Du är mitt livs kärlek ♥


Fy skäms

Jag har hunnit med mycket idag. Väldigt bra gjort av mig :)
Men något som inte är bra gjort av mig är att jag struntade i att gå ut och springa. Jag kom hem lagom till maten, och efter det är det ingen idé att gå ut och springa, då spyr man ju.

Så nu har jag precis kört Daniel till Kalle, och snart ska jag köra Elin till Ununge. Taxiverksamhet HEJ!
Frida kommer nog hit ikväll och tittar på tv och film med mig, mysigt :) Vi är nog hemma själva med mormor, för mamma och pappa ska nog på Pubafton ikväll.

Imorgon kommer äntligen Niklas hem! Wiho :) Jag gillar inte att han är borta på saker med sina kompisar, men jag gillar att höra allt snack efteråt om allt som hänt :P Höhö.

Ni får ha det så bra :)

Och jag kände dina ögon den natten

Jag har sovit så himla dåligt i natt. Drömt konstiga drömmar som gjort att jag snurrat runt hela tiden, och sen vaknade jag tidigt som vanligt.

Har iallafall precis ätit frukost. Äggmacka, mumma! Borstade gaddarna nyss också.
Ska försöka hålla mig borta hela dagen idag, så att jag tänker på annat än Niklas hela tiden. Måste ju vara psykiskt sjuk så mycket som jag tänker på honom när han är borta. Det är inte roligt kan jag säga, det är jättejobbigt..

Jag ska ta mig ut i spåret idag också, får se hur långt jag springer och hur mycket jag orkar. Skulle helst springa 5 km för att känna mig duktig, men vi får se sen. Först har jag massa annat att göra.

Ikväll ska jag nog försöka dra igenom några filmer som ligger på USB minnet. Dom har legat där ett tag och bara väntar på att jag ska titta på dom, och det känns som att ikväll/idag kan bli en bra dag till att titta på dom.
Sommarkrysset vill jag också se, tycker faktiskt att det är roligt att kolla på såna program :)

Imorgon kommer iallafall Niklas hem, jag vet inte när han kommer, men när han kommer hem ska jag pussa ihjäl honom :)

Ha det bra i detta sugiga väder!


Slagsmål, fylla, musik

Dom gör som dom vill.
Kom hem helskinnad bara.

Jag har umgåtts med min vän Frida hela kvällen. Vi har tittat på Så ska det låta, och nu åkte Frida precis hem. Vi tittar på Heartbreaked kid just nu. Riktigt rolig film faktiskt :)

Har pratat lite med Niklas ikväll också. Dom verkar ha det kul, tur det. Hoppas helgen går fort.

Imorgon ska jag göra massa saker som jag hoppas jag blir klar med, och på kvällen har jag inte en aning om vad jag ska göra. Det blir nog det vanliga.. Usch och fy.

Ha det bra!


Rockstad, vad ska man med det till?

Nu har Niklas åkt, och det suger.. Längtar redan till söndag då han kommer hem.

Idag har jag bara gjort en uppgift i skolan, och sen inget mer. Ganska värdelöst egentligen.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Blä! Vilken dåre jag är.. Så fort Niklas är borta och göra något annat, så sitter jag hemma och häckar.. Fy fan.

Hejdå..

Jag förstod från början att hon inte skulle gå vidare

Sämst framträdande.
Sämst.
Sämst.
Sämst.


I mina ögon är du perfekt ♥


Det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig

Idag var det en riktigt slapp dag i skolan. Vi kollade på filmen Gökboet, och sen slutade vi.
Så jag gick ner på stan, köpte två bhar, två nagellack och en kofta. Hade lite kuponger som jag gjorde av med.
Sen träffade jag Niklas mormor. Vi gick runt på stan och väntade på Niklas, och när han kom kollade vi på jeans och kostymer.
Tog 14:55 bussen hem och nu sitter jag hemma med mormor och lyssnar på Melissa Horn. Gud va bra hon är, så fina texter.

Ikväll är det träning. Det är en jobbigt pass, så jag är inte så taggad..
Kanske får sova själv i natt också, och det är jag inte så jättesugen på heller.. Niklas åker ju till Falun imorgon och kommer hem på söndag, så honom ser man inte skymten av på hela helgen.

Nu ska jag jag duka,
ha det bra!


