Fuck you


Just the way you are

Tjenahallåhej!

Jag sitter hemma i Edsbro och glor in i datorskärmen. Jag väntar på att Niklas ska skicka mitt kontonummer, för Elin är skyldig mig pengar som hon ska föra över till mig.
Snart ska jag försöka äta något, träning 18:30 så man måste väl ha lite energi i sig antar jag!

Efter träningen ska jag hem till Niklas. Ska sova där i natt igen.

Jag känner ingen skrivlust just nu. Jag känner mig typ stressad, fast att jag inte ens har något att vara stressad över (!?).

Imorgon har herrarna hemmapremiär i nya hallen. Ska bli jättespännande!
På lördag har vi hemmapremiär, och även vi i nya hallen. Riktigt kul ska det bli! Hoppas att jag kommit ur min svacka så att även jag får lysa lite på planen..

Nej, nu måste jag äta, och sen packa lite.
Ha det bra gott folk!


"Smullit"

Ibland undrar man vad norrlänningar får sina ord ifrån.
Smullit = Smällt

Träningen var faktiskt rolig idag. Det kändes bra och vi kämpade tillsammans kändes dom. Riktigt roligt!

Nu ska jag äta en banan och dricka lite saft, sen ska jag nog gå och sova.
Ha det så bra! :)


Det snurrar i min skalle

Åh, jag är så trött.. Jag är trött på mycket. Trött i huvudet, trött på träningstiderna och en väldans massa annat. Bläbläblä just nu.
Har ont i ögat också, och jag har ingen aning om varför. Har haft ont hela dagen och det är väldigt irriterande.

Om en halvtimme kommer Gabbi och hämtar mig och Elin iallafall. Ja, ni läste rätt. Elin ska träna idag!
Jag är inte ett dugg taggad på träning känner jag. Jag skulle behöva ligga hemma ikväll och bara vila. Skönt att det är onsdag och träningsledigt imorgon.

Niklas ringde för en stund sedan och berättade att han fixat bilen nu. Så den är nypolerad och fin nu :)

Imorgon ska jag bli förflyttad på jobbet igen. Jag ska jobba med en gubbe som heter Bill i Gamla stan. Hoppas han inte är allt för seriös bara, orkar inte det..

Nu har jag inget mer att berätta, inget som jag kan komma på nu iallafall. Eller jag kan ju berätta att jag gått med i a-kassan, eller skaffat a-kassa, vet inte riktigt hur man säger. 375kr/månaden vet jag att jag ska betala iallafall.

Nu skiter jag på det här,
Ha det bra!


såhär trött känner jag mig ungefär!

Du förtjänar inte den uppmärksamheten

Nu är det tisdag, och jag sitter vid köksbordet och ska snart gå till bussen. Jag hittar inga reflexer någonstans i hela huset, så jag får hoppas att bussen ser mig ändå.

Idag ska Niklas fixa min bil efter jobbet. Eller han ska rättare sagt städa, tvätta och kränga om nya däck på den. Så imorgon när jag ska hem till honom får jag se en nytvättad, och kanske polerad bil :)
Igår var han i Norrtälje och fixade lysena också, så nu behöver jag inte åka runt olagligt.

Träning ikväll, en kort träning. Väldigt skönt måste jag säga. Vet inte riktigt hur mycket tid jag lägger på handboll varje vecka egentligen, om jag ska räkna med restiden till och från hallen. Många timmar blir det iallafall..

Nej, nu måste jag gå ut och pussa Niklas hejdå och sen gå till bussen.
Ha en bra dag! :)

Min nya älskling






Jävla skitarsle

Vi förlorade matchen och jag orkar inte skriva hur,var,varför osv. Jag vet vad jag tycker om matchen och jag håller det för mig själv. PUNKT!

Jag sitter hemma själv med Niklas just nu. Han försöker få igång ljudet till tvn eller något - vi ska titta på Transformers.

Imorgon ska jag kanske göra av med väldigt mycket pengar. Vad jag ska göra med pengarna får ni se imorgon, ifall jag nu gör av med dom. Det blir en hemlighet så länge :)

Nu ska jag hjälpa Niklas tror jag.
Ha det så bra!


