Tiden räcker inte till, igen!

Jag har verkligen fullt upp hela tiden nu. Jobb, träna, möten.
 
I måndags efter jobbet var det träning på Skarsjöplan. Det var Nina som höll i träningen, och det var väldigt jobbigt.. Jättekul att vi var så många iallafall! Mycket roligare att träna när det är fler :)
 
Igår var jag och träffade mitt lag som jag ska träna tillsammans med Bruce för första gången. Tror jag kan få riktigt kul med de där grabbarna, och att det kan vara ett riktigt skönt gäng när man väl lärt känna dem!
Ser fram emot första träningen som är nästa tisdag :)
 
Idag efter jobbet var jag på ledarmöte i Norrtälje efter jobbet. Vi diskuterade lite om tider osv.
Direkt efter mötet brände jag och Bruce hem till mig och bytte om lite snabbt och drog sen direkt till bananbacken där en psykträning väntade. HIIT backträning kan vara den värsta träningen jag vet... Usch fy fan! Men riktigt skönt efteråt :)
 
Imorgon ska jag åka hem till mamma och pappa där mormor är. Mamma, pappa och Daniel är i Värmland, och Elin är på Peace & Love. Så jag tänkte passa på att äta middag med mormor eftersom jag ändå ska lämna bilen till Andreas som ska fixa aux ingång i bilen på fredag. Var ett tag sedan jag träffade min fina mormor nu! ♥
 
Har väl inte så mycket mer att säga egentligen! Tänkte bjuda på lite bilder ifrån i torsdags som jag lovat :)
 
 
 

Bildbomb ifrån Midsommarhelgen

 
Tack allihopa för en grym midsommarhelg. Oslagbart!
 
 

Då blir du lycklig

Igår kom jag hem jättesent, typ 01:45. Åkte runt i Norrtälje med Muris hela kvällen. Skönt att åka bil faktiskt!
 
Efter jobbet idag åkte jag till Nånö och myste med Lina ett par timmar ute i solen. Fick träffa Maddes lilla Alexx också, så himla söt liten bebis!
 
Sen fick jag åka hem till Erika och planera massa handboll. Herre Gud, den här tränarrollen kommer ta livet utav mig! Så himla mycket att tänka på, är verkligen inte van vid det alltså.
 
När jag satt där hemma hos Erika ringde Muris och frågade om jag ville käka. Så han hämtade mig i Rimpan och vi åkte och käkade på Frasses. Supergod hamburgare åt jag!
Sen åkte vi och köpte mat till Emma innan jag fick skjuts hem igen.
 
Nu väntar jag på Fia som ska hämta mig. Det blir bad i deras jacuzzi ikväll med ett gäng. Kommer bli hur nice som helst!
 
Har lite bilder ifrån idag, men orkar inte lägga in dom just nu. Så det får bli efter helgen!
 
Ha en fin kväll och glad midsommar på er alla!
 

Vart jag än går


Människor med stirrande blick

Idag var begravningen för Jonte. Jag var inte där, men jag kan tänka mig att den var väldigt fin. Har sett bilder.
Vila i frid ♥
 
 
Jag står för tillfället och lagar mat. Det blir korv med bacon och mackaroner. Hoppas det blir gott!
Håller på att tömmer allt i kylen och frysen, så jag kan fylla på med nytt krubb och annat smaskigt efter midsommar.
 
Tänkte ta mig ut i spåret idag. Eftersom vi inte har någon kollektiv träning den här veckan så ska vi springa minst 5 km tre gånger. Passa på idag kanske!
 
Jag är riktigt taggad inför midsommar! Kommer bli så sjuuuukt kul. Vi är ett gäng på 20-25 personer som åker till Öregrund. Var där förra året, och det var jättemysigt och väldans roligt. Blir vädret bra kommer allt bli toppen! :)
 
Måste kolla maten nu,
ha en fin kväll!
 