Even lovers needs a holiday



Jag älskar dig så otroligt mycket älskling

Det känns bra nu

Med träningen alltså. Det känns bra. Vi som tar oss ner till träningen kämpar på och gör det bra. Synd bara att det inte är fler som kommer till träningarna!
Det var spänstpass idag. Har lite ont i högra vaden nu, men det är bara att träna på så försvinner det snart :)

Imorgon börjar jag 12:20. Jag har gjort klart mina tre uppgifter som jag skulle göra, så jag behöver inte vara med på första lektionen. Men jag tänkte faktiskt åka dit och göra lite annat nödvändigt, har ju ändå inget annat att göra och kommer inte kunna sova längre än vanligt.

Efter skolan imorgon ska Malin hämta mig så ska jag få kolla på hennes nya lägenhet :) Ska bli kul att se hur hon kommer bo! Dock tråkigt att hon och Pi flyttar isär :/ För er som inte vet så är Pi min morbror och Malin är hans flickvän.

Nu ska jag kolla på TV, sen är jag ganska trött så jag lär gå och lägga mig snart.
Nattinatti readers :)


Jag älskar den här låten!


Du är en loser och jag är din idol

Igår innan jag somnade tittade jag på en film, Fishtank. Jag trodde att den skulle vara mycket bättre. Den var väldigt seg och det kändes som att den inte hade en handling. Så den filmen hade jag kunnat vara utan.

Idag i skolan har vi skrivit CV, personligt brev och en utvärdering till våran rektor. Jag blev klar med allting och det känns bra. Det värsta med att göra klart allt snabbt är att man får extrauppgifter, och det suger.
Vi har även fått veta vårat betyg i samhällskunskap. Göran sa att han hade tänkt ge mig VG eftersom de uppgifter jag gjorde i början låg på VG nivå, men sen har jag höjt mig och haft MVG på det senaste uppgifterna. Så han ger mig MVG i samhällskunskapsbetyget. Känns skitbra! :)

Just nu sitter jag och väntar på Niklas i skolan. Jag slutade en timme tidigare än honom ungefär, så jag gick till Järnia och hämtade lite färg som jag ska använda. Han slutar om ungefär en halvtimme och då ska vi till banken och fixa lite grejor. Sen åker jag hem med mamma, och sen är det träning ikväll. Hoppas verkligen inte att det börjar regna!

Imorgon är det sovmorgon, så jag kanske sover hos Niklas i natt så jag får sova lite längre :)

Förresten! Ni som hatar farmville och tycker att det är skittöntigt, så kan jag ju säga till er att mitt beroende av farmville har försvunnit. Nu spelar jag nästan aldrig ;) :P

Men ni får ha det så bra allihopa! :)
Tjingeling!

På gång igen

Tänkte skriva ett litet inlägg såhär denna regniga söndag.

Igår konfirmerade Lina sig, så vi var där hela dagen och fikade och åt mat och sånt. Rätt mysigt faktiskt. Satt och solade lite med Ida också. Ida är Niklas kusin, och det roliga är att båda vi heter Ida Linnéa. Kul om jag och Niklas skulle gifta oss i framtiden, då finns det två stycken Ida Linnéa Bruce :P Komiskt tycker jag.

Jag och Niklas åkte hem vid halv 7, och då åkte vi nästan direkt hem till Pi och Malin och satt där hela kvällen och hade trevligt.

Idag har varit en riktig slapp dag. Det har blivit sängen och soffan och film hela dagen. Det är lite mysigt med regniga söndagar, då kan man sitta inne och titta på film hela dagen :)

Kan också säga att vi har haft våran sista praktikdag. Känns hela sjukt egentligen. Aldrig mer praktik liksom!
Så nu är det skolan som gäller i tre veckor till, och sen är det slut.
Herre gud.

Mitt hjärta blöder



Zigge har blivit ihjälkörd, så jag är ganska nere just nu och orkar inte skriva något.
Även fast att Zigge var en knäpp katt, så älskade jag honom. Och det känns så himla jobbigt att han är borta nu. Jag kan inte ta in det.

Vila i frid ♥

not time

Hej!

Jag är hos Niklas den här veckan så jag kommer nog inte skriva så mycket.
Är tillbaka på fredag igen :)

ha det bra!


Två år och fem månader ♥


Snabba byxor och studentskor

Jag fick med mig ett par studentskor och ett par snabba byxor hem ifrån Uppsala idag :) Känns jättebra! Allt är klart inför studenten förutom flaket. Men men, det fixar sig nog.
Niklas köpte också studentskor, jättefina faktiskt :) Lite ovant att se honom i finskor :P

När vi kom hem solade jag i typ en timme, och nu ska Dennis titta klart på en film och sen ska vi åka hem till dom och lämna Dennis, och sen får vi se vad som händer ikväll.

