Uppdatering fran Rhodos

Jag kan inte komma in pa min facebook eftersom mitt losenord innehaller O med tva prickar over. Min telefon ar ur funktion, sa ni kan inte fa tag pa mig. Balle pa det!

Vi var framme vid hotell Forum Beach igarkvall vid 12 tiden. Hotellet ar jattefint med trevlig personal.
Idag har vi legat och solat hela dagen vid poolen. Tankte snart ga och sova, ar supertrott.

Imorgon blir det nog poolhang igen.

Nu gar min tid snart ut har, far se om jag skriver senare i veckan.
Tangentbordet ar jattedaligt och segt sa det gar knappt att skriva, darfor blir det ett kort inlagg.

Tack alla for i lordags! Lagger upp bilder nar jag kommer hem :)

Puss och kram


Äntligen fredag!

Datorn är fortfarande trasig, eller så är det så att den är helt urladdad. Mina laddare än trasiga så jag vet inte riktigt.

Jag sitter på Blå Dörren med Ted och Sigge just nu. Har ätit skomakarlåda, hur gott som helst!

Efter jobbet blir det utgång med Tenstagänget med lite trekamp och annat roligt. Ska bli kul!

Imorgon blir det full rulle hemma hos mig. Städa, diska, tvätta, packa, tvätta bilen, handla mat, förhoppningsvis sälja bilen, förfest och sen Club 12.

Det blir en fantastisk helg som avslutas med en resa till Rhodos!
Ha det bra allihopa! :)


Trasig dator

Min dator har tydligen gått sönder. Den vägrar starta.. Så är det någon som vet hur man får igång en dator som inte vill starta så får ni göra höra av er!

Vad har hänt sen senast då..
I måndags fick jag veta att jag skulle bli flyttad ifrån Tensta in till Söder igen. Blev ganska så överlycklig faktiskt! Äntligen slippa matlådan och alla hyresgäster och äntligen få gå inne i stan där det alltid är mycket människor och alltid god mat på Blå Dörren.

Efter jobbet i måndags var jag hem till familjen Bruce och åt middag med Lina, Maria och Leif. Jättegod mat var det som Leif hade gjort!
Efter maten kröp jag, Lina och Maria ner i soffan och myste till en jättebra film. Det slutade med att vi satt och grät, iallafall jag och Maria.
Känsliga? Ja!
Tycker om den där familjen så fruktansvärt mycket! Dom känns fortfarande som min andra familj, och frågan är om den känslan kommer försvinna. ♥

Igår var det sista dagen i Tensta. Det betydde att det blev en himla massa bus med Choken på jobbet, och herregud så kul det var! Kastade vattenballonger på honom och skrämdes ett antal gånger.
Riktigt kul!

Efter jobbet åkte jag hem och tvättade kläder och städade lite innan jag åkte hem till Emil som fyllde år. Där bjöds det på supergod smörgåstårta och lite fika efter det.
Kul att få träffa Jalle som man inte träffar så ofta också.

Idag blev jag som sagt flyttad till Söder. Började med att jag fick jobba med Robin och Sigge. Vid 2 drog jag till Ted eftersom jag ska hjälpa honom ett par dagar.
Trivs väldans bra där alltså!

Nu sitter jag hemma i Edsbro där det har varit Tupperwareparty som mamma fixat. Det fanns väldigt mycket jag ville köpa, men det var rätt dyrt så det blev inte så mycket ändå.
Har lämnat av mina älskade katter här nu också. Det börjar kännas jobbigt att lämna bort dom, nu blir jag ju helt ensam hemma. Så nu får jag inte träffa dom på två hela veckor.. Snuttarna ♥

Får se om jag orkar blogga ifrån telefonen något framöver. Ska försöka lämna datorn på lagning om ingen jag känner kan få igång den. Det kommer hur som helst inte bli världens roligaste inlägg här på ett tag.
Sen så åker jag ju till Rhodos på söndag, så då blir det inga inlägg på en vecka.

Så, nu ska jag ta mig hem till Rimpan och sova.
Ha det så bra!


I'm starting to believe that this could be the start of something good

Nu har jag precis varit och lämnat ifrån mig Daggen till födelsedagsbarnet Sara.
Idag har vi varit hemma en stund på morgonen. Sen åkte vi till Norrtälje och gick en promenad med Ida på ungefär 7-8 kilometer. Väldigt skönt att vara ute och gå faktiskt!