Inte konstigt när jag bara ser dårar

I lördags hade vi grillfest hemma hos mina föräldrar. Det var väldigt kul att så många kunde komma, både unga som gamla!
Vi åt, spelade spel, och umgicks bara :) Efter kl 23 är det dock svart för min del. Fick i mig alldeles för mycket tequila som Ninja bjöd på. Urbah!!













I söndags blev det städning hemma i Edsbro innan jag, Malin och Ronja drog.
Jag, Erika och Ronja beställde mat ifrån Kebaben som vi käkade hemma hos mig. Sen dog vi alla tre i soffan framför en film.



Vid 19-tiden kom det hem ett gäng till mig. Vi skulle snacka midsommar. Ganska mycket att planera då vi ska åka till Öregrund! Kommer bli sååå himla kul, och jag är supertaggad! :) Åker med ett riktigt skönt gäng, så det kan inte bli annat än toppen!

Nu har jag precis satt mig till ro efter att ha varit och pantat alla burkar jag hade i mitt förråd. Det var väldigt mycket burkar kan jag säga, och det var på tiden att jag pantade dom nu! Skönt att det är gjort :)



Det blir soffhäng för mig ikväll. Tänkte dra på någon film och sen sova så tidigt jag kan :)
Ha det fint! bjuder på lite bilder jag haft liggandes




Bilen jag åkte på rallyt





Hemma hos Bruce på studentmottagning

Ömma händer efter ett fyspass med Nina

Jag och Tommy jävlades med Jimmy en dag på jobbet

Jag och Ronja åt glass med jordgubbar och frukt efter en hård träning

Min nya favorit Tjommen

Berrabus

Tjommen fick träffa en katt för första gången

Bebisen ville busa med Skorpan



Ida tyckte han luktade och var äcklig

Fina bebisen ♥

Skorpan softar

Erika och hennes Berra

Fylltratten Jonte

Det man inte vet, det lider man inte utav

Igår direkt efter jobbet åkte jag till Norrbil och hämtade min bil som varit där hela veckan. Det var lite grejer som behövde fixas på den.
När jag hämtat bilen åkte jag direkt hem och gick över till Kicki en stund.
Vid 4-tiden kom Ida hem till mig. Vi drog och hämtade Erika för att sedan åka och hämta mina nya "helgbarn" Berra och Tjommen. Det skulle bli mitt "eldprov" som Erika kallade det.

Vi gick ut en promenad med hundarna direkt när vi kom hem till mig. Efter promenaden åkte vi och handlade lite middag. Vi gjorde iordning ceasarsallad med kyckling, supergott blev det!
Lite senare på kvällen kom ett gäng brudar hit och kollade fotboll. Jävligt tråkigt att Sverige spelar så fruktansvärt dåligt och inte kan sätta sina lägen. Som jag brukar säga, det där är fan deras jobb och dom kan inte ens sätta frilägen. Helt sjukt.

Efter fotbollen när alla dragit hem så skjutsade jag och Fia upp Victor till Rånäs med ett par utav hans kompisar. Sen åkte vi hem till mig och åt glass och snackade skit innan vi hämtade två stycken i Rånäs, för att sedan åka upp ytterligare en gång för att hämta Richard och Jonte.

Det blev inte många timmars sömn i natt pga hundarna. Så jag tror jag måste gå och sova en stund snart.
Har iallafall hunnit med en långpromenad med Sandra, och sedan varit på systemet och bunkrat upp inför kvällen då vi ska grilla hemma hos mina föräldrar :)

Ha en bra dag!


With arms wide open

Efter jobbet idag åkte jag in till Norrtälje och gjorde av med lite pengar på H&M innan jag gick till Frisk&Skön och gjorde min IPL behandling. Tredje gången är gjord nu, så tre gånger återstår. Mycket pengar, men det är värt det i slutändan!

När jag var klar med det gick jag hem till Malin en stund innan Joppe och Emma hämtade mig. Vi åkte till nyöppningen vid Flygis och gick i några affärer och gjorde av med ännu mer pengar.
Efter det väntade vi på Emil innan vi drog och käkade på Esplanaden. Supergott!

