Söndag sista maj

Hallå!

Idag vaknade jag vid 8, då ville jag bara upp ur sängen och fortsätta måla rummet. Men när jag rest mig upp och börjat ta på mig kläderna så tvingar Niklas ner mig i sängen för han ville att jag skulle ligga kvar ett tag, och det gjorde jag, i en minut eller något sånt. Sen gick jag och klädde på mig och började måla taket.
När jag hade målat klart taket så gick vi in och åt frukost.
Vid kvart i 10 åkte Niklas hem för att uppvakta sin kära mor, medans jag fortsatte i rummet.
Föresten så fick min mamma en pyjamas av mig och min bror.
Jag började iallafall med att måla de gråa väggarna. Färgen är sååå snygg!
Sen behövde den torka eftersom jag har en vägg som ska vara röd, så då gick jag och målade massor med lister och foder, och spacklade i lite hål i hallen.
När jag hade målat klart lister och allt så hade den gråa färgen torkat, och jag målade på det röda.
Sen så målade jag fönsterbrädan och smygarna till fönstret, och när det hade torkat så fogade jag fönstret, sen var det tvungen att torka så då solade jag i 40 minuter och sen åkte vi och hämtade Niklas vid 3.
Direkt när vi kom hem så målade jag själva fönstret, för då hade fogen torkat.
Sen la jag mig och solade i en timme och nu har jag precis kommit ut ur duschen.
Jag älskar verkligen färgerna i rummet. Taket ser åt helvete ut, och vissa ställen på väggarna, men det går inte att göra något åt nu. Så skit samma :)
Nu ska vi bara sätta upp alla lister, och lägga in matta i rummet, så kan jag flytta in där sen, wiiho!

Mamma håller på att grilla, så det blir grillgrillgrill mat ikväll. MUMS!

Ha det bra, imorgon är det skola igen!

Pingstafton

Hejhej!

Idag vaknade jag vid halv 9. Då gick jag upp och åt frukost, sen gick jag ut i rummet och såg att det såg förjävligt ut. Så jag fick riva ner remsorna som jag satt upp igårkväll, och spackla i allting.
Sen åkte jag och mamma in till Norrtälje. Först plockade vi upp Niklas. Sen åkte vi till Järnia och köpte kvistlack och efter det gick vi till ÖB och köpte färg till lister och foder.
Sen åkte vi hem och käkade lite. Matilda kom hem till oss och kollade på när jag målade lister utomhus. Sen bestämde vi oss för att dra ner till Gisen och ta ett Årets första dopp, så vi drog ner dit!
Vid crossbanan träffade vi Andreas Sjöbeck, det var inte igår kan man ju säga. Han skulle också ner till Gisen med sina kompisar.
Vi tog oss ett dopp och sen låg vi och solade på byggan till ungefär kvart i 4, sen cyklade vi hem igen.
När vi kom hem så målade jag taket och väggarna. Så nu är det färg på allt där ute :)
Imorgon ska jag måla allting igen så är allt färdigmålat för att sätta upp lister och foder. Sen måste vi kolla ut en matta, för vi ska lägga en heltäckningsmatta där ute eftersom det inte är golvvärme och det blir jättekallt på golvet.

Nu har vi nyss kollat på Robinson, och fy fan va lack jag är!
Sämst att TV4 att göra så att dom utröstade får rösta fram vinnaren. Och det är sämst att Ellenor vann som har glidit fram på en räkmacka. En jävla sopa är hon! Jarmo är en mycket mer värdigare vinnare än vad hon är.
Nej fy fan..



Nu ska jag gå och vara social, och sen ska jag sova :)

Hej och hå kämpa på!

Äntligen fredag!

Hallå där!

Onsdag
Jag tog 07.47 bussen till Rimbo den här morgonen, för jag skulle ju ta spruta. Ungefär vid halv 9 fick jag ta min spruta och den kändes som dom andra 2 jag tagit innan.
Henkan hämtade mig efter att jag tagit sprutan och vi åkte iväg till Lisinge till det stora huset. Vi hann med ganska mycket och åkte väl därifrån vid halv 4 kanske. Då åkte vi till Solbacka och slipade av och spacklade ett badrumstak, eller Henkan gjorde det, jag stod bara och kollade på.
Sen skjutsade Henkan hem mig och jag slängde i mig mat och drog iväg till träningen sen. Vi var bara 11 stycken på träningen men det var jobbigt ändå!
När jag kom hem så åt jag och Niklas en jättegod rabarberpaj med glass, mums :)

