dam
10:a Kärra HF
11:a Önnereds HK
12:a Rimbo HK

Johanna Ahlm tippar Damelitserien 2009/2010
1. IK Sävehof
2. Skövde HF
3. Skuru IK
4. Lugi HF
5. IVH Västerås
6. Team Eslöv IK
7. BK Heid
8. Spårvägen HF
9. HF Kroppskultur Dam
10. Önnered HK
11. Kärra HF
12. Rimbo HK


Jag tycker det är rätt kul att se hur som tippar, speciellt nu när Kärra vann över BK Heid ;)
HEJA RIMBO HK!


Kusin c-vitamin

Jag har inte speciellt bra kontakt med min släkt egentligen. Och jag brukar tycka att vissa av dom är så tråkiga. Eller vi ses ju alltid när någon fyller år och så, men det är alltid någon som inte kommer pga jobb eller liknande.
Nu på facebook såg jag iallafall att min kusin Mattias hade fått influensan, så jag frågade om det var svininfluensan, och då svarade han att det var nog inte någon svininfluensa utan att det lutade åt marsvinshållet. Det var rätt kul egentligen, så jag börjar kanske inse att min släkt är rätt bra, och roliga är dom också. När vi träffas med släkten så brukar vi faktiskt sitta och skratta åt varandra. Men skit samma.. Jätteointressant :P

Jag sitter och dricker c-vitaminbrustabletter. Och det är jättegott! En banan tuggar jag på också, och nu ska jag kolla på idol.

Niklas är i Norrtälje och kollar på hockey med Mange och Olsson, så han kommer hit efter matchen.

Nu börjar idol, hejsvejs!

Thinking of you



Cause in your eyes I'd like to stay..
stay

Först den till flytbryggan

Idag paddlade vi i skolan och jag paddlade med Repan. Vi åkte bort ganska lång ut på sjön, och efter oss hade vi Emma & Pulli, Emma & Jakob och Micke & Ted. Vi körde tävling tillbaka till stranden. Det var jämnt hela vägen, men jag och Repan var närmast och hade vunnit, om inte Maggis hade kommit och lagt sig på tvären framför oss så vi prejar rakt på henne. Så då kom vi självklart sist..

Efter palddlingen åkte vi tillbaka till skolan och hade dötrist så vi körde sanning och konka. Haha! Det var rätt kul. Sen vid 11 gick vi och käkade och efter lunch hade vi projekt och företagande med Sofie. Jag var jättetrött och höll på att somna. När vi hade slutat gick jag till Intersport och Elgiganten. Repan och Max följde med också. Jag köpte en ny vattenflaska eftersom Ante drack ur min igår, och han har säkerligen pussat på Malin ett antal gånger och hon är ju typ halvsjuk så jag vill inte ha massa baciller och bli sjuk. På Elgiganten köpte jag ett skivfodral som jag ska ha skivor i till bilen.

Nu sitter jag hemma och ska nog lägga mig och sova nu. Är jättetrött.
Halv 6 ska jag kolla på Grey's anatomy och klockan 8 ska jag kolla på Idol.
Imorgon är det sovmorgon till 10:10 och då ska vi pröva nya kläder :)

Hej så länge!

Inte långt kvar nu

Det blev inget inlägg igårkväll. Jag kom hem sent och gick och la mig direkt.
Träningen gick iallafall bra. Vi har börjat dra ut och kubba innan handbollspasset börjar, och det tycker jag är jättebra! Jag sprang med Ron, Åsa och Johanna igår och vi sprang i 20 minuter ungefär.
Det var bra fart på resten av träningen också, mycket kantskott som jag verkligen behöver.

Nu har jag precis ätit frukost, ska gå och borsta gaddarna nu och sen ska vi åka och hämta Frida, sen plockar vi upp Repan i skolan.

Börjar känna mig stressad, som vanligt..
Hejsvejs!

Studenten och gravid

Jag kom på massa annat kul som jag hade tänkt skriva upp här.
Idag när vi hade slutat gick vi ner till Roden och beställde alla studentprylar. Jag tog en brilliantmössa med massa trams på, namn osv. Sen beställde jag en tjocktröja, mjukisar, trosor, champagneglas (stavning?), flasköppnare och en handduk. Man fick 3 betala för 2 så man kunde ju ta lite onödiga prylar också. Ska komma överens med mamma och pappa bara om hur mycket dom ska betala och hur mycket jag ska betala, så får vi se om jag tar bort någonting. Allt slutade iallafall på 1995:-, så det är ju rätt mycket pengar om man sen ska köpa klänningar och allt sånt där.