Jag kom precis hem ifrån en långpromenad jag gjort tillsammans med Josse. Så himla skönt att prata av sig med Josse. Vi ses inte så ofta, så det var kul att träffa henne nu.

Imorgon väntar ännu en fullspäckad dag. Men det skriver jag om mer imorgon, för nu måste jag sova!
Delar med mig utav en superbra låt.

Nattinatti ♥


Living the dream

Tack för allt stöd jag fått ifrån alla som läste inlägget jag skrev igår. Det berörde tydligen många väldigt mycket, och jag uppskattar alla kommentarer och sms som ni skrivit till mig.
Det värmer otroligt mycket ♥

Ronja drog precis härifrån. Vi har ätit glass med jordgubbar, äpplen, mandariner och bananer. Supergott var det!
Vi kände att vi var värda det efter fyspasset vi haft ikväll.
Det är så himla roligt att träna så hårt när alla ger järnet, både killar och tjejer! Det känns att träningen verkligen ger något :)
Kolla in vår blogg också www.ceresdamer.blogg.se eller herrarnas www.ceresherrar.blogg.se :)



Imorgon efter jobbet ska jag på IPL behandling för tredje gången. Dyrt, men skönt att få det gjort. Det ska ju göras igen om 6 veckor ungefär. Det suger dock att jag inte får sola nyllet när jag gör den här behandlingen.. Men men.
Efter det kommer Emma hem till mig. Då ska vi mysa och snacka lite skit innan hon åker hem till sin egen lya som hon flyttade in i idag.
Senare på kvällen ska jag ut på promenad med Josse och prata om allt som hänt sedan sist vi träffades.

Nu måste jag duscha och sen sova.
Ha det fint alla underbara människor där ute ♥

Jag satte mig själv i ett fängelse

Nu kommer jag skriva ett inlägg som jag inte velat skriva förut, eftersom jag känt att det varit alldeles för privat. Men nu känner jag att jag behöver skriva av mig det här en gång för alla. Det lär bli ett långt inlägg, men för min egen del är det värt att skriva varenda ord.

Jag levde i fyra år tillsammans med en människa som till en början var det bästa jag visste. Ingen kunde få mig så lycklig, trygg, glad. Allt!
I ungefär ett och ett halvt år varade allt det lyckliga. Sen började helvetet.
Jag blev mer och mer åsidosatt pga vänner, bilar och festande. Jag kände mig mindre älskad. Mindre värd. Blev mer och mer olycklig som människa. Allt det här gjorde att svartsjukan i mig trängde fram mer och mer.
Jag hade i stort sätt inga vänner att vända mig till, för dom hade jag lämnat åt sidan, och umgicks inte med någon annan än honom knappt. Jag ville inte öppna mig för någon om det här.

De sista två-tre åren grät jag minst en gång i veckan. Ibland nästan varje dag.
Det är lätt att dölja all olycka man har inom sig med ett leende. Det var ingen som visste att jag mådde dåligt. Den enda som såg mig, och var orolig för mig var min mormor. Henne kunde jag prata med, och hon sa åt mig att hon var orolig för mig.
Det som fick mig att tränga bort allt var handbollen. Men ibland kunde jag inte träna pga att jag låg hemma och grät. Grät floder.
Ibland kom jag till träningarna med söndergråtna ögon och tänkte "om jag tränar känns allt bättre sen". Det var någon gång jag satt med en i laget och berättade om allting. Jag fick ur mig nästan alla känslor hur jag kände, och hon sa "Är det verkligen det här du vill? Varför tillåter du det här?".
Vad svarar man på en sådan fråga i det tillfället?

När jag skulle göra mitt muntliga svenska nationella i trean på gymnasiet bestämde jag mig för att prata om det här. Jag hade planerat allt hur bra som helst, allt satt som det skulle jag var förberedd att prata inför hela klassen om det.
När jag väl stod framför klassen och skulle prata om min svartsjuka, så började jag gråta och sprang ut ur klassrummet.
Jag hämtade andan ett par minuter med ett par lugnande ord ifrån både lärare och klasskamrater.
När jag sedan kände mig redo igen och stod inför klassen fick jag fram ungefär fem ord. Sen stod jag där knäpptyst och ögonen fylldes med tårar igen.
Det slutade med att jag fick ta mitt muntliga ensam inför läraren.
Jag fick MVG på det.

När vi hade tagit studenten och jag fått min semester på sommaren, märkte jag väldigt konstiga saker hos honom. Han blev helt plötsigt väldigt snäll, känslosam och sa väldigt fina saker till mig.
Då tänkte jag "Shit, är det nu allt vänder? Är det nu jag ska få tillbaka dig och vi ska få det bra igen?".
Så tänkte jag i ungefär två dagar. Sen slog det mig att jag läst en sak på internet ett par månader tidigare.
Jag hade gjort ett otrohetstest, och där stod det att tecken på att vara otrogen var "Är din partner ovanligt gullig emot dig?".
Jag tänkte bara att det kan inte vara sant. Det kan inte stämma.
Jag kände ändå att jag var tvungen att fråga ifall han varit otrogen. Svaret blev såklart nej.
Men efter ännu en dag och vi satt i bilen och han grät frågade jag om allt inte berodde på otrohet, och att jag läst om det på internet.
Svaret blev nej ändå.
Samma kväll när vi låg i sängen och pratade började han gråta och sa hur mycket han älskade mig. Då frågade jag en gång för alla "Vad är det som har hänt? Säg det nu!".
Jag kände hur hans hjärta började slå hårdare och snabbare.
Jag satte mig upp i sängen och skrek "Vad fan har du gjort?!".
Svaret jag fick var "Det värsta man kan göra".
Jag började gråta och sa "Har du legat med en annan?!".
Då hade han tagit sig till dörren och sa JA.
Jag började slå, sparka och kasta saker på honom. Jag frågade vem det var, och det tog ett tag innan han nämnde en utav mina gamla klasskompisars namn ifrån gymnasiet.
Jag blev så äcklad, och jag kunde inte tro att det var sant.
Mitt upp i allt det här kom mamma in i mitt rum och sa "Vad fan är det som händer?!".
Han svarade "Jag har varit med en annan tjej. Du får hata mig och slå mig du också."
Det enda min mamma fick fram var "Fy fan". Sen vände hon och gick ut igen.

När tumulten lagt sig och vi satt och grät och pratade, så gick jag till slut in och la mig hos mamma i sängen. Jag visste inte vad jag skulle göra och behövde råd. Samtidigt visste jag redan vad hennes svar skulle bli.
Istället gick jag ut på åkern och ringde min kusin. Jag behövde veta vad jag skulle göra för att kunna förlåta.
Jag fick rådet att ge det tid, och att skriva ner mina känslor i ett anteckningsblock.

Efter att fått veta det här åt jag inte ordentligt på flera dagar. Jag spydde trots att jag inte hade något i magen.
Jag ville inte prata med någon om det heller.

Efter en vecka hade jag tagit mig tillbaka till träningen. När jag kom hem efter ett pass och kom in i mitt rum var rummet helt städat.
När jag sedan öppnade garderoben var alla hans kläder borta och jag tänkte "Vad fan är det här nu då?".
På sängen låg ett utav mina anteckningsblock med halsbandet jag fått utav honom.
När jag öppnade blocket fanns tre-fyra sidor med en lång text.
I texten skriver han att han ångrar sig, att han älskar mig, att han varit på väg att ta livet utav sig.
Att han varit otrogen med ännu en tjej.
En utav mina bästa vänners vän.
Jag tänkte ännu en gång "Det här kan FAN inte vara sant".
Jag ringde direkt till honom och frågade vart han var, och sa att han skulle komma och hämta mig så vi kunde prata.

Efter att fått veta det sista tog jag kontakt med Erika som jag var väldigt bra vän med då. Jag kunde lita på henne, och jag visste att hon skulle förstå och lyssna på mig.
Hon var den enda som fick veta det här till en början. Jag skämdes och ville inte att någon skulle veta om det.
Hon var det största och bästa stödet jag hade då.

När det gått ett par veckor kom han och sa att han inte kunde leva med mig efter det han gjort. Att han konstant tänkte på det han gjort emot mig.
Jag ville inte att det skulle ta slut. Jag hade ju inget annat. Han var mitt liv.
Vi var ifrån varandra i ungefär en vecka, sen kom han till mig och sa att han ville leva sitt liv med mig.
Under den veckan vi var ifrån varandra hade jag det största stödet ifrån Mårten, en utav hans vänner. Vi hade daglig kontakt.

Under den här veckan fick även min syster veta vad som hänt.
Det här gjorde att hon och jag tappade kontakten. Vi pratade knappt med varandra längre. Hon var arg på honom. Jag var arg på henne för att hon var arg på honom och inte accepterade det jag ville.
Vi var inte som systrar längre.

Det blev november. Han gjorde slut och sa att han ville kunna göra saker som hans kompisar kunde göra, men att det inte var det jag trodde han ville göra.
Jag vart totalt knäckt.
Jag kunde inte jobba. Jag kunde inte träna. Jag kunde inte äta.
Den tiden kan vara då jag mått som sämst i hela mitt liv.
Jag hade då väldigt bra stöd ifrån hans mamma och ifrån Malin. Jag behövde allt stöd jag kunde få.

Efter ett par veckor släppte det sakta men säkert. Vi sågs ibland och allt kändes så himla bra när vi var med varandra. Det kändes som att vara nykär på nytt.
Men sen insåg jag att jag inte kunde fortsätta träffa honom, eftersom jag blev mer och mer kär i honom ju mer vi sågs och ju mer vi hördes.
Så jag slutade höra av mig, slutade svara på sms, blockerade honom från facebook.
Jag kunde hålla mig ganska länge faktiskt.
Sen en morgon i januari fick jag ett sms där det stod "Jag vill inte ha det såhär längre."
Efter det smset tog det inte lång tid innan vi blev tillsammans igen.
Jag kände då att det där lilla uppehållet vi hade var precis vad vi behövde.
Han hade lämnat sina gamla vänner, som jag då tyckte var orsaken till allt, och skaffat sig nya vänner.
Jag kände att allt skulle bli perfekt.

När sommaren kom började allt om igen. Jag blev åsidosatt. Var ofta ledsen. Blev kallad allt ifrån smutsig hora till idiot.
Jag tänkte att jag låter sommaren gå. Har han inte bättrat sig då så lämnar jag honom.
Jag gav fler varningar till honom att jag inte skulle orka mer.
Men svag som jag var så höll jag honom kvar enda tills november.
Då fick jag nog.
På riktigt.

Jag var tvungen att vara för mig själv. Jag behövde hitta mig själv och lära känna mig själv igen. Jag behövde veta vad jag ville med mitt liv.
Han stannade fortfarande kvar och det var väldigt svårt att få honom att försvinna ifrån mitt hem.
När han sedan åkte till fjällen vände allt.

Jag fick veta att hans nuvarande flickvän åkte med dom upp till fjällen utan att han berättade det, genom facebook.
Jag visste att hon skrivit en del till honom på facebook som "Jag vill att du kommer och badar med mig" mm.
Det där gjorde mig rasande.
Han svarade inte på mina sms när han befann sig där uppe efter ett utbrott jag fått.
Jag grät i fyra dagar.
Som tur var hade jag Elin här. Hon fanns hos mig hela tiden och jag kunde gråta hos henne.
När han sedan kom hem hade även han fått nog.
Det var inte meningen att det skulle vara vi.

För en vecka sedan fick jag veta att det finns en tredje tjej han varit otrogen med. Även de en utav mina gamla klasskompisar ifrån gymnasiet.