Torsdag
Idag blev jag hämtade kvart u 7, gud så skönt!
Vi åkte till Solbacka och målade badrumstaket, och sen drog vi vidare till Lisinge. När vi står och målar så börjar det regna, så vi gick in och fikade ifall det skulle bli uppehåll. Vi åkte och kollade på ett annat jobb också. Regnet fortsatte, men vi började måla ändå. Usch så sur jag var! Jag var blöt och gick runt i geggan. Fy fan.. Vi slutade vid halv 4 kanske.
Samma visa som gårdagen.. Hem, slänga i sig mat och sen iväg på träningen. Jag var helt dyngsur när jag kom fram till hinderbanan! Och där stod jag i 20 minuter innan träningen började.
Vi tränade väl i 40-50 minuter i det där satans regnet. Fick skjuts hem av Ronja, och det var väl tur för jag hade aldrig orkat åka buss hem så blöt som jag var.
När jag och Niklas kom hem så duschade vi, sen tog jag lite rabarberpaj och glass, kokte te och sen gick vi upp och kollade på Spiderman 3. Sen var det bara bums i säng!

Fredag
Blev hämtad halv 7. Åkte iväg till Järnia där dom bjöd på frukostfralla. Rätt gott!
Sen var vi tvungna att åka hem till Henkan för han hade glömt sin mobil.
Lisinge idag igen.. Idag var det sista strykningen och Benny, min syssling, var med idag också. Vi hann med jättemycket, har bara halva gaveln kvar typ.
Riktigt skönt att det var sista praktikdagen iallafall. Nu väntar det skola i 2 veckor och sen är det sommarlov! :)
Då ska jag ju också jobba, men då får jag ju pengar också.
När jag kom hem så åt jag mat, och sen åkte jag in till Norrtälje. Träffade Niklas och pratade med han en stund innan jag åkte till Rimbo för att ha en Try Out träning med Micke Sahlberg.
Träningen var jättebra, men själv tycker jag inte att det gick något bra för mig. Känns som att jag har stannat i utvecklingen, som att jag inte utvecklades för 5 öre förra säsongen.
Men men..
Nu sitter jag här iallafall, ska ut och spackla mitt tak när mamma kommer hem med mina grejor.
Sover själv inatt också, lite tråkigt.. Niklas är i Norrtälje på CrossOver, men han kommer hit imorgonbitti.

Tyvärr så kan jag inte lägga in bilderna som jag tagit i veckan, för mig mobil är cepe och min dator är cepe.

HA EN BRA KVÄLL!!

Tisd. 26 maj

Hej!

Jag kom hem nyss från fysträningen. Jag ska egentligen inte vara hemma, men jag ska ta spruta imorgon så jag behövde sova hemma så jag kan ta med sprutan imorgon som ligger i kylskåpet.

Igår blev jag hämtad kl 6 av Henke. Vi åkte iväg till Bromma och bättrade lite grejer som behövdes bättras på.
Efter att vi varit där så åkte vi till Edsbro och målade lite lister och sånt runt fönster inne i hans föräldrars hus. Sen hade jag körlektion och vi hade inget mer att göra så vi slutade vid 1 ungefär.

Körlektionen började kvart i 3 och jag skulle få parkera. Det gick jättebra faktiskt! Ganska enkelt att parkera har jag kommit på nu, efter att få ha testat och lite sånt där.
När min körlektion var klar så åkte jag med Maria hem till dom och fixade lite krubb, käkade, och sen åkte vi in till Norrälje igen.
FYSTRÄNING! Vi fick testa på hinderbanan. Först sprang vi igenom hinderbanan en gång, sen gjorde vi 21 burpees, 21 armhävningar, 21 situps och 21 rygglyft. Sen sprang vi hinderbanan igen, och sen gjorde vi 15 av allting jag skrev nyss. Sen sprang vi hinderbanan en sista gång sen gjorde vi allt det där andra 9 ggr.
Allt vi gör på fysträningarna gör vi på tid, och sen ska vi förbättra oss nästa gång vi kör det.
Jajja..

Imorse blev jag hämtad halv 7. Då åkte vi till Rimbo och började måla på en helnytt hus. Benny var med idag också.
När jag stod och målade, så vände jag mig om och skulle ta färg en gång, och då står det en hund där helt plötsligt. Snacka om att jag blev rädd. Sen satt den där bredvid mig medans jag målade i 10 minuter typ. Jättesöt! :)
Vi slutade vid 4, då var det bara att dra hem och få i sig nått att äta innan fysträning igen.
På fysträningen idag sprang vi först 400 meter, sen 50 knäböj.. Det gjorde vi 4 ggr. Så alltså sprang vi 1,6 km (inte så mycket egentligen men med alla knäböj så blir det ASJOBBIGT!), och vi gjorde 200 knäböj. Efter det trodde jag att vi var klara, men nej.. Sen skulle vi köra armhävningar 20 sekunder, vila 10 sekunder, och det gjorde vi 8 ggr. Sen gjorde vi samma sak med situps och rygglyft.

