Valborg och mösspåtagning

Idag hade vi nationella proven muntliga i svenska. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men jag klarade inte av att stå inför hela klassen och prata om det jag skulle prata om. Jag var jätteförberedd, men när jag väl stod framför alla så fick jag nästan panik och började gråta och gick ut ur klassrummet.
Jag "samlade" mig en stund och sen gick jag in i klassrummet och försökte igen, men det gick inte. Jag började gråta igen och gick ut ur klassrummet.
Det var inte bara för att jag var nervös. Det var för att det jag skulle prata om handlade om mig och Niklas och det var rätt jobbigt att snacka om.
Jag fick prata själv för Annika sen och det gick jättebra och hon förstod att det var jobbigt för mig att prata om det inför hela klassen.

Nu har vi iallafall rast och snart har vi religion.
Klockan 2 har vi mösspåtagning. Ska bli kul tror jag :)
Sen åker jag och Niklas hem till honom och hämtar lite grejjor och sånt. Sen så hänger jag med till Gabriel ändå. Jag skiter i om den där personen är där, jag behöver ju faktiskt inte prata med den.
Vi kanske drar in till Norrtälje sen och går till Trädgårn eller något sånt.

Jag ska göra det bästa av situationen eller vad man ska säga.
Hoppas ni andra får det kul! :)


Man känner sig ensam ibland.

Den här dagen har varit ganska värdelös. Det känns som att vi inte gjorde nånting i skolan idag, jag kommer knappt ihåg vad vi gjorde. Inget viktigt iallafall.

Efter skolan åkte jag hem till Niklas en stund, och sen åkte jag hem och har suttit vid datorn sen dess ungefär. Jag duschade nyss, har ätit lite pannkakor och städat lite.

Imorgon är det Valborg, och jag har ingenting att göra. Niklas ska vara med sina kompisar hemma hos en kille och grilla. Jag hade verkligen velat vara med dom, men det finns en person i det sällskapet som snackar skit om mig till Niklas och säger att jag har sagt saker till henne som jag inte ens har sagt, och hon kan inte ens be om ursäkt för att hon har gjort det heller. Det verkar som att hon vill att Niklas ska bli sur på mig och att han ska tycka synd om henne. Stå för vad du säger för fan.
Så aa, jag kommer inte kunna träffa Niklas imorgon.
Repan ska vara med Micke och deras två kompisar och grilla och ha jättemysigt, så henne kan jag inte heller träffa.
Vad har jag mer för kompisar? Jag umgås ju inte med några andra! Det är ju helt sjukt. Jag känner mig nästan mobbad, eller utstött, vet inte vad jag ska kalla det.
Jag har inga kompisar.
Jo, jag har kompisar, men inga som jag umgås med.
Förut hade jag Josse, Sally och Felicia. Men Josse bor 100 mil härifrån sen 1½ år tillbaka och flyttar hem till sommaren. Sally har sin pojkvän och sina kompisar som hon umgås med i Täby/Danderyd. Felicia har också massa kompisar hon umgås med inne i Stockholm.
Nästa gång jag fyller år ska jag önska mig ett kompisgäng, för det behöver jag.

Nu ska jag inte sitta och be om att folk ska tycka synd om mig, för det gör jag verkligen inte. Men nu har jag fått skrivit av mig lite iallafall.

Juste, jag har tränat på mitt muntliga nationella idag lite här hemma för mig själv.
Jag började gråta. Är det normalt? Jag blev rörd av det jag själv stod och pratade om. Tänk om jag gör det imorgon när jag står inför hela klassen och lärare.
Tänk om jag börjar gråta.


Hey, soul sister


Ledig

Idag trodde jag att vi började 10:10. Men när jag kommer till skolan så är vi tydligen lediga, kul!
Men nu har jag iallafall köpt biljetter till festen på Mobergs på studenten :) Känns bra att det är gjort!

Igår övade jag lite inför muntliga nationella för Niklas. Det gick också rätt bra och jag hoppas att jag kan hålla mig lugn på fredag när man ska stå inför hela klassen :P

Aa, mitt liv är inte så intressant så nu orkar jag inte skriva mer :P
Jo, vi har tydligen provträning med ny tränare snart. NICE!