Hoppas ni haft en bra dag i solen :)


08:30

Ja, längre än så kan jag inte sova faktiskt.

Igår bjöd vi faster Ingrid på middag. Vi åt tacos och det var supergott!
Efter middagen tittade vi på Så ska det låta och hockeyn som var på tv. Det var meningen att det skulle drickas mojito senare, men tyvärr så fick vi oväntat besök som var full som jag vet inte vad och som satt och skröt om fotboll, och om hur besviken han var att hans son inte ville spela fotboll utan valde att spela schack istället och han sänkte stämningen totalt.
Så jag skjutsade hem Ingrid, och på vägen tillbaka så mötte jag mannen och pappa på vägen.
Det tog en stund innan pappa kom in igen, men när han väl var inne så tittade hela familjen på Instängd 2. Haha kul!

Nu har jag precis vaknat. Jag och Niklas ska åka till Uppsala idag och köpa studentskor, men det lär ju dröja en stund innan vi kan åka. För om jag känner Niklas rätt så kommer han sova i minst 2 timmar till.

Efter det så vet jag inte vad som händer riktigt. Mamma och pappa ska iallafall på Björn Shifz och Daniel ska sova hos Fille.

Men ha det bra denna underbart soliga dag! :)

Mysfredag

Imorse var jag och kollade på lite jobb faktiskt. Roligt!

Kom nyss hem ifrån Rimbo. Har varit och handlat lite allt möjligt med Elin och Pappa. Det blir tacos ikväll, och efter det jordgubbar med glass :) Mumma!

Niklas kommer sen någon gång. Mys, har inte träffat han sen i onsdags. "Tönt" tänker ni.. Who cares!

Nu hade jag tänkt gå och sätta på mig myskläder och sen kolla film kanske.
Ha det bra :)

Hoppas man slipper det där!


I'm sorry

Ber om ursäkt för mina deprimerande inlägg, men det är sånt som händer ibland.

Idag har vi börjat riva våran pergola här hemma. Skönt att den försvinner för den är så jävla ful.
Sen har jag försökt väcka liv i några penslar som är ganska ruttna efter att vi använde dom förra året. Jag har också städat min målarlåda och fått lite ordning i den och vet vart sakerna finns nu. Det behövdes kan jag säga!

Nu sitter jag hemma i soffan. Det var meningen att jag skulle på grillparty eller något liknande hemma hos Thomas för han fyller år idag. Men det blev inte så riktigt. Saker händer.

Nu ska jag försöka komma på andra tankar.
Ha det bra och ta hand om dom ni verkligen älskar!

Vet ingenting

Vet inte vad jag ska säga längre.
Vet inte vad jag ska tro längre.
Jag blir bara så jävla besviken.

Min moster har sagt att man ska se till att vara en som älskar minst. Tyvärr har jag inte lyckats med det.

- Aa hallå?
- Hej älskling, det är jag! Vad gör du?
- Hej! Nej, inte så mycket. Har nyss varit på IP och lirat lite fotboll med grabbarna. Är påväg hem till * nu, vi hyrde film tidigare idag som vi ska kolla på. Du då?
- Okej, vad för film? Jag hade tänkt gå och sova nu, det var därför jag ringde. Ville säga god natt bara.
- Green street hooligans heter filmen, har sett den förut och den är grym!
- Jaha den, har hört talas om den.
- Ja, men om du ska sova så kan vi ju höras imorgon. Det lär bli rätt sent ikväll så jag ringer när jag vaknar imorgon. Blir det bra?
- Det kan vi göra. Hälsa boysen!
- Dom hälsar tillbaka.
- God natt, jag älskar dig mest av allt! Vi hörs imorgon.
- God natt, jag älskar dig också och det vet du!
*klick*

Såhär skulle det kunna se ut. Men det gör det inte. Aldrig.

Beg, beg ,beg

Heat sjunger den, och den är rätt skön.

Jag sitter hemma i soffan och funderar lite. Har inte pratat med Niklas sen klockan 3 ungefär.. Hade tänkt att han skulle höra av sig ikväll faktiskt.

Idag slutade jag kvart i 1 ungefär. Jätteskönt!
Satte mig i solen en stund med Gizmo hemma hