Fired up!

Igår kom Matilda och Frida hit. Vi satt ute på rummet och åt chips och ostbågar och kollade på filmen Fired Up. Den var helt OK, hängde inte med så bra. Men men.. Den slutade bra!
När filmen var slut var det Date Movie på tvn. Haha, sjuk film. Sen visade Matilda bilder på sin kamera från Bulgarien. Det såg ut som att hon haft det bra där borta i värmen. Gud vad jag skulle vilja åka utomlands nu! Tänk att vi ligga på i en solstol vid poolen i värmen.. Buuhuu!



Imorse när vi hade vaknat åkte jag och Nicken upp till spåret. Jag sprang 3 km i högt tempo. Jag sprang så fort jag orkade, eller så fort att jag skulle orka båda varven. Jag sprang två varv på 1,5 km och Nicken sprang ett varv på 1,5 km och ett varv på 800m. Sen gick vi ett varv på 800m för att gå ner oss lite. Jag var helt slut!
När vi kom hem hoppade jag in i duschen och sen åt vi frukost. Sen gick jag och la mig under en filt vid tvn och kollade på High school musical. Den är rätt bra den filmen, fast jag såg inte hela.

Ikväll ska jag och Niklas kolla på nya Beck på bio. Halv 7 börjar den. Men innan vi åker till Norrtälje måste jag städa ute på rummet och packa ihop lite kläder.
Juste, vi har kommit på en sak också. Vi ska försöka gå upp någon timme tidigare varje morgon nu och ta en springtur. Så vi går väl upp vid halv 6 och drar ut och kutar.

Nu ska jag kolla facebook och annat, sen gå ut och städa,
Hejsvejs!

Asics

Vi hade jättetrevligt igår. Vi åt kräftor, kollade på tv och åt massor med annat gott. Det blev rätt sent, och innan vi somnade dansade och sjöng jag och Elin som galningar till Markoolio. Haha!

Idag åkte vi till Norrtälje kl 10, och sen tog vi bussen till huvudstaden. Jag köpte ett par nya handbollsskor, asics. Sitter just nu med dom på mig, känns bra! Det stod att dom skulle kosta 899:- med stadiumcard, men jag fick dom för 499:-. Fatta ingenting, men jag klagar inte!

Snart ska jag och Niklas göra middag, om vi orkar. Sen kommer väl mamma och pappa hem om någon timme och ikväll kommer M&F hit och myser.
Måste ut och springa också.. Men jag orkar inte !! Får ta två svängar imorgon, eller en imorgon och en på måndag. Vi har fått order om att gå ut och springa två gånger innan måndagsträningen. Usch vad lat jag är.. Men jag är supertrött och orkar inte ta mig upp till spåret nu.
Hungrig är jag också..

Nej, nu ska jag gå och göra mat.
Hejsvejs!

Sleten vecka

Äntligen hemma i Edsbro. Veckan har gått bra, det har blivit tidiga dagar varje dag.
Blödit näsblod har jag gjort också, två gånger. Först i onsdags när jag och Niklas åt middag, sen i torsdags när jag fikade med båda Henrikarna. På Grey's anatomy är det hjärnblödning, och på Prison Break är det någon annan konstig sjukdom när dom börjar blöda näsblod helt plötsligt. Scary..

Nu har vi iallafall ätit pizza till middag. Max är här också och får se det fina Edsbro, höhö. Senare ska vi äta kräftor och massa annat gott, Frida kommer också.

Träningen igår var kul, fulträningen. Det har gått rätt bra för mig på träningarna den här veckan. Nu har jag fått i uppgift att lära mig spela kant, speciellt skjuta därifrån. Jag ska tydligen bli kant den här säsongen. Kan bli rätt kul tror jag, springa mycket!

Nu orkar jag inte skriva mer, kanske skriver senare ikväll.
Ha det så bra!

Tjohuu!

Jag är hemma en snabbis och hämtar fulkläder till våran fulträning vi har på torsdag. Låter konstigt va? Fulräning.. Mickes idé om att vi ska ta fram gamla fula kläder man tränade i förut och ha på oss dom. Haha! Kul grej ändå tycker jag.

Jobbet har gått bra. Vi har jobbat i Rö i ett badrum och i Söderbykarl och målat klart ett stort hus. Nu är det bara fönster som ska fixas till på huset.

Matchen i söndags då. Jag tänkte mig ett lag med stora spelare, snabba, och att vi skulle förlora med 20-30 bollar typ. Ia halvlek stod det 12-14, alltså låg vi under med två bollar. Ett tag ledde vi till och med med 2 bollar! Men som man märkte så har alla i laget inte varit med på crossfitträningen, så vi orkade helt enkelt inte. Sen har alla inte fått tränat lika mycket försvar, så det snurrade i vissas huvuden, iallafall mitt.
Jag är iallafall nöjd och tyckte vi var rätt bra :)

Nu ska jag bara packa ihop lite grejer så ska jag åka tillbaka till Norrtälje sen.
Ikväll ska Niklas bjuda mig på restaurang i Älmsta :) Mysigt!

Ha en bra vecka !

Tagga tagga tagga !!

Kräftskivan här hemma igår var jättemysig! Jag åt huur mycket kräftor som helst och var helt proppmätt efteråt.
Niklas och Frida somnade på soffan efter kräftorna och jag satt med dom vuxna och snackade skit om allt och alla. Nästan..