När vi kom hem nyss för ett tag sen, så gick jag och Niklas in i rummet och tog bort lite bubblor och spacklade i dom.

Och nu ska jag gå och duscha!
HEJSVEJS!

Jag ska måla hela världen lilla mamma

Hej!

Nu har jag färdigstrykit taket en gång. Ser faktiskt rätt bra ut, förutom några bubblor här och där.. Jag ska försöka fixa till dom, sen ska jag måla taket en eller två gånger till så blir det nog riktigt bra :)
På tisdagkväll åker jag hem hit till Edsbro efter fysträningen och slipar ner väggarna och kollar om jag kanske kan färdigstryka väggarna + att jag ska färdigstryka taket andra gången.

Niklas står och lagar mat just nu, köttfärs och makaroner blir det :)



Vi gjorde också ett försök att göra en rabarberpaj, schygg! Haha!



Nu ska jag duka, och senare åker vi till Nånö!

Hejhej!

Slipaslipaslipa

Hej!

Just nu står Niklas och Daniel och slipar taket ute i rummet. När dom har slipat klart allting och det ser bra ut, så ska jag måla det.
Jag hatar verkligen att hålla på i tak. Måla, slipa, spackla. Vad det än handlar om så hatar jag det. Jag får så fruktansvärt ont i rygg och nacke, jättejobbigt.

Nu ska jag gå ut och godkänna taket!
Byebye!

Söndag 24 maj

Hejhej!

Nu har jag försökt fixa till väggarna och taket i rummet. Vet inte riktigt hur det kommer se ut ännu, för spacklet är fortfarande blött så jag väntar bara på att det ska torka. Jag hoppas att det blir bra nu, så att jag kan grunda på de spacklade ytorna!

 

 

Mitt nuvarande rum ser just nu ut som ett bombnedslag, som ni kanske ser.

Nu ska jag ut och hitta på någonting. Niklas och Daniel ligger och kollar på film och jag pallar inte sitta inne just nu.

Ha det bra! :)

OJ!

Innan jag går och lägger mig måste jag berätta en sak.
Jag kollade min statistik nyss, och då var läsarna uppe på 86 personer idag! :D
Innan har det varit knappt 20 stycken per dag.

Nu ska jag sova,
God natt ! :)

Niklas

Jag har världens bästa pojkvän <3



GOD NATT!

Robinson

Hej!

Heja Jarmo säger jag bara, vilken kämpe han är! Han är verkligen värd att vinna Robinson 2009 tycker jag. Han är en riktig överlevare och alltid positiv.
Det var lite läskigt när han ramlade ner från den där stegen tyckte jag. Jag blev nästan lite rädd att han skulle bli tvungen att åka hem, för jag vill att han ska vinna!



Imorgon ska jag spackla igen alla skarvar. Usch, jag vill verkligen inte att allt ska bli fel nu och att alla bubblor ska synas för att jag tabbade mig i början. Jag har längtat efter att rummet ska bli klart och att allt ska bli så snyggt, så jag skulle bli jättebesviken om det blev fel nu.
Jag har typ en konstig magkänsla för att det ska bli fel. Jag får helt enkelt ta och sova på saken, och göra vad jag kan för att bubblorna ska försvinna.

Jag har undrat över en sak. Hur gör man för att skaffa fler besökare på sin blogg egentligen, och vad är det som gör att vissa har fler besökare än andra? Vad är det som är så intressant att läsa på deras bloggar? Är det deras design, eller har dom ett otroligt intressant liv?

Idag gjorde jag två teoritest igen, och fick underkänt.. Shit, jag måste verkligen läsa igenom boken och plugga om jag ska klara teorin när det väl gäller för mig att ta det där förbannade körkortet.
Det jag behöver plugga på mest är om människan, miljön och om alla parkeringsregler med datum och sånt där. Det är sånt jag tycker är rätt svårt, och det är sånna frågor som jag inte riktigt klarar av tror jag,.

Imorgonkväll blir det till att åka till Nånö och bo där till fredag. Vi har ju praktik en vecka till nu, och jag och Niklas bor alltid hon hans föräldrar när vi har praktik för att slippa gå upp så tidigt. För om vi skulle bo hemma hos mig under praktiken, så skulle vi behöva gå och vid 5 och det skulle jag aldrig palla. Så då passar vi på att bo hemma hos Niklas, och när vi är i skolan bor vi hemma hos mig. Jag trivs bäst hemma hos mig själv, och ibland får jag lite ångest när jag packar ihop alla mina saker för att åka hem till Niklas, för jag trivs mycket bättre här hemma hos mamma och pappa, och jag saknar dom faktiskt när vi är hos Niklas.

