Helt slut

En hel veckas jobb avklarad. Nästan.

Vi har varit i Lisinge hela veckan och målat på ett hus med garage. Vi har målat allting två gånger så nu är det bara en gång kvar. Imorgon kanske jag jobbar, har inte riktigt bestämt mig ännu. Det beror helt på hur kvällen ser ut och slutar!
Jag och Niklas har bott själva i lägenheten hela veckan och det har gått jättebra. Jag har haft fysträning onsdag torsdag och jag har sån fruktansvärd träningsvärk i min ben och i rumpan!
I tisdags kollade vi på bio, Harry Potter, den nya. Den var inte sådär jättebra, den slutade helknasigt.

Ikväll kommer Matilda och Frida hit. Frida lär vara hur brun som helst efter att hon har varit på Malta i tre veckor. Själv är man blek som en likmask..

Nu ska jag gå och plocka upp min väska,
Ha det bra!

En sten borta från hjärtat

Imorse gick jag upp kvart över 6. Innan 7 åkte jag och pappa iväg mot Solna hem till mormor. Jag körde hela vägen och det gick bra. När vi kom dit gick vi upp och sen åkte pappa iväg direkt till St. Göran för att röntga sig, men han fick tydligen inte göra det så han kom tillbaka precis när jag och mormor stod i hissen och var påväg till tåget.
Vi tog tåget till centralen alla tre och gick och tog en fika på 7-eleven. Vi satt en ganska lång stund innan vi gick in till Vägverket. När vi kom in dit gick jag på toaletten direkt, och sen gick jag och tog foto. Det blev inte bra, men inte dåligt heller. Det dög helt enkelt! Sen gick jag och visade min legitimation och sen var det en halvtimmes väntan ungefär. Och fy så nervös jag var.. Tillslut fick jag gå in i rum 4 iallafall och fick sitta vid dator 14.
Frågorna var helt omgjorda från vad dom var på dom andra proven jag gjort på datorn, som körskolan sagt är tagna från Vägverkets frågor. Lätt var det inte.. Jag tänkte hela tiden att det här kommer jag inte klara. Jag fick chansa på vissa frågor. När jag gjort alla 70 frågor och kollat igenom dom hade jag redan sett några andra klarat provet, och gått ut ur rummet. Jag satt en stund och kollade på knappen "Avsluta provet". Sen tryckte jag, det tog några sekunder och sen kom resultatet fram. 53/70 rätt. 5 frågor var testfrågor så det var bara 65 frågor som räknades. Kravgränsen låg på 52 så snacka om att jag hade tur! Haha, herre gud..
Jag gick ut ur rummet med ett leende på läpparna till pappa och mormor som satt och väntade.

Vi åkte hem till mormor och åt lunch. Sen åkte jag och pappa till mamma i Norrtälje och bytte bil, handlade och sen åkte vi hem.

I veckan sover vi i lägenheten i Norrtälje så jag slipper gå upp så tidigt. Skönt!

Ha det så bra!

Without my love

Jag har pluggat rätt mycket nu. I flera timmar känns det som. Repetitionsfrågorna är verkligen svåra. Dom andra frågorna klarar jag jättebra, men sen är det vissa frågor om parkering på huvudled som krånglar, inget blir rätt.
Niklas är iallafall inne i Norrtälje med Linus. Dom hade bestämt att dom skulle käka på Trädgårn, och sen stanna kvar där på kvällen. Och igår så hade Linus träffat två tjejer från Sundsvall, som också skulle vara med och äta idag. Och det roliga är att den ena tjejen som han träffade gick jag i samma klass som i 0an. Emma heter hon och hon umgår mycket med min kusin Tove. Ganska kul faktiskt!
Jag smsar med Niklas just nu och han säger att han har jättetråkigt och att tjejerna inte säger någonting. Haha! Jag hade tänkt åka in dit och överraska han, men mamma och pappa har druckit öl så dom kan inte köra mig till Ununge. Lite tråkigt.. Hade velat träffa Niklas ikväll.

Så nu sitter jag här i en fotölj, mamma och pappa sitter i soffan och jag har jättetråkigt. Funderar på att gå ut och kolla på någon film kanske.

Imorgonkväll ska jag och Niklas åka med Sally, Olle, Josse, Johan och Felicia och några andra in till Stockholm och äta middag. Ska bli jättemysigt!

Ha det så bra!

Mitt finaste

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvudet
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån



Ut och röj!

Hej!

Igår blev det en konstig jobbdag. Vi började med att åka till Järnia och Flügger, och efter det åkte vi ut till Gryta och dom som bor där fick skriva i lite papper. Vi kunde inte måla något eftersom det regnade. Så vi drog till Rimbo och tvättade en liten stuga. När vi åkte därifrån så slutade det regna och vi beslutade oss för att åka tillbaka till Gryta och måla. Så vi åkte dit och målade till 3 ungefär, sen åkte vi hem.
När jag kom hem till lägenheten så bytte jag och Niklas om lite snabbt och sen gick vi ner på stan och blev bjudna på Ett glas av Lissen, Niklas mormor. Det blev en mexikansk burgare för mig. Supergott! Efter det gick vi runt på stan och kollade i affärer och sen gick jag och Niklas hem och duschade. Sen gick vi till Flygis och köpte chips och läsk och när vi kom hem satt vi framför tvn och hade mysigt.
Vid 10 började jag fixa iordning mig inför kvällen. Halv 11 gick jag och mötte Felicia, Josse och Sally och vi gick och satt oss på en bänk och snackade skit och hade kul i en timme nästan. Sen gick vi upp till Mobergs där det inte var så mycket folk till en början. Jag och Josse gick iallafall och köpte något att dricka och då kom en Alexander och vi började prata med han och sen kom han och hans kompisar och satte sig vid oss och vi pratade en bra stund innan vi gick upp på dansgolvet och dansade loss. Satan så kul det var!
Vid 1 så gick jag ut och pratade med Niklas en stund. Sen gick vi in igen och jag och Josse tog varsin shot och sen var det bara att dra upp på dansgolvet och dansa loss i en timme till ungefär, för sen kom Peter och hämtade brudarna.
Jag hade iallafall en skitkul kväll tjejer! Vi måste verkligen göra om det.

Idag blir det till att plugga körkort, bränna över bilder till skiva och den äta chips och kolla på tv bara.
Ha en bra dag alla!


Åhus 2009

Jag har inte mycket att säga, men det har varit en toppenvecka med underbara människor och mestadels underbart väder.
Rimbo hade 15 lag anmälda. 3 stycken lag gick till final och 2 stycken lag vann.
Vi har bott i en orienteringssamlingsstuga. Det har varit supertrångt, men det har fungerat

Jag sitter just nu och laddar upp bilder på Facebook. Så om ni vill se bilder från veckan så finns dom där.
Jag orkar inte skriva så mycket just nu, får se om jag skriver något senare om veckan.

Ha det bra!


17:00

Idag åker vi. 17:00 från Norrtälje. Årets höjdpunkt.
ÅHUS!

Egentligen åker vi ju inte till Åhus ikväll, vi åker till Gränna. I Gränna ska vi stanna över natten, och imorgonbitti fortsätter vi ner mot Åhus. Jag ser verkligen fram emot frukosten. Hotellfrukost!
Tråkigt att det är så dåligt väder bara. Jag goppas verkligen att det blir bättre nere i Åhus, annars är hela veckan totalförstörd. Gå runt i blöt sand en hel vecka är inte det roligaste direkt.

Vi ska iallafall bo fem familjer i ett hus i Åhus. Orienteringshus typ. Och vi ska sova på luftmadrass. Jag och Niklas delar, vilket jag egentligen inte ser fram emot eftersom jag tidigare har delat luftmadrass med Josse i en hel vecka, vilket inte var en hit.
Vi har fortfarande inget boende till sista natten, men jag hoppas mor min fixar det snart.

Jag hoppas veckan blir helt underbar!
Kanske skriver något inlägg när jag är där nere. För det finns ju datorer inne på området som man får låna om man vill.

Hoppas ni har det bra här hemma,
Hejhej!



.

Nu är Svante borta.
Vila i frid <3

Döden är det värsta som finns

Niklas familj har en hund som heter Svante, som dom har haft i över 10 år. I ungefär två månader har han haft problem med magen, och han har fått mediciner och annat, men ingenting har hjälpt.
Så i torsdags åkte Maria in med Svante till Ulltuna, och dom sa att dom skulle göra någon operation. Men för att dom skulle kunna göra den så var tarmarna tvungna att vara helt tomma, och det var dom inte så Svante fick ligga inne på dropp hela helgen, så skulle dom göra operationen på måndagen.
På måndagen sen så fick dom ta hem Svante, utan att han opererats, och han var jättepigg och som vilken hund som helst. Men på tisdagen när Maria och Niklas kom hem så låg han och skakade och kunde knappt gå och hade feber. Så dom åkte in till Ulltuna igår och han hade 40,1 graders feber. Han hade dålig salthalt också, så han fick ligga kvar över natten. Och imorse så hade han varit ännu sämre, han kunde inte ens stå.
Så nu är Niklas, Maria, Lina och deras mormor påväg in till Ulltuna. Dom har bestämt sig för att ta bort Svante. Jag tycker det är jättehemskt! Han är jättefin, och brukar ofta springa runt på tomten med Gizmo och leka.
Nästan jämt brukar Svante och Gizmo ligga tillsammans i korgen och sova. Dom är så himla söta tillsammans!

Så nu får jag inte träffa Svante något mer. Jag vill inte gråta, men det är inte långt ifrån nu.
Döden är verkligen det värsta som finns.

Jag hoppas Svante får det bra nu, för det är han värd!


Regn&Rusk

Imorse vaknade jag 08:45. När jag tittade på mobilen så hade jag fått ett sms av Henkan där det stor att vi skulle strunta i att jobba idag pga vädret. Så jag ringde han och vi pratade lite. Så idag är jag ledig! Känns skitbra.
Så nu hinner jag packa färdigt och fixa och städa ute i rummet.
Vi skjutsade Niklas till bussen nyss. Han ska inte till Norrtälje och gymma med sin mamma, sen ska han lämna tillbaka ett par shorts och sen träffa sin mormor. Vi ska hämta honom efter träningen ikväll.

Regn.
Regn suger verkligen! Om det är sånt här väder i Åhus vet jag inte vart jag tar vägen alltså. Hela veckan blir ju helt förstörd om det är regn. Vi ska ju vara på sand hela veckan lixom.. Blöt sand är inte det roligaste.
Men jag hoppas på det bästa just nu!

Nu ska jag gå och hitta på något.
Ha en kul dag i regnet!

Rött och grisrosa

Benny hämtade upp mig i Rimbo imorse. Vi åkte hem till Mats och började måla hans lillstuga. Det gick bra. Men vi hade inte så mycket färg så Mats fick åka och köpa ny i Norrtälje, och när han kom tillbaka visade det sig att han fått hem vit färg. Så han fick ju åka tillbaka och köpa ny färg.
Vid 12 tog vi lunch, och då hade den nya färgen tagit slut så Mats fick åka ytterligare en gång till Norrtälje och köpa mer färg, och när han kom tillbaka hade han fått sista färgen tidigare idag, så nu fick han en grisrosa färg. Helt sjukt fult blev det! Tur att det bara var grundningen.. Det ska ju målas två gånger till sen, så vi får hoppas att det blir snyggare sen.

Henkan ringde nyss och sa att jag får sovmorgon imorgon. Så jag ska ta 09:47 bussen till Rimbo. Skönt!

Ha det GÖTT!

Raggarrunda

Vi åkte ju till Rimbo igår. Vi åkte dit vid 7, och Elins träning skulle börja 7 så för att fördriva tiden åkte vi först till mupphuset i Sättraby för att kolla lite. Sen åkte vi vidare till familjen Eriksson. Gud så mysigt dom bor! När Matilda skrytit klart om sitt körkort där, så åkte vi till Rimbo. När vi kom till Rimbo åkte vi och kollade på nya ridhuset. Jättefint!
Sen åkte vi till Arkadien där Elin hade sin träning. Det var fortfarande 20 minuter kvar tills den skulle sluta, så vi bestämde oss för att åka iväg. Vi åkte till Ica och köpte fika som vi tänkte ta med hem till Jocke och Elin sen.
När Elins träning hade slutat så mötte vi upp henne och tutade och hade oss. Hon hoppade in i bilen och vi drog hem till Jocke. Hemma hos Jocke var Dennis och Robin oxå, så dom fick oxå fika.
När vi hade fikat klart så åkte vi hem till Edsbro och spelade 500 en stund. Men det blev för tråkigt så vi gick och kollade på I taket lyser stjärnorna. När den var slut vid halv 11 så åkte M&F hem och jag och Niklas gick och sov.