Allt det här får mig att känna att jag slösat bort så fruktansvärt mycket tid.
Jag har i stort sätt slösat bort tre år utav min ungdom. Det är år jag kunde gjort så himla mycket annat utav istället för att ligga hemma och gråta.
Jag tror inte att det finns någon som egentligen förstår hur dåligt jag mått under de här åren.
Jag vet inte om jag ska vara glad över att det här har hänt. Till viss del är jag glad, för det här har fått mig att kunna känneteckna vad en dålig pojkvän är. Skulle jag träffa någon som visar minsta lilla likhet med honom skulle jag gå därifrån direkt. Jag skulle inte ens tveka.
Jag är även glad över att jag äntligen börjat umgås med vänner. Jag har världens bästa vänner. Jag har aldrig haft så roligt som jag har just nu i mitt liv.

Det är jag som är vinnaren i det här.
Han är förloraren.
Jag har det bättre livet. Jag behöver inte ha dåligt samvete över något. Jag har inte gjort något fel.
Jag levet mitt liv fullt ut nu. Jag gör allt jag vill göra. Jag behöver inte anpassa mig efter någon.

Tack alla ni som finns i mitt liv. Jag uppskattar er alla otroligt mycket ♥



Två år sedan

Idag är det exakt två år sedan vi tog studenten. Vart tog tiden vägen?
Kan ha varit en utav mina bästa dagar i livet, men jag vet att hade jag fått göra om det Idag så hade dagen blivit så himla mycket bättre!






Får inte glömma skriva att min älskade pappa fyller 29 + 20 år idag!



♥♥♥♥♥♥♥

Svar till Mårten

Mårten om Studenternas dag:
haha vafan jag kommer inte ens ihåg att det regnade på studenten.. eller aa kommer knappt ihåg studenten alls...

Svar: Finns det något i ditt liv du minns Mårten? Du är väl packad varje dag ;)


En vecka har gått

Jajjemän, jag har inte ätit godis/chips/popcorn/choklad/nötter på en hel vecka. Har inte druckit någon läsk heller. Känner mig riktigt duktig faktiskt! Hoppas att jag kan hålla i det här nu så det syns i höst att träningen givit något :)

Jag sitter just nu vid mitt köksbord och lyssnar på musik i min äckliga t-shirt. Vi fick ett träningsställ förra veckan, och det innehöll bl.a. en t-shirt som vi kommit överrens om i laget att vi inte ska tvätta förrän vi går in och tränar boll v29. Jag har tränat EN träning i den, och jag luktar redan apa. Vill inte ens tänka på hur jag kommer lukta om ett par veckor...

Gabbi hämtar mig om en stund. Det är träningsgrupp som står på schemat idag och vi ska köra fartlek. Fy fan det är riktigt jobbigt kan jag lova! Vi ska springa i spåret, och då spurtar man mellan varannan stolpe och joggar varannan.

Efter träningen kommer ett gäng hit och kollar fotboll. Trevlans!

Ha det gött!


Jag har ju hört att varje flört blir nätt och sliten

I lördags hade jag en riktigt bra dag. Gick upp tidigt och hade bara sovit ca 4 timmar, men men.
Steffe hämtade mig vid 9 och då åkte vi iväg till Rö där vi skulle åka rally. Jäklar så kul det var! Vill verkligen göra om det där.
Inför sista åket så tänkte jag "Hoppas vi åker av, det skulle vara coolt!". Och vad hände? Jo, i näst sista kurvan åkte vi rakt ut i skogen och ner i något dike. Steffe sa efteråt att han trodde vi skulle tippa, och då tänkte jag att synd att vi inte gjorde det. Sjukt att jag ville tippa kanske, men ändå :)

Efter rallyt åkte jag hem och sov ett par timmar. Sen hade jag främmande hela kvällen utav Malin, Emma, Emelie och Sabina. Jättetrevligt faktiskt! Vi åt gurka och morötter med dipp och lite vindruvor :) Massor med tjejsnack blev det!