Ni blev säkert rädda när jag skrev "Studenten och gravid" som rubrik. Det är INTE jag som är gravid. Såhär är det.. Första skoldagen, alltså 20 augusti eller när det nu var vi började, så gick våran f.d engelska lärare, nu är hon våran projekt och företags lärare, förbi oss. Och då sa jag till Repan "Kolla det ser ut som att Sofie är gravid", men jag vågade aldrig gå och fråga. Hur pinsamt skulle inte det vara om hon inte skulle vara gravid lixom. Nu iallafall, idag, så sa Emma att Sofie var gravid, och sen när jag såg Sofie så hade magen blivit ännu större. Jätteroligt tycker jag! Ungen beräknas komma 25 december, mindre kul kanske. Sofie är en av mina favoritlärare. Hon är jättesöt och snäll och rolig. Kommer sakna henne när vi slutar skolan, så jag hoppas att hon kommer på våran student så att hon inte är hemma med ungen. Lite tycker jag att hon kan offra sig :P

Nu måste jag gå och packa ihop mina träningssaker.
Kanske skriver något om träningen sen när jag kommer hem.

TJAOOO!

First real day in school

Första dagen i skolan idag.
Vi hade svenska B första timmen. Vi ska börja hålla på med minoritet eller något sånt. Vi gick iallafall genom några ord och vad dom betydde, sen hann vi inte mycket mer. Efter rasten hade vi BAT med Anders. Vi pratade lite om praktiken, och att vi ska på studiebesök på fredag i Gubbängen. Vi ska snacka med någon rom typ.
Klockan 11 hade vi skolfoto. Hela klassen var faktiskt med och det tycker jag är kul! Porträttet vi gjorde, skulle vara stående. Jag är väl halvnöjd med mitt kort, jag blev så sjukt blek! Annars var det helt OK.
Till lunch var det kycklinggryta med ris, och efter lunchen hade vi samhällskunskap med Göran. Vi ska hålla på med brott och straff i 2-3 veckor. Det verkar ganska kul.
Imorgon börjar vi 08:50 och slutar vid 13:50 har jag för mig. Skönt!

Juste.. Bilden i tidningen då. Fy! Jag skäms ju. Ser ut som en balettdansös med tuppkam ju. Gud så hemskt!
Träning ikväll iallafall, jobbigt att den är så sen..

Nu ska jag börja med middagen!
Hejsvejs!

Seg dag

Idag målade jag nattduksborden som jag ska ha i rummet. Svarta är dom och imorgon kan jag ställa in dom i rummet :) Great!
Vid 2 idag åkte jag, Niklas, Elin och Matilda till Rånäs och kollade på Fridas fotbollsmatch. Dom vann med 8-1. Haha!
Nu ligger vi i soffan och degar och kollar på One Three Hill. Det är riktigt bra faktiskt.

Nu orkar jag inte skriva något mer :P
Hejhej!

Gammalt snack och minnen man knappt minns

Middagen igår var super god, lövbiff med pommes och beasås. Efter maten satt jag, Niklas, Elin och mamma kvar vid bordet i typ en timme och mamma berättade om hur hon och pappa blev tillsammans och när dom gjorde slut och blev tillsammans 7 år senare. Sen kom Matilda, och en timme efter det kom Frida. Vi satt där och snackade minnen från Edsbro skola och om hur Elin alltid kliade sig i skrevet och drog i trosorna. Jävlar vad vi skrattade. Haha! Sen åt vi ju kräftor också. Det var inte dom godaste kräftorna med det gick i endå.
Sen satt vi vid köksbordet till klockan 12 och bara pratade och pratade. Riktigt trevligt var det faktiskt. Sen åkte M&F hem och vi gick och sussade.

Nu har jag precis ätit frukost och sitter i soffan med Nicken. Ska gå och borsta tänderna snart och sen gå ut och hjälpa till att måla runt fönster och dörr.