Sitter och kollar på handbollen på tv just nu, och snart kommer Joppe hit och gör mig sällskap.
Senare ikväll kommer Josse och Sally hit och umgås lite. Det var ett tag sen jag träffade dom, speciellt Sally!

Imorgon är det jobb igen, och direkt efter jobbet tänkte jag åka till Norrtälje och sola lite innan jag åker hem till Lina och äter middag där. Det var ett tag sen jag träffade familjen Bruce också faktiskt!

Nu har jag inget mer vettigt att skriva,
ha det fint!


I know there is a life after you

Det har varit en riktigt härlig dag idag!
Vaknade imorse utav ett sms utav Sara "heeeej! vi tänkte komma förbi och lämna daggen om ett tag!!!! :)".
Så det var bara att kliva upp ur sängen! Hann diska och fixa lite med kläder innan Dennis kom förbi och lämnade nakenfisen.

Vid 11 ungefär så gick jag och mötte Erika med Daggen. Vi gick på en ganska lång promenad i Rimbo och pratade om allt möjligt. Riktigt skönt att komma ut och gå faktiskt!
När vi kom tillbaka till Erika ser jag en rottweiler, och jag sa till Erika "Asså Erika, står det en hund där?".
I ett hörn vid ett hus satt en livs levande hund helt ensam. Hur skumt är inte det?
Hunden började gå emot oss, och där stod vi med två hundar som började skälla. Så jag fick ta både Daggen och Oskar medan Erika gick till rottweilern och höll fast den i halsbandet.
Där stod vi som två frågetecken och visste inte vad vi skulle göra.
Hur som helst, efter ett par samtal och irrande så kom helt plötsligt ägaren och gick och fattade ingenting. Hunden hade smitit ut ur lägenheten på något konstigt sätt!

















När vi lämnat ifrån oss hunden gick Erika och bytte skor, och sen drog vi iväg till Norrtälje. Jag släppte av Erika och sedan åkte jag och mötte upp en kompis och vi gick en promenad i skogen med Daggen. Skönt väder att vara ute och gå i måste jag säga!

När jag kom hem ifrån Norrtälje så käkade jag lite, och sen slocknade jag på soffan en stund.
Hela kvällen har jag haft sällskap utav Elin och Joppe. Det var riktigt länge sedan jag träffade Elin, hon har ju bott uppe i Trysil!
När Elin åkte hem vid 22-tiden så gick jag och Joppe ut och gick. Så jag har precis kommit hem efter en timmes promenad.

Tänkte gå och sova nu, är ganska trött.
God natt!


The war has just begun

Igår efter jobbet drog jag till gymet med Joppe. Vi körde bröst och mage, och jag var inte ett dugg taggad. Det var sjukt jobbigt! Har lite träningsvärk idag känner jag.

Efter gymet var det bara att åka hem och duscha, och sen bege sig till Edsbro för att fira syster. Först hämtade jag min kära morbor (även Gudfar) och hans hund Lilleman hemma hos honom.
Hemma hos mamma och pappa bjöds det på jambalaya och till efterrätt var det kladdkaka. Hur gott som helst!
Mamma hade bett mig fixa dit några kompisar till Elin i smyg. Sagt och gjort! Elin blev huuuuur glad som helst, så jag känner mig jättenöjd :) Älskar att göra människor glada på det där sättet!











Det blev ganska sent igår, men nu sitter jag vid mitt köksbord och väntar på att Daggen ska komma hit. Är hundvakt idag, ska bli kul! Skorpan och Daggen går faktiskt väldigt bra ihop, dom leker och busar och verkar trivas med varandra :)
Ikväll kommer Malin hit också! Får se om Emma orkar komma hit efter hon jobbat. Lugn myskväll bara :)