Då var det dags igen

Imorgon är det seriepremiär.
Jag är taggad till tusen!


Vi blundar



Dan före dan före doppardagen

Det är väl så man brukar säga? Jag syftar naturligtvis på seriepremiären!

Träningen igår var bra, vi var uppdelade igen och jag tror inte bara det är jag som är nöjd med det och tycker att det känns bra. Det känns även som att vi är reda inför morgondagen!

Jag har precis borstat tänderna, och om några minuter ska jag gå till bussen. Det blir nog ingen lång dag idag, eftersom det är fredag. Sen har vi ju inget annat än snickerier att måla, så jag hoppas det blir en hyffsat tidig dag så man får komma hem i tid.

Ikväll är det träning igen, och efter det ska jag hem och se Idol. Jag får se programmet på tv4play eftersom vi har träning när det går på tvn.
Jag ska även försöka hinna med lite andra nödvändigheter innan jag måste sova.

Nu ska jag gå ut i mörkret till bussen - kanske måste ha reflex?
Ha en bra dag! :)

Tänk om man kunde trycka på en knapp så att någon försvann

Hej mina kära vänner (och ovänner?)!
Jag sitter hemma hos mig i soffan och glor lite på datorn, det vanliga liksom.
Jobbet idag har gått bra. Vi börjar bli klara, det är bara snickerier kvar nu. Sen vet jag inte vart jag ska jobba, men det skulle vara kul att fortsätta jobba med Stefan som jag jobbar med nu.

Ska snart åka iväg och träna lite handboll. Det var skönt att vara ledig från handbollen igår, det behövdes.
För er som inte vet så har vi seriepremiär emot Nacka på lördag. Det är bortamatch, och jag hoppas verkligen att vi ska vinna matchen. Vi är tippade 9a i serien, men jag kan nästan lova att vi kommer inte vara på den nedre halvan.

Nu ska jag rulla ut på mitt rum och byta om,
ha det nice!

Man kan inte älska alla

Helluu!

Sitter hos Niklas och tittar lite på datorn. Ska snart gå och lägga mig i soffan med pöjken min och titta på Idol. Har även upptäckt att det finns cheeserings och chips i ett skåp som vi hade tänkt gotta oss med :)
Vi var hemma hos Max en stund tidigare. Det bjöds på smörgåstårta och paj. Mumsigt var det!
Jag kunde tyvärr inte hålla humöret uppe pga en person, så vi åkte därifrån.

Nej, nu ska jag dra vidare.
Hoppas ni tittar på Idol! ;)


När jag inte tänker på det, då är jag världens lyckligaste

Träningen igår var skitbra tycker jag. Vi delade upp på två sidor för typ andra gången, och det är så det vill ha det, iallafall som jag har uppfattat det.
Efter träningen åkte jag hem till Niklas och sov här. Vi tittade på Biggest Loser innan vi somnade.
Imorse åkte vi båda till jobbet vid halv 7. Han åkte till Ford och jag tog bussen till stan.

Nu sitter jag hemma hos Niklas och håller på att ladda hem idol från igår. Har torkat upp massa hundpiss från deras valp också... Och plockat in disk och tagit ut mjölktetror..

Ska strax åka och hämta Niklas och sen ska vi hem till Max som fyller 18 år idag.
Ikväll ska vi titta på Idol, och sen ska vi sova tidigt :)

Är lite stressad,
ha det bra! :)

Tänk om allt vore lätt istället

Efter idag har jag lärt mig en sak; köp ett paraply.
När jag klev av tunnelbanan vid Slussen och kom ut på gatan, så spöregnade det. Det tar ungefär 5-7 minuter att gå till platsen där jag jobbar, och hur torr på en skala var jag när jag var framme? Mina fötter var genomblöta, och mina byxor likaså.

Jag sitter hemma och äter lite just nu. Ska åka till träningen kl 18, en halvimme tidigare än vanligt alltså. Spelarna med a-kontrakt ska fotograferas av Norrtäljetidningen. Det roliga är att det är nästan ingen som vet vilka som har a-kontrakt och inte, inte ens tränarna.

