Bilder tagna utav Emma Svedlund




I am boooored

Riktigt uttråkad är jag... Så nu tänkte jag skriva ett till inlägg.

Vi har nyss varit hos min kära mormor och hans sambo. Vi snackade skit, tittade på deras nya jättesköna soffa och sen var vi upp på höskullen och tittade på gamla möbler dom har. Fast det var inget som jag ville ha, allt var så ruttet.

Min bil stor uppe hos Stefan och blir fixad nu. Hoppas allt blir bra, och att allt blir som jag vill ha det! Folk får tycka vad dom vill, men jag tycker iallafall att det är snyggt med dimljus.

Tänkte lägga ut bild på soffan som jag hade tänkt köpa. Jag hoppas verkligen att den finns kvar när det blir dags för mig att köpa soffa. Jag ska vänta ungefär en månad till innan jag köper soffa. Känns onödigt att köpa hem något som kommer stå och ta plats i mitt nuvarande rum faktiskt.

Soffan är huuur skön som helst! Så ni som kommer hem till mig i min lya kommer få sitta i drömsoffan kan jag säga ;)
Jag har redan tänkt ut hur jag ska ha i vardagsrummet. Men jag kanske inte ska avslöja för mycket.

Jaha.. Nu ska jag väl försöka hitta på något att göra.
Och om ni har försökt få tag på mig idag, så har jag lämnat mobilen i mitt rum. Orkar inte med massa sms och samtal idag faktiskt. Jag kan säga att det är väldigt skönt att vara utan telefonen!

Ha en nice söndag!

Ge mig det jag förtjänar

Hela morgonen har jag städat, eldat, tvättat och fixat med bilen. Jag fyllde på olja i bilen, och det märktes att det behövdes. Skulle till och med behöva köpa mer olja verkade det som..

Stefan kommer snart och tittar på min bil. Jag har givit honom ett förslag på 20-årspresent till mig; att montera mina dimljus. Jag har faktiskt ingen lust att betala någon för att montera dom, speciellt inte om jag hjälp någon med en himla massa grejer och lagt ner tid nu den senaste tiden.
Det är tur att Stefan finns!

Jag har väl inte så mycket mer att skriva just nu. Lägger säkert in ett inlägg senare ikväll.
Ha det bra! :)


Jag är stolt över mitt lag Rimbo HK

Vi hade match emot Örebro idag, serieledarna.
När vi mötte dom senast låg vi under med 12 bollar i halvlek, och vi hade jättesvårt att få tag på deras skyttar. Dock så vann vi andra halvlek, efter att ha punktat bort deras tvillingpar Lina och Linn Larsson. Riktigt duktiga tjejer! (För er som inte förstod så förlorade vi den matchen, det räcker inte med att vinna EN halvlek.)
Idag fick vi våran revansch! Vi låg under med 4 bollar i halvlek. Sen jagade vi ikapp, gick om och vann med 31-26. Det var så sjukt bra stämning i både laget och i publiken när det verkligen gällde.
Tack publiken för allt stöd ni gav oss idag! Hoppas ni kommer och ger oss samma stöd när vi har våran sista hemmamatch emot Nacka den 9 mars.


bild tagen ifrån NT's hemsida.

Efter våran match hade herrarna match emot Alstermo. Det var aldrig något snack om vilket lag som var bäst. Rimbo vann stort, och som publik behövde man aldrig känna sig rädd att Rimbo skulle tappa matchen.

Just nu sitter jag och tittar på Melodifestivalen med mormor, syster och bror. Samtidigt tittar jag lite på ikea.se och försöker få ihop en inköpslista för att se hur mycket pengar jag kommer göra av med när jag åker dit och handlar inför flytten. Jag blir jättetaggad när jag hittar så mycket fina och roliga saker att köpa!

Imorgon ska jag åka till Torpet med mormor och kolla på Pi's nya soffa som han har köpt. Har inte varit där sen jag var hundvakt, och det är nästan två månader sedan.
På kvällen vet jag inte vad som händer. Det blir antagligen det vanliga; ligga i soffan och slöa tills Solsidan och Wallander börjar.