Imorse vaknade vi vid 9 av att mamma och pappa började tvätta och måla huset. Så det var bara att gå upp och äta frukost, och sen packa ihop alla grejor inför den här veckan. Praktiken börjar ju nu, i tre lååånga veckor, så det blir inte mycket bloggande för mig eftersom det inte finns internet i lägenheten. Men men, jag överlever!

Snart ska jag och Niklas åka till Norrtälje. Först åker vi till Intersport och kollar om det finns några skor som jag kan köpa, handbollsskor. Mina har börjat gå sönder, så det känns som att jag behöver ett par nya.
Sen halv 4 har jag samling, det är ju match idag! Klockan 5 börjar matchen och jag börjar faktiskt bli lite nervös. Vi möter Spårvägen som också spelar i Elitserien. Spännande!

Nu ska jag gå och packa klart det sista, så kanske vi ses ikväll ;)
Ha det bra!

Greenpeace?

Man skulle nästan kunna tro att jag är med i Greenpeace med min nya design ser jag nu!


Det vankas kräftor

Idag åkte jag och Niklas hem till hans mamma och färgade hennes hår. Medans färgen satt i håret  kokade vi kräftor. Usch vad hemskt det är egentligen, tänk att kokas levande. Fy fan.. Man fick ju dåligt samvete av att stå och kolla när dom låg där i kastrullen.
Iallafall, när håret var klart och urduschat så slingade vi det. Sen gick jag upp och somnade i soffan och sen kom Niklas och somnade bredvid mig. När vi vaknade packade vi ihop lite saker och sen åkte vi hem.
Vi tog en annan väg hem, vi åkte genom Lohärad och jag visade Niklas där vi brukade bada där vi var små med mormor och morfar. Det är faktiskt ganska mysigt där egentligen.
När vi kom hem hade mamma och pappa målat gaveln med grön färg, Det börjar se lite bättre ut nu, och när det vita kommer på fodrerna så ser det nog ännu bättre ut!

Ikväll kommer Mattssons hit och äter kräftor. Mums! Hur gott är inte kräftor lixom. Men nu när man sett hur man tillagar kräftor så är det kanske inte så lockande att äta dom. Men men.. Det går ändå!

Nu ska jag gå och hämta en biskvi till Niklas, och sen ska vi äta.

Ha en bra kväll!

Juste! Herrlaget är på en cup i Lidingö, och igår mötte dom ett div 1 lag som dom vann mot med 38-27, och idag mötte dom ett allsvenska lag och vann med 30-29. Jag tycker det är asballt!

Trötter

Jag och Frida såg nyss på Australia. Den var riktigt bra den filmen! Blev nästan tårögd några gången.
Frida har precis åkt hem, så nu tänkte jag sitta här en stund innan jag går och sover.

Jag är iallafall med i en tävling och tänkte tipsa om den. Man tävlar om en goodiebag som innehåller ett armband i valfri färg, ett halsband, en lila klänning och en korall blus.
Det enda man behöver göra för att tävla är att ta en bild, tipsa och länka på sin blogg. Inte så svårt!
http://millahoman.blogg.se/2009/august/utkast-nu-kor-4.html




God natt!

Ett klot, två klot, tre klot

Imorse åkte jag och Niklas varsina bilar in till Norrtälje. Han åkte hem till sig och jag åkte till bowlinghallen där vi klassen skulle spendera en timme tillsammans för att sedan sluta.
Jag och Repan spelade mot varandra. Självklart förlorade jag efter som jag är en riktig sopa på bowling. Men jag fick iallafall tre strikar i rad!

När klockan var halv 11 slutade vi spela. Först skjutsade jag ner Repan till busstationen och sen rullade jag hemåt med Ted i passagerarsätet. Jag körde hem Ted till Svanberga och sen kom jag på att jag skulle ju boka om min tid hos ungdomsmottagningen eftersom det bara tutade upptaget imorse när jag ringde. Så jag fick vända och åka tillbaka till Norrtälje igen. Allt gick iallafall bra och jag kunde återigen åka hemåt!

När jag kom hem tog jag en panpizza och kollade igenom datorn. Facebook - bilddagboken - mailen - bloggen - RHKs hemsida - alla bloggar i mina favoriter. Samma ordning som vanligt!
När jag gjort det gick jag motvilligt ut och målade gaveln till lillhuset. Det var verkligen inte min dag att måla idag. Det droppade och jag fick färg på hela armarna och i håret. Förut har jag inte brytt mig om ifall jag får färg i håret, men nu när jag har ny hårfärg och trivs med den så blev jag lite småsur.. Eller smårsur, jag var jättesur!
När jag nästan målat klart allting, (jag sparade typ en kvadratmeter eftersom jag var så arg), så gick jag in och dränkte mig med lacknafta och sen hoppade jag in i duschen. När jag precis hoppat ut ur duschen så kom Niklas hem också.

Jag gick ut till rummet och tog på mig kläder, sen när jag kom in satt Niklas vid datorn så jag la mig i soffan och somnade som en griiis. När jag vaknade så hade Niklas bestämt med några kompisar att dom ska ut till någon ö, så jag har nyss sagt hej då till honom och bestämt med Frida att vi ska mysa och kolla på Australia ikväll :)

Ha en bra kväll allesammans!



Lalala!

Träningen igår var helt OK. Det gick inte jättebra för mig, och det var lite lamt kanske. Menmen..! Blev iallafall uttagen till träningsmatchen som spelas mot Spårvägen i Norrtälje 17:00 på söndag :) Wiie!
När jag kom hem duschade jag, och sen gick jag och Niklas och kollade på film och åt godis. Vi såg på Green Street Hooligans 2. Den var bra men jag tycker att 1an var bättre.
Inatt har jag drömt asjobbiga drömmar. Jag har typ drömt att det varit träning hela natten, och det har varit jätteverkligt så jag har knappt kunnat sova någonting, så just nu är jag supertrött.

Snart ska jag ringa ungdomsmottagningen och boka av min tid som jag fick nu i veckan. Jag har ångrat mig och vill inte sätta in någon p-stav längre. Först så kanske jag får huuuuur mycket mens som helst, och sen så lär det göra pissont att träna med den, för vi kör ju ganska hårt på träningarna och jag kommer ihåg att Felle fick ont av sin på träningarna. Hoppas att dom svarar bara och att det inte tutat upptaget som det nästan alltid gör när man ringer dit!

Nu ska jag äta frukost,
Ha en bra dag!

På en och samma gång

Vi åkte och hämtade Frida kvart över 9 imorse, och sen hämtade vi upp Repan i Svanberga. Sen stannade vi vid Roden och visade Frida vart hon skulle gå och sen åkte vi vidare ner till bygg.
Jag har ingen lust alls med skolan, men på samma gång var det kul att träffa folk igen. Jobbigt att det kommer bli 3 veckors praktik nu istället för 2. Det som gör att det blir tråkigt och jobbigt är ju såklart att man inte får betalt. 750kr på 3 veckor är inget att hurra för direkt!

Vi fick sluta vid 12 iallafall. Så när jag och Niklas kom hem började vi måla lillhuset som mamma grundade förra veckan. Man ser inte så bra på bilden men allt ska bli ljusgrönt iallafall. Jättefint faktiskt om man kollar på bilden där vi fick färgen ifrån!

Niklas ska snart åka hem till sig, och ikväll tränar jag kl 7.
Imorgon ska vi bowla i skolan, och sen slutar vi typ. Riktigt skönt att det är så slappt nu till en början!

Have a nice day!


..

Usch vad jag inte vill åka till skolan nu!

.

Det blir ett kort inlägg. har lite bråttom.

Idag blev det lunch hemma hos Niklas mormor. Efter det åkte jag, Niklas, Max och Dennis till Ledinge och hämtade Maxs tjej, och sen åkte vi vidare hem till Maxs pappa och stannade där en stund.
Sen åkte vi hem till Niklas. Jag sov en stund och Niklas klippte gräset.
Vid halv 6 åkte vi in till Norrtälje. Jag drog till Spc och Niklas åkte och handlade gottis till ikväll.

Så nu ska vi lägga oss och kolla på film, äta chips och ostbågar med dip och dricka läsk :)

God natt!

Inte mycket men alltid något

Igårkväll åkte jag, Niklas, Matilda och Frida till Rimbo för att tanka. När vi ändå var i Rimbo så åkte vi och hälsade på Elin också och stannade där till kvart i 10 ungefär. Sen gjorde vi en såndär impulsiv grej igen. Vi åkte till Norrtälje och drog till donken. Så vi kom hem vid 11 ungefär och då blev det sängen direkt!

Imorse vaknade jag vid halv 10. Då gick jag upp och åt frukost, och vid 11 drog jag upp till spåret. Jag hade tänkt springa en runda på 6 km, men jag mådde så himla illa, var nära på att spy flera gånger, så det blev bara 4,5 km. Vi har som krav att springa mellan 5-10 km 2 ggr i veckan.

Nu ska jag och Niklas snart åka till Norrtälje. Vi får ta varsina bilar eftersom Niklas har sin mammas bil här. När vi kommer till Norrtälje ska jag hämta Max och Niklas ska hämta Dennis sen ska vi hem till deras mormor och äta lunch.

Ha en bra dag!

Ett till körkort

Ni kanske förstår rubriken. Ifall ni inte gjorde det så klarade Niklas sin uppkörning idag.Grattis till han!
Medans Niklas körde upp så gick jag, Frida och Matilda på stan. Jag köpte en liten väska, lite hårgrejor, en sjal och en plånbok. Väldigt nöjd med mina köp faktiskt!
Nu är jag jättehungrig och väntar bara på att pappa ska komma hem så att han kan göra lite mat. Orkar verkligen inte ställa mig och laga någon mat just nu, så jag väntar hellre.
Sen ska jag försöka pallra mig upp i spåret och ikväll ska jag, Matilda och Frida kolla på 17 again. Hoppas den är bra!

Hoppas alla har haft en bra dag i detta äckliga regn!