Nu ska jag inte dra ut på tiden något mer, för nu ska jag umgås med min fina pojkvän :)

Ha det så bra allihopa!

Åt pepparn

Nu har jag gjort ett försök att göra en egen header. Inte helt nöjd om man säger så..
Sen menyn är helt fucked up och jag får den inte att bli som jag vill

Men nu ger jag upp för ikväll, så jag låter den se ut såhär så länge!

Lörd. 23 maj

Helloo!

Idag har vi limmat upp alla remsor på väggar och i tak, sen har vi spacklat alla väggar och tak.
Något vi glömde var att spackla i skarvarna INNAN vi remsade, så det blev bubblor överallt och det märkte vi efter att vi spacklat över remsorna. Så vi fick skära upp typ, och nu ska vi låta det torka så att vi kan spackla över det igen.
Usch så irriterande.. Hoppas bara att allt inte går åt helvete nu.
Färgen jag har här hemma är jag rätt nöjd med iallafall, och jag tror att det blir jättesnyggt i slutändan :)
Det blir nog inget målande i helgen iallafall, måste spackla klart allting och slipa (usch).

Ikväll så blir det till att kolla på Robinson. Heja JARMO!
Jag är supersugen på chips, och dipp. Skulle sitta fint just nu!

Hej och hå!

Fredag kväll

Hej!

Idag har vi verkligen slitit hårt. Vi har plastat in hela rummet, satt upp alla spånskivor på väggarna och grundmålat väggar och tak.
Imorgon ska jag sätta upp remsor och spackla. Vi ska köpa lister imorgon också, så vi har mycket att göra!

Just nu sitter jag på golvet i vardagsrummet på en filt. Elin, Niklas, Daniel, Matilda och Frida sitter/ligger i soffan och svullar chips. Vi sitter och kollar på Talang.

Nu ska jag vara social, ha en bra kväll!

Fred. 22 maj

God morgon!

Jag har sådan sjuk träningsvärk efter fysen igår, och från hela veckan!
Igår på fysen började vi med att springa 2 km, direkt efter det skulle vi springa in på hinderbanan och välta däck 5 ggr, göra 10 armhävningar och 15 knäböj - 20 GÅNGER!!
När vi gjort det skulle vi springa 2 km igen och sen var vi klara.. Alltså gjorde välte vi däck 100 ggr, gjorde 200 armhävningar, 300 knäböj och sprang 4 km.



Jag har nyss ätit frukost. Snart ska jag gå och borsta tänderna, sen ta min tvätt och sen ska jag ut och hjälpa pappa och hoppas att jag kan grundmåla allting idag :)

Ha en bra dag allihopa!


Tors. 21 maj

Hejhej!

Idag har jag gjort två stycken teoritester här hemma, blev underkänd på båda... Så det känns som att jag har lite att jobba med!
Niklas åkte iväg vid 10 till Norrtälje för att fiska med Martin, så han har inte varit här idag.
Jag har hjälpt pappa med taket i rummet idag, och sen hjälp mamma att bära gräs.
Snart ska vi äta middag, och sen bär det av till Norrtälje för fysträning!






Ha en bra kväll!

Ons. 20 maj

Hej!

Den här veckan började med att jag fick sovmorgon till kl 10. Väldigt skönt!
Vi åkte och hämtade färg och sånt där nödvändigt direkt, sen åkte vi till Koludden och målade alla väggar där en gång. Sen hade jag körlektion så vi var tvungna att åka tillbaka till Norrtälje vid halv 3 så jag skulle hinna till körskolan. Jag har bytt körlärare till Helena och det har gått jättebra!
På kvällen så hade vi första fysträningen med nya fystränarna. Vi började med att göra en herrans massa knäböj, och direkt efter det skulle vi springa 5 km. Snacka om att det var jobbigt!
I tisdags åkte vi iväg kvart över 6 till Järnia. Henke skulle träffa Kenneth och jag skulle få välja färg och sånt till mitt rum. Så medans Henke snackade med Kenneth så gick jag och hämtade färg och annat nödvändigt som jag behöver.
Efter det åkte vi hem till Henke och hämtade en fyrhjuling, sen åkte vi vidare till Koludden och målade klart allting. Sen åkte vi en tur till Knutby och lämnade fyrhjulingen hos en kille som Henke hade lånat den utav.
Vi åkte sen vidare till Edsbro, svinhuset, och målade 300m list. Usch så drygt det blir efter ett tag..
På kvällen hade jag fysträning i Rimbo, så jag tog 5 bussen dit och hade fys i en timme. Jobbigt jobbigt..
Sen var det bara hem och sova!
Idag, onsdag, blev jag hämtad halv 7. Då åkte vi till Järnia och hämtade färg till listerna. Alltså skulle vi till Edsbro idag igen.. Så det bar av till Edsbro och måla 300m lister idag igen. Gud så kul!
Vi åkte hem vid halv 2 när vi var klara, och jag hade körlektion kvart över 3. Så jag åkte hem och duschade, och sen gick jag ner till körskolan. Det gick bra idag också och nästa körlektion har jag på måndag.
Vi hade fysträning idag igen. Idag var vi på hinderbanan. Vi började med att springa ett varv runt banan och värma upp lite. Sen skulle vi springa ett varv, göra utfallssteg 30 meter, hoppa upp på en bänk som var ungefär 50-60 cm hög 30 ggr och sen lyfta stora traktordäck 30 ggr. Så skulle vi hålla på i 20 minuter. Helt död!
Efter det skulle vi göra 150 situps..
Bra med träning men jobbigt!