Jag hoppas ni får en fortsatt trevlig helg!
Puss & Kram


Bildbomb

Nu har jag tid att skriva lite här på bloggen.
Som jag har skrivit i tidigare inlägg så jobbar jag hos världens mest underbara kvinna. I onsdags fick jag ett par handskar i äkta fårskinn och en keshmirhalsduk. Keshmir är tydligen det varmaste och mjukaste tyget som finns.
Imorse när jag kom hem till henne, så sa hon "Titta här vad jag har tagit hem till dig!". Då ger hon mig värsta mössan, haha. Hon är så himla gó :)


Se så mysigt allting ser ut :)

På lunchen idag så gick jag och Bill in en en ashäftig butik. Det fanns allt mellan himmel och jord, och jag kunde inte låta bli att köpa dessa "skålar". Tyckte dom var rätt balla faktiskt :)
Jag köpte även en liten minivisp som man kan blanda o'boy med!



Efter jobbet så åkte jag och hämtade bilen i Norrtälje, och sedan vidare till Rimbo. Jag åkte till Riflex i Rimbo och skrev konrakt på garaget jag fått till lägenheten. Känns skitbra! Det var inte så dyrt heller :)
Jag var även där och visade tapeter som jag är intresserad av. Alla det mörka tapeterna fick jag dock inte ta, då de ska vara ljusa tapeter. Det är ju mitt sovrum som jag ska tapetsera om i nya lägenheterna.
Tänkte lägga upp bilder på några jag är intresserad utav!

   

   

Igår så var jag även in på Åhléns i Norrtälje och hittade en fin förvaringsgrej som jag tror att jag tänker köpa sen och ställa i hallen :) Kan vara bra att lägga tex vantar, och kanske skor i?



Det var det!
Nu ska jag sätta mig och äta med mormor, Daniel, Elin och Niklas. Det blir mumsig mat nu när mormor är här :)

Föresten så ska jag spela match imorgon emot Örebro. Jag tycker alla kan pallra sig till Valvet och heja på oss. Vi behöver allt stöd vi kan få!

Ha en bra löningsfredag allihopa!
Min lön satt väldans fint kan jag säga!

Design och design

Det är inte riktigt min grej det här med design osv har jag märkt.. Förut blev jag asnöjd med mina headers, nu blir det skit. Haha!
Men men.. Nu får det se ut såhär ett tag tills jag får mer inspiration och fantasi!

Finally

Mina dimmljus har kommit. Shooho! :) Nu ska jag bara vänta på att någon kan montera in dom på min pärla. Om jag skulle börja meka med bilen så skulle det gå åt h-vete kan jag säga..

Efter jobbet idag åkte jag till Willys och köpte marabou och saftsoppa. Sen åkte jag till apoteket och köpte alvedon, strepsils och neseril. Allt detta till min kära som låg hemma idag med feber och annat.
Som världens bästa flickvän dök jag upp hemma hos honom med allt det där. Hoppas han blev glad!
Det var ju meningen att jag skulle vara där ikväll, men eftersom att han var sjuk så åkte jag hem iställlet.

Jag har precis tagit en lååång dusch. Det var väldans skönt kan jag berätta!
Det känns som att jag måste börja ta hand om mig själv lite mer. Men det känns som att jag inte har tid med det knappt, jag vill göra så mycket annat istället.
Men när jag flyttar så kommer det bli ändring på det. Där har jag badkar och där kan jag köra mitt egna lilla spa om jag vill det :) Jag kommer bada jämt!
Jag ska även bli bättre på att blogga när jag flyttar. Lovar!

Föresten, idag när jag stod och jobbade så tänkte jag att jag skulle göra en ny design här. Det skulle vara kul med en jätteförändring! Det är så svårt bara.. Usch.