Nu på morgonen hade jag hoppats på regn, för då hade jag sluppit jobbat idag.
Menmen.. Om en kvart ska jag gå till bussen. Så nu måste jag klä på mig.
Tjingiling!

Halvdag

Imorse åkte jag bussen till Norrtälje och träffade Henkan vid Järnia halv 7. När vi var klara vid Järnia åkte vi in till Stockholm. Dalagatan. Där spacklade vi ett badrumstak och en vägg, sen var vi klara där.
Vid halv 11 var vi i Norrtälje igen, och då regnade det och Henkan har bara utvändiga jobb så vi kunde inte göra något så jag fick skjuts hem. När jag kom hem låg Niklas fortfarande i sängen.
När jag varit hemma i 10 minuter kom Matilda, I BIL! Den jäkeln har gått och tagit körkort i smyg. Hon har hela tiden sagt att hon inte har haft tid pga studenten och allt. Kul iallafall!
Så nu har vi tagit en raggarrunda i Edsbro. Niklas åkte med Frida och Matilda till Uppsala nyss, och ikväll vet jag inte om det är träning. Helene har inte svarat på mitt sms ännu. Jag hoppas nästan på att det inte blir träning, jag är så himla trött.. Har knappt sovit något i natt. Men men..

Ha det så bra!

Halka

Imorse spacklade jag klart Daniels rum. Så nu är det bara till för dom andra att slipa, och sen kan jag måla och sen har han oxå ett nytt rum. Trevligt!

Vid 11 åkte vi iväg till Gillinge. Daniel, mamma och Niklas åkte vidare till Täby medans jag körde Gillinge. Skitkul var det!
Jag körde med en tjej som hette Amanda. I min grupp vad det jag som var först på alla övningar, och det gick jättebra faktiskt. Nu vet man verkligen hur det är att halka, och hur det blir om man har för hög fart.



När vi kom hem käkade vi, sen åkte jag och mamma direkt till träningen. Vi körde ett jobbigt pass och jag höll på att spy eftersom jag nyss ätit. Blä!

Nu sitter jag hemma och ska hoppa in i duschen. Sen kommer nog Frida och imorgon är det jobb som gäller. Har verkligen inte lust men det blir bara tre dagar den här veckan. Hinner inte jobba på fredag eftersom vi åker till Åhus då :) Wiho!

Ha det bra!


Helgen

Fredag
Jag och Niklas åkte med 13:55 bussen hem till hans mamma. Kvart i 4 åkte vi därifrån in till Norrtälje och tog 16:15 bussen in till Stockholm. Vid Slussen träffade vi hans storasyster Madde, som fyllde 25.
Vi gick till Medborgarplatsen, och vidare till Skånegatan 57. Där skulle vi äta på en thailändsk restaurang som hette Koh Phangan. Dom hade missat att vi hade bokat bord, så vi fick sitta rätt trångt, 7 personer.
Jag och Niklas tog varsin Sii Krong Moo. Det var vitlöksmarinerade grillade "Baby back ribs" med Koh Phangans goda dipsåser. Ena dipsåsen var jätteäcklig! Men den andra var helt okej.
Väggarna på toaletten inne på restaurangen var gjorda av glasflaskor och kapsyler typ. Så när jag och Maria gick på toaletten så var det glasflaskor  som vägg i mellan oss, och man såg ju igenom dom! Haha!
När vi hade ätit klart så åkte vi till Tekniska, sa hejdå till Madde och åkte till Norrtälje. När vi kom till Norrtälje gick vi till bilen och skulle vänta på Marie och Dan som skulle hämta Dennis, och medans vi väntade fick Dennis köra bilen lite. Haha, han var verkligen sopig! Hackigt gick det kan jag säga.
När Dennis hade blivit hämtad så åkte vi till Nånö, lämnade Leif och tog med oss mormor Bruce och Gizmo hem till Edsbro. Maria, Lina och Lissen fick kolla på mitt och Elins rum och sen åkte dom hem igen.
Hemma hos oss fanns Matilda och Frida. Vi gick ut på mitt rum och kollade klart på någon deckare, sen åkte dom hem och jag och Niklas gick och sov!


Min nya frajs!



Lina och Madde

Dennis smakade min äckliga dipsås jag fick till maten

Lördag
Jag och Niklas tog 09:47 bussen in till Stockholm, Elin hoppade på i Rimbo och vi satt längst bak i bussen och snackade skit. När vi kom in till Stockholm gick vi till H&M. Jag hittade ett par blå/turkosa shorts.
Vi gick vidare och jag köpte en bikini och en bh. När vi kom hem sen så ser jag att jag har lyckats tagit fel storlek på bikiniöverdelen, så jag får väl försöka byta den på något sätt, hur nu det ska gå till.
Iallafall, när vi var klara i Stockholm så åkte vi till Rimbo och gick hem till Jocke. Sen åkte vi bilen hem till Edsbro. Skum bil, man måste ha högsta värmen på hela tiden, annars börjar bilen koka. Haha!
När vi kom hem spelade vi lite kort, och vid 5 kom Matilda och Frida hem till oss. Vi gick ner till pizzerian och käkade. Dom är verkligen jättetrevliga där nere! Hoppas det går bra för dom och att pizzerian får finnas kvar där.
Vi satt där nere ganska länge, säkert en timme. Sen gick vi hem iallafall. Matilda färgade Niklas hår, Frida Elin och Jocke spelade memory och jag skrev upp matcher till Åhus.
När Niklas hade tvättat ur sitt hår så dukade jag och Matilda fram till kräftorna, sen gick vi ut och spelade fotboll en stund. Jag lägger inte ut någon bild på Niklas hår, tror inte han vill det.. Hehe.
När vi hade spelat fotboll en stund så gick vi in och börja slänga i oss kräftor. Jocke och Niklas åt inte, så det blev mer till oss andra! Elin hittade dock en fiskelina på en kräfta, så hon tappade lusten lite.
Det var säkert 100 kräftor vi hade, så det blev rätt många. Fyra stycken blev inte uppätna, så dom slängde vi.
När vi hade dukat av allting, så körde vi 500-turnering. Vi körde två bord. Vid mitt bord var det jag, Daniel och Niklas. Jag kom tvåa och Niklas vann. Vid det andra bordet vann Frida och Jocke kom tvåa. Jag kommer faktiskt inte ihåg vem som vann alltihopa, men när vi hade spelat klart åkte Elin och Jocke till Rimbo, och Frida och Matilda tog moppen hem till Skogsvägen.
Jag och Niklas gick ut och somnade som stockar!



















Nu, söndag 11:27, sitter jag här vid datorn. Niklas och Daniel spelar Mario Kart och sitter och svär för att det inte går bra för dom. Senare vet jag inte vad som händer. Det blir nog en lugn dag.
Imorgon kör jag Gillinge. Läskigt! Jag vet inte vad jag ska göra ens, tänk om jag misslyckas.. Usch.

Nu ska jag skriva upp fler matcher.
Ha en bra dag!

3 juli

Hej!

Imorse när jag vaknade så åskade det, och regnet kom precis när jag gick utanför dörren. Kul dag tänkte jag.
Men det slutade ju efter ett tag och nu är det sol och varmt ute :)
Jag har iallafall bredspacklat två väggar i Daniels nya rum. Jag orkade inte spackla dom andra två för spacklet som mamma hade köpt var jättedåligt. Det var som klister typ.

Om en timme ska jag och Niklas åka till Norrtälje, och sen ska vi åka med hans family in till Stockholm och fira hans halvsyrra på restaurang. Kan bli trevligt!
Vi sover hemma hos Niklas, och imorgon åker vi in till stan och shoppar lite. På kvällen ska vi äta pizza med Matilda och Frida, och efter det ska vi svulla KRÄFTOR! Mums...!

Nu ska jag gå och duscha,
Ha det gött!

Lite bra, lite dåligt

Som jag sa, så tog jag 12:20 bussen och skulle byta i Ununge. När jag hade suttit där i en kvart så tänkte jag att det hade gått väldigt lång tid, och att bussen kanske var sen, men jag kollade på tidtabellen iallafall. Och vad står det där, jo! Att bussen inte går där längre. Är det ett skämt eller? Varför tar man bort en sån buss lixom? Hatar SL ibland, jämt.
Aja, jag ringde mamma så fick hon köra in mig. Vi åkte till Flygfyren och köpte 6 paket med kräftor, 2 av paketen var till Matilda och Frida.
Kvart över 2 började UKn. Den gick inte så jättebra. Backningen gick sämst. Jag fick aldrig bilen att gå rakt. Sen fick jag väl 2 motorstopp. Men men..
Omkörningen gick mycket bättre! Den var ju inte så svår heller. Bara sitta och köra om lite.