Fördriver tiden

Jag har egentligen ingenting speciellt att skriva. Men för att fördriva tiden medans jag slingar mitt hår så kan jag ju slänga in ett inlägg här på bloggen.
Som jag sa så slingar jag håret. Jag ska sitta såhär till kvart över 11 ungefär, sen ska jag skölja ur det. Jag har färgat hela håret innan också, mörkbrunt. Det blev faktiskt bra tycker jag, så jag hoppas att slingorna också blir bra.
Niklas står och slingar Fridas hår i köket och Matilda sitter med slingfärg i ögonbrynen här vid köksbordet. Haha!
När alla har sköljt ur sitt hår så ska vi knata hem till mig, byta om och sen åka till Norrtälje. Först ska vi hem till Niklas så han får hämta sin mobil och sen åker vi vidare in till Norrtälje och släpper av Niklas vid körskolan eftersom han har körlektion, och sen uppkörning. Hoppas han klarar det!

Ikväll hade jag faktiskt tänkt dra ut och springa. Egentligen ville jag gå upp tidigare imorse och ta en springtur, men det ville inte Niklas så han följer med mig ikväll och springer istället.

Matilda visade mig en blogg här imorse, amandavardet.blogg.se. Vilken jävla brud asså.. Såg en videoblogg hon hade lagt upp. Det enda hon sa var "Aa.. Mm.. Hihi.." typ.. Hjälp!

Nu ska jag gå på toaletten och sen ska jag skölja ur håret!
Ha en bra dag amigos!

Träning = Kul

Ja, precis. Träningen idag var kul och bra!  Mycket teknik och samarbete med linjen.
Nu ska jag gå och duscha, äta lite och sen ska vi nog hoppa i säng och sova :)
Imorgon blir det hämta färg till huset, färga håret och sen åka till Norrtälje för Niklas kör upp imorgon!

God natt!

Det är så det ska vara

Igår hade jag och Niklas jättemysigt. Vi låg i sängen och kollade på Ice age 3 och åt toffifee :) FIlmen var helt OK tycker jag, men jag tycker nog att 1an fortfarande är bäst.

Imorse sov jag iallafall ganska länge, till halv 11 nästan. När jag gick upp så åt jag frukost och fixade iordning mig. Sen åkte jag och Niklas till Pousette och fixade lite saker och sen åkte vi in till Norrtälje. Först hämtade vi Lina och skjutsade henne till deras gammelmormor, sen åkte vi vidare till Byggcentralen. Niklas skulle fixa massa lönesaker och sånt där.
Det tog väl 20 minuter ungefär. När han var klar så åkte vi till banken. Jag skulle sätta in pengar och Niklas skulle prata med sin mamma. Sen gick vi på stan en stund. Jag köpte deo, hårfärg och en hårborste på Åhléns. Så imorgon ska Matilda färga håret på mig! Efter det så åkte vi till Ungdomsmottagningen. Där bokade jag tid så att jag kan sätta in en sån där p-stav. Så jag har tid nästa torsdag. När jag väl har satt in den så hoppas jag inte att det blir några jobbiga blödningsproblem och skit.
När vi var klara där så åkte vi hem till Niklas mormor och fikade lite. Sen fick jag massa prylar av henne. Så är det alltid när man träffar henne, får massor med saker. Sen skulle vi gå och handla åt Niklas gammelmormor och sen åkte jag och lämnade Niklas hemma hos han och nu sitter jag här.

Ikväll är det träning. Hoppas det går bra, jobbigt att den är så sent bara.

Nu ska jag gå och sova en stund tror jag,
Ha det bra!

20 månader ♥

20 månader har vi varit tillsammans idag.



Det är dig jag är som lyckligast med,
Det är dig jag vill fortsätta dela alla dessa underbara minnen vi har tillsammans med.
Det är du som får mig på fötter igen när det är som tyngst för mig.
Det är du får får mig att känna mig trygg.
Det är dig jag har som roligast tillsammans med.
Det är dig jag vill leva med.
Jag älskar dig Carl Niklas Bruce ♥

Streetsmart

Ja, då var sista träningsdagen på denna träningshelg över. Det har faktiskt gått riktigt bra för mig i helgen, och jag är nöjd med min insats. Skotten har suttit bra för det mesta och det har flytit på bra för mig. Jag tycker att alla har varit bra i helgen, dom som tränat iallafall.

Igår var det kräftskiva hos Matilda. Det blev pinsamt till en början då jag och Niklas trodde att vi inte fick plats ute på altan där alla andra satt där vi kom, så vi stannade inne i någon timme med Frida. Men sen skulle alla ut och spela kubb och då hängde vi på. När vi hade spelat klart och alla gick in så gick vi ut och satt oss med dom andra. Det var faktiskt riktigt trevligt! Jag drog hem vid 12 eftersom jag skulle upp halv 9 imorse. Jag hade egentligen tänkte dra vid 11, men så blev det inte. Niklas stannade kvar och skulle antingen cykla hem eller sova kvar. Men vid 2 halv 3 ringde han och ville att jag skulle hämta han, men det gjorde jag inte så han fick cykla hem.

Nu ikväll ska vi bara ta det lugnt och kolla på någon film och umgås med varandra. Det behövs verkligen.

Ha en bra kväll och bra kämpat i helgen tjejer! :)

Träningshelg

Träningarna idag har varit jättebra! Eller första passet var bättre en andra. Andra passet blev lite långtråkigt..
Efter träningspassen bjöd herrarna på middag, hamburgare. Och efter middagen blev det lekar som Fritte hade hittat på. Jätterolgit var det iallfafall! Mitt lag kom 4a.

Imorgon ska vi träna i Norrtälje kl 10, eftersom innebandyn tagit tiden från oss som vi hade i Rimbo kl 11.
Hoppas det blir bra träning iallafall!