Men nu ska jag inte ta mer utav er dyrbara tid i livet.
Sköt om er :)

I won't let you go away

Nyss hemkommen ifrån jobbet. Just nu jobbar jag på Odenplan ungefär. Jag jobbar hemma hos en kvinna som är så jävla trevlig! Jag kanske har berättat det redan? Hon har hur som helst givit mig massa råd på färger och möbler till min lägenhet, eftersom hon är inredare och kan en del :) Hon har sagt att jag får gå i kylen och skafferier hur mycket jag vill och äta. Haha!

Jag ska snart åka till träningen, ska hämta upp Tessan först bara. Hoppas det blir en kul träning! Igår var den rätt rolig faktiskt.

Imorgon efter jobbet ska jag hem till Niklas och Patrik. Vi ska nog bara ta det lugnt och titta på film. Sov ju första natten där söndag-måndag. Det var mysigt att somna framför en brasa :) Dock så blev det lite kallt på natten.. Men men. Jag sov bra bredvid världens bästa iallafall!

Nu ska jag klä på mig springkläder osv.
Ha det så bra! :)

Har ingen tid

Sorry för en väldigt dålig uppdatering, men jag har verkligen inte tid! Jag har handboll och en himla massa annat att hinna med.
Senast jag skrev var iallafall på alla hjärtans dag. Så vi kan ju börja med onsdag!

Onsdag:
Jag var i Bögboendet hela kvällen och städade. Riktigt snuskigt var det kan jag säga! Usch.. Vidrigt hur mycket skit det var överallt. Speciellt i köket och grovköket. Massa brunt klegg och blä.
Men det blev iallafall fint till slut! Grabbarna fick till och med nytt golv i lillhallen, pga att jag skulle dammsuga där, och då hängde en del av golvet med och under låg ett mycket finare golv. Så vi slet bort allting!

Torsdag:
Först var det jobbet som vanligt. Sen tror jag att jag åkte hem, och sen hämtade Gabbi mig innan träningen.
På träningen fick vi en väldigt tråkig nyhet, enligt mig. Johan våran huvudtränare har hoppat av pga för mycket knivar i ryggen och skitsnack. Jag tycker det är jättetråkigt, och jag har märkt att han har mått dåligt under en längre tid. Han har varit frånvarande och inte på lika bra humör som han brukar vara på.

Fredag:
Jag och Bill avslutade ett jobb i Gamla stan. Så på måndag får vi nytt jobb någon annanstans. Intressant!
Träningen på kvällen var helt OK faktiskt. Efter träningen åkte jag till Bögboendet och tittade hur långt dom hade kommit. Lite möbler hade kommit in, och killarna satt och planerade lite. Jag och älsklingen åkte sedan hem och sov.

Lördag:
Match emot GuIF. Fy FAN vad vi var grymma! Det var sååå himla roligt att spela, och vi kämpade verkligen för varandra, både framåt och bakåt. Vi vann med 19-21, och det var så jävla bra stämning och känsla i laget hela tiden. Vi hade jätteroligt tillsammans, trots alla motgångar och att vi bara var två avbytare. Vi är verkligen på G nu känns det som!
Om jag får spela emot Örebro på lördag, så är jag beredd på en riktigt tuff fight!

När vi kom tillbaka till Rimbo hämtade jag bilen och hade med mig Elin och Ronja till Norrtälje. Vi gick in på Flygis och handlade lite, och när vi kommer ut till bilen så startar den inte. Batteritorsk! Jävligt kul, jag som var bjuden på middag...
Det slutade iallafall med att Ronja och Elin fick knuffa igång bilen. Haha. Det måste sett jätteroligt ut :P
Det blev en lugn kväll hemma hos min andra hälft med hans familj.

Söndag:
Idag har jag spelat match emot Ludvika med u-laget. Vi var endast två avbytare denna match också. Det var även idag en riktigt laginsats. Det var kul att spela, och vi vann med 1 boll! Så jävla skönt!

Nu ska jag snart äta middag, sen ska jag in till Norrtälje och hämta upp pojken, sen titta in i Matildas nya lägenhet och sen vidare till hans nya boende. Vi ska vara där ikväll och sova där för första gången.
Det blir Solsidan och chips med Catrin och Patrik. Mys!

Nu har jag inte mycket mer att skriva. Det har var en kort version av vad som hänt den här veckan. Har glömt jättemycket säkert!

Ha det toppen!


Alla ♥ Dag

Igår när jag kom hem efter träningen och hade hoppat ner i sängen, så hade min älskling köpt jättefina blommor och geléhjärtan till mig som vi låg och gottade i oss innan vi somnade :)

Jag har världens bästa ♥





Idag när jag kom hem efter jobbet satt vi och klickade hem lite roliga saker till min pärla. Hoppas det kommer innan helgen!

Snart kommer Gabbi och hämtar mig. Ska ha kvartsamtal innan träningen.. Jag har en hel del att säga!

Nej men ha det så bra folket!

Helgen som gått

Jaha, då har ännu en helg flugit iväg.
Efter matchen i fredags skulle jag egentligen hängt med Sandra och Alexandra ut, men jag var så himla trött så jag stannade hemma och gick och sov ganska tidigt.

I lördags gick jag upp innan 9, fixade mig och åkte in till Norrtälje och väckte sötnosen. Vi fick sedan vänta ett tag på Patrik innan vi åkte vidare ut till Penningby och började målningen. Vi fixade och målade till kl 8 på kvällen, helt sjukt.. Fast det blev fint! Nu ikväll ska grabbarna fixa det sista tror jag. Hoppas dom klarar sig utan mig :P





Ett litet smakprov på hur det såg ut innan. Har lagt ut alla bilder på facebook, så ni kan kolla resten där ifall ni har tråkigt!

Efter att vi hade målat, så åkte jag hem för att duscha. Vi skulle hem till Alexandra och Lillen i Rimbo och sitta där och ta det lugnt bara. Men sen blev det ändringar eftersom avgasröret på Lillens bil lossnade.. Så det blev en kväll i garaget istället. Rätt kul det också faktiskt! Finns en film på facebook när Nygren ska låta som sin egna bil.

Vi kom hem till mig ganska sent. Så det blev inte många timmars sömn, eftersom vi skulle upp kl 9 på söndagen och ut och åka på isen i Gottröra.
Vi mötte upp Alexandra och Lillen vid OKQ8 i Rimbo. Istället för att åka till Gottröra, så åkte vi till Almunge. Det var en jättetråkig bana där. Den var kort och nästan inga kurvor. Vi stannade inte så länge, för 3an på Lillens bil gick sönder.. Så vi åkte till Träffen och käkade.
Efter det åkte jag och Alexandra till Gottröra och hämtade deras hund Gizmo. Sen fixade vi en ny växellåda till Lillen, som vi åkte och hämtade direkt efter att vi kom tillbaka till Rimbo.
Sen blev vi sittandes med chips, dipp och "Med andra ord" och "Fia med knuff" tills Solsidan började.



Så har min helg sett ut.
Nu hade jag tänkt gå ut och städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag, och senare är det träning. Är inte ett dugg taggad, är hur trött som helst..

Men ha en fin alla hjärtans dag! :)

I love handboll

Är nyss hemkommen från en vinst emot Åkersberga. Känns riktigt skönt att få vinna! Det märks att jag inte skjutit speciellt mycket på över 1,5 år. Det känns i min arm om jag säger så.. Det märks även att jag får tänka lite i försvar, och inte bara stå på kanten som en mupp.

Imorgon blir det en heldag i Penningby i "Bögboendet". Vi ska måla massor och göra jättefint! Grabbarna har köpt färger till nästan alla rum. Jag tog hem färg till köket ifrån jobbet, och färg till snickerierna.
På kvällen hoppas jag att min karl kan hoppa över ölen och ha myskväll med mig istället. Det var väldigt länge sedan vi hade det!