Hejdå!


Ingen motivering

Idag i skolan gick vi igenom muntliga nationella. Det gjorde mig nervös.
Men jag vet iallafall vad jag ska prata om och jag har gjort mitt PM, så nu är det bara att träna in fem minuters snack.

Efter skolan skjutsade Niklas mig till gymmet. Jag var där i ungefär två timmar, men jag hade ingen motivering alls till att träna och allt kändes bara jobbigt. Så det var inte så kul.

Nu sitter jag hemma och ska kolla på Biggest Loser.
Pratade med Niklas nyss och han berättade att hans mamma ska köpa hund. Eller hon har ringt på en hund, och om ägarna tycker att Maria passar som ny ägare, så åker dom och hämtar hunden ikväll.
Det är en fransk bulldog :P



Ha det så bra! :)


Komsi komsi lilla fisken

Var ner till Gisen och fiskade med Niklas nu ikväll. Fick tyvärr inget, men det var mysigt iallafall :)












Du är det bästa som har hänt mig.
Jag älskar dig mest av allt i hela världen och vill alltid vara tillsammans med dig.
Jag har en dröm, en framtid, och den vill jag spendera med dig.
Du är den enda för mig, och jag vill inte ha någon annan än dig.




It's hard for me to understand

Jag hatar mycket.
Jag hatar många.

Sluta bara.

Du kan bättre


If we ever meet again

Jag sitter just nu i skolan och väntar på att klockan ska bli 10:10, då börjar vi.
Jag kom hit lite tidigare eftersom Elin tog bil till skolan imorse, och jag inte orkade åka buss genom Rimbo. Hon tog körkort igår förresten!

Repan var här en stund men hon drog ganska snabbt, hon mådde inge bra :/
Jag har iallafall läst igenom lite ur häftet vi fått till svenska nationella. Usch, gillar det verkligen inte.. Men jag tror att jag har kommit på vad jag ska prata om på muntliga iallafall. Och det kan bli riktigt bra om jag håller lugnet och inte stressar upp mig som jag alltid gör.

Efter skolan idag ska jag och Niklas köpa present till Lina som fyller år imorgon, och efter det ska jag till gymmet. Har inte gymmat sen förra tisdagen nu, känner mig lite lat faktiskt.

Men nu har jag inget mer att skriva,
Ha det så bra :)

Det blir lite bilder

Jag orkar inte skriva något just nu, så jag bjuder på lite bilder från de senaste veckorna istället.
























Jag hjärta Dig ♥


Veckan som gått

Lite dålig uppdatering här just nu. Men jag har inte så mycket intressant att skriva om.
Det som har hänt i veckan är iallafall;
Jag har jobbat med Henkan i Lohärad. Det har varit kul faktiskt!
Jag har varit med Niklas, tagit en springtur, gymmat två gånger och igår hade vi månadsdag. Så efter jobbet åkte vi till Norrtälje och tittade på tapeter till Niklas rum, och sen åkte vi hem och åt god mat och tittade på TV.

På måndag fyller Elin 18 år, så om ungehär en timme kommer det hit släkt och några av hennes vänner och firar henne. Vi bjuder alla på massa olika pajer, så det ska bli gott :)

Niklas har åkt till Enköping (!) på fest med sina kompisar, så han är inte här ikväll vilket jag tycker är tråkigt :/
Får träffa honom imorgon istället :)

Nu ska jag gå och fixa lite här hemma,
Ha det så bra :)

2 år och 4 månader ♥


Hemligheter och jobb

Imorse när jag vaknade var jag astrött. Men jag hade faktiskt sovit som en stock, och sovit jättebra! Förut sov jag verkligen jättedåligt när inte Niklas låg bredvid, men nu har jag börjat sova jättebra, och det känns bra :)
När jag satt och åt frukost så ringde Niklas (!) och frågade vilka som var hemma och vad jag gjorde typ. Han som inte ens har någon praktikplats borde väl sova tänkte jag, men han hade varit ute med Mårten hela natten så dom skulle precis gå och sova.
Fem minuter senare kliver Niklas in i vårat hus. Han hade tagit bussen från Norrtälje till Rimbo, och därifrån hem till mig. Gulle :) Just nu ligger han och sover, och jag tänker låta honom fortsätta sova för han har inte sovit speciellt länge.