Igår var jag in till Norrtälje och lämnade bilen på Norrbil, sen åkte jag med pappa hem till Edsbro och var där ett par timmar.
När jag kom hem till Rimbo käkade jag middag innan jag gick ner till Arbetslinjen där Erika, Patrik och Stoffe var. Jag och Patrik styrde upp lagfesten, samtidigt som vi snackade massa handboll och inför säsongen.
Jag kommer ju ta över tränarrollen för a-pojkarna i HK Ceres Norrtälje tillsammans med Bruce. Kommer bli spännande tror jag!

Erika hade sett på facebook att Bruce hade studentmottagning också, så hon och jag tog Patriks bil och drog till Sättraby och fikade. Smarrigt!

Ha en fin måndag!


Studenternas dag

Åh jag blir så himla avundsjuk på alla som tog studenten igår. Jag vill göra det igen, men i fint väder! Vi hade ju pissväder hela dagen..
Det var nog tur att jag inte var i Norrtälje och såg alla springa ut, för då hade jag väl börjat grina precis som jag gjorde förra året när jag var och kollade på syrran. Haha, jag och Emma stod liksom och grät för att det var så fint att se alla springa ut och vara glada :)

När jag hade slutat jobba så åkte jag iallafall till Norrtälje och till mamma för att skriva lite papper. Därefter gick jag till DMC för att prata lite om aux-ingången som dom ska fixa i bilen.
Sen var det bara att ta sig hem med bussen och duscha och fixa sig, för att sedan åka till Edsbro och hämta mamma, pappa och Daniel och sen vidare till fam Eriksson där studentmottagning nummer ett var. Lilla Jonte har blivit stor och äntligen gått ut skolan!
När vi ätit och varit där några timmar åkte vi vidare till fam Mattsson där mottagning två var. Även Frida har ju blivit stor och tagit studenten, och hon var såå himla fin!
Jag tog lite fika och var social ett par timmar, för sedan åkte jag och Frida tillbaka hem till Jonte där Fridas skjuts var.























Jag åkte hem och bytte kläder efter att jag lämnat Frida, och sen åkte jag till Norrtälje där jag skulle spendera kvällen helt nykter och som chaufför.
När jag kom till Norrtälje träffade jag Max en stund innan jag åkte och hämtade Edd och Mårten. Vi åkte till någon fest i Grind där det var alla möjliga folk, kände mig faktiskt rätt gammal när jag var där alltså.
Efter ett tag ledsnade jag och Mårten och då snurrade vi runt i Norrtälje en stund innan vi åkte tillbaka och hämtade Edd. Vi åkte sedan upp till Club 12 och tog oss in igenom buskarna eftersom vi inte hade någon biljett. Kändes helt sjukt faktiskt, staketet är ju ändå rätt högt där.
Det var meningen att jag skulle hämta Victor där, men han var tydligen rätt packad så han hade åkt hem tidigare. Istället fick jag med mig Fia, Frida och Tobbe hem som just nu alla tre ligger och sover.







Själv sitter jag uppe och har ätit frukost. Ska snart bli hämtad utav Steffe, för att sedan åka iväg på rallytävling. Kommer bli så sjukt kul! Jag åkte med en gång för skojs skull i skogen när jag var kanske 15 år, och då var jag näst intill livrädd eftersom det gick 170 på små grusvägar. Nu kommer det ju gå ännu fortare!
Jag hoppas verkligen jag överlever den här dagen!

Ikväll är jag hundvakt åt finaste Daggen, och vad vi två ska hitta på får vi se ikväll.
Nu tänkte jag sluta skriva iallafall.
Ha en fin dag!


Who you are

I stare at my reflection in the mirror
Why am I doing this to myself?
Losing my mind on a tiny error,
I nearly left the real me on the shelf.
No, no, no, no, no...

Don't lose who you are in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!

Brushing my hair, do I look perfect?
I forgot what to do to fit the mold, yeah!
The more I try the less is working, yeah yeah yeah
'Cause everything inside of me screams
No, no, no, no, no...

Don't lose who you are in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
But tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
There's nothing wrong with who you are!