Tänkte avsluta det här inlägget med att berätta vad jag gjort i Norrtälje de två senaste torsdagarna. 
I ungefär två veckor har jag funderat på att lämna Rimbo HK, och byta lag till HK Ceres.
För några dagar sedan bestämde jag mig helt och hållet. Nästa säsong kommer jag spela handboll i HK Ceres nystartade damlag.
Det finns ingen anledning för mig att sitta och förklara varför jag vill börja i HK Ceres, och det finns ingen anledning att jag ska försvara mig för de personangrepp som just nu sker emot mig på internet efter mitt uttalande i Norrtelje Tidning.
Det enda jag kan säga är att jag står för vad jag sagt, och jag står för att jag tänker börja spela i HK Ceres. Jag kommer inte ångra en sekund att jag ska byta! Jag är så himla glad att jag tagit det här beslutet.
Det folk inte verkar förstå är att tidningen kan göra om en del. Allt det som står har inte jag sagt. Jag har sagt ungefär samma sak, men dom vrider på det så att det blir världens rubrik.
Jag säger som jag sagt förut, det här är mitt liv, och jag gör precis vad jag vill med mitt liv. Ni kommer inte kunna knäcka mig. Ni kan försöka, men jag vet att jag har vänner och familj som stöttar mig.
Framförallt har jag en blå mur precis bakom mig som kommer backa upp mig.

Tack!



Svar till Emma

Emma om Please understand I have to leave and carry on my own life:
Vart på Rhodos ska du? Åker själv dit på söndag:)

Svar: Vi ska till något som hette Ixia tror jag :) Kommer inte ihåg vad hotellet hette. Vart ska ni? Såg på facebook att ni bokat!

This is my life

Idag har varit en bra dag på jobbet, trots att man fått se saker man aldrig trodde att man skulle få se med sina egna ögon. Ibland undrar man om folk är födda bakom soffan alltså.. Helt sjukt.
Dagens bästa var iallafall när jag och Choken gick ner för att hämta tapeter och lim utav Blå huset som kom och levererade. Choken bar upp allting, och när han är mitt i trappan ska han vända sig om för att säga något till mig. Men han hann aldrig vända sig om, utan snubblade om spräckte limkrukan så att det blev massor med lim i trappan. Kan lova er att jag fick ett gott skratt då!





Efter jobbet åkte jag och hämtade mormor i Solna. När vi kom till Rimbo fixade jag euro till resan, och sen bar det av till Edsbro där det bjöds på middag.
Tyvärr var födelsedagsbarnet inte hemma, så jag har faktiskt inte träffat henne idag. Men jag lämnade min present iallafall!

Jag har precis kommit hem ifrån Norrtälje. Kan fortfarande inte säga vad det är jag gör där, kommer förmodligen att avslöja det i helgen. Inte så stor grej kan vissa tycka, men men!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova,
natti natti


Bästa bästa bästa Ida ♥

Underbart är kort

Imorse mådde jag illa när jag kom till jobbet. Inte bokstavligen, men i huvudet mådde jag illa. Usch, hemskt alltså.. Man blir nästan deprimerad utav att se vissa saker!

Efter jobbet åkte jag direkt till Ica och handlade lite, och efter det tankade jag bilen.
Nu sitter jag hemma och fixar lite krubb. Köttbullar och mackaroner, mumma! Håller på att rensa ur frysen lite innan jag handlar in massa nytt.

Ikväll kommer Patrik hit och kollar på bil med mig. Ska lägga in min bil på blocket och leta audi tänkte jag! Patrik skulle ta med någon rulle vi kunde kolla på också. Lillördag, eller vad kallas det?

Imorgon efter jobbet ska jag hämta min fina mormor. Elin fyller ju 20 imorgon och har kalas på fredag, och då ska självklart mormor vara med :)

Nu måste jag kolla maten,
ha det bra!


Breathe deeply, love madly, live fully.

Jag säger inte mer än att det är så jävla snuskigt så att jag nästan spyr.





När jag kom hem efter jobbet stoppade jag i mig en banan lite snabbt, sen traskade jag ner till friskis. Jag började med att värma upp i 7 minuter på crosstrainern, och sen sprang jag i 40 minuter på löpbandet. Riktigt skönt efteråt! Sa till mig själv hela tiden "Bra Ida, du är jätteduktig. Kämpa på!" , allt för att inte ge upp :P
Det märks att man varit på gymet ett par veckor nu, för folk man egentligen inte känner har börjat hälsa. Kul tycker jag :)

Efter gymet fixade jag iordning pyttipanna som fanns i frysen. Satt och tittade på Big Brother medan jag åt, och mitt hjärta blöder nu när Joe inte är med längre. Han var ju bäst utav alla och gjorde det roligt att kolla!
Tycker även att det är lite gulligt att Annica och Marcelo förlovat sig, om det nu är seriöst eller inte :) Tycker dom är söta iallafall!