Jag åkte iallafall och jobbade i ungefär en kvart. Sen hade inte jag något mer att göra, så jag drog vidare till gymmet och körde skiten ur mig själv.
Jag gymmade i ungefär 1½ timme, sen gick jag och duschade och sen vidare ner till busstation där Anders hämtade mig. Vi åkte och kollade på stallet och hur allt såg ut. Är faktiskt helt klar där nu :)
Resten av veckan ska jag jobba med Henkan troligtvis.

Jag tog 12 bussen hem och åt direkt. Sen åkte jag iväg och gjorde lite annat i en halvtimme ungefär, och nu sitter jag här hemma och har rätt tråkigt.

Fick reda på en sak idag, en väldigt rolig sak faktiskt. Fast den tänker jag inte berätta för någon förrens saken "har hänt på riktigt" :) Wiho!

Ha en bra dag alla :)


Skrivlust

Nu fick jag lite skrivlust såhär på kvällskvisten.

Det är sista veckan på våran praktik nu. Skönt faktiskt!
Jag är kvar i stallet, dock själv denna vecka. Repan är i fjällen, och Pulli som skulle kommit och jobbat med mig var tvungen att vara i skolan och måla något klassrum där.
Men jag har inte så mycket att göra, så jag kommer bli klar imorgon.
Idag jobbade jag iallafall till kvart i 12 ungefär. Jag målade klart ett omklädningsrum (började dock med att måla med fel färg...), satte väv på en bättring, målade en bättring, målade tvättstugan och det sista jag gjorde var att måla där jag hade satt väv.
Sen åt jag lunch och sen åkte jag till gymmet.
Jag gymmade i ungefär 2 timmar. Det kändes rätt bra faktiskt, förutom att jag har nu insett att jag är väldigt klen.
På a-flickstiden hade vi alltid fys och jag kände mig stark på den tiden.
Nu har vi typ inte haft fys på 2 år och det märks verkligen. På försäsongen fysar vi, men så fort säsongen kommer igång så slutar vi. Konstigt..

Jag åkte iallafall hem med 3 bussen och väntade på Niklas vid busshållsplatsen. Han kom ifrån Norrtälje.
När vi kom hem var vi ute och lekte med boll lite. Sen gjorde vi middag och satt faktiskt ute och åt i solen :) Mysigt!

Nu sitter jag i soffan och tittar lite på Hollywoodfruar. Niklas är i Norrtälje (tredje kvällen i rad, tråk..) med Mårten. Så vi träffas imorgon igen efter att jag har jobbat och varit på gymmet.

Nej, nu måste jag sova..
God natt! :)

Hollywood

"Jag har världens bästa pojkvän för han ger mig en stor bajshål"


HAHAHA

I will love you until my dying day


IFK Trelleborg

Kolla in den här sidan. Det är ett av lagen som har tagit sig upp i allsvenskan på herrsidan.
Ofta man har såna där bilder :P Man brukar ju typ har bilder där man har matchställ på sig..
http://www.ifktrelleborg.com/ifk_handboll/

Orkar inte

Sorry för uppdateringen, men jag orkar inte skriva just nu.
Har ingen lust alls.

Vi får se när jag skriver igen!

Ett steg närmare allsvenskan

Det är HEEEELT sjukt!
Rimbos herrar vann med 40-42 emot Eskil, i förlängning! HELT SJUKT!
Jag har suttit och svettats här hemma i soffan efter att ha läst liverapporteringen. Jag trodde verkligen att dom skulle förlora.
Åh herre gud. Det är svårt att ta in alltså.
Lär nog åka med ner till Eskilstuna på Lördag och titta på sista matchen!

SÅ JÄÄVLA BRA!