Nu ska jag slinga håret på Nicke, sen får vi se vad som händer. Skönt med långhelg iallafall :)

Hejhej!

Kul tävling

Kulkulkul..
Jag trodde inte Norge var så himla bra. Eller jag tyckte inte dom var sådär bra så att dom skulle få typ alla 12or. Dom har ju nästan vunnit redan.
Föresten så tog jag bort två blogginlägg nyss, orkar inte med alla kommentarer. Jag gillar mest roliga och trevliga kommentarer från människor :)

Melodifestivalen

God kväll!

Jag måste säga att jag tycker inte att det är några bidrag som är speciellt bra. Alla är nästan värdelösa, finns väl vissa som duger. Melena sjöng inte så bra heller. Hoppas Sverige får många röster iallafall :)



Hejsvejs heja Sverige!


Lörd. 16 maj, eftermiddag

Hellu!

Idag har vi varit ute hela dagen. Vi har fixat med blommor, grävt upp lite gräs, trimmat vid häckarna och lite annat.
Ikväll ska vi äta middag kl 8 framför tvn med Robinson och Melodifestivalen. Ska bli jättemysigt!
Imorgon är det TryOut på sportcentrum. Ska bli kul att få känna på boll igen :)

Jag skriver vad jag vill på min blogg, sen bryr jag mig inte om vem som läser den, så det så!

Ha en bra kväll!

Lörd. 16 maj

Hej!

Idag fyller Sally 18 år, GRATTIS!
Och idag har jag och Niklas varit tillsammans i 17 månader :)

Igår var vi hemma hos Sally. Vi kom dit efter 6 och vid 7 drog vi till restaurangen och blev bjudna på middag där.
Sen gick vi hem till Sally igen och vid 11 drog jag och Josse in till Norrtälje och till Gamla stans trädgård. Jag har aldrig varit ute förut så det var jätteroligt att få gå ut med Josse. Vi träffade Max och Niklas också, som gick in bakvägen. Christian och Lisa var där så vi satt och pratade med dom en stund också, trevlans!
Jag och Josse tog halv 2 bussen hem till henne och slocknade vid 3.

Imorse tog jag 12 bussen hem till Edsbro igen och just nu sitter jag och äter frulle. Niklas kommer snart och då ska vi dra och fiska kanske.

Ha en bra dag!

Fred. 15 maj

Hej!

Idag hade vi nationella proven i engelska A. Det gick åt pipan för mig och jag lär inte ens få godkänt.
Ikväll ska jag vara hemma hos Sally. Hon fyller år imorgon så vi ska fira henne ikväll. Sover där också så jag kommer hem imorgon någon gång.

Hejsvejs!

Tors.14 maj

Hej!

Idag kom jag hem från Barnens ö.
Det har varit jätteroligt där, men just nu orkar jag inte skriva upp allt var vi har gjort.
Jag lägger upp bilder på facebook :)

Hejhej!

Månd. 11 maj

Nu drar jag till Barnens ö.

TJARRÅ!

Bosön

Hej!

Nu har jag kommit hem från Bosön.
Den första saken vi fick göra var sprint. Då sprang man ungefär 30 meter 2 gånger. Jag fick nån tid på 4,67 och 4,74 eller något liknande.
Det andra vi skulle göra var spänst. Man gick upp på en liten matta och hoppade rakt upp i luften. Första gången hoppade jag 37 och andra gången 35. Vissa fick 40 nånting så det kändes kasst..
Sen gjorde vi något som mätte handlederna och det var jag helt värdelös på. 35,7 på höger och 31,2 på vänster typ.
Sen gick vi vidare till brutalbänken. Jag hatar den. Klarade 11 stycken vilket är väldigt dåligt också, tycker jag.
Efter brutalbänken gjorde vi harres test. Den var roligast och det var nog den enda grejen som jag var "gjord för". Jag gjorde den på 11,09 som bäst, och då snubblade jag ändå lite i slutet så jag är nöjd!
Det sista vi gjorde var coper. Jag skulle egentligen inte varit med på coper från början, eftersom jag varit sjuk hela veckan. Men jag sprang ändå och fick en tid på 15:16.

Nu längtar jag tills augusti då vi åker tillbaka och gör samma tester igen. Då hoppas jag att sommarträningen har gjort så jag förbättrar mig.

Ikväll ska jag kolla på Ikki-twins och packa till Barnens ö!

Hejhej!

Sönd. 10 maj

Morning!

Nu ska jag åka iväg till Bosön med laget.
Vi ska göra fystester som vi sen ska göra om i augusti för att se om vi har förbättrats efter sommarens fysträning, som kommer börja v.21 och hålla på fram till säsongen 3-4 ggr i veckan.
Vilka biffar vi kommer bli!

Vi hörs!

Revyn

Hallåjj!

Jag kom nyss hem från revyn. Den var jättebra!
Jag blir faktiskt lite stolt över Emelie. Hon har alltid varit världens blygaste och blivit kallad stoppljuset när vi var mindre. Och nu står hon på scenen som om hon inte gjort något annat.



Imorgon blir det Bosön!

Fickparkering

Jag kom nyss hem ifrån Stefan.
Han har coachat mig om fickparkering. Jag fick träna på att fickparkera mellan bildäck och pinnar och sånt. Det tog ett tag innan jag fick in snitsen, men tillslut satt det!
En gång glömde jag hålla koll i bak så då backade jag in i bak på brädan som stod där, och en gång kom jag för snävt och snuddade Steffes ben.


Gårdagen

 



Fred. 8 maj

Hejhallå!

Inatt vaknade jag vid 01:08 och hörde att dörren öppnade sig. Jag kände med handen bredvid mig och kände att Niklas inte var där. Alltså hade han gått in. Han var borta i över en halvtimme säkert.
Jag tänkte iallafall att han kanske gick in och sket, så jag somnade nästan om.
Jag vaknade av att dörren öppnades igen och Niklas kom tillbaka. Jag frågade vad han hade gjort och han berättade att han hade jätteont i huvudet och att han nästan hade svimmat när han var inne.
Vi försökte somna igen, och efter ungefär en halvtimme så rusar Niklas upp ur sängen, ut i halsen till pisshinken och spyr som en räv. Han höll på i flera minuter att spy.
Jag gick upp och tog fram alvedon, sen gick vi båda in och jag hämtade vatten och Niklas tömde hinken. Sen gick vi ut igen och somnade.

Vi vaknade igen vid 9. Vi låg kvar i sängen en stund och pratade och sen gick vi in och åt frukost. Vi bestämde oss för att ringa mormor och fråga om hon var hemma.
Jag ringde henne men hon svarade inte. Efter en stund så ringde hon upp och frågade vad jag vill och jag sa att vi tänkte komma och hälsa på henne.
Vi tog 11:47 bussen till Danderyd, bytte till 509an till Solna.
När vi kom hem till mormor hade hon gjort lunch, kyckling potatis och sås. Jättegott!
Efter lunchen fikade vi och pratade. Sen var vi tvungna att åka tillbaka till Danderyd vid kvart över 5 så vi skulle hinna med 4 bussen till Norrtälje.
Vi kom till Danderyd tidigare än vi trott, och tog 15:34 bussen till Norrtälje.
Vi var framme i Norrtälje halv 5, skyndade direkt till banken för att ta ut pengar till mamma och Matilda.
Sen åkte vi upp till mamma och åkte med henne hem. När vi kom hem åt vi middag och nu sitter jag här.
Senare ska jag till Lummevi med Frida och kolla på fotboll, sen ska vi hem till henne och kolla på Talang.

Ha en fin kväll!

Boring dag

Hej!

Jag mådde illa och var hungrig hela bussresan till Norrtälje. Usch..
När vi kom till Norrtälje så gick vi först och köpte varsin smörgås för vi var jättehungriga. Sen gick vi till JC och jag köpte ett gult linne och en t-shirt med 3 papegojor på. Hihi. Kul, för Repan vill också ha en såda t-shirt.
När vi kom till skolan så spelade jag och Niklas kort en stund innan lektionen skulle börja. Jag vann alla gånger.
När lektionen började så är det bara jag, Niklas, Repan och Pulli där och han säger att det inte ska vara prov typ. Men vi övertalade honom att åka och hämta proven så vi fick göra om. Provet var halvsvårt och halvrätt. Jag orkar inte att jag ska få IG och åka ner till bilskolan och göra om provet, så jag hoppas jag får godkänt!
Jag åkte hem direkt efter provet, och Niklas åkte hem till sig. När jag kom hem så drog jag igång Madagascar 2. Har precis sett klart den och den var helt OK! Ska kolla på Australia ikväll kanske, eller så blir det Marley and Me.
Nu ska jag äta middag, och sen dra iväg på möte!