Nu ska jag mysa med Niklas,
ha det bra!

Impulsiva flickor

Imorse ringde Matilda mig, 08:26. Hon ville ha skjuts till Rimbo, men jag sa att det gick en buss, så hon tog den istället.
Jag sov vidare till 10 ungefär, sen gick jag upp och försökte skicka iväg ett sms till Matilda och fråga om hon hann med bussen hem kl 10 från Rimbo. Smset gick dock inte fram, men iofs skulle hon ringa ifall hon behövde hämtning.
Jag gick iallafall upp och åt frukost och spelade The Sims. Jag har nästan blivit beroende av spelet! Kul är det iallafall. När klockan var nästan halv 11 kom Matilda hem till oss, alltså hade hon hunnit med bussen. Vi satt i soffan och glodde på tvn och datorn till nästan 1. Då tänkte vi att vi måste ju göra någonting, vi kan inte bara sitta här varje dag. Så vi tog på oss bra kläder, stövlar, hämtade korgar och en påse, satte oss i bilen och drog iväg upp i skogen. Vi skulle plocka blåbär och svamp! Det gick ganska bra, mamma står just nu och steker kantarellerna som vi plockade. Blåbären gjorde vi en paj av, och den pajen är nästan slut nu.

Jag har precis kommit ut ifrån duschen. Jag hade ju sagt till Micke att jag skulle ta mina 5 km idag, eftersom jag åkte till Åland igår. Så jag sprang mina 5 km och gjorde 200 situps som Micke sa åt mig att göra. Stolt över mig själv!

Nu ska jag äta chips, popcorn och dricka cola :)
Ha en bra kväll!














Tattoo

Här kommer bilder på Niklas tatuering!




En sväng om till Åland

Imorse kom Matilda hem till oss vid 12 ungefär. Hon sa att hon hade jättelust att göra någonting, verkligen GÖRA någonting. Hon hade funderat på ifall vi skulle åka gocart, men tänkte sedan att det kunde bli dyrt. Sen hade hon fått tanken att vi skulle åka till Grisslehamn och spela minigolf. Såå, vi åkte till Ununge och hämtade Niklas och sen åkte vi vidare mot Grisslehamn. Vi tog ett matstopp vid Akilles, det tog väl 45 minuter kanske. Sen åkte vi vidare och när vi kom till Grisslehamn såg mina kära passagerare att 3 båten till Åland stod där, klockan var då 14:30. Så dom sa att "Kan vi inte dra till Åland?!". Jag tvekade eftersom jag hade träning ikväll, och jag ville ju springa och se ifall jag förbättrat mig. Men jag ringde mamma och sa som det var, sen tänkte jag att jag tränar verkligen jämt. Jag har typ missat högst 5 fysträningar i sommar.
Så vi åkte in på "båtområdet". Dom andra i bilen tjatade om att dom ville att vi skulle ta med oss bilen, men jag sa att jag fattade inte varför vi skulle ta med den. Så först åkte vi in mot dom andra bilarna som skulle på, sen sa jag att va fan ska vi ha bilen med oss, så jag vände. Men sen pratade vi en stund och det slutade med att vi stod med bilen på båten.
Det blev iallafall en trevlig resa till Åland! Fick dock dåligt samvete över att jag inte tränade, men men.. Jag fick i uppgift av Micke att springa 5 km imorgon + att göra 200 situps.

Nu sitter vi i soffan ute på rummet och kollar på TV, känns som att det kan bli en sen kväll :)
Pussochkram!















Tack för en bra dag!

Pics




Lägger upp en bild på Niklas tatuering senare idag.







Sen köpte jag ett par jeansleggins, men dom har jag inte tagit kort på.

Snart kommer Matilda hit, och 12:50 ska jag hämta Niklas i Ununge!

En skön shoppingdag

Idag åkte vi 09:47 bussen in till huvudstaden. När vi kom in så gick vi direkt och fixade pengar till Elin och sen gick vi och åt i Kungshallen. Jag tog en biffstek med pommes, mums!
Efter att vi hade käkat gick vi och kollade i lite affärer. Vi gick in på Manhattan och jag köpte en snygg skinnjacka. Sen gick vi till Vägverket där Niklas skulle göra sin teori. Vi var typ nervösa allihopa. När han hade tagit sitt foto så gick vi brudar vidare på stan. Jag köpte ett par hårnålar på H&M som jag behöver jättemycket just nu. Dom jag köpte på Thuns förut var jättedåligt. Vid 14:10 ringde Niklas och sa att han var klar. Vi gick och mötte honom, gud så nervös jag var. Sen när han kom så sa han att han hade klarat det och fått 54 rätt. Bra Älskling!
Nu kunde magen vara lugn och vi gick vidare. Jag gick in på Manhattan igen och köpte en rockliknande jacka. Höst/vinterjacka typ. Jättesnygg var den iallafall! Sen gick vi in på en väskaffär. Jag kände att jag kan inte gå runt med mobil och allting i fickorna längre. Jag måste ta steget in i kvinnolivet och skaffa mig en handväska!
Jag hittade ingen på väskaffären utan gick ännu en gång in på Manhattan och köpte en väska där istället. Jag tyckte den var snygg och ska försöka vänja mig vid att bära handväska nu.
Jag och Elin tog 16:00 bussen hem till Edsbro och Niklas åkte till Norrtälje. Matilda och Frida stannade kvar i stan en stund till.
När vi kom hem hade jag och Elin "modevisning" för mamma och visade upp det vi hade köpt. Kvart i 6 åkte jag till träningen. Träningen började med lite fys. Jobbigt var det! Sen gick vi över till handboll, wiie!
Det tråkiga är att den där innebandyn har fått tider efter oss i hallen. Man blir så irriterad på det! Förra året kunde dom vara typ 4 brudar och lirar på helplan lixom, helt sjukt. Dom förlorar typ sina matcher med 30-0. Hela laget blir verkligen jätteirriterade på det här. Dom kan väl spela i bålbro eller ekebyholm istället.
Aja.

Nu tänkte jag spela the sims, och imorgon tar jag nog kort på sakerna jag köpte idag och lägger in här :)

Hejhej!

Nu kommer regnet

Idag har jag varit nere på Pousette och pratat med Lena. Jag kopierade lite papper om sponsringen så skulle hon kolla på det senare eftersom hon hade kunder att ta hand om.
Frida hängde med mig hem och vi satt vid tvn och datorn hela dagen tills hon åkte hem.
Vid kvart i 6 åkte jag och Niklas in till Norrtälje. Jag släppte av han i Nånö och sen åkte jag vidare upp mot Nordrona. Precis när jag passerade grindarna in till Nordona så började det spöregna. Men när jag hade parkerat och hoppat ur bilen så slutade det. När alla hade kommit så sprang vi bort till hinderbanan. Precis när vi började passet så började det vräka ner regn igen. Dyngsur var jag! Vi sprang iallafall nästan hela hinderbanan, vilade 2 minuter, sprang hinderbanan och forsatte så i en halvtimme. Jättejobbigt!

När jag och Niklas kom hem så duschade vi och sen åt jag middag. Fisk och potatis. Sen har jag kollat på när Elin spelat The Sims och nu sitter jag här och ska kolla facebook och lite sånt.

Imorgon ska jag, Niklas, Matilda, Frida och Elin åka in till Stockholm. Niklas har skrivning så vi ska gå på stan medans han skriver. Jag hoppas verkligen att han klarar det!

Godnatt alla!

Tungt men kul

Idag på träningen drog vi först ner till löparbanan. Vi skulle kuta lite kan man säga. Vi skulle jogga i kurvorna och 100% på raksträckorna, 10 ggr. Jättejobbigt faktiskt! Efter det hade vi lite fys på gräset och sen blev det boll.
Vi körde lite vanligt och det rullade på. 20:20 slutade träningen och vi hade lite snack efteråt och sen rullade jag hem i microbilen.
När jag kom hem satt Niklas i soffan. Jag som trodde att han var hemma hos sig. Glad jag blev :)
Snart kommer Matilda hit också, sen blir det väl sova efter att hon har åkt hem.

Imorgon ska jag ner till Pousette och försöka få till lite sponsring. Hoppas det går bra!

Kräftskiva & Kalas

Helgen har varit jättebra!
Karlstadgänget kom hit i fredagskväll och vi hade kräftskiva. Vid halv 9 kom Pi och Malin också och åt kräftor med oss.
På lördagmorgon åkte vi och badade, och vid 1 kom det främmande och jag åkte hem till Niklas eftersom han fyllde 18 år. Så jag var hemma hos han till halv 5 ungefär och sen åkte vi hem till Edsbro. Då hade Angelica, Rasmus och Leona kommit hem till oss också.
Klockan 6 åt vi middag, kött med potatisgratäng. Sen satt vi uppe sent på kvällen och hade jättetrevligt allihopa!
Vid halv 1 skjutsade jag hem Pi och Malin och blev kvar i Kristineholm en stund innan jag åkte hem igen.
På söndag morgon åkte Moster, HP och Sebastian hem. Mitt på dan åkte vi och plockade svamp hos Pi och Malin och vid 1-2 åkte Angelica, Rasmus, Engla och Leona hem till Karlstad.

Jag orkar inte skriva så mycket om helgen, men det har varit toppen!

Idag har vi iallafall varit i Uppsala. Niklas har tatuerat sig och det blev jättebra :)
Ikväll är det träning och nu kommer Frida :)

Bilder från helgen har jag lagt upp på facebook.

Plockplock

Idag har jag städat heeela dagen. Jag och mormor har gått runt och plockat och städat och fixat fint här hemma nu, för ikväll kommer moster, HP och Sebastian hit :) wiie!
Jag har precis fixat klart med ljus och dekorationer ute på altanen, för vi ska käka kräftor ikväll. Mamma har typ köpt över 200 kräftor. Men det gör inget för mig, för jag ääälskar kräftor!



Jag har inte mycket mer att skriva, kommer iallafall ta massa kort ikväll som jag lägger ut på facebook på söndag kanske :) Sen blir det väl några bilder här också.

Nu ska jag gå och sova en stund.
Ha det bra!


Vi är typ jättebra

Imorse vid halv 10 åkte jag till Malsta och hämtade Stefan. Sen skjutsade jag hem Niklas och sen åkte jag hem och började städa lite. Det behövs eftersom släkten kommer i helgen.
Sen kom Frida över en stund och vi snackade lite skit och spelade 500.
Kvart i 2 åkte jag hem till Johanna, vi skulle ragga sponsorer. Vi började med Rimbo träffen, där skulle vi återkomma. Så Johanna ska ner dit imorgon när chefen är där. Sen åkte vi vidare till Mäklarhuset och Nordea, men där var inte heller cheferna där.
Sen åkte vi till Colorama och där fick vi napp. Dom kopierade papper och skulle höra av sig till Lasse för att veta lie mer typ. Sen gick vi till Rimbo glas som inte låg så långt borta. Där inne var vi i typ en kvart och pratade massor. Det slutade iallafall med att han som äger det köpte en plats i matchprogrammet för 2500 kronor. Skitbra!
Sen åkte vi vidare till Tvätten, men där var inte högsta chefen, så vi skulle återkomma. Sen hade vi inga andra att åka till så jag skjutsade hem Johanna och sen åkte jag hem.

När jag kom hem plockade jag lite och satt vid datorn. Kvart i 6 åkte jag, mormor, Daniel och hans kompis in till Norrtälje. Vi mötte mamma vi Willys där hon hade handlat. Sen fick jag köra hem Daniels kompis och höll på att krocka med en jävel som körde mot enkelriktat, Idiot!
När jag hade kört hem Jonte så åkte jag mot Kärleksudden där dagens fyspass var. Det var ett jättejobbigt pass tyckte jag. Jag blev helt slut.
När passet var klart åkte jag till Flygfyren och hämtade Daniel, sen åkte vi ner till biografen och överraskade Niklas. Han hade varit och sett på bio med sin familj och gammelmormor.
Vi åkte hem till han och stannade där en stund, innan jag och Daniel åkte hem.

Nu har jag precis ätit pyttipanna och ska väl kolla på CSI med dom andra. Sen blir det sängen, jag är dödstrött!

Om någon är intresserad eller vet någon som är intresserad av att sponsra Rimbo handbollsklubb så säg till!

Hej och hå!

Jävla divor

Idag åkte jag och Niklas in till Norrtälje. Han hade körlektion så jag gick runt på stan en stund. Kvart över 12 åkte jag och hämtade Niklas gammelmormor Gudrun och sen mötte vi Niklas mamma Maria och gick till Roni och åt lunch där. Niklas kom efter sin körlektion så vi fyra satt där och hade jättemysigt. Jag åt en räksallad som var väldigt god.
Sen hade Niklas utbildningskontroll, lilla uppkörningen. Då gick jag och tänkte kolla på nya handbollsskor på Team Sportia och Intersport men dom hade inte ett dugg där. Bara skit.
Vid 2 gick jag tillbaka till bilskolan och mötte Niklas och sen åkte vi hem.
När vi kom hem åkte jag och mormor ner till Ica och handlade lite och kl 6 åkte jag till Rimbo och tränade.
Först i en halvtimme hade vi fysträning. Tränarna hade byggt upp en hinderbana i hallen som vi sprang runt på. Och gud så jobbigt det var!
Efter det körde vi med boll. Kulkul! Mindre kul är att vissa prioriterar att grilla, spela fotboll och shoppa istället för att träna. Jävla divor. Här ska det satsas elit och hej och hå, men träna kan man tydligen inte göra. Är dom för bra för att träna eller?
Egentligen tränar man väl för sin egen skull, men när halva f.d div 1 laget inte tränar är det inte lika kul längre om man ska hålla sig kvar i elit.
Nog om det.

Imorgon ska jag kanske åka och hämta Steffe i Malsta på morgonen. Vet inte riktigt ännu.
Kvart över två ska jag träffa Johanna i Rimbo och vi ska gå runt och ragga sponsorer till laget. Hoppas det går bra!
Sen är det träning halv 7 i Norrtälje, Kärleksudden. Vi ska bada, så jag hoppas att vattnet inte är allt för kallt.

Nu ska jag kolla på film.
God natt och sov gott!

Träning

Träningen var jättejobbigt. Vi sprang upp och ner i en backe i Kvisthamra och hade lite fys också. Jag blev dödstrött!
När träningen var slut så åkte jag och hämtade Niklas och sen åkte vi och mötte hans päron i skogen och pratade lite.
Nyss kom vi hem och har duschat och nu ska jag äta mat. Anka med sås och potatis :) Gott!

Ha en bra kväll!


KÖRKORT!

Jag klarade det.
Jag klarade körkortet!

Fy fan va bra det känns!

Idagidagidag

Igår körde jag in till Norrtälje med Stefan och Niklas. Kvart över 11 hade jag körlektion till 12:35, och efter det kom Stefan och hämtade mig och Niklas och vi åkte till Uppsala. Jag körde hela vägen in och körde i minst 10 rondeller.
Vi åkte till IKEA där jag köpte två kuddar och sen gick vi in på Draget och kollade massa badkar och badrum typ.
Sen åkte vi hem och halv 7 hade jag träning. Först snackade vi en stund, sen hade vi coopertest. Jag sprang på 13 någonting. Efter cooper hade vi fys en stund, och efter det började vi med boll. Träningen slutade kvart i 9 ungefär. Då hade vi lite snack efter träningen och sen åkte jag hem med mamma.
När jag kom hem hade Niklas städat i rummet och bytt sängkläder. Mys!
Vi gick och duschade och sen tog vi en kvällsmacka innan vi gick och la oss i sängen och kollade på Fritt vilt 2. Den var bra den också, precis som ettan.