Vååår

Jag känner verkligen att våren är här nu. Det kan ju inte komma ett bakslag till!
Jag har iallafall jobbat lite idag. Det gick bra. Lite pinsamt bara att han jag jobbar hos gick in i det nymålade med sin jacka så den blev helt vit... Men det gick lätt att tvätta bort :)

Nu har jag precis duschat och tvättat ansiktet. Om en timme går bussen till Norrtälje där jag tänkte kolla på bikini på H&M. Fick ett erbjudande igår, så jag tänkte utnyttja det.
Hoppas även att Niklas kan ta sig in till Norrtälje så att han kan följa med hem till mig sen :)

Ikväll möter herrarna Eskil på bortaplan. Jag hoppas verkligen att dom vinner! Det vore så himla häftigt ifall vi får två allsvenska lag i Rimbo.

Hoppas ni får en bra dag :)
Hejhej!

Carl Niklas Bruce ♥



du är min framtid ♥

Äntligen över

Igår slutade jag jobba klockan 3 på Gräddö. Jag hade samling klockan 4 i Rimbo. Precis innan vi ska sluta ringer Niklas och frågar om det finns någon möjlighet att han kan följa med, för han ville följa med, och det ville ju jag också såklart. Ingen buss gick dock.
Så när jag kom till Norrtälje vid halv 4 brände jag hem till Edsbro, var hemma innan 4 någon gång och slängde på mig nya kläder. Sen fick Niklas köra till Rimbo och det tog 10 minuter. Herre min gud så snabbt han körde.. Vi kom lite senare till samlingen, men det spelade inte så stor roll.
Vi förlorade iallafall matchen med 28-34. Sugit, men men. Nu är skiten över, om jag får säga så.
Är så jävla less på handboll just nu. Vill bara ha en paus några veckor/månader från det nu och bara gymma och bygga muskler och jobba på konditionen inför nästa säsong.

Idag har jag jobbat igen iallafall. Det blev spackel spackel hela dagen.
Vi jobbar hos han som startade Flygfyren, så dom har ju en hel del deg och det märks på huset dom bygger.

Jag har precis skjutsat Niklas till Ununge. Han ska iväg och bowla med sina kompisar.
Hoppas vi ses imorgon iallafall :)

Nu ska jag kolla på tv
Ha det så bra!


Noll av tre

Matchen igår gick inte så bra för grabbarna. Dom förlorade med 9 bollar. Synd verkligen :/ Domarna blåste sönder matchen stora stunder, om jag får säga vad jag tycker.
Sen kan man ifrågasätta vissa saker. Nacksving och inte ens ett gult kort t.ex?
Menmen. Dom möts igen på torsdag, och vi får hoppas att dom vinner då :)

När vi kom hem gosade jag med Niklas resten av kvällen. Lovelovelove.
Nu sitter jag och ska precis åka typ. Klockan är 05:55 och jag gick upp 05:20 ungefär.
Ska iväg och jobba, och efter jobbet är det match i Märsta mot finska juniorlandslaget.

Nu måste jag skynda
Ha det bra :)

Åhhh snöö...

Igårkväll hade vi riktigt mysigt här hemma. Jag, mamma, Elin, pappa och Daniel tittade på 2012 tillsammans med godis och ost och kex och sånt där. Jättemysigt var det :)
Jag gillade filmen. Den hade coola effekter och sånt där.

Imorse åkte jag iväg vid halv 10 och fixade klart lite saker.
När jag kom hem var jag ute med Elin i hennes rum och tittade när hon fixade och donade.

Vi ska snart åka iväg till Rimbo och hämta alla Elins saker. Sen åker vi vidare till Norrtälje och tittar på när herrarna möter Eskil.
Jag hoppas verkligen att dom vinner! Är lite nervös faktiskt :P
Hoppas ni andra är lika taggade som mig och kommer och hejjar!

Nu ska jag fixa iordning mig,
Ha det bra :)

So fucking ointressant

Ibland är det de.
Ointressant.