Nu har jag precis kommit upp ur badkaret och ligger i soffan och äter lite gurka och morötter med dip. Riktigt gott!
Ska försöka lägga mig och sova i tid ikväll, har varit så himla trött de senaste dagarna. Men innan jag lägger mig ska jag kolla på lite bilar. Är riktigt sugen på att köpa en audi!




Måste bara säga att när jag tog bilden på mig själv under vattnet, så råkade jag släppa näsan innan jag kommit upp ur vattnet och fick fullt med vatten in i näsan och kallsup. Haha, jätteklantigt verkligen...

Hej&hå!


Jag har aldrig varit så stolt som just ikväll

Jag var riktigt trött på jobbet idag, + att jag hade grym träningsvärk i både ben och rumpa efter gårdagens pass på Friskis.
Har haft rätt kul idag då jag och Choken lurade i Tommy lite saker som han trodde på, eller så trodde han inte på det eftersom han tyckte det var för bra för att vara sant. Jag lurade även i Max lite saker som gjorde att han mådde jättedåligt, vilket jag tyckte var jättekul!

Efter jobbet så tog jag mig i kragen och åkte ner till gummiverkstaden här i Rimbo, eftersom jag behövde balansera däcken som har skakat helvete sedan jag bytte till sommardäck för 3 veckor sen typ. Det skulle kosta 600:-, men när dom började kolla så kunde dom inte balansera eftersom det fattades några ringar som den som bytte mina däck förut måste ha slarvat bort eller något sånt, så istället fick jag köpa 4 stycken ringar för 75kr/st. Så det blev lite billigare! Nu skakar inte bilen nånting, jätteskönt :) Är inte så bra på att förklara saker som handlar om bilar, men men :P

När jag kom hem så hade jag fått en ny spis, är heeelt överlycklig nu! Äntligen slipper jag den fula bruna vidriga spisen jag haft i ett år nu.
Så idag har jag lagat middag på min nya spis! Det blev köttfärs med spaghetti, mumsimums. Dock fick jag magknip eller något liknande efter maten, så jag har suttit still på en stol nu och kollar Big Brother i en och en halv timme ungefär.



Hade egentligen velat gå ut och springa en stund nu, men tror jag hoppar det faktiskt! En vilodag efter benpasset igår kan behövas.

Ha en fin kväll!


Everyone knows life has its Ups and downs

Nu har jag varit hemma en stund efter att ha kört hårt benpass på Friskis. Det var hårt, men jag kände att mitt blodsocker inte riktigt hängde med, så ibland trodde jag att jag skulle svimma.
Men nu efteråt känns det bra att ha varit där. Ska försöka gå ut och springa både måndag och tisdag eftersom Joppe är upptagen båda dagarna, och jag måste verkligen få upp kondisen igen. Ska ju springa Vårruset snart, och då vill man inte vara kass!

Hade besök här idag en snabbis, både på gott och ont märkte jag. Skulle lämna ifrån lite saker som inte är mitt. Kul att få ses, men det har både sina för och nackdelar tyvärr!

Det blir ingen middag i Edsbro. Känner mig helt slut och måste verkligen få ordning på all tvätt. Har så himla mycket som jag måste tvätta som legat i förrådet hur länge som helst.

Jag känner inte för att sitta här ensam ikväll, så jag tänkte försöka få tag på bästa Emil och fråga om han vill hänga med mig. Det är ju söndag idag, så det lär vara "Så ska det låta" ikväll!

Nu ska jag fortsätta plocka och städa här,
Ha det så bra!




Som om jag vore gjord utav stål

I fredags kom Choken hem till mamma och pappa och hängde med mig och Elin. Vi satt ute på hennes rum och spelade chicago en stund innan vi gick över till Mille och var där hela natten. Kul att träffa lite nytt folk!
Det slutade iallafall med att vi allihopa satt i Elins rum igen och käkade ostbågar, mums!









