Nya lyktor på ingång!

Nu har jag beställt nya lyktor. Såna här blev det istället:



Det kommer bli grymt! :D

Allt möjligt roligt

Hallå!

Jag sitter i Edsbro nu och har precis betalat räkningar. Usch fy fan.. Och alla är inte ens betalda ännu. Hoppas resten utav min lön kommer in imorgen eller senast den här veckan, annars går det illa!

Tänkte visa hur det blev när jag tapetserade. Bubblorna som syns försvann senare.

Före:

 

Efter:

 

I söndagskväll åkte jag till Penningby och grillade med Niklas, Nygren, Lillen och Alexandra. Det blev en jättetrevlig kväll faktiskt! Väldigt mycket skratt. Det kommer komma upp två filmer på facebook ifrån den kvällen senare ikväll.





Vad tycker ni om den rosa grillen? ;)

Igårkväll när vi satt och tittade på TV hemma hos mig, så fick jag bilderna på mina små pälsklingar. Det bestämdes även att jag ska hämta dom redan imorgon. Herre gud vad jag längtar! Ni kanske tycker att jag är en tönt som tjatar så mycket, men det skiter jag i! Är man djurkär, så är man.

 

 

 

Helt underbart fina är dom!
Jag tror att jag har kommit på ett namn till den med mest färger, den högst upp på bilderna. Skorpan? Vad tycker ni? Egentligen var det syrran som kom på det, och jag fastnade lite.
Freja och Skorpan? Låter inte det bra? Säg vad ni tycker nu så jag får lite idéer!

Jag fick mina nya sommardäck idag förresten. Så nu ska jag åka iväg med dom till Steffe så att han får lägga om dom åt mig.

Vet inte när jag bloggar igen. Får troligtvis mitt internet den här veckan, och då kommer jag kunna blogga varje dag.

Ha en bra kväll! :)

Mobilblogg

God morgon! Jag sitter på jobbet och väntar på att Robin och Fredrik ska komma. Det är dom som har nyckeln, så jag sitter i trappuppgången och väntar... Igår fick jag bilder på katterna. Dom är så himla söta! Tänkte lägga upp bilderna här på bloggen när jag kommer till edsbro ikväll. Jag måste dit och betala räkningar och skicka tillbaka mina lyktor som jag fick förra veckan. När jag var på elmia så ångrade jag mig, och ville ha ett par andra lyktor istället :P Iallafall, så ska jag åka och hämta katterna imorgon istället. Ägarna ville att dom skulle bli hämtade innan Valborg, då kattmamman inte varit ute sedan hon födde kattungarna. Men det blir jättebra! Åker dit med Elin och Niklas :) Nu kommer nog R & F, så vi hörs en annan gång. Ha det så bra :)

Svar till Sofia

sofia BF15 Juni om En fin söndag:
Lycka till idag med tapetseringen!! Glad påååsk. :)
Svar: Tack! Jag har precis insett att jag är sämst på att tapetsera.. Jag blir så arg när det går dåligt så jag börjar gråta :P Haha! Glad påsk på er i Uppveda också :)

En fin söndag

Hej allihopa!

Jag skrev det i förra inlägget, och jag skriver det igen. Kan ni vara snälla att skriva era namn ifall ni ska kommentera min blogg, så jag vet vem jag svarar till? Skulle vara väldigt tacksam för det, annars tar jag bort anonyma kommentarer!

Igår hade vi det iallafall jättetrevligt hemma hos Sabina. Vi åt äppelkaka och snackade skit som vi alltid gör :) Tråkigt att inte Emelie kunde komma bara, saknade henne!
Vi bestämde iallafall att vi ska vara hemma hos mig nästa gång, och det blir den 14 maj när Eurovision song contest är :) Mys!

Idag ska jag tapetsera ett rum hemma här hos mamma och pappa, och efter det ska jag hem till mig och städa och fixa lite. Köpte lite grejer på Rusta igår, bla en matta som ska vara i vardagsrummet.