Idag har jag varit hos mormor. Det var jag, Niklas, mamma, pappa och Elin som åkte dit.
Mormor bjöd på middag där. Jättegott var det! Pi och Malin var också där.
Efter middagen blev det paj. Mums!
Sen åkte vi till IKEA i Barkaby. Har aldrig varit där, och jag tycker att IKEA i Uppsala är mycket bättre.
Jag fick iallafall med mig två blommor med krukor hem. Det var mamma som betalade, men dom står i mitt fönster nu iallafall :)

Just nu sitter jag och tittar på Wipeout med Elin. Ganska kul faktiskt.
Niklas blev hämtar av Alex, Mårten och någon Johan... Dom ska tvätta bilarna och fixa Niklas bil typ.

Imorgon ska jag åka iväg och fixa lite på morgonen. Hoppas jag blir klar.
Efter det åker jag och Elin till Norrtälje och gymmar lite innan matchen som börjar klockan 4. Man lär ju behöva vara där vid halv 3 för att få någon plats.

Nu ska jag fortsätta kolla på TV.
Ha dert så bra :)

Names

Ida
Ida är ett kvinnonamn av forntyskan och betyder "den flitiga", "den vackra", "den vältrogena " eller "den verksamma" och den "idoga". Det blev ett riktigt modenamn när tv-serien Emil i Lönneberga visats. År 2003 fick 1481 flickor namnet, varav 956 fick det som tilltalsnamn. Det finns 46228 kvinnor som har förnamnet Ida. Av dessa har ca 24999 namnet Ida som tilltalsnamn/förstanamn. Namnsdag: 14 september. Ida var tredje populäraste namn 2004 och 2003.

Sitter och tittar lite på www.svenskanamn.se.
Det fanns en namngenerator där man kunde skriva in mamman och pappans namn, för att sedan få namn på en unge man ville ha typ.
Generatorn tyckte att jag och Niklas skulle ha barn som hette Elis och Elena.
Det är absolut inget jag tänker döpa mina barn till kan jag säga :P


Hjälp

Min lillebror har börjar haft toffsar enda upp till knäna.
Herre min GUD!

Mysmys

Igår hämtade jag Niklas i Norrtälje efter många om och men.
När vi kom hem kollade vi på Talang och sen Solsidan. När det var slut gick vi ut på rummet och hade supermysigt :) Sen gick vi in och kollade på film, eller jag somnade direkt.. Så vi sov på soffan hela natten.

Imorse fick vi leta påskägg. Det är inte många 19-åringar som letar påskägg skulle jag tro ;)
Efter det så åkte vi hem till farmor. Niklas och Elin var hemma.. Tråkmånsar.
Det bjöds på smörgåstårta och fika. Mumsigt :)

Nu sitter vi hemma och väntar på att börja grilla. GRILLA! Det märks att våren börjar krypa fram. Vädret är ju helt underbart :)

Ha en bra kväll!

Uttråkad...

Idag vaknade jag vid halv 8. Jag somnade om ganska snabbt och sov till 9.
Då gick jag upp och käkade frukost och kollade lite på datorn.
Sen dess har jag städat och fixat massor här hemma. Tagit bort all snö på våran veranda utanför rummet så att det blir torrt någon gång där.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Hade lite planer men det sket sig..
Just nu känns det som att det blir en kväll hemma i soffan med mamma, pappa och Daniel.

Hoppas ni andra får kul
Hejhej

Lådbilsrace

Idag hade vi lådbilsrace i skolan. Det var ganska roligt faktiskt :)
Jag har lagt ut bilder på facebook ifall ni vill se.



När jag kom hem efter skolan åkte jag iväg i 2 timmar och fixade lite. Sen kom jag hem och käkade, och sen fick jag överraskningsfrämmande av Sally, Josse och Felicia. Dom kom med tårta till mig som vi åt :) Jättemysigt hade vi!
Dom åkte precis hem, tack för att ni kom :)

Så nu sitter jag hemma själv. Eller mamma och pappa har främmande, så jag sitter och smålyssnar lite på dom.
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, får se vad som händer.

Ha en bra kväll :)

RSS 2.0