Tisdag 31 mars

Hej där!

Idag vaknade jag ensam. Det var jättelänge sedan som jag sov ensam. Niklas är ju på barnens ö.
Jag hade sovmorgon iallafall och började 10:10. Jag gick upp vid kvart över 7 och kunde ta det lugnt tills bussen skulle gå 08:47.
Bussen höll på att åka förbi mig, så jag fick typ vinka på den så att den skulle svänga in.
I skolan så fick vi "provköra" vårat reningsverk. Vi hade lite att täppa igen som läckte så vi tog silvertejp och tejpade så mycket det gick! När vi hade samhällskunskap så skrev min grupp ett manus som vi ska redovisa på torsdag. Jag ska vara en reporter.
Jag tog halv 4 bussen till Rimbo och 4 bussen hem till Edsbro och när jag kom hem så började jag göra middag. Lax och potatis.
Jag har försökt att plugga lite körkort på Roadquiz men det gick inte så bra. Jag körde STAD, och det är typ svårast av allt tycker jag speciellt med alla parkeringsregler och allt sånt där.
Elin och jag tog lite kul bilder på varandra för ett tag sen. Vi tog lite olika kläder och olika frisyrer.



Det känns som att jag inte var så taggad på att skriva idag, känns som att det var väldigt tråkigt och stelt det jag skrev.

Hejdå!

Måndag 30 mars

Hejjoo!

Idag började vi bygga vårat reningsverk i skolan. Min grupp blev klar oxå! Hoppas den funkar bara.
Niklas har åkt till barnens ö med sin klass och han kommer hem på torsdag eller fredag. Känns tomt utan honom och jag saknar honom.
Efter skolan gick jag, Micke och Repan till Rusta. Jag skulle köpa present till Dennis för han fyller 16 år idag. Jag köpte en toblerone och en riesen påse. När jag hade handlat så satt vi i varsin fotölj utanför Rusta i typ en kvart och bara satt där. Sen gick vi till busstationen och åkte åt varsitt håll hemåt.
När jag kom hem så började jag skriva av anteckningar i ett nytt block som jag köpte idag. Sen spelade jag lite Road Quiz.
Vi har haft möte om framtiden ikväll oxå. Vi pratade om sponsorer och träning osv. På måndag har vi möte igen kl 18 om hur vi ska göra och sånt där.

Och nu är det såhär, att det finns en person som jag stör mig så sjukt mycket på. Personen är bara för mycket för mig. Varje ord gör mig irriterad, och hur personen behandlar andra personer gör mig så arg att jag bara vill skrika på "Den". Jag försöker hålla mig undan och inte prata så mycket med Den, men det är inte det lättaste.. Och det känns som att Den vill vara som mig. Jag vet inte varför men det känns bara som det.
Kan Den inte bara lägga av med sina attitydsproblem och bli normal. Och jag vet att jag inte är ensam om att tycka som jag precis har skrivit.
USCH SÄGER JAG BARA!

Hej då och godnatt!

Min 18-årsdag

Hej!

Min födelsedag var jättebra!
Jag gick och städade och plockade nästa hela dagen, och var nervös.. Fick grattis sms nästan hela tiden och folk ringde.
Mormor gjorde tårtor och var nervös för att dom inte skulle bli bra. Men jag såg att dom skulle bli bra iallafall.
När jag vaknade, och skulle äta frukost, så fick jag sängkläder, ljus, fotpuffar och pengar av mamma, pappa, daniel och elin. Sen fick jag grejjer till mitt armband av mormor , jättefint! Av Niklas fick jag ett par adidasskor som jag har provat förut och skulle köpa egentligen. Men nu slapp jag ju det :P
Jag orkar inte skriva i detalj vad jag gjorde hela dagen, men vid halv 5 så kom Sandra och Kadeem. Jag fick blommor, örhängen och ett brev av Sandra. Kvart i 6 kom farmor och Carl-Ove. Av dom fick jag blommor och pengar. Jag kommer inte ihåg vilken ordning alla kom i. Men av familjen Pettersson fick jag blommor och pengar, av Ingrid fick jag pengar och en trisslott som jag inte vann nånting på. Av Pi och Malin fick jag pengar, av Niklas familj fick jag pengar och av Niklas lillasyster Lina fick jag ett jättefint ljus. Av familjen Mattsson fick jag ett påskris men godis, pengar och nått pensionsparande grejjs typ :P
Av Stefan fick jag Tupla och sen fick jag ett papper där det var en bild på bil och sen hade han skrivit att jag får låna den i 1 år, men jag måste ju ha körkort oxå.
När Elin och Jocke kom så fick jag nått vin och en sprite. Johan Z kom förbi en snabbis och gav mig blommor, sen skulle han vidare till Emma, så han drog nästan direkt. När alla hade kommit så började vi äta smörgåstårta. Och när vi sitter och äter så knackar det på dörren, och där står Ronya, Petra, Steffi och Johanna. Jag visste inte att dom skulle komma så det var jätteroligt! Jag fick 2 st x-cider av dom med 2 klubbor.
Sen åt vi vanlig tårta som mormor hade gjort. Gud så mätt jag var efter att ha ätit allt!
Folk började åka hem allt eftersom. Och tillslut var det bara Sandra och Kadeem kvar. Vi gick ut på mitt rum och spelade kort, och vid halv 1 kanske, så gick vi och sov.

TACK ALLA SOM VAR HÄR FÖR EN TOPPENFÖDELSEDAG!

Sista dagen som icke myndig

Hej!

Idag kunde jag sova enda till 07:40. Riktigt skönt måste jag säga!
Första lektionen var naturkunskap, och då pratade Mia bara en massa om djur och sånt där. Så det var rätt slappt.
Sen vid halv 1 åkte vi upp till Görla på studiebesök och var där i 20 minuter kanske. BORING!
Efter det hann jag åka hem till Niklas en snabbis innan jag åkte hem till mig själv och bytte om för jag skulle ju bli bjuden på kinamat av Repan, Emma, Niklas, Micke och Pulli.
Maten var jättegod och vi hade det jättetrevligt! Vi träffade Mathias och hans nya brud oxå.
Ikväll ska vi kolla på Let's dance, och jag har ingen aning om vem som kommer att vinna. Jag vet inte heller vem jag vill ska vinna.
Jag lär nog inte kunna sova i natt. Jag kommer ligga och vara nervös och allt sånt där som jag alltid är dagen innan jag fyller år. Gud vad hemskt, jag fyller 18 år imorgon. Jag blir typ vuxen? Jag vill inte ens bli vuxen. Jag vill vara barn hela livet och bo hos mamma och pappa i Edsbro.
Men jag kommer väl att ändra mig om några år.
Nu orkar jag inte skriva något mer, ni kan gärna få skicka ett sms efter 12 slaget inatt och gratta mig!

HEJSVEJS!

Torsdag 26/3

Hej!

Idag har jag inget speciellt att skriva om faktiskt. Jag har bara varit i skolan och efter skolan åkte jag och Niklas hem till mig och började städa på mitt rum inför lördag. Jag vill ju inte att det ser ut som ett bombnedslag direkt.
Jag fyller ju 18 år på lördag.. Alla verkar tycka att man ska ha värsta partyparty när man fyller 18. Men hur skulle jag kunna ha nån värstingfest i Edsbro? Ingen skulle vilja komma till Edsbro, för då skulle dom inte komma hem igen, om dom inte håller sig nyktra och kan köra bil hem. Men hur många håller sig nyktra på en fest? Inte många.
Jag har iallafall sagt att jag är hemma hela dagen på lördag, och den som vill komma hit får väl komma hit. Mormor ska göra smörgåstårta och någon annan tårta. Sen har hon gjort massa kakor. Kl 6 på lördagkväll kommer min släkt hit iallafall. Det är det enda jag vet. Sen vet jag att Sandra och Kadeem kommer hit någongång på dan.
Skitsamma..
14 april byter jag till Comviq för alla som ville veta det. Vissa har ju tjatat så länge på mig att jag måste byta för det är så DYYYYRT att smsa mig. Nu får ni som ni vill ;)



Ikväll ska jag och Niklas kolla klart på Blood Diamond som vi började kolla på igår. Och imorgon är det FREDAG och då ska Repan, Micke, Emma, Pulli och Niklas bjuda mig på kinamat :)

Pusshej!

Onsdag 25/3

Hej!

Imorse hade jag körlektion. Det var sista lektionen som mamma hade bokat till mig. Jag fick med mig papper hem vad jag behöver öva på osv.
Efter körlektionen så skulle vi till reningsverket i Lindholmen. Det var väl inte det roligast jag gjort i mitt liv om man säger så. Luktade äckligt och mycket ointressant var det.
Vid halv 12 kom vi tillbaka till skolan och då gick vi och käkade direkt. Sen spelade vi Neger och President som har blivit våran nya underhållning i skolan. På naturkunskaper fortsatte vi med att prata om näringsvävar och ekologi och allt vad det nu är vi pratar om. Vi slutade iallafall vid kvart i två.
Eftersom att jag har fått en ny praktikplats, så gick jag och hämtade alla mina grejor nere på JM bygget. Tycker det är lite tråkigt att sluta jobba där. Det är så skönt att vara på ett och samma ställe och veta precis vad man ska göra.
Nu sitter jag hemma och ska köra lite Road Quiz.
Skorna på bilden beställde Matilda hem till sig själv, men i fel storlek. Så jag fick prova dom och dom satt jättebra, och dom är snygga oxå! Så i sommar lär jag nog gå runt i gladiatorskorna en hel del :)



Hej och hå kämpa på!


Tråktisdag

Hallå där!

Vi har börjat med ett jättetråkigt tema i skolan. Byggmiljö. Eller lite av det vi läser är rätt intressant, men allt vi gör med Carin är så jävla tråååååkigt! Det blir tråkigt för att Carin är tråkig och dålig.
Imorgon ska vi till ett reningsverk i Lindholmen. Det lär ju lukta gott där!
Åh, jag blev så glad när jag läste Norrtälje tidning idag. Först när jag såg att det kanske står en hall klar till nyår, och den såg riktigt nice ut oxå! Sen när jag såg att Frida och Erica, två gamla klasskompisar, hade pratat med NT och dom nämnde mig :)
Jag fyller år på lördag, och jag har önskat mig pengar till en bärbar dator. Så jag har kollat ut några datorer och jag har fastnat speciellt för den på bilden. Men jag är inte riktigt säker ännu.



Nu ska jag spela Ahlgrens bilar race med Niklas på msn.
See ya!

Vilken jävla dag!

Det känns helt JÄVLA sjukt.
Vi gjorde det.. Vi gick upp i elitserien. Sveriges högsta divison. Hur coolt är inte det?!
Och vilket drag det var i hallen. Jag vågade knappt titta upp på läktaren när jag stod nere på planen. Så himla mycket folk det var alltså!
Fast jag har fortfarande inte fattat, att vi kommer att spela i ELITSERIEN nästa säsong. Shit..
Jag orkar inte skriva om matchen. Allting står ju redan i Norrtälje tidning, på Rimbo HKs hemsida och på Norrtälje tidnings hemsida.
Men jag vill iallafall säga;
-TA DIG I RÖVEN KJELL JANSSON, GE OSS EN NY HALL!



Jag mår iallafall mycket bra nu!

Och juste..Jag lägger upp bilder från kvällen på facebook senare ikväll.


IDAG!

Idag händer det.. Idag ska vi skriva historia.
Och jag är så jävla nervös..

Dan före doppardagen

Hej!

Idag har jag, Niklas, pappa och mormor varit in till Norrtälje. Jag skulle köra in dit med bussen, men jag körde bara hem till Niklas. Jag blev så jävla sur för att det inte gick att koppla som jag ville. SKITBIL! Jag började ju grina och allting och mormor blev jätteförvånad att jag började grina för hon tyckte tydligen att det gick bra för mig. Men det tyckte inte jag iallafall.
Pappa skulle köpa kolsyrepatroner till soda streamen, och jag skulle kolla på skor och lite kläder och sånt. Tyvärr så fanns inte rätt storlek i skorna som jag ville ha, och några jeansleggins på h&m hittade jag inte heller. Så jag fick inte med mig nånting hem.
När vi kom hem så kollade jag och Niklas på Traitor. Eller jag sov och Niklas kollade på filmen själv utan att han visste att jag sov. Sen vid kvart i 6 så åkte vi hem till Pi och Malin eftersom Malin fyller 40 år. Vi fick lite småplock och jag pratade lite med Karin som jag lånade Fleur av förut.
Sen vid halv 8 så skjutsade pappa hem mig, Daniel och Niklas. Vi ville hem och se Robinson. Jag tyckte det var rätt bra, men jag ville inte att Michel skulle åka ut. Och fy fan för att bo i ett träsk!
Jag känner iallafall att jag har fått till min design lite måste jag säga!

Nu laddar jag inför morgondagen medans Niklas masserar min rygg och nacke. Mycket skönt!
Jag hoppas på mycket publik och stöd!

Nu ska jag fortsätta njuta av massagen, ha det bra!

-Det börjar bli pirrigt nu

Ja, det måste jag säga.
Det börjar bli pirrigt nu.



På söndag smäller det
16:15
Rimbo vs Westermalm

Jag vill verkligen vinna den här matchen!


Headerjävel

Ursäkta min header, men jag fattar inte hur jag ändrar den, och dom som har lagt in "blogghjälp" på internet förklarar som kossor! Så det får se ut såhär ett tag tills jag har lärt mig hur man gör.

Vem åker ut Let's Dance ikväll? Ingen aning.. Dom tre paren som är kvar är mina favoriter så jag kan inte gissa.
Matilda och Frida kommer iallafall hit och kollar med mig och Niklas.

Jag har hittat ett par skor på intersport som jag vill ha, men idag när jag skulle köpa dom så fanns inte min storlek. Typiskt..!

Fredag morgon 20/3

Hej och GRATTIS PETRA HARNEBÄCK PÅ 17-ÅRSDAGEN!

ÄNTLIGEN FREDAG!
Imorse hade jag körlektion kl 8:00 med Åke igen. Det gick rätt bra faktiskt. Fick åka runt på småvägar vid lite hus och sånt där och träna på att kolla runt ordentligt och lite med högerregeln och sånt. Sen fick jag fortsätta med uppfång som fortfarande är rätt svårt.
När jag kom till skolan vid 9:00 så ropade Anders in mig på kontoret. Då hade han fixat ny APU-plats till mig hos nån Henrik Andersson från Edsbro, eller gammal Edsbrobo. Jag kan inte komma på vem det är men jag ska få träffa han nästa vecka kanske. Ska bli kul att få prova något nytt faktiskt!
Sen pratade Anders om att man kan bli belönad med stependie (eller vad det heter), i 3an om man har skött sig och allt sånt där. Lite pengar vore aldrig fel!
Nu ska jag renskriva min beskrivning på mitt hus som jag har ritat, sen ska jag lämna in den till Sofie.
Första lektionen så ska vi redovisa vårat rollspel och sen redovisa vårat hus. Efter det så får vi sluta.
MYCKET SKÖNT!

Måste också säga Lycka till A-flick i Göteborg, spöa skiten ut alla där nere nu! HEJJA HEJJA!

Hej då och ha en bra fredag!


Onsdag

Hej!

Idag hade jag andra körlektionen med Åke. Det gick bra faktiskt! Han visade först vart jag skulle köra och sen fick jag köra samma runda 2 gånger. Jag skulle träna på att kolla ordentligt i korsningar och kolla på skyltarna.
Sen fick jag köra i två backar, som jag fick hemläxa till förra lektionen. Det gick bättre än förra gången iallafall, men det är fortfarande rätt svårt tycker jag.

Igår när jag läste tidningen så såg jag Frida. Hon hade kommit 5a i Sverige i skytte SM (tror jag). Så hon är 5e bästa tjejen i sin klass i Sverige :) COOOLT!

Ikväll är det ingen träning, så det blir att sitta hemma hela kvällen och ta det lugnt. Mormor är här oxå så det är jätteroligt!

Imorgon har vi prov i skolan på körkortsteori. Förra provet fick jag 1 poäng över G-gränsen. Så jag hoppas verkligen att jag klarar det här provet oxå. Nu har jag faktiskt pluggat lite mer.

Tack för mig!

Tisdag osv

Hej!

Idag ritade jag färdigt mitt hus, och sen började jag på beskrivningen. Jättejobbigt, eftersom man måste skriva en hel beskrivning av hela huset på engelska. Usch!
Ikväll efter träningen så har vi möte om inspring osv till matchen på söndag. Hoppas och tror att det är många som är där och kollar! Efteråt så har vi "Mingelparty" med massa sponsorer och sånt där, och efter det är det fest på 100% för spelare och fans. Nice nice, förutom att man inte fyllt 18 ännu och inte kan komma in..
Imorgon har jag körlektion igen, om jag inte redan har sagt det. Jag hoppas det går bra och att jag klarar det som jag fick hemläxa på. Pinsamt annars.. Mamma skulle bort idag efter jobbet så vi kommer inte kunna åka ut och öva något mer på det. Skitsamma.

Om 11 dagar fyller jag 18 år och jag är inte det minsta taggad på det!

Juste, igår hade jag och Niklas 15 månader tillsammans :)

Hej och hå kämpa på!

Tisdag morgon

Hej!

Körlektionen igår gick rätt bra. Men jag fick lite hemläxa som jag var tvungen att träna på. Typ att stå i backe och stå still med koppling och gas och hinna kolla så att det inte kommer några bilar eller något sånt. Så efter skolan åkte jag upp till mamma och fick åka och träna på det med henne.
Nästa lektion har jag imorgonbitti!

I skolan har vi börjat med ett nytt tema. Vocational english.. Vi ska iallafall lära oss byggord typ. Idag ska vi börja rita på vårat hus som vi vill ha. Jag började redan lite igår. Snacka om att man ritar drömhuset!

Nu ska jag gå och borsta tänderna, och sen ska jag och Nicken gå till bussen.

Hejhej!

Team Rimbo vs Fjärdhundra

God kväll!

Morgonen började ju inte så bra, som sagt, eftersom målvakten Gabbi blivit sjuk och vi skulle till Fjärdhundra och lira b-lagsmatch.
Jag fick ju iallafall skjuts ner till Rimbo av Steffe, och när jag kommer fram så visar det sig att vi inte ens har fullt lag, och att Kajsa Forsgren ska stå i mål. Och jag tänkte herre gud. Inte för att Kajsa skulle stå i mål, men för att vi skulle behöva vara en kort.
Det fixade sig iallafall halvt. A-flick hade DM i Enköping som ligger ungefär en kvart ifrån Fjärdhundra. Vi skulle få lira med en man kort i första halvlek, och sen skulle det komma 3 stycken 92 tjejer som förstärkning. Elin, Sofie och Becka.
I första halvlek låg vi under med 3 bollar när det gått 30 minuter. Man var ju lite trött efter att ha spelat 30 minuter i streck måste jag säga. Vid fler tillfällen tänkte jag "Den här halvleken kommer gå mycket långsamt", och jag tänkte oxå "Nu får fan dom där 92erna skynda sig hit!". För det är rätt jobbigt att spela med 2 stycken 9m spelare. Och det blev ju inte bättre av att Teresia fick en utvisning och vi blev 2 man kort.
Jag kan inte vart den enda som tyckte att bollen var jättedålig hoppas jag. Stenhård var den!
Iallafall.. När pipan blåste igång andra halvlek så hade vi iallafall 2 stycken avbytare och en "riktig" målakt i mål, Becka.
Vi drog faktiskt ifrån men några bollar, och en tjej i Fjärdhundra började se ganska grinig ut tyckte jag.
Vi ledde hela tiden och vann tillslut med 30-25.
Det var en bra match, lite mycket missar på mål, och vissa kanske behövde mer klister (eller?).
Menmen.. 10 baljor är rätt bra måste jag säga!

Ikväll ska jag och Niklas kolla på Beck och imorgon har jag min första körlektion, ska bli jättespännande!
ÖNSKA MIG, LYCKA TILL! (som Findus säger i ett utav Pettsson och Findus spelen)

Söndag söndag söndag

God morgon, God dag!

Vaknade tidigt av att Sandra snarkar som en gris. Så sova kunde man ju inte göra.
Vi låg och kollade på tv en stund, och sen gick jag och fixade frukost till alla. Smöret tog slut, och mjölken tog slut innan jag ens hade fått börjat äta. Sen fick jag plocka undan allting själv oxå, inte det roligaste.
Nu iallafall, så klipper Sandra Daniels hår. Det ser ju inte helt förskräckligt ut måste jag säga. Innan såg det ju inte speciellt bra ut efter att Elin hade klippt honom.
Om 40 minuter ungefär kommer Steffe och hämtar mig. Gabbi är sjuk och ska inte vara med på matchen, så jag fick fråga Steffe om han kunde skjutsa ner mig.
Jag skriver väl igen sen ikväll nån gång när jag kommit hem efter matchen.

Hejhej!

Baby goodbye!

Rubriken passar rätt bra. Baby goodbye, eller Babies goodbye. Snyggingarna vann inte, varken EMD eller Måns.
Jag trodde i ett ögonblick att af Ugglas skulle vinna. Iochförsig hade det varit ganska roligt, när jag tänker efter.
Malena var ingen jag hade hoppats eller trott på, men efter att ha sett hennes framträdande, så tycker jag att det var rätt bra gjort. Jag gillade typ kläderna, ljuset och ja.. Framträdandet. Men låten var väl lite halvbra.

Nu ska vi snart sova, och imorgon kommer Gabbi och hämtar mig vid halv 1 (tror jag?).

Godnatt och sov gott allihopa!

Jag längtar tills måndag när jag får träffa REPAN!

Kompiskväll

Hej där!

Idag vid halv 1 tiden kom Sandra och Johan Z hit. Vi hade bestämt det tidigare i veckan att vi skulle träffas och ha mysigt hemma hos mig.
Jag sitter just nu i mitt rum. Med mig sitter Sandra, Johan, Niklas och lillebror Daniel. Vilken minut som helst kommer Kadeem oxå.
Ikväll ska vi kolla på melodifestivalen, äta panpizza och ha jättemysigt!

Imorgon kommer Gabbi och hämtar mig. Vi har samling i Rimbo kl 13.00, och har b-lagsmatch mot Fjärdhundra kl 15.30. Vi har inga avbytare, men sist vi mötte dom så vann vi med 55-15, så jag tror på vinst!

Nu ska jag gå och kolla på hockey med dom andra, och sen ska vi gå in och äta panpizza.

Hejhej ha en trevlig kväll!
HEJJJA MÅNS!

Juste, jag har hunnit med att träffa Matilda på Ica oxå :)

Den där designen

Jag blir tokig, jag fattar inte hur jag gör snyggare design. Jag hittade en bra sida som visade hur man gjorde, men sidan var superseg.
Så det blir ingen snygg design för mig ikväll, utan det får vänta ett tag.

Nu ska jag se Let's Dance!

Fredagen den 13e mars

Hallå där!

Nu har jag, Ida Rosman, skapat en blogg. Förut har jag kännt att jag aldrig skulle orka sitta och skriva och skriva och skriva. Men jag tycker faktiskt om att skriva, och istället för att sitta och lägga upp bilder på bilddagboken varje dag, så kan jag skriva om hela min dag här utan att behöva lägga upp en bild.
Självklart kommer jag inte sluta med bilddagboken helt. Jag kommer att fortsätta lägga upp bilder om något kul händer eller nått. Men jag orkar inte lägga upp bilder varje dag längre.

Idag iallafall, fick jag måla klart räckena som jag och Simon började måla igår. Simon åkte till Blekinge imorse till sin flickvän som har praktik där. När jag var färdig med dom målade jag klart väggen i trapphuset ner till källaren.
Sen fick jag gå och slipa lite med Jerka och sen fick jag sluta. Mitt hår var inte det vackraste efter allt slipande. Helt grått!
Nu är jag hemma hos mig med Niklas. Vi har precis ätit något kött med potatis. MUMS!
Ikväll ska vi se på Let's Dance, och jag hoppas verkligen att Elisabeth åker ut. Hon platsar inte med dom andra dansparen tycker jag.

Nu ska jag släppa datorn, och umgås med Niklas tänkte jag. Jag skriver kanske imorgon när jag vaknat.

Hej och hå!

RSS 2.0