Det blir lite konstig ordning här. Men jag tänkte berätta om min dag också. Gick upp 05:30 och kom ut på verandan. Det var snö enda upp till mina knän.
Bussarna var inställda, och pappa skulle på kurs i Solna, så jag kunde åka med honom till Danderyd.
När jag kom till jobbet började jag måla väggarna, sen kom Robin och gjorde mig sällskap.
Efter att vi hade gjort klart allt jobb, så åkte jag till tekniska och väntade på bussen i ca 40 minuter. Alla bussarna i hela Stockholms län var ju inställda, så jag fick vänta tills dom började gå igen.
Jag åkte iallafall till Norrtälje och träffade my love. Vi åkte sedan och träffade Patrik och Catrin som höll på att skotta fram Catrins bil. När dom var klara med det så åkte vi ner till garaget och hämtade lite färg. Innan vi kom fram till garaget så hann vi fastna i snön.. Suck.
Men men. Vi åkte ut till Penningby, men när vi kom fram såg vi att det inte var plogat. Så det var bara att vända!

Så såg min dag ut.
Nu ska jag glo Let's dance.
Ha en bra fredagkväll! :)

Be honest

Ni som undrar någonting om mig och mitt förhållande, kan komma till mig och prata isåfall.
INTE gå till min kära lillasyster och fråga vad hon tycker.
Vågar ni inte komma till mig, så behöver ni inte gå till andra och prata heller. Det är mitt liv, sköt erat eget istället.

Jag vet vilka ni är.

Mycket snö.. Mycket snö!

Får se om jag och pappa kommer fram till Stockholm med bilen idag. Är väldigt osäker på om min buss verkligen går, så jag åker bil med pappa istället.
Wish me luck!



Kan säga att det var minst en halvmeter snö på min veranda när jag gick utanför dörren tidigare i morse. Det är helt sjukt hur mycket snö det har kommit! Jag som trodde att all snö var påväg bort..

Bleeding love




But I don't care what they say, I'm in love with you
They try to pull me away, but they don't know the truth
My heart's crippled by the vein that I keep on closin'
You cut me open and I -

When we're far away

Idag har det varit en skön dag på jobbet. Vi gjorde klart allt som vi behövde göra klart, så att jag kan åka dit imorgon och färdigställa och städa undan och sånt.
Ska bli intressant att se vart jag hamnar nästa vecka. Min verkare har tydligen fått in mellan 1200-1300 utrymmen ifrån Familjebostäder.

Jag har nyss suttit och betalat lite grejer. Bensinpengar till Gabbi, ett presentkort till Matilda och försäkringen på bilen till mamma. Mycket pengar försvann kan jag säga..

Igår satt jag och kollade igenom min lärlingsbok lite, och insåg att efter den här veckan har jag bara 70 timmar kvar till löneförhöjning! Och inte nog med det.. Den 16 april är det nytt avtal så då höjs lönen ytterligare med ca 5 kronor/timme :) Wihoo! Sen är det "bara" 850 timmar kvar tills jag når nästa lönesteg :P

Idag ska jag åka med Patrik till träningen. Gabbi ska inte träna, och min bil är utlånad till pojken som ska ut till hans och Patriks lilla hus som ska flytta till. Dom ska grundmåla alla väggar, så att jag kan komma dit i helgen och färdigstryka allt. Ska bli jättekul att se hur det blir! :)

Nu ska jag inte tråka ut er mer.
Ha det bra! :)

Kommentarer är kul!

Såg nyss att jag hade fått en kommentar på ett gammalt inlägg:

"I visited your web so many times and I do not know why I keep going back. I guess your drawing and writing are so good, they make me think about life and God. Your work is inspiring"

Kul! :)

Here comes good bye

Nu var det ett tag sen jag skrev, igen. Tiden har helt enkelt inte räckt till.
Kursen jag varit på är slut nu. Det känns skönt att den är klar, med tanke på att jag höll på att somna flera gånger varje dag. Fast iofs så lärde jag mig ganska mycket ändå.

I lördags var vi ju på fest i Norrtälje, som jag skrev i typ.. Lördags eller fredags? Det var kul iallafall. Träffa roliga människor och hade väldigt trevligt! Det blev en tidig hemgång iallafall. Det hände inte så mycket, så det kändes som att vi lika bra kunde åka hem.
Jag har lagt in bilder och film ifrån kvällen på facebook.