Nu ska jag gå ut och leta påskägg som påskharen har gömt, mohaha!
Ha en bra dag! :)


Svar till er

SKRIV ERA NAMN NÄR NI KOMMENTERAR SÅ JAG VET VILKA NI ÄR, TACK!

  sofia BF15 Juni om Elmia - Jönköping:
åååh jag längtar tills jag en vacker dag har min drömbil. :)
Svar: Haha ,vad ska du ha för bil då? :) En volvo hoppas jag! ;)
   
  Elin om Svar på tal!:
Tele2 och Comviq är ju samma sak? :P
Svar: Ja, just därför hoppas jag att det här är bättre och inte samma skit :P

 
  Anonym om Elmia - Jönköping:
ska du vara i penningby på valborg?:)
Svar: Det är två killar som bor där, alltså är det två killar som bestämmer och måste komma överrens ifall det blir fest där eller inte och vilka som får komma, och inte bara en.
Så mitt svar är att jag tror att jag ska dit, beroende på ifall det blir något :)
Vem är du?

Jävla idioter!

Häst knivskuren i Malsta

"När ägaren kom ut till sin häst i hagen hittade hon ett decimeterlångt skärsår i hästens underliv.

Enligt ägaren finns det ingen möjlighet att hästens kan ha skadat sig själv. Händelsen ska ha skett natten mellan tisdag och onsdag. Polisen har upprättat en anmälan om djurplågeri"



Jävligt normalt att göra sådär. Jävla missfoster som håller på sådär! Jag skulle vilja skära ballen utav såna där idioter!


Svar på tal!

sabina om Mobilblogg - överlycklig!:
ska du ha två katter nu?? :p
Svar: Jag bestämde mig redan ifrån början att jag skulle ha två katter. Vill inte ha en katt som är helt ensam hela dagarna, jag vill att den ska ha en polare liksom :) Och nu är det två syskon jag får, och det känns jättebra att dom redan känner varandra :) Folk får tycka vad dom vill om att ha innekatter och att "dom mår inte bra utav det". Vem har sagt att jag inte kommer ta ut dom? 
   
sofia om 04:55:
Jag å Simon kommer å hälsar på så fort jag mår bättre ;D
Svar: Bra! :) Ska försöka ta mig till Ikea och köpa soffbord bara :)
   
     
  Tele2  ([email protected]) om Bebis ♥:
Hej Ida,

Vi på Tele2 är glada att läsa att du skaffat mobilt bredband genom oss och vi hopas att du kommer bli nöjd med abonnemanget.

Med vänliga hälsningar

Michaela Lindell, Tele2

[email protected]
Svar: Jag hoppas att jag ska bli lika nöjd! Comviqs mobila bredband var rena rama skiten, så jag hoppas att det här jag köpt utav er nu är 1000 gånger bättre!

Elmia - Jönköping

Min klocka ringde kl 05:00 igår. Jag gick upp direkt, bankade på Nygrens dörr för att han skulle vakna och åt frukost.
Jag var klar först utav oss tre. Vi skulle träffa resten av gänget vid stoppet klockan 06:00, så vi hade planerat att åka 05:30. Ungefär 05:40 satte vi oss i bilen och skulle åka. Det första vi ser när vi kommer över ett krön på deras lilla grusväg är en mur med stockar och stora grenar.
Kvällen innan, precis när vi hade gått och lagt oss, så kom Gurka och Edwardsson förbi med massa virke och stormade in i rummet och skulle fika. Så dom hade haft kul och lagt upp allt det där på vägen..
När vi väl hade flyttat undan allting och kommit iväg, så hade Niklas glömt plånboken. Bara att vända!

Vi var vid stoppet 06:07 ungefär. Så vi körde ganska snabbt dit..
Resan ner till Jönköping gick fort iallafall. Lite mer än tre timmar tog det. Och kul hade vi på vägen ner! Raceade med massa andra bilar på motorvägen :P



Mässan var faktiskt rolig! Fast jag tyckte ju att det var roligare att kolla på alla snygga bilar utanför, eftersom att det är inga "drömbilar", utan man skulle faktiskt kunna ha en sån bil själv. Och det bästa är att min bil kommer se ut som dom bilarna, nästan :)

 

                          


 

            

 

           

            

            



Vi kom hem till Penningby vid 23 på kvällen igen, och då slocknade vi i sängen direkt!