Efter träningen ska jag hem och titta på gårdagens avsnitt av Biggest Loser, och sen blir det sängen direkt efter det.
Ingen träning imorgon, så då ska jag nog hem till Niklas och sova där och vara med honom efter jobbet. Han har ju börjat jobba nu, så då träffas vi inte speciellt mycket.

Ni får ha det så bra folket!

Tiden läker alla sår, förhoppningsvis.

Glömde skriva i förra inlägget att min andra hälft har fått jobb, iallafall i en månad framåt. Är verkligen jätteglad för hans skull!
Han ska tvätta bilar och åka och besiktiga bilar på Ford. Det är tydligen ganska slitsamt, men det är ett jobb iallafall och det behöver han verkligen.


Alla har rätt att ha en egen åsikt och tycka vad dom vill

Nu har det tydligen varit val, och det enda jag såg imorse på facebook var arga och sura människor, som är upprörda över att en del av Sveriges befolkning har röstat på Sverigedemokraterna.
Varför haka upp sig på det? Alla får väl ha en egen åsikt, eller? Det jag kan se på Sverigedemokraternas hemsida är att de vill ha en Ansvarsfull invandringspolitik, Krafttag mot brottsligheten och en Trygg och värdig ålderdom. Folk verkar tro att de bara vill slänga ut alla invandrare.
Jag själv har inte röstat på Sverigedemokraterna, men jag tycker att en del av deras åsikter är bra.
Jag kan säga såhär, att när jag är ute på stan (inte ofta det händer) så är jag faktiskt rädd. Och jag är inte rädd för skinnheads, utan jag är rädd för invandrarna som finns där. Självklart, så är inte alla invandrare likadana, men det är dom jag är rädd för.
Jag kan ta ett exempel; på skolavslutningen i 1an på Roden, så var jag påväg till busstationen med Niklas och Johan Z. På andra sidan gatan där vi går, så går det två stycken invandrare. Den ena slänger ur sig "Eyy bruden, kom och jobba hos mig!". Niklas tar illa upp, vilket jag kan förstå, och säger tillbaka "Nej det ska hon inte göra". Sen gick vi vidare mot busstationen. När vi var framme vid busstationen och väntade på skjuts, så kommer det två invandrare emot oss, och den ena säger "Var det du som kaxade där borta?" till Niklas. Sen ville dom helt plötsligt slåss en mot en. Är det normalt? Inte enligt mig iallafall.
Nog om detta.

Idag har jag jobbat som vanligt. Har målat lite tak och väggar, och fogat lite vid fönster och sådant. Ganska skön dag faktiskt. Åt jättegod lunch på Blå dörren också. Det var någon pasta med fläskfiléstrimlor med god sås.

Ikväll är det natträning, som jag inte ser fram emot. Men det är bara att kämpa på.
Nu ska jag skriva upp träningstider i min kalender,
Ha det bra! :)

Jag tar varje tillfälle som finns

Kom precis hem ifrån min underbaring. Vi har tittat på handboll idag, och det gick inte riktigt som Rimbofansen velat. Killarna förlorade tyvärr med några bollar. Men jag måste iallafall säga att det var bra ändå, med tanke på att motståndarna spelade i elitserien förra året (förstår att dom åkte ur).

Imorgon är det jobb och natträning som gäller. Måndagar är värsta dagen hela veckan, allt tack vare natträningen. Usch.
Men som man brukar säga; det kostar att ligga på topp.

Ha en bra kväll!

All night long

Igår var jag med Niklas hela dagen. Vi var hemma hos honom och tittade på två idolavsnitt, vi köpte mat och sen lagade vi mat till oss och hela hans familj. Fläskfilé och hasselbackspotatis med bea, mums :)
Mitt i natten hämtade vi mamma och pappa på Norrbil. Vi fick även med oss Nina (eller Tina, ser ingen skillnad) och Fredrik till Svanberga. Pappa fick ligga i bakluckan.
På Sonösträckan höll jag på att köra på ett stort la vildsvin. Jag har aldrig sett ett vildsvin förut, så jag blev ganska skärrad och höll på att svimma när jag körde. Jag började grina och mina fötter skakade.

Imorse sov vi ganska länge, eller iallafall till 12 och det tycker jag är länge. Vi gick upp och käkade frukost och sen spelade vi Wii.
Sen fixade vi till oss och jag åkte och röstade. Vi har precis kommit hem till Niklas, han har också varit och röstat precis.
Vi väntar på att tiden ska gå lite fortare så att vi kan åka till Spc snart. Herrarna har seriepremiär och det ska bli skitkul att se! :)

Ha det bra!


En tredjedel av mig försvann

Det har varit mycket senaste dagarna nu, därför jag inte skrivit.

Torsdag: Hade träning kl 18:00. Det blev ganska slappt, sprang lite och fysade lite. Efter det hade u-laget match emot Vassunda. Det var riktigt spännande faktiskt! Rimbo vann med en boll :) Skitbra!
Jag och Niklas åkte hem efter matchen och hade lite myspys. Niklas hade köpt gurka, dip, läsk och chips som vi käkade upp medan vi tittade på Idol. Vi hade ju trots allt månadsdag. Fast jag har märkt att det inte är så viktigt för killar, tyvärr!

Fredag: Jobb jobb jobb. Dock inte så länge. Åkte hem efter jobbet och duschade och fixade till mig. Skickade iväg mina lönenoter också. Sen tog jag bilen till Söderhall, och därifrån bussen till Sthlm. Vid tekniska mötte jag upp Repan. Vi åkte sen vidare och hämtade biobiljetterna medan vi väntade på Pulli. Sen hade ju jag tagit med en fjärde person som de andra två inte visste om. Personen var TEEEED. Vi såg "I rymden finns inga känslor", och jag tyckte den var skitrolig.
Sen åkte vi hem. Repan sov hos mig, så vi tittade på en äcklig film innan. Kommer inte ihåg vad den hette, men det handlade iallafall om en snubbe som ville göra en mänsklig tusenfoting, så han sydde ihop tre personer. De tre personerna stod på rad och blev ihopsydda i mun och anus. Haha, skitäckligt!

Nu sitter jag iallafall inne i huset, kan inte sova. Repan ligger fortfarande och sover som en gris. Hon ska hem till Micke sen, och Niklas kommer hit någon gång.

Nu ska jag titta lite andra saker,
Ha det så bra! :)

Gör om, gör rätt.

Vissa människor tycker jag är idioter och äckliga, och det står jag för.
Håll dig borta ifrån dom.

Träningen gick inte bra för mig, tror jag hamnat i en sån där jobbig svacka. Tror jag satt 3/50 skott kanske, riktigt dåligt! Jag kände mig inte taggad ens.
Sen kan man ju säga att vissa saker är helt sjukt, och att det inte ser bra ut just nu. Men jag kniper igen och låter resten sköta sig själva och hoppas att allt löser sig till slut.
Man kan ju hoppas iallafall.

Imorgon ska jag upp 05:40 igen. Skönt att jag jobbar med en kille som tycker synd om mig, mohaha!
Efter jobbet så ska jag åka till Rimbo direkt (som alla andra dagar i veckan) för att ha utomhusträning, och sedan titta på div 2 matchen emot Vassunda. Tuff match tror jag! Det ska bli kul att titta iallafall.

Nu ska jag nog röra mig ut i sängen och sova tror jag. Tänk så skönt att få lägga sig i sängen under ett varmt täcke, ooh :)

God natt och ha det så bra!

salkiN

Jag är målare, men ändå sitter jag här hemma i soffan med datorn i knät och snart mat på bordet. Konstigt va? Våra arbetstider är 07-16. Men om man jobbar med slappa människor så blir det lätt såhär.
Jag ska snart dra igång Idol på datorn, samtidigt som jag ska äta något som fanns i frysen, såg inte riktigt vad det var för något.

Jobbet har iallafall gått bra idag. Började med att slipa lite, tråkigt. Sen har jag målat fönster och snickerier hela dagen. Skönt!

Juste, jag ska boka biobiljetter till mig, Repan och Pulli nu. Vi ska se I rymden finns inga känslor på fredag inne i stan. Jag hade egentligen velat sett den med Niklas, men den åkte han och såg med sina polare i lördags...

Ni får ha det så bra iallafall! :)



Kolla mitt lår på den här bilden. Ser helt sjukt ut.

Give me some more

Helluu!

Jag sitter vid köksbordet och väntar på att klockan ska bli 06:08 ungefär, för då ska jag gå till bussen som går 06:18. Jag brukar ta 05:18 bussen, men han jag jobbar med nu tycker synd om mig som spenderar 13 timmar om dagar på att åka till och från jobbet och att jobba. Det är helt sjukt egentligen, om man tänker efter, med tanke på att man bara jobbar 8 timmar.

Jag känner att jag har liiiiite träningsvärk idag, fast jag är inte helt säkert, det kändes så när jag gick upp ur sängen iallafall.

Som jag säkert skrev igår så har vi tidig träning imorgon, 18-20. Riktigt skönt! När jag kommer hem efter träningen ska jag äta, duscha och sen titta på avsnittet av Idol som var igår. Jag missar ju både Idol och Biggest Loser eftersom vi tränar varenda dag.

Jag måste röra på mig nu, även fast det tar emot när jag ser att det regnar ute och jag vet att mina skor läcker in vatten.
Usch.

Ha en bra dag ni andra! :)

Vad är feedback?

Sitter och käkar köttbullar och spagge nu. Riktigt gott måste jag säga!
Kom hem ifrån träningen nyss. Vi körde match hela träningen. Det var väl helt OK.

När jag käkat klart ska jag duscha och sen ska jag gå och lägga mig i sängen och titta på Biggest Loser.

Imorgon är det jobb som gäller, och sen träning kl 18.

Har inge mer roligt att skriva
Hejhej :P

Use a condom?



Var 12 år och blev mamma, heeeelt sjukt!

http://www.aftonbladet.se/wendela/article7662581.ab

Bless the broken road

Back in business.

Saker har löst sig och jag mår bättre, så nu känner jag att jag kan börja skriva här igen. Jag vet inte hur mycket och ofta jag kommer att skriva, men jag ska försöka skriva så ofta jag kan.

Idag har jag iallafall jobbat, och det bästa med att jobba idag var att jag gick från 83,75kr/h till 108,65kr/h. Känns superbra! :)
Just nu jobbar jag vid Slussen. Jag jobbar uppe på en höjd, så jag ser rakt över till Gröna Lund över vattnet och allt. Ganska mysigt ställe faktiskt. Fast just nu är det inrökt och äckligt, en gubbe har typ dött i kåken så det är inte så jättefräscht, men när vi är klara så är det nog jättefint :)

Ikväll är det träning 19:00-20:30. Skönt att det inte är så jättesent.
När jag kommer hem ska jag se Biggest Loser. Jag missade ju det igår så jag har precis laddat hem det.
Det finns två program jag följer, och det är Idol och Biggest Loser. Jag har inte tid med något annat om jag ska vara ärlig.

Förresten så har jag namnsdag idag. Fick sms från mamma och Repan imorse som grattade mig, sen fick jag ett jättesött mms ifrån Anne-Marie som hade filmat Nora och Disa där som sa grattis och sånt, jättegulligt! :)

Nu ska jag byta om och snart kommer Gabbi och hämtar mig, kanske lägger in ett inlägg när jag kommer hem.
Ha det så bra alla! :)



Nu tar jag en riktig paus.

Jag försöker hålla humöret uppe, och jag försöker orka.
Men nu lägger jag den här bloggen åt sidan ett tag.
Jag tänker inte skriva varför, jag tänker inte lägga ut massa bilder och texter.

Jag tänker låta det ta den tid det behöver.

So true






Jag saknar dig.


Här händer det inte mycket!

Sova
Jobba
Träna
Sova

Äta, kissa och skita hinner jag också göra.


RSS 2.0