I söndags var jag på IKEA med Matilda. Jag köpte inte så mycket nödvändigt, mest prydnadsgrejer. Köpte en del ljus, ljushållare och en klocka köpte jag också. Sen köpte jag lite annat smått och gott!
Nu vet jag vart jag ska köpa soffa också. Var inne på affären Chilli för första gången. Det fanns huuur fina soffor som helst där, och till bra pris! :)

I tisdags hade jag match med U-laget emot Rosersberg. Det var en väldigt seg match, med konstiga domare och snorhalt golv. Vi tog iallafall hem segern med 31-20. Kul att vinna! :)

Igår efter jobbet åkte vi ut till det nya boendet i Penningby. Jag fick måla lite i en hall, och grabbarna gick runt och fixade med småsaker. På lördag ska jag dit igen och måla klart en hall, sovrum, kök och grovkök. Det kommer bli riktigt mysigt där tror jag! Ett litet hus på 60m2 där två killar ska bo :P

Nu ska jag börja röra mig emot bussen.
Sen träning ikväll, och jobb imorgon igen. Skönt med fredag!

Ha en bra dag!


En hel människa igen

Jag hade riktigt trevligt igår. Mycket bra människor träffade jag, både nytt och gammalt.

Jag har precis fixat mig klart. Snart ska vi åka till Frida och äta smörgåstårta. Muuuums! Det var länge sen jag åt det, och Maria brukar alltid göra goda saker. Så jag ser fram emot det :)

Efter att vi varit hos Frida ska vi åka på fest i Norrtälje. Jag ska dock vara nykter, eftersom den andra hälften var nykter igår så att vi skulle kunna komma hem. Alltså blir det min tur ikväll!
Alexandra ska också vara nykter ikväll, så då har jag iallafall en nykter människa att prata med.

Ja, det finns väl inte så mycket mer att säga. Eller jo.. Jag kan ju säga att jag har ett par jeans på mig, som jag köpte i typ.. 7an eller 8an? Har inte använt dom på huuuur länge som helst. Känns bra att man fortfarande får på sig byxor som man köpte för länge sedan :)

Hoppas ni får en bra lördag!
Hejhej :)


Jävligt värd kväll


Let's go motherfuckers

Kursen håller på att ta kål på mig. Den är så jääääävla tråkigt! Såhär trött var jag aldrig när jag gick i skolan. Aldrig. Kursen gör att jag inte saknar skolan för fem öre.

Jag har iallafall nyss fixat klart mig. Ska snart ta bilen till Norrtälje. Först ska jag hämta upp Ted i Svanberga, sen leta upp karln i NT och lämna bilen och sen dra vidare till Pulli. Vi förar lite hos honom och sen drar vi till Måsen.
Ska bli skitkul att få komma ut igen! Senast jag var ute var på juldagen, och det är rätt länge sen känns det som..
Imorgon kl 15:00 ska jag hem till Frida som firar sin 18-årsdag. Det är alltid god fika hemma hos Mattsson, så det blir trevligt :)

På söndag ska jag med Matilda till IKEA och handla nödvändiga saker. Det finns massor jag behöver köpa till lägenheten, men jag väntar med det mesta eftersom jag fyller 20 typ en vecka innan jag flyttar.

Nu måste jag dra
Ha en kul kväll! :)

Faaack it

Kursen jag går på är så jäääävla boring. Helt sjukt. Vi bara sitter där och lyssnar, och lyssnar och lyssnar... Det enda vi inte har gjort förutom att lyssna är att vi har gjort små grupparbeten. Typ "Hur tror ni att målaren arbetsroll kommer att se ut i framtiden?". Tur att Ted och Robin är där, annars vet jag inte vad jag hade gjort..
Maten var ingen höjdare heller. Jättemycket potatis och världens minsta köttbit. Kul!

Matchen igår förlorade vi med 32-36. Vi var sopiga i försvaret, om jag får säga vad jag tycker. Sen hade vi nog en del lägen framåt som vi borde sätta, som vi inte gjorde igår.
Skitsamma, jag ska inte säga något! Jag gjorde iallafall det jag skulle, missade väl några gånger i försvaret. Men men.. Spela 9 och h6 är inget jag har tränat speciellt mycket på senaste tiden. Gjorde iallafall ett mål. Kändes som att Cassie läste mina tankar det målet!

Nu ska jag dra iväg till bussen och köra andra dagen av kursen.
Tror inte jag hinner hem till träningen idag. Den börjar ju 18 och kursen ska sluta 17 idag.

Have a nice day!

You rock my world

Klockan har precis gått över 06:00. Mina ögon är ganska trötta känner jag..
Om två timmar, eller två och en halv, börjar den där kursen jag ska gå på. Det är en 40 timmars lärlingsutbildning. Hoppas den inte är långtråkig bara..

Ska bli intressant att se om jag klarar av att hitta till Tumba idrottshus ifrån Midsommarkransen idag, helt själv. Har kollat lite på sl.se hur man tar sig dit. Så jag hoppas det ska gå bra!

Satt och tittade lite på soffor igår. Jysk har just nu rea på deras hemsida. Hittade en skitsnygg för 4000:-, som egentligen skulle kostat 6999:-. Men den rean gäller endast till 6 februari. Känns lite tidigt att köpa soffa nu..
Sen annonserade dom om en affär på Görla industriområde i NT. Där hade dom också ganska snygga soffor, och inte alltför dyra heller. Ikea verkar bara ha dyra soffor vad jag har sett, så där lär jag inte köpa någon soffa!

Nu ska jag klä på mig och börja röra mig emot bussen.
Ha det så bra, och önska oss lycka till på matchen ikväll!

Man behandlas som en jävla jojjo

Träningen idag gick bra. Den var rätt kul också. Har lämnat kantplatsen och börjat träna på 9m igen. Det är ju där jag har spelat i alla år, tills vi gick upp i elitserien. Då sa dom att jag inte skulle platsa i laget som 9m, så jag fick skola om mig till kant. Dock fick jag inte den hjälp jag behövde, så det blev ingen bra kantspelare av mig.
Shit the same!

Imorgon ska jag iallafall spela match med a-laget emot Tumba. Ska spela 9m, och det var länge sen jag körde 9m på så hög nivå. Det är lite skillnad på att spela 9a i div 2 och allsvenskan. Hoppas det går bra och att jag inte skämmer ut mig!

Nu ska jag gå och sova, kurs imorgon..
Nattinatti!

Bump in the road

Idag skrev jag på kontraktet för lägenheten. Det känns så himla bra! Jag ser framför mig när jag har målat om och tapetserat klart hur bra det kommer bra. Åh, jag är så jävla glad!
Har berättad för finaste vad jag önskar mig i födelsedagspresent också :) Mysmys!
Hittade en fin soffa på blocket som jag är jättesugen på också.. Sen en fin matta på Jotex. Jag har fått 50% rabatt där, så jag kanske köper den mattan så jag kan ha den i vardagsrummet.

Imorgon börjar lärlingskursen jag ska på. Det är en 40 timmarskurs som håller på till nästa tisdag. Repan sa att det var rätt kul, så jag litar på henne nu.

I helgen är det matchledigt. Hur skönt som helst! Ska försöka hitta på massa roliga saker med nytt folk faktiskt :) Ska bli kul!

Imorgon ska jag kolla på Matildas lägenhet också. Hon har skaffat sig en 1a i Norrtälje. Den kan nog bli riktigt fin kan jag tänka mig!

Ha det så bra allihopa!
Hejhej! :)




Soffan finns i Norrtälje. Så det skulle vara pööörfekt ifall tjejen som äger den kunde gå ner lite i pris :) Jag tycker den är skitsnygg, och det är precis en sån där soffa jag vill ha. Iallafall i det där stuket.

RSS 2.0