Det blev inte många timmars sömn, och jag vaknade upp i ett snöigt Edsbro. Jag och Choken åt lite frulle innan jag skjutsade hem honom och drog sedan hem till Henkan och Anne-Marie där det bjöds på supergod lunch. Jättekul att få träffa tjejerna också, dock så hade Disa lite svårt att minnas mig eftersom hon var ganska liten när vi träffades senast. Men fina Nora kom ihåg mig :)





Efter besöket så åkte jag in till Norrtälje och fixade presenter till Elin och Lina, och lite smågrejer till mig själv. Kunde inte låta bli att köpa en till tjocktröja ifrån H&M, så himla skön!
Åkte sedan hem till mamma och pappa och slocknade i soffan ett par timmar. Fick i mig lite mat innan jag åkte hem till Rimpan och hade myskväll med Frojen. Vi åt jordgubbar i smällt choklad, och gurka och morötter med dip. Mums mums!
Det slutade med att jag somnade i soffan och vaknade upp och fattade inte ens var jag var någonstans. Elin åkte hem till sig och jag somnade i min säng sen!

Idag har jag tvättid hela dagen. Behövs verkligen kan jag säga!
Senare blir det gym med Joppe, och sedan tänkte jag bjuda in mig själv på middag i Edsbro tror jag.

Nu ska jag kolla lite Big Brother.
Ha det fint!



Fredagen den trettonde

Jag trodde att Fredagen den trettonde betydde att man skulle ha otur hela dagen. Men jag kan inte påstå att jag haft det speciellt dåligt!
Har kört klart en lägenhet idag. Trodde det skulle gå åt helvete med tapeten bland alla rör, men det gick bra faktiskt! Nöjd :)
Fick äta lunch med bästa Repan idag också, som också jobbar i Tensta. Bästa bästa Repan ♥

Efter jobbet drog jag till Friskis med Joppe och körde mage och bröst. Herre min Gud vad hårt vi körde på magen! Kommer ha grym träningsvärk imorgon. Men kul att träna iallafall, känner att jag börjar komma in i det nu :)

Sitter just nu hemma hos mamma och pappa. Har ätit supergod middag som min kära syster gjorde, och nu sitter vi och kollar Let's Dance.
Får se om vi hittar på något ikväll "nere på byn" som pappa brukar säga.

Ha en fin kväll!


Svar till Kotten

En liten Kotte om We're not gonna fall:

Nu var det väll så att jag skulle Styra upp ditt liv? känns som jag borde få ställa lite krav då ;)

Svar: Eftersom du är en utav mina bästa boyfriends så är det väl klart jag lyssnar på dig! Till viss del! ;)


We're not gonna fall

Jag kom precis hem, har varit i Norrtälje hela kvällen och gjort lite grejs som jag inte kan skriva ut här ännu. Om ett par månader kanske!

Ska bli väldigt skönt med fredag imorgon. Det blir en lugn helg faktiskt!
Efter jobbet ska jag till Friskis och kötta med Joppe, och efter det drar jag direkt till Edsbro och spenderar kvällen med min familj ♥
På lördag är jag bjuden på lunch hemma hos familjen Andersson/Wäpneborg i Malsta. Har inte träffat skruttisarna på 1,5 år nästan. Ska bli kul att träffa dom igen :)
Sen måste jag ner på stan en stund och fixa present och biljett till Club 12 den 28 april. Riktigt taggad faktiskt!
På lördag kväll ska jag umgås med min vän Elin. Vi ses inte alls lika mycket nu när handbollen är slut, så vi har nog en del att prata om nu.

Även fast man vissa dagar känner att allt är skit, så känner jag även att jag har det hur bra som helst. Visst jag blev bränd för ett tag sen efter att ha trott att allt skulle bli bra, men vad gör det? Inte ett dugg!
Jag lever mitt liv som om min sista dag var imorgon. Jag träffar mina vänner så ofta jag kan och har kul med dom. Det finns ingen som ställer några krav på mig, det finns ingen som säger "gör inte det, så får du inte göra, nej, nej, nej". Jag bestämmer allt jag vill göra helt själv utan att behöva fråga någon om lov, eller vad den andre ska göra.
Folk får ha åsikter om mina val jag gör nu i livet, men vet ni. Jag bryr mig inte. Det är mitt liv och jag gör precis vad jag vill. Jag lever mitt liv fullt ut och försöker ha så roligt som möjligt nu medan jag är ung. Om 10 år sitter jag förhoppningsvis i min villa med min man, mina två barn och hund, och då vill inte jag känna ånger över att jag inte levde så som jag velat leva.