Yes, no's, egos, fake shows, like WOOM,
Just go and leave me alone!
Real talk, real life, good luck, goodnight,
With a smile, that's my home!
That's my home, no...

No, no, no, no, no...
Don't lose who you are in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay...
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!




Slöseri med tid

Att inse att man slösat bort så många år med en person som inte varit ärlig kan vara bland den värsta känslan jag känt.
Vad händer alltså? Folk man tror är ens vänner, den man trodde man skulle leva sitt liv med.
Jag är så jävla glad för det liv jag lever just nu!

Idag fick Tommy veta att jag är livrädd för spindlar, så ungefär hela dagen har han kastat spindlar på mig eller låtsats att han haft spindlar i händerna.
Ni som har fobi för spindlar vet vad jag snackar om!

Efter jobbet åkte jag hem till Joppe och snackade lite skit. Blev bjuden på mat också, riktigt smarrigt var det!
Nu sitter jag hemma och ska duscha innan jag ska på möte i Norrtälje.

Hörs imorgon kanske!


Det är så jag säger det

I måndags fyllde min fina lillebror år. Känns helt sjukt att han redan är 15 år. FEMTON ÅR! Vart tog tiden vägen? Vart tog min lilla lillebror vägen? Herre gud han är ju längre än mig nu.



Igår blev jag med bil också. Och vem hade trott att jag skulle gå och köpa Golf? Jag som var så inställd på Audi. Men nu blev det Golf iallafall. Är sjukt nöjd! Riktigt fin bil faktiskt :)
På kvällen blev det filmkväll här med ett helt gäng. Dock så blev det nog aldrig riktigt något filmtittande, det blev mest gnäll på vad det var för film och massa annat snack. Men det var trevligt ändå :)



Imorse åkte jag och hämtade Ida och vi drog hem till Mange som skulle tatuera mig. Eftersom jag skrev "Sis ♥" på vänstra handleden, så blev det nu "Lillebror ♥" på den andra. Jättefint blev det! :) Dock är jag jättesvullen, men det går över :)

 

Efter tatueringen åkte jag och klippte mig hos Elina. Har inte klippt mig sen typ mars förra året, så håret var duktigt slitet kan jag säga! Men nu är det fräscht och fint igen :)

Sen begav jag mig direkt till Edsbro där det var kalas för pappa och Daniel. Smaskigt med massa fika och tårta! :)

Nu har jag precis ätit lite. Det blev en lingongrova med rostbiff och sallad på, och en tallrik med yougurt och müsli. Bra innan träningen som börjar om 1½ timme ungefär :) Får äta riktig middag efteråt, blir bäst så :)

Efter träningen är det "möte" hemma hos Joppe. Vi ska planera allt inför Ölandsresan som vi ska göra i sommar. Kommer bli så sjukt roligt att åka iväg allihopa! Riktigt taggad :)

Ni får ha det så bra allihopa!


Dansa är kul men jag föredrar något annat

Nu var det ett tag sedan jag skrev ser jag, har helt enkelt inte haft tid.

I fredags blev det fest hos Joppe igen. Perfekt med grannar som aldrig klagar! Här där jag bor är det omöjligt att ha fest. Folk klagar ju när man kommer hem sent på nätterna liksom..
Det var kul iallafall! Trevligt folk, och speciellt kul att syrran följde med :)

I lördags låg jag i soffan i princip hela dagen innan jag pallrade mig hem till Erika där det bjöds på sprit. Kvällen slutade hemma hos Patrik där det var ett par stycken. Kul att träffa lite andra människor ibland också :)

I söndags städade jag i ungefär 4 timmar, och det behövdes verkligen. Dammsugade två gånger, torkade golven, torkade av alla hyllor och allt blev skinande rent! Kändes riktigt bra att äntligen få rent ordentligt :)

Nu sitter jag vid köksbordet och har precis ätit lite inför träningen. Ronja kom precis också, och snart kommer Fian och Elin kommer snart också.

Tänkte vara lite social nu,
ha det så bra! :)

RSS 2.0