Imorgon är det skola igen, och jag tror att vi har skolfoto. Elin berättade för mig att man tar enfotot stående från höften och uppåt. Hur konstigt är inte det? Jag har alltid tagit kort på bara fejset och nu ska magen och allt vara med. Knas..

Jag skriver väl senare idag antar jag,
Ha en bra dag!

Matchen

Matchen började risit (risigt?). Vi slarvade jättemycket och försvaret var kass. Jag tyckte det var väldigt mycket gnäll också, folk skyllde ifrån sig osv. Då är det inte speciellt kul att spela.
Det stod iallafall lika i halvlek tror jag, och sen gick vi ut och gjorde jättebra ifrån oss i andra halvlek. Iallafall en stund, sen kom det väl en liten svacka. Men vi vann iallafall med 34-27 tror jag, och jag gjorde 5 mål och fick en utvisning. Jag är rätt nöjd med min insats men jag missade väl lite för mycket.. Men men. Sprang som en tok gjorde jag iallafall!

Nu blir det middag snart, lövbiff med pommes. Mums! Sen blir det kräftor och annat mys.

Hoppas alla får en bra kväll och bra kämpat laget!

Nu tar vi en finnskaft

Imorse vaknade jag vid 9 och frös som en hund. Det är verkligen dags att ställa in element i rummet nu. Jag gick iallafall upp och åt frukost och sen började jag städa och fixa lite överallt. När jag var nöjd så gick jag ut och hjälpte till att måla. Så nu är framsidan till vårat rum nästan klart, vi ska bara måla det vita runt fönster och dörren en gång till och sen ska vi börja bygga altan där :)

Om en kvart ska jag åka till Rimbo, samling halv 4. Vi har ju match mot finska laget Åbo klockan 17:00. Ska bli kul att få springa av sig lite faktiskt.

När vi kommer hem ska vi äta kräftor och sen kommer nog Matilda och Frida hit och myser med oss.

Ha en bra kväll alla!


Juste, måste bara säga att jag väntar verkligen på att Stina-Lee ska få sin unge! Tycker den kan komma ut snart :P


Druckit utan att druckit (?)

Som sagt, jag skulle ju åka och hämta Elin.
Jag tar på mig skorna, öppnar ytterdörren, går ner för trappan, vidare ner till stentrappan. När jag nästan är nere; BAAM! Där ligger jag i stentrappan. Vad hände egentligen? Jo, jag trampade snett, började grina, hade ont i foten och i knät. Hur klumpig kan man vara på en skala? Jag är fortfarande öm nu när jag sitter här i soffan och kollar på Piraterna.

Skitsamma,
byebye!


Idolilidolia!

Ja, det blev en seg kväll. Jag satt i soffan och kollade på Idol med mamma, pappa och Daniel medans mamma pillade mig bakom öronen och i håret. Hur skönt var inte det?
Jag vet att många tycker att Idol är tråkigt och allt sånt där. Men jag tycker att det är hur kul som helst! Jag älskar att se såna som verkligen kan sjunga och jag älskar att se dom som gör bort sig så sjukt mycket. Haha! Synd att jag kommer att missa så många avsnitt pga handbollen bara, men det är det väl värt antar jag :)

Nej nu ska jag åka och hämta Elin i Ununge. Funderade ett tag på att åka till lägenheten i Norrtälje och ligga där och vänta på Niklas och överraska honom när han kom hem, men jag kom på att jag har ju ingen bil och sen är det rätt mörkt och jag är supertrött.

Nu måste jag skynda mig!
Hoppas ni kommer och kollar på matchen imorgon KLOCKAN 17:00 I RIMBO SPORTHALL! ;)