Nu sitter jag hemma och är nervös som en jag vet inte vad. Vet inte hur jag ska klara av det här med dom här nerverna jag har inom mig just nu.
Önska mig lycka till iallafall, för nu kommer Matilda och Frida snart och då ska vi åka!

Skriver mer ikväll efter träningen om hur allt gick.

Hejsvejs!

Maybe the last day

Igår kollade jag och Niklas på Fritt Vilt 1 innan vi gick och la oss. Jag tyckte den var rätt bra, ska nog kolla på 2an ikväll kanske.
Snart kommer Stefan och hämtar mig. Vi ska in till Norrtälje och jag ska handla kuddar. Sen har jag körlektion 11:15 till 12:35.
Ikväll är det handbollsträning och nu ska jag gå och fixa i ordning mig!

HEJSVEJS!

Helt Insane!

Idag när vi kom fram till Gröna Lund så gick vi och åkte berg och dalbanan direkt. Efter den så tvingade Repan och Niklas upp mig i Katapulten medans Micke fjanten satt och tittade på. Fy fan vad jag hatar höjder! Jag blundade hela tiden och började gråta. Usch vad rädd jag var.. Jag hatar känslar när allt bara försvinner under en och det finns inget stopp.
För att få bort dom där känslorna så gick vi in i lustiga huset och fick skratta av oss lite.
Vi åkte Insane också, och självklart bangade Micke. Den var hur kul som helst! Jag skrattade och skrek så jag grät typ. Två gånger åkte vi den och den var lika rolig båda gångerna. Det jobbiga med den är att den är lite högt upp, tycker jag iallafall.
Till lunch åt jag langos, Niklas åt hamburgare och Repan åt kebab. Micke åt ingenting och direkt efter maten åkte vi berg och dalbanan igen.
Vid 3 åkte vi in till stan och kollade i lite affärer. Vi handlade ingenting och åkte hem med 17:05 bussen. När vi kom hem åkte vi hem till Stefan för han fyller år idag. Så vi har nyss kommit hem ifrån Stefan och jag är jättetrött.
Men innan vi gå och sover så ska vi nog glo en film. Vilken vet jag inte ännu.

Byebye!

Grön Söndag

Igår kom M&F hit. Jag och Matilda åkte och lämnade mamma och pappa hemma hos Pelle och Sussie, och sen åkte vi hem och pratade och hade mysigt allihopa.
Vid 12 tog vi våran buss till Sättraby hem till Eriksson och satt där någon timme, sen ville mamma och pappa hem. Så då var det bara att åka hem och sova!



Nu sitter jag och äter frukost hemma. Jag och Niklas ska ta 09:50 bussen in till huvudstaden och i Brottby hoppar Micke och Repan på bussen. Vi ska till Gröna Lund! Ska bli jätteroligt och jag hoppas att vädret håller i sig.

Nu måste jag springa och borsta gaddarna och fixa mig i ordning.

Ha en bra dag!

Helg + jobb

Imorse vaknade jag ur en jätteäcklig dröm. Den var typ verklig, så när jag gick upp ur sängen och ut ur huset så kollade jag mig omkring ifall personen i drömmen stod någonstans och lurad. Fånigt egentligen..
Iallafall. Benny hämtade mig halv 7 imorse, tro det eller ej, men jag jobbade idag.
Det regnade när vi åkte, och när vi kom fram regnade det. Så vi satt i bilen en stund innan Henkan kom, och när Henkan väl kom till huset vi målar, så beslutade vi oss för att åka till Rimbo och kolla om något fik var öppet, och sen kolla hur vädret såg ut.
Inget fik var öppet, så vi åkte tillbaka och vi började måla. Och snabbt gick det. Vi var klara kvart i 11 så vi plockade ihop alla grejor och drog till Träffen i Rimbo och käkade lunch. Benny bjöd och jag tog en hawaii med beasås. GOTT!
När vi hade ätit klart så åkte vi tillbaka och tog oss en funderare ifall vi skulle måla det vita. Vi hade ö-råd och vi var överrens om att vi struntade i det vita, så vi åkte hem.

När jag kom hem vid halv 1 så ligger fortfarande slönissen Nicke i sängen. Fast han sov inte, han pluggade faktiskt. Lite stolt kanske man måste vara..
Nu har jag precis duschat och sitter på altanen med min family. Mamma har fixat mackor med kräftstjärtar på och sallad och lite sånt. Men jag har ju dragit i mig en pizza så jag orkar inte äta något just nu.

Nu har ju jag alltså jobbat mitt sista denna sommar. Det har varit roligt, jobbigt och lärorikt. Jag har lärt mig massor med nytt som jag kan behöva i framtiden och jag har träffat jättemycket nya människor. Men vem vet, jag kanske får för mig att jag vill jobba mer. Det får vi se!
Såå.. Tack för den här sommaren Henric, Henrik och Benny! :)

Ikväll vet jag inte vad som händer. Hoppas på att M&F inte drar ut på släktträffen allt för länge så att vi kan ses ikväll och hitta på något kuligt.

Nu ska jag inte tråka ut er,
Ha det bra i detta regniga Sverige!


RSS 2.0