  

Tors. 7 maj

Hej!

Idag gillar jag:
Vädret
Att jag är ledig
Att det är möte ikväll + fysträning
Att jag har packat klart till barnens ö

Idag gillar jag inte:
Att jag är sjuk
Att jag ska till skolan och göra körkortsprov
Att jag är sjuk så jag kan inte vara med på fysträningen

Hur mycket otur kan man ha på en skala? Min otur går utanför den där jävla skalan.
Varför blir jag sjuk nu? Nu när försäsongen drar igång och jag verkligen vill vara med på alla fysträningar och bygga upp mig ordentligt inför hösten som kommer.
Fan asså..
Och jag är rädd för en sak också. Att tjejerna i laget inte tror på att jag är sjuk, och att dom kanske skulle snacka skit om mig för att jag inte tränar. Jag är alltid rädd att folk ska snacka skit om mig.

Aja. Jag och Niklas ska ta 11:47 bussen till Rimbo och sen byta till Norrtälje. Vi börjar inte förens 14:10 så vi tänkte gå på stan en stund och jag ska köpa två t-shirtar på JC hade jag tänkt.
Hoppas verkligen att jag klarar provet. Jag pluggade asmkt för typ 1½ månad sen (då provet egentligen skulle vara), men nu har jag inte öppnat boken sen dess.

Ha en bra dag!

Onsd. 6 maj

Hej hopp gummisnopp!

Idag började jag kl 9. Då hade jag och Repan muntliga nationella i engelska. Vi var jättenervösa, men båda fick iallafall VG-. Så vi var ganska nöjda iallafall :)
Efter det så hade vi förberedning inför barnens ö. Vi fick lite lappar och sånt där. Efter det så slutade vi vid 11, men jag skulle egentligen ha matte B 14:10, men jag orkade inte stanna kvar så jag åkte hem och gjorde några sidor istället. Sen har jag gjort klart hemuppgiften i engelskan oxå. Känns väldigt bra att vara klar med allting!
Niklas håller på att göra nån kaka, men det verkar inte gå så bra för honom.
Själv gick jag med i en tävling nyss på bilddagboken där man kan vinna en dator. Jag tävlade med den här bilden:



Jättefin tycker jag att den är, och jag tyckte den passade till temat :)

Imorgon och på fredag är jag ledig. Fy fan så skönt! Fast vi har körkortsteori imorgon i skolan 14:10 som jag måste åka in på.. Känns rätt surt faktiskt.
Måste skriva något som jag ogillar väldigt mycket. Thepiratebay sidan är nerstängd, och det går inte att ladda hem från tankafett heller för mig. Vet inte om det är för att jag har utorrent.

Ha det bra!

Tisd. 5 maj

Hej!

Idag fyller Mathias Ådeby 36 år, GRATTIS!

Imorse när jag kom till skolan stötte jag på Anders direkt som ville växla några ord. Jag skulle få åka till Norrtäljebåten idag och jobba, och jag fick välja 2 stycken att ta med mig. Jag valde Repan och Micke. Vid halv 11 åkte vi iväg. Först skulle vi släppa av några vid aulan, då något mycket pinsamt hände mig. Jag skickade sms till fel person.. Sen åkte vi ner till bygget och hämtade Repans skor som hon hade där. Sen åkte vi till båten. När vi kom dit visade Anders oss allt vi skulle göra osv. Först skulle vi skrapa den långa masten. Vi fick stå på stegar alla 3. Både jag och Micke är höjdrädda. Det första som händer Repan är att stegen glider, jättesnabbt, så hon höll på att pissa ner sig. Men vi fortsatte. Vid 11:20 gick vi och käkade. Vi fick äta på båten och alla 3 valde lasange. Det tog jättelång tid innan vi fick maten, så medans vi väntade satt vi och kollade på fåglar som flög rakt ner i vattnet. När vi fick våran mat så fick vi riktiga jättebitar! Micke fick den största och ingen av oss orkade äta upp allting. Vi satt  där till ungefär 12:20. Sen gick vi ut och började skrapa räcken, som vi sen skulle måla. När vi var klara med allt så ringde vi Anders så att han kunde komma och hämta oss. Det skulle ta en stund, så vi gick och kollade in en loppis mittemot båten. Hittade ganska fina saker faktiskt!
När Anders kom så skjutsade vi Micke till bussen först, sen åkte vi vidare till aulan och hämtade Pulli. När vi kom till skolan så bytte vi om och sen gick jag till bussen. Niklas hoppade på bussen hemma hos sig, och vi åkte vidare hem till mig. När vi kom hem satte jag igång datorn direkt och kollade lite grejor. Niklas började med maten, hamburgare och pommes. Mums! Vi åt maten när pappa kom hem och sen gick vi ut och sov en stund.
Ikväll ska jag och Niklas kolla på Prisonbreak som vi laddade hem igår.
Imorgon har jag och Repan muntliga nationella i engelska. Bläbläblä!

  

Månd. 4 maj

Hej!

Idag har vi målat i aulan. Vi har målat plank, riktigt tråkigt! Det är vad vi har gjort hela dagen, så mer om det har jag inget att säga.
Efter skolan gick jag, Niklas och Repan ner på stan en stund. Utanför Kryddan såg vi en jättetjock tax!



I tog 14:30 bussen hem till Niklas och skulle hämta kläder och sånt. Men det fanns ingen nyckel så vi gick tillbaka till busshållsplatsen och tog 14:55 bussen hem till Edsbro
Frida var här för en stund sen. Hon kom hit på sin nya moppe som hon köpte igår. Hon åt våfflor med oss och kommer kanske hit senare och gör kladdkaka efter sin träning.
Nu senare ikväll har jag inget planerat. Så vi får se vad som händer!

 
                                                                                                                Blåa faran

Regnregnregn..

Godmorgon!

Det första jag ser när jag tittar ut imorse är regn. Regn. Vart tog solskenet vägen?
Jag ska gå till bussen om ungefär 20 minuter, i regnet. Vi har BAT hela dagen tror jag, och idag ska vi ha med oss målarbrallorna. Så äntligen får vi göra något praktiskt i skolan istället för att läsa i en bok.
Kollade på hemsidan nyss oxå, där står det att vi har ett möte på torsdag om fysträning typ. Och på söndag ska vi åka till Bosön och göra fystester. Kan bli rätt kul!

Ha en bra dag!

Ny design!

Som ni ser så har jag ny design.
Tack Hannah för den fina headern!


Sönd. 3 maj

                                                                               Hallå där!

Idag vaknade vi av att pappa började snickra ute på nya rummet. Det gjorde inte mig något för jag vill bara att det ska bli klart.
Jag gick upp och åt frukost, kollade lite på datorn och sen gick jag och borstade tänderna.
Jag har haft en riktigt boring dag. Har inte haft något att göra. Har typ städat, gått runt och inte gjort någonting.. Och aa.. Inte mycket annat.
Imorgon är det skola igen. Men jag vet inte om jag börjar tidigt eller om vi har sovmorgon.. Surt. Blir till att åka in tidigt.
Ikväll ska jag och Niklas kolla på A double shot at love with the Ikki twins.
Jag har inte mycket annat att skriva om den här dagen, så ha en bra kväll!

     
            



Lörd. 2 maj

Hej solen!

Världshärligt väder idag, i love it!
Idag vaknade vi vid 9, då bestämde vi oss för att dra ut och springa. Vi cyklade upp till spåret och började med att springa 1,5 km i högt tempo. När vi sprungit det så tog vi ett varv på 800m i snabbt tempo också. Väldigt jobbigt att springa snabbt så länge.
När vi kom hem åt vi frukost ute. Äggmacka! Sen la jag mig och solade i nästan en timme innan vi skulle hem till Berit. Vid kvart i 12 traskade vi hem till Berit på kalas. Både Emil och Berit hade fyllt år så vi var där och firade dom. Gud så söt Emil är! Vi stannade där i mellan 1-2 timmar sen traskade vi hem igen.
Väl hemma så drog jag på mig bikinin igen och la mig i en stol i solen och somnade. Niklas den tråkmånsen stannade inomhus och satt vid datorn och spelade tvspel.
Just nu väntar jag på mat. Vi ska grilla grillspett :) Mums!
Ikväll kommer Frida hit, Matilda vet jag inte om hon kommer. Men vi ska kolla Robinson iallafall. Hoppas Christian åker ut nu!

   



1 maj

Maj maj måne, jag kan lura dig till Skåne!

Idag vaknade vi vid halv 10 kanske. Ganska trött och sliten efter igår. Vi gick in och käkade frukost och sen gick vi ut och målade plank som pappa ska använda till huset sen.
Föresten har vi kommit rätt långt med rummet, tycker jag iallafall. Men det är rätt mycket kvar ändå.
Snart ska jag ut och övningsköra med Steffe. Sen ska vi kolla på Talang 2009 och sen går vi nog och sover :)

 

Matilda har varit över en stund oxå. Hon la sig i en soffa och jag satt mig i en stol ute i solen och sen somnade vi. Gud så rart!

RSS 2.0