Tydligen är man bäst på att paja mobiltelefoner

Den här veckan har vi målat i Rimbo på ett hus, fixat i tre badrum och fortsatt på huset i Söderbykarl. Det har flytit på bra och i torsdags var jag ledig. Gud så skönt det var!
Skönt också att praktiken är slut och att det är två veckors skola nu.
Jag har iallafall lyckats ta sönder min mobiltelefon som jag köpte i Juni eftersom jag tappade min dåvarande mobil. I tisdags tappade jag mobilen i en färgburk. Jag tog snabbt ur batteriet, simkortet och memorycardet. Sen tog jag min vattenflaska och hällde vatten över telefonen så att det mesta färgen försvann. När jag kom hem efter jobbet så spolade jag telefonen under vattenkranen och skrubbade med en tandborste i batteriladdaruttaget eftersom telefonen hamnade med "neråtsidan" nedåt, så hela batteriladdaruttaget var fullt med färg. Sen när jag skulle starta mobilen gick det hur bra som helst tills det står "Sätt i simkortet". Simkortet var redan i så tydligen vill inte min mobil leva längre. Släng dig i graven mobiljävel!
Jag åkte iallafall hem till Edsbro och hämtade min mobil som jag tog sönder i Juni, och den funkade klockrent! Gud så glad jag är. Men det känns surt att jag har lagt ut 2000:- på en mobil som jag nu har tappat i en färgburk. Skitsamma!

Träningen den här veckan har varit lite seg, och det har gått hyffsat för mig. Håller fortfarande på att skolar om mig till kant och det är inte det lättaste kan jag säga. Trött och schleten efter helgen är man också.
Om sex dagar är det seriepremiär, tjoohoo! Väldans nervöst bara.
Imorgon har vi träningsmatch mot Åbo i Rimboborgen kl 17:00. Vinst är det enda som gäller!

Ikväll blir det hemmakväll framför tvn. Niklas ska ut med massa kompisar på Trädgår'n så han är inte hemma heller.

Föresten, jag har bytt msn/mail till [email protected] . Ni som vill kan ju ta och adda den :)

Ha en bra kväll!

Åland

Jahaja.. Hur ska man sammanfatta helgen. Hm.. Vi förlorade mot Skånela med 5 bollar, jävla skit. Vi vann mot Åkersberga med 5 bollar, positivt. Vi förlorade mot Lugi med 18 bollar, bästa matchen vi spelade under helgen. Vi spelade om 5e och 6e plats mot Lundagård och förlorade med en del bollar.
Vi har väl inte varit världsbäst om man ska säga så, och vi har mycket att träna på.
Hur som helst så tyckte jag att helgen var skitkul! Jag lägger in bilder på facebook så kolla där om ni vill se hur vi har haft det :)

Ikväll ska jag och Niklas åka till Norrtälje och sover där i veckan.

Ha en bra kväll!

HEJA OSS!



Nu hoppas jag att det som står i tidningen är sant och att vi får en hall. Har läst kommentarerna på Norrtälje tidnings hemsida också, och det verkar som att Rimbo gnäller för mycket, och att hallen borde finnas i Norrtälje istället för där finns det underlag för sporten eller va fan snubben snackar om. Nolla!

Sen har jag läst Johanna Ahlms blogg, och hon har tippat årets dam elitserie. Och gissa vilka hon har tippat sist. Rimbo! Vi kan slå i underläge, och vi ska nog fan i mig visa att vi tänker inte komma sist. Vi ska bamme mig hålla oss kvar och spela i nya hallen som ska stå klar nästa höst!

HEJA RIMBO HK!

Paddla över till Åland

Hej!

Som ni vet så finns det inget internet i lägenheten vi sover i under praktikveckorna, det är därför jag uppdaterar vääääldigt dåligt just nu.
Men nu sitter jag hemma och har precis ätit frulle.
Veckan då. Veckan har gått bra. Vi har målat fönster och hjälp Henke Eurén med ett hus han håller på med. Det har flytit på jättebra! Men jag har varit väldigt trött på mornarna och har typ sovit hela tiden så fort vi åkt bil. Men sånt får man leva med.
Träningarna den här veckan har gått bra för mig, förutom igår då. Jag satt typ inte en enda boll! Hur svårt kan det vara lixom.. Menmen, jag har fortfarande inte lärt mig riktigt hur och var jag ska skjuta. Får helt enkelt jobba på det!
Idag åker vi till Åland. Vi ska dit och spela cup och i våran grupp har vi Skånela, Lugi och Åkersberga. Skulle vara jätteskönt att vinna över Skånela faktiskt, dom åkte ju ur elitserien nyss. Haha! Lugi har vi i serien i år och dom blir säkert svåra.

Ja, jag har inte så mycket mer att skriva, och nu blir det väl kanske ett inlägg på söndag eftermiddag någon gång när vi kommer hem från Åland, för jag tar nog inte med mig datorn dit och det finns nog inget internet där heller skulle jag tro.

Men ha en bra helg allihopa!

RSS 2.0