På träningen var vi 7 stycken. Vi sprang 400m, gjorde 50 knäböj, sprang 400m, 50 knäböj och sprang 400m igen och avslutade med 50 knäböj. Snacka om att det suger i benen!
Steffe hämtade mig och skjutsade hem mig. När jag kom hem så duschade jag, och sen cyklade jag, Niklas, Matilda och Frida ner till Gisen och badade. Det var ganska varmt faktiskt. Vi badade i en timme nästan.
När vi cyklade hem så skiljdes våra vägar åt och jag och Niklas tog bygdegårdsvägen hem. När vi cyklar så cyklar Niklas på mig så att jag ramlar ner i gräset och skrapar upp ena knät och båda händerna, och Niklas ramlar på gruset och får styret i magen och skrapar upp händerna. Fast vi skrattade typ även fast att det gjorde ont.

Nu ligger vi i sängen och ska kolla på en film.
Ha det bra!


2 juli

Hejhallå!

Imorse kunde jag inte sova, pågrund av flugor. Usch så jobbiga dom är! Jag sitter här nu i sängen och slår ihjäl flera stycken.
När jag vaknade så gick jag iallafall upp och åt frukost. Sen har jag och mamma burit ut Elins saker till hennes nya rum. Så nu står alla hennes saker där, nu är det bara hon själv som måste komma hem och ställa allt där hon vill ha det.

Snart ska jag gå till bussen. Jag ska in till Norrtälje och göra lilla uppkörningen, UK, men Pelle. Och efter det har jag omkörningslektion med Stefan. Men innan jag går till körskolan så tänkte jag gå på stan en stund och kolla om jag hittar något roligt. Jag vet redan nu att jag ska köpa en grej på Åhléns som man kan hänga halsband på.
Efter lektionen med Stefan så ska jag äta något, sen sitter jag nog kvar på körskolan en stund och sen åker jag upp till hinderbanan där vi ska ha träningen idag.
Igår hade vi också träning på hinderbanan. Vi skulle springa hinderbanan 4 varv på tid, jag gjorde det på 15:07. Jag vet inte om det är bra eller dåligt :P

Imorgon ska jag och Niklas åka med hans familj in till Stockholm och gå på restaurang för att hans syrra fyller 25. Så det blir väl mysigt hoppas jag!
Och igår planerade vi hela helgen med M&F, mycket nice! :)

Nu ska jag fixa i ordning och sen gå till bussen.
Hejhej!

En snabbis till Gisen = en dyr resa till Uppsala

Idag åkte jag, Daniel och mamma ner till Gisen kl 9. När vi kom dit såg vi ett svanpar med två små svanbebisar, sött! Sen såg vi en kanadagåsfamilj också. Tycker det är sött med dom små som följer efter sina föräldrar och härmar :)
Vi låg där till kvart i 10 ungefär, sen tyckte vi att vädret inte var tillräckligt bra, inte så heller värmen. Så vi packade ihop allting och åkte hem.När vi kom hem bestämde mamma och jag att vi skulle åka till Uppsala. Så det gjorde vi! Daniel stannade hemma.

Först gick vi till Ikea, och där köpte jag en bänk och tre fina korgar. Mamma köpte lite andra saker.
Efter det åkte vi till Biltema, där jag köpte cd-skivor, cd-fodral och pennor som man kan skriva på skivorna med. Sen åkte vi till Bauhaus och köpte en heltäckningsmatta till Elin. Snacka om att det var fullt i bilen! Vi knökade verkligen in allting.


När vi kom hem så bättrade jag lite i Elins rum, och sen började jag montera min nya bänk. Gud så snygg den är!
Så nu har jag fixat och trixat och gjort snyggt. Men det är inte riktigt klart ännu.
Har precis målat två stycken sängbord som jag ska ha på varsin sida av sängen.

Och nu ska jag gå och äta.
Ha det bra! :)

RSS 2.0