Don't lose who you are in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!


I'm living for my dying wish

Sitter vid mitt köksbord och brinner av just nu.
Jag ställde mig och lagade mat direkt när jag kom hem, hittade kyckling, hamburgare och pommes i frysen. Perfekt tänkte jag, eftersom jag hade bea i kylen!
Har typ kommit halvvägs med matlagningen, sen slockar hela lägenheten. Ringer mamma som säger att jag ska kolla säkringarna, men alla dom var hela. Ringer till Joppe som säger samma sak, men jag bytte ut alla ändå. Fortfarande svart.
Går ner till Konsum och köper helt nya säkringar och byter ut alla IGEN. Fortfarande svart.
Ringer till Norrtälje Energi som inte har öppet. Ringer till Riflex som kommer hit och går ner i källaren och fixar någon huvudströmsblabla.
DÅ började allting fungera igen! Tills jag satte igång både spisplattan och ugnen.. Då gick en säkring direkt.
Bytte ut den och provade igen. Samma sak.
Så nu står jag och fixar pommes först i ugnen, och sen får jag fixa kycklingen och burgaren.
Lack man blir då!
Ska ringa och felanmäla spisen för 4e gången imorgon.

Jaja, det finns dom som har det värre!
Det blir vilodag för mig idag iallafall. Joppe har lite annat för sig, och jag har ingen lust att gå till Friskis själv. Så jag vilar istället!

Det blir lugnt ikväll, kolla lite BB avsnitt som jag missat och planera lite mer på tatueringen jag ska göra.

Ha en bra kväll!


Please understand I have to leave and carry on my own life

Tillbaks till Tensta och jobb igen.
Usch fy blä satan perkele vitto.
Det har varit så himla skönt att vara ledig, men det dröjer ju faktiskt inte mer än 19 dagar precis innan jag åker till Rhodos. Ska bli så fruktansvärt skönt att komma iväg ifrån det här vädret och bara få koppla av i en vecka i solen och värmen!



Jag har precis ätit middag och ska snart iväg till Friskis. Det väntar rygg och axlar idag enligt bossen!
Skulle behöva gå ut och springa lite också.. Kanske skulle försöka komma igång med det nästa vecka!

Har börjat planera lite på en tatuering som jag tänkte fixa efter Rhodos. Har velat tatuera mig i flera år, men inte vetat exakt vad jag vill göra. Men nu tror jag att jag bestämt mig, och det kan nog bli bra :)

Måste byta om nu,
Ha det bra! :)


Vill inte tro på det jag ser, för du är värd så himla mycket mer

Då var ännu en helg förbi. Det var långhelg, och den tog slut alldeles för fort!

I fredags var jag till Friskis med Joppe en sväng mitt på dagen. Vi körde bröst och mage, och träningsvärken sitter kvar än kan jag säga.
På kvällen dundrade det in ett skönt gäng här och det var riktigt trevligt! Vi tog 22:14 bussen till Norrtälje där kvällen slutade på Mobergs.
Sjukt bra kväll!





I lördags vaknade jag upp på min soffa bredvid Lisa och Freddan. Sängen var upptagen utav tre andra snyltare!
När vi stod och fixade mat i köket så kom Skorpan springandes och jamade väldigt konstigt, och då sa jag högt direkt "Nu ropar hon på mig för att Freja har ramlat ner genom fönstret!". Så jag sprang till sovrummet där fönstret var öppet, tittade ut och såg inte Freja någonstans, men jag hörde henne jama. Fort ner i trapporna sprang jag ner till parkeringen, och jag var beredd på att se det värsta. Men när jag väl kom fram så såg jag henne inte, men jag hörde henne fortfarande. Hon satt på balkongen under mitt sovrumsfönster.
Pju! Så rädd har jag nog inte varit på länge. Usch det var hemskt verkligen... Så från och med nu kommer mina små bebisar inte få vara ute på taket längre!

Halv 12 åkte jag hem till mamma och pappa. Där fick jag, Daniel och pappa leta påskägg ute som påskharen (mamma) gömt.
Därefter åkte vi vidare till Berit och Conta där påsklunch väntade. Väldigt gott och trevligt sällskap, trots att jag var supertrött!





Vid halv 3 kom Joppe och hämtade mig, och vi hämtade upp Frida och åkte till Norrtälje och sedan hem till mig i Rimpan. Jag och Frida städade upp röran här innan vi gick och sov ett par timmar.
Sen ringde Joppe och väckte oss, och då var det bara att börja fixa sig för att sedan åka hem till Jimmy i Norrtälje. Vi var ett gäng där ett par timmar innan vi drog till Mobergs.
Det var helt okej där även på lördagen, men betydligt roligare i fredags!

Igår var jag hem till Repan med Simon. Jätteroligt att få träffa dom och bara snacka massa skit! Dock så slutade det med att vi hamnade på akuten med Simon som tappat någon nål till sin diabetesgrej. Men det gick bra iallafall :)



Kom precis hem ifrån Friskis. Har varit där med Joppe och kört armar idag. Var jätteseg, men jag lär ha träningsvärk imorgon ändå..

Ikväll kommer fina Ida hit och umgås lite. Hon var i Göteborg i helgen, så har inte träffat henne på ett par dagar nu!

Hoppas ni haft en bra helg! :)


Du är på repeat i mitt huvud

Igår efter jobbet åkte jag till Norrtälje och gick på IPL behandlingen. Känns bra att göra den, förutom att jag inte kommer få sola ansiktet i sommar. Lite jobbigt, men det lär vara värt det i slutändan!

Malin mötte upp mig på Lilla Torget när jag var klar. Då åkte vi direkt hem till Rimpan , gick över till Sandra som fyllt år och lämnade en blomma och sedan vidare till Konsum och Systemet.
När vi sen satt hemma och pratade lite, så fick vi för oss att åka till Ikea och köpa ett vitrinskåp till mig. Så vi brände iväg!
På motorvägen körde vi den klassiska "motorvägsraggningen". Körde upp jämsides med ett gäng grabbar som satt i en fullpackad bil. Haha, jättekul faktiskt!
Vårt besök på Ikea kan varit det kortaste jag någonsin gjort, det varade nog inte i mer än 10 minuter.
Så fort vi fått in skåpet i bilen brände vi hem igen!

Att sedan få ihop skåpet tog oss ca en och en halv timme, och det berodde inte på att vi var dåliga, utan att en utav delarna var trasiga. Men men, nu står det fint i vardagsrummet efter att ha fått tejpa lite!



Lite senare kom Emil och Seb över hit. Alltid kul att träffa boysen! Tror dom drog hem vid halv 1 ungefär, och då gick jag och Malin tills sängs och slocknade direkt.



Nu sitter vi i soffan och väntar på att Emma ska höra av sig.
Senare ikväll kommer ett gäng hit, och kvällen slutar på Mobergs.

Glad Påsk på er!


Webbtv

Här är det som jag och Jeff var och spelade in i tisdags på NT



Man kommer på i efterhand att man borde svarat annorlunda på vissa frågor, men men.. Lätt att vara efterklok :)

Det var du som fick min fallskärm att vecklas ut

Sådär, då var ännu en dag avklarad här i livet!

Det blev jobb som alla andra dagar. Lite jobbigt ibland då ett, ja man kan nog kalla det dilemma har uppstått. Kan inte skriva allt för mycket och detaljerat här om mitt jobb, så jag väljer att inte skriva mer än så!
Det har flytit på iallafall!

Efter jobbet åkte jag hem och lagade mat. Det blev lax och ris idag, riktigt gott!
När jag ätit klart kom Joppe och hämtade mig och vi drog till Friskis. Det var ben som stod på schemat idag, och jag kan redan nu känna att jag kommer ha svårt att gå imorgon. Men det känns bra att äntligen kommit igång med ordentlig träning igen! Har svårt att ta tag i träningen själv, men nu har jag Joppe som peppar mig och vi kör tillsammans på gymet (gymmet? har så svårt att veta hur det stavas).

Imorgon efter jobbet åker jag till Norrtälje på IPL. Det är en grej jag påbörjat, som kanske verkar lite märkvärdigt och är väldigt dyrt, men jag gör det helt och hållet för min egen skull.
Efter det hämtar jag upp Malin som ska hem till mig. Vi tänkte ta en långpromenad på kvällen om vädret tillåter det! Annars blir det bara tjejsnack och mys :)

Ha en bra kväll!


Not over you

Jag har precis kommit hem ifrån vår lilla avslutning med laget. Vi hade minimålsturnering och gottade i oss lite tårta som Mulle köpt till oss. Mumma!

Efter jobbet idag så brände jag direkt till Norrtelje Tidning. Där väntades det webbtv som jag och Jeffen skulle vara med på. Jag var sjukt nervös, och var säkert svinröd i ansiktet under hela filmningen. Det var ju inte speciellt svåra frågor vi skulle svara på, men man var tvungen att försöka tänka till lite snabbt och komma på ett bra svar. Hoppas verkligen inte att jag sa något dumt..
Kan säga till här när klippet kommit upp på NTs hemsida! :)

Imorgon efter jobbet väntar gym med Joppe. Ett mördarpass för benen väntar, och jag längtar inte tills torsdag då jag redan nu kan känna att träningsvärken inte kommer vara att leka med..

Hoppas ni haft en bra dag allihopa!


Helgen som varit

Det har varit en helt fantastisk helg med fantastiska människor!
I fredags hade jag tänkt mig en lugn hemmakväll med tvättstugan och bara fixa här hemma. Sånt som behövs ibland liksom! Men när jag satt här hemma vid datorn och kollade runt lite på nätet så fick jag ett sms utav Lillis. Han frågade ifall jag kunde skjutsa hem honom ifrån Tekniska till Hallstavik. Snäll som jag är så ringde jag Frida som gjorde mig sällskap hela kvällen.
Vi hämtade Lillis och hans två kompisar, varav den ena var så full så han inte ens visste vad han hette.
Det gick iallafall bra att skjutsa hem grabbarna! Efter det stannade vi till hemma hos mamma och pappa och tittade på film innan vi åkte hem och sov.





I lördags var det kiosken som gällde för min del på morgonen. 11:15-13:15 stod jag i Långsjöhallens kiosk med Emma Klaar. Hon berättade om hur hon äter just nu, och vad hon inte äter osv. Och jag blev riktigt taggad på att sluta äta så mycket tjockismat och skit som jag gör, så att man blir platt om magen igen. Vi får se hur det går med den saken!
När det var slut med kioskjobbandet så åkte jag in till Norrtälje och tog ut verktyg till jobbet. Skönt med nya penslar och rullar!
Sen gick jag en sväng på stan och fixade present till Ida och lite annat smått och gott till mig själv!
När jag kom hem ifrån Norrtälje fixade jag lite käk, och sen kom Sara över en stund och hjälpte mig att välja kläder, smink och smycken inför kvällen.
Kvart i 7 kom Joppe hit, och sen tog vi bussen till Norrtälje och vidare hem till Choken där vi förade ett gäng. Det var det roligaste jag varit med om på länge! Skrattade så jag nästan dog tror jag..
Sen blev det Mobergs, som nu för tiden verkar vara mitt andra hem. Träffade mycket roligt folk där!











I söndags vaknade jag upp och var ensam kvar i sängen. Malin som sov hos mig hade redan dragit, och jag vaknade inte ens när hon drog.
Så jag gick upp och kollade lite Big Brother innan jag åkte in till Norrtälje på kalas hos Ida med hennes vänner. Väldigt trevligt faktiskt!
Efter det åkte jag hem och fick fikafrämmande utav bästa Emil och Jalle. De stannade enda till 12 på natten. Vi satt och kollade på film och sen massa gamla bilder ifrån högstadiet. Riktigt kul faktiskt!







Idag var det slitsamt på jobbet. Men jag har insett att hyresgästen är väldigt trevlig faktiskt, så det känns bra ändå att jobba hemma hos folk som man kan prata med om allt möjligt.

Kom precis hem ifrån Friskis. Har varit där med Joppe, och vi körde axlar och rygg idag. Så jag känner att imorgon kommer det inte bli kul att måla tak..
Kill me!


RSS 2.0