Idag har jag och Niklas slängt alla sopor i lägenheten, och satt upp lamporna i hallen och i sovrummet. Äntligen!
Nu sitter jag hemma i Edsbro helt själv. Jag ska ju till Sabina ikväll, så jag kände att det var lika bra att åka hit direkt. Roligare att vara här när familjen kommer hem, än att sitta helt själv i Rimbo.

Nu blev det här ett långt inlägg.
Glad påsk på er! :)


Mobilblogg - överlycklig!

Fick nyss veta att de som var intresserade utav Frejas syster inte hört av sig. Så hon blir också min! :) Det var precis det jag ville när jag såg annonsen första gången. Så nu blir det inget med de som jag skulle titta på i Rimbo. Känns bättre att få två stycken samtidigt. Sen är det ju ännu bättre att dom redan känner varandra tycker jag :) Har ni något förslag på namn till Frejas syster?

Svar till Sofia

sofia om Bebis nummer två :):
Fasen vi lär ju få kattungar snart, skaffa av oss ist ;)
Svar: Ni har ju bara gråa katter, och jag vill ha lite roliga färger ;)

Bebis nummer två :)

Imorse ringde jag en kille i Rimbo som lagt ut annons på tre katter. Två utav dom var sköldpaddsfärgade och tjejer. Så jag ringde och frågade ifall dom fanns kvar. Då var det folk som mailat och skulle komma och titta på dom.
Nu ikväll mailade jag honom och frågade ifall dom blev sålda eller fanns kvar, då svarade han att alla fanns kvar och att det skulle vara visning i helgen.
Precis när jag sitter och skriver ett långt mail och berättar om hur katten ska bo, för att göra honom intresserad utav att sälja henne till mig, så ringer han till mig.
Då berättade han att många hade mailat och ringt, men att endast en hade kommit och tittat. Sen sa han att det var ju bra att jag bodde så nära. Så på söndag ska jag åka och titta på dom!
Nu hoppas jag verkligen att jag får en utav dom. Så underbart fina :)








Mitt hjärta tillhör dig ♥


Det här håller inte

En lön på 6676 kronor fick mig att få en stor klump i magen. När jag sedan såg att jag bara fått lön för 40 timmar, så kändes det lite bättre.. Ska ringa firman imorgon och säga att dom får fixa det här så att jag får in resten utav pengarna. Det kan i och för sig bero på att jag skickade in noterna lite för sent, men det är inte så konstigt när man håller på att flytta, samtidigt som man ska hålla koll på sin bil och fixa grejer till den, och samtidigt som man precis varit utomlands.



Nog med bortförklaringar!

Efter jobbet idag var jag upp till lägenheten och la ner massa grejer i kökslådorna. Det var faktiskt svårt, för jag visste inte vad jag skulle lägga vart ungefär.

Nu har jag precis pratat med Stefan som kommer hjälpa mig att flytta sängen till lägenheten imorgon. Niklas får också hjälpa till att bära såklart.
Förhoppningsvis så har snickaren lagt klart golvet så vi kan ställa in sängen i sovrummet. Annars får den stå i hallen så länge.

Jag har haft lite kontakt med han jag ska köpa Freja utav, och om jag har tur så kanske jag kan köpa en till utav honom. Det beror på om personerna som tingat henne vill köpa henne eller inte, de bestämmer ikväll. Hoppas hoppas!

Hoppas ni fått en fet lön ni andra, och ha en fin onsdagkväll! :)

04:55

Morning!

Igår gick jag och la mig väldigt tidigt, klockan 21 ungefär. Sen har jag sovit bra, förutom att jag fick gå upp och kissa en gång. Men det gör jag nästan varje natt! Mindre kul..

Idag finns det inte så mycket att göra på jobbet, så jag hoppas att det blir en tidigt dag så att jag kan åka till lgh och fixa i köket.
Sen står det 11 stora säckar och en stor kartong som tillhörde tvn i hallen som ska bort. Men jag har ju ingen bil så jag kan inte frakta bort dom just nu.
På torsdag kanske jag och Niklas flyttar dit sängen, beror helt på om snickaren lägger klart golvet. Sen behöver jag bara ett soffbord, så är det klart för att ni får komma och kika :) Visst kan ni göra det nu också, men det är roligare att kunna sitta i soffan med ett soffbord :P


Tror det blir det där bordet. Det är inte så stort, men jag får ju inte plats med ett stort soffbord med den soffan jag har. Sen vill jag inte ha ett runt bort heller!


Nu ska jag gå till bussen.
Ha en fin dag :)

Bebis ♥

Den här sötnosen ska bli min, och hon ska heta Freja :)
Repan ska hämta henne åt mig i Riala någonstans, och sen träffas jag och Repan upp och då får jag henne :) Är hur glad som helst!



Har även beställt internet nu. Det blev ett mobilt bredband ifrån Tele2!

Glad tjej (chey)!

Jag och Niklas sov i lägenheten igen måndag till tisdag. Vi åt jättegod mat som Niklas lagade! Fläskfilé med klyftpotatis och beasås och lite grönsaker :) Min älskling är så himla duktig på att laga mat!
Efter det så tog vi oss ett bad tillsammans. Jätteskönt var det! Man får plats helt perfekt i mitt badkar :)
Sen degade vi i soffan resten utav kvällen. Vi tittade på massa olika tvprogram, och så kom Lillen förbi en snabbis och tittade lite.









Idag efter jobbet åkte jag till skolan och hämtade mina luckor. Dom är jättefina nu! Köket ser mycket bättre ut med visa luckor :)

Sen så ringde snickaren på Riflex idag, och på torsdag kommer han och ska lägga golvet :) Wiho! Så snart kan jag flytta in min säng och allting.

Min kära syster fyller år idag, så hon har fått alla euro jag hade kvar efter Spanien utav mig i födelsedagspresent. Vi har ätit god middag, och snart kommer Frida hit och äter tårta.

Nu ska jag sluta ta tid utav er :) Det kommer förmodligen bli dåligt med uppdatering här eftersom jag nästan aldrig har tid att sitta här. Är mycket i lägenheter och försöker fixa så mycket som möjligt.

Ha det super! :)

04:58

God morgon allihopa!

Jag har sovit jättebra i natt. Har bara vaknat en gång, annars har jag sovit som en stock.
Ska snart gå iväg till bussen med pappa. Sen kan jag somna om på bussen igen!

Hoppas på att det inte blir så lång dag på jobbet idag. För om det blir kort dag så tänkte jag åka till Norrtälje och möta upp Niklas tills han slutar, och sen dra vidare till Elgiganten och köpa lite grejer så att vi kan fixa tvn ikväll. Vi hade tänkt sova där i natt :) Dock så får vi ju sova i soffan eftersom det inte finns någon säng där. Men det är mysigt det också :)


Ni får ha en bra dag! :)

Lingonglinglongilong

Jag sitter och trycker i mig lite chips just nu. Har precis varit uppe hos Stefan och hämtat en antennkabel som jag ska ha i lägenheten.

Innan det beställde jag sommardäck. Det var verkligen på tiden kan jag säga! Hoppas dom kommer innan bilen blir klar bara, så att Stefan hinner sätta dom på mina fälgar och han nere på macken kan balansera dom. Mycket som ska göras!



Full rulle hela helgen

Herre Gud vilken helg!

Igår hade ju Elin kalas här. Det var väldigt trevligt faktiskt! Erika och Sara var här med två grabbar, så vi spelade lite Crazy card och hade skitkul.
Vid 11 tiden (på kvällen) åkte jag och Niklas till lägenheten och packade upp soffan och tvn. Det tog inte mer än en halvtimme faktiskt! Sen låg vi och tittade på film till halv 3 :)





På morgonen började vi med att bygga ihop köksbordet och stolarna. Vi dammsög och torkade golvet i köket också.
När möblerna stod färdiga i köket åkte vi till Träffen och köpte med oss pizza hem. Den invigde vi vid köksbordet :)
Därefter invigde vi badkaret, som dock blev alldeles för varmt. Men det var mysigt ändå :)



Sen fortsatte vi med att bygga ihop byrån och städade upp överallt. Allt skräp åkte in i sovrummet där jag fortfarande inte har något jävla golv. Blir så irriterad! Jag har betalat 5000:- i hyra och jag bor fortfarande inte där pga att dom inte lägger in golvet i sovrummet någon jävla gång. Hade ni velat flytta in i en lägenhet och bära in säng och allt i ett sovrum, som ni sedan är tvungna att bära ut för att dom ska lägga ett golv som tar ca 4 timmar? Inte direkt va.

Nu är jag iallafall hemma. Har skrivit ihop mina lönenoter som jag är alldeles för sen med.. Usch. Jag hatar när jag är slarvig med dom! Det är så jobbigt att sitta och räkna kilometer och mat och allt sånt.
PLUS att jag glömt att fylla på mitt busskort som gick ut i fredags.. Suck! Det är så himla mycket nu bara.

Nej, nu ska jag göra något annat roligt.
Ha en fin söndag :)

Rimbo håkå

Nu är jag hemma ifrån en trevlig avslutning. Mitt lag slutade dock på 9e plats utav 10 spelande lag. Men det var kul ändå! Det finns väldigt mycket yngre som jag aldrig sett förut, som kommer bli väldigt duktiga när dom blir äldre!

Jag sitter och väntar på att Niklas ska komma. Vi ska fixa oss innan Elins kalas börjar, sen ska vi prata lite om allt möjligt. Det behövs i ett förhållande har jag märkt. Man måste kunna prata med varandra och få ut sina känslor.

Nu är det inte långt kvar tills min bil är ute på vägarna igen. En kille på mammas jobb ska fixa den. Han beställer huv, lister och färg på måndag, och så fort han fått grejerna så börjar han. Sen beställde jag lyktor och blinkers igår som han ska sätta dit. Min pärla kommer bli så fin så :) ♥

Niklas är nog på ingång nu. Kanske skriver ett inlägg ikväll om jag får lust och tid.
Ha en fin lördag :)


Avslutning

Igår innan jag gick och la mig så tittade jag på en film, Precious. Den var väldigt hemsk..
Sen låg jag och grät för att jag var så jävla arg. När jag blir arg så gråter jag. Arg, besviken och väldigt tankspridd.

Nu ska jag slänga i mig lite frukost, sen åker jag och brorsan till Rimbo och lirar lite handboll. Det är handbollsavslutning i Valvet idag. Kan bli rätt kul!

Efter det är de kalas här hemma för Elin. Hon fyller ju år på tisdag.

Nu måste jag skynda mig!
Have a nice day!

Bara för att!

Ja, jag tänker skryta med ännu fler bilder ifrån Maspalomas. Jag har faktiskt aldrig blivit såhär brun!
+ att det är min blogg så jag skulle kunna lägga upp nakenbilder på mig själv om det är så! ;)
















Svar till Lisa

Lisa  ([email protected]) om Ida svarar:
Tack Ida! De är toppen med oss och allting. Hoppas allt är bra med er också, vi får ju se till att träffas snart. Jag kan ju inte gå ut och festa men man kan ju göra annat :P skulle vara kul att hitta på nåt med några nån helg. Och juste vi skulle ju åka till Ullared ju :D vi får ta och göra de i sommar :P

Svar: Jag ska bara se till att få flytten klar, sen kan vi ju styra upp något kanske :) DOCK så umgås jag inte med gänget som vi tänkt åka till Ullared med i somras. Aldrig i hela mitt liv! Pallar inte med såna människor helt ärligt, och det står jag för ;)


Besvikelsen slutar aldrig förvåna mig

Idag efter jobbet tog jag pendeltåget till Uppsala och mötte upp Stefan. Vi var på Ikea, Chilli och NetonNet.
På Ikea köpte jag en byrå som jag ska ha kläder i, kaffekoppar, matbord + stolar, diskställ, 4 lampor och en toalettsits.
På Chilli köpte jag en soffa och på NetonNet köpte jag en 50" tv.

Jag är jättenöjd med mina inköp, och på söndag när vi ska till lägenheten och städa kommer jag ta kort på allt jag köpt när det är uppställt :)

Nu ska jag sitta här själv ikväll. Hade planerat myskväll med en viss person, men det kom tydligen viktigare saker framför det.

Hoppas ni andra får en mysig och fin fredag! :)

Nu är jag hemma gott folk!

Jag har haft en superbra och varm vecka i Spanien med Elin! Jag har lagt upp bilder på facebook, så bilderna får tala för hur bra vi har haft det :)
Tänkte bjuda på några bilder här också!















Resten utav bilderna får ni kolla på facebook :)

Nu ska jag åka med mormor till lägenheten.
Ha det så bra! :)

FÖRRESTEN!
Nu har jag fått klartecken. Jag kommer få min bil + pengar. Är så jävla glad! Snart har jag min älskling tillbaka, och så jävla fin den kommer vara :)

Gran Canaria - here we come!

Jag har precis duschat, rakat benen, fixat ögonbrynen och packat. Just nu sitter jag och äter lite lunch.
Känner att jag börjar bli lite nervös.. Vet inte om det är inför flygresan eller för det jag ska göra i Norrtälje innan vi åker. Hm..

Jag tycker så synd om Niklas.. Han har sån fruktansvärd ångest över att jag ska åka, och han verkar jätteledsen. Stackarn.. Så om ni träffar honom kan ni ju försöka övertyga honom om att det inte kommer hända mig nånting och att vi ses om en vecka!

Nu ska jag äta klart min mat och sen åka till Norrtälje för några ärenden. Nygren och Niklas kör oss till Arlanda sen.

Ha det så bra här hemma i Sverige. Jag ska försöka ta med mig solen hit sen!
Hejdåå, hörs om en vecka :)


Tjena snusarn!


Ida svarar

  Louise om Fulbilder:

Kul att se sin gamla klasskamrat i sitt rätta jag! ;)
Skönt att det är ni igen! :)

Svar: Haha ja jag antar att han alltid varit lite fucked up! ;)
Det är jätteskönt att det är vi igen! Vi behövde nog det där breaket tror jag :)


   
  Sabina - binaluttan.blogg.se om Fulbilder:

Så söta så! ;)

Svar: Haha ja visst! Tur att man inte håller på sådär på offentlig plats längre :P


Färdigtapetserat

Tjena mors!

Idag har det varit en lugn dag på jobbet. Har gjort lite småpyssel, precis som det brukar vara på slutspurten i ett jobb.
Efter jobbet åkte jag direkt till lägenheten och började tapetsera. Efter ungefär en timme kom älsklingen och hjälpte mig. Vi åt två stycken Billys panpizza till middag, och allt flöt på bra med tapetseringen. Allt är faktiskt klart nu! Det är bara golvet som ska in i sovrummet nu, men det ska Riflex fixa.
Det blev lite småskavanker med tapetseringen, men det skiter jag faktiskt i. Det ser hur som helst bättre ut än innan!









Jag har även fått veta att Trygghansa kommer att stå för skadorna på min bil. Fy fan vad glad jag är! Äntligen vet jag att jag inom kort kommer få tillbaka min ögonsten. Jag började nästan gråta när mamma ringde och berättade det, jag blev så himla glad. Det där är mer än en bil för mig kan jag säga!

Nu ska jag titta på 112 Poliser med lillebror.
Ha en fin kväll :)

Bilder från helgen






Fulbilder

Nu tänkte jag bjuda på ett par riktigt fula bilder på mig och Niklas. Det är helt sjukt hur vi höll på förut!



















Det är jävligt roligt att sitta och kolla på det här kan jag säga. Jag kissar nästan på mig så mycket som jag skrattar!
Är det sånt här jag ska visa mina barn och barnbarn sen? "Titta här är en bild på mormor och morfar!"
Haha herre gud alltså!

Halvfärdig

Det har varit en väldigt lång dag.
Jag har iallafall målat klart köket nu. Känns skitbra! Nu är det bara luckorna som ska sprutmålas på skolan, sen är köket redo för att möbleras osv.
Jag har även tapetserat två väggar i sovrummet. Det blev ganska mycket blåsor, men jag hoppas att dom drar sig tillbaka och är helt borta imorgon när jag kommer och ska fortsätta.

Jag hann även med att gå över till Sandra och fika lite. Hon och Per bor i en jättemysig lägenhet, där jag kanske ska hjälpa till att måla och tapetsera lite sen. Vardagsrummet var hur fint som helst!

Imorgon är det jobb igen. Men det bästa med att jobba imorgon är att jag kan tänka "Nu är det bara en dag kvar", sen åker ju jag och Froj till Gran Canaria på onsdag.
Det sjuka är att jag längtar nästan mer tills jag kommer hem och får köpa min soffa och alla andra möbler. Tills jag får flytta in på riktigt liksom! :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Stockholm-Båstad.
Puss

Svar till Sabina

Sabina - binaluttan.blogg.se om Nycklarna i min hand:
Vad stor lägenheten ser ut! :)
Roligt att du kan fixa tapetsering och målning själv eftersom du jobbar med det! ^^
Köksluckorna såg ju frääna ut! :)lite ballt med mörkbrunt (om jag inte såg fel)
Men det är klart, man vill ju ha det som man själv vill och vill bo i än att bo i ngt som en nannan bodde i innan lixom.
puss&kraam

Svar: Lägenheten är på 66 kvadrat.
Det känns jättebra att jag kan göra allting själv, så man inte måste dra dit en hantverkare som man inte vet ifall man kan lita på. Sen blir det ju precis som jag själv vill, och jag har ingen annan att skylla på ifall det blir dåligt :)
Puss ♥


Min fina Sandra fyller 20 år idag ♥


Tuppen, vart är du?

Verkar som att jag är vaken innan tuppen!

Helt sjukt att man ska behöva gå upp såhär tidigt. Fast i och för sig så gick jag och Niklas till säng kl 22 igår. Vi var helt slut båda två!

Vad ska jag hitta på idag då?
Jag har nyss skickat massa svar på frågor till Mulle om handboll och sånt. Tur att jag hittade pappret igår, för det är sista inlämningsdag idag och jag hade helt glömt bort det där pappret!

När Niklas har vaknat ska jag ta mig till lägenheten och ta slut på spacklet. Sen gör jag klart hela köket, förutom luckorna då, för dom är ju hemma hos Henkan och dom får jag inte tillbaka förrän efter Gran Canaria.
Sen när spacklet har torkat ska jag slipa och hinner förhoppningsvis tapetsera klart sovrummet idag! :)
Om jag får tråkigt så lär jag ta en tripp till Emelie & Erikas place. Det blev så sent igår, så jag och Niklas åkte aldrig dit. Men Emelie skulle tydligen flytta in sina stora möbler igår, och idag ska Erika flytta in alla sina grejer. Så det ska bli jättekul att komma dit nu när allt nästan är klart där! :)

Det känns så jävla roligt att både Emelie och Erika bor i Rimbo nu när jag flyttar dit. Vi kommer umgås så himla mycket mer nu än förut!
Det är nu efter gymnasiet som vi har tagit upp kontakten mer. Även Emma och Sabina är med på den svängen.
Skitkul verkligen! :)

Vi får se om jag hinner tapetsera klart idag.. I så fall så tar jag kanske lite kort och lägger upp här ikväll.
Ha en fin söndag! :)

One night of passion

Äntligen är jag hemma. Jag är helt slut!

Dagen har sett ut såhär:
Började med att vakna och äta frukost såklart. Sen började jag packa in nästan alla mina ägodelar här hemma i polon och i volvon. Det var nästan smock i båda bilarna.
Sen åkte jag och Niklas till lägenheten och bar upp allt. Vi började ställa in servis och allt sånt i skåpen.
Niklas åkte sedan in till Norrtälje, och han hade med sig de flesta skåpluckor och lådor ifrån mitt kök. Jag stannade kvar en stund till och fixade lite.

Sen åkte jag också in till Norrtälje. Först gick jag in på Rusta och köpte lite godis till Dennis eftersom han hade kalas idag. Sen åkte både jag och Niklas hem till Henkan och lämnade alla luckor och lådor som ska till skolan och sprutmålas. Det känns jättebra att jag slipper måla dem själv!

Jag blev kvar i ungefär 1,5 timme hemma hos familjen Bruce. Det bjöds på kladdkaka och lite annat gott fika!
Sedan åkte jag till Rusta och köpte fina tapeter som jag ska ha till sovrummet.
När jag kom till lägenheten så var mamma och Elin redan där. Mamma städade hela toaletten och tvättade ur alla skåp i köket. Tack mamsen ♥
Elin började ånga bort tapet, medan jag målade hela köket.
Precis när mamma och Elin åkte hem, så kom Niklas och fortsatte hjälpa mig.

Nu sitter vi hemma i Edsbro och väntar på middagen. Fy satyg vad hungrig jag är!
Kvällen består förhoppningsvis av mycket chips och mys :)

Puss&Kram!

In the happyland

God morgon alla glada!

Efter att jag gick med i bloggtrafik.nu så har jag fått väldigt många fler läsare. Det känns kul! :)

Jag är uppe med tuppen som vanligt på helgerna. Man har ju gått och blivit gammal nu när man är van att gå upp så frukansvärt tidigt på vardagarna, så kroppen vill inte sova mer. Konstigt med sant!



Jag tänkte vänta på min sömntuta som fortfarande ligger och sover innan jag äter frukost.
Sen ska vi packa in massa grejor i bilarna och bege oss till lägenheten. Jag måste räkna tapetvåder innan vi åker till Norrtälje och köper tapeter. Sen tänkte jag även börja ställa in massa saker i alla köksskåp, så att allt det är klart.
I Norrtälje ska jag åka hem till Henkan och låna en bock och två ångmaskiner. Jag ska även lämna mina köksluckor så att han tar med dom till skolan på sprutmålning. Det är verkligen jätteskönt att jag slipper göra det jobbet själv!
Sen så har Niklas bror fyllt år i veckan, så jag ska dit och fika en stund. Det blir inte allt för länge, för jag känner att det är viktigare för mig att få klart så mycket som möjligt i lägenheten.

Allt känns skitbra iallafall! Tapeterna i hallen och vardagsrummet är inte dom vackraste, men dom går att leva med och jag orkar inte lägga ner tid på att göra om de två rummen. Det är alldeles för mycket jobb med tanke på vad det är för typ av tapeter som sitter uppe just nu.

Jag kanske slänger in ett inlägg ikväll om jag får tid. Jag måste ju faktiskt ta vara på tiden jag får med Niklas nu innan jag åker bort en vecka. Kvalitétstid kallas det!

Puss&Kram

Nycklarna i min hand

Idag fick jag nycklarna till lägenheten. Det känns skitbra, förutom att den fick många anmärkningar på besiktingen, mestadels spikhål i väggarna. Men även golvet i sovrummet är inte bytt. Känns surt att betala hyra på något som man ännu inte bor i, som inte är klar liksom.. Menmen.
Jag tänkte visa hur det ser ut just nu! Fast sovrummet har jag rivit ner alla tapeter, och i köket har jag målat taket.

 
          Sovrum. Där ska jag tapetsera om och det ska in parkettgolv.
 
                                          En del utav hallen
 
                    Förråd                                               Balkong
 
Mitt äckliga kök. Luckorna ska sprutmålas på skolan och väggarna ska bli vita med gul ton.
 
                        Kök                                              Vardagsrum
 
                 Balkongdörr                                   Dörr in till vardagsrummet
 
Speglarna satt kvar efter den förra HGn                   In i hallen
 
           Badrum                                                      Toalett

Det var allt jag hade. Fler bilder kommer när allt är klart! :)

Nu har jag inte tid att sitta här mer.
Ha em bra kväll!


Astma igen?

Trots min sovmorgon idag, och att jag hoppade i säng kl 21 igår, så mår jag inge vidare nu på morgonen. När jag vaknade hade jag svårt att andas, och det kändes precis som min astma jag hade förut.
Det börjar lätta lite nu, men det känns inte alls kul ifall jag skulle ha någon typ utav förkylningsastma.
Men nu har jag druckit varm o'boy och ätit frukost, och det känns som att jag snart kommer kunna andas normalt.

Jag har en Bricanyl ute i min träningsväska ifall det skulle krisa iallafall!


Nu ska jag plocka undan frukosten, och sen gå och borsta tänderna.
Efter det är de bara att börja traska till bussen. Får se ifall man få höra ett TUTTUT ifrån Sabina som brukar åka förbi mig när jag tar den här bussen :)

Ha en bra dag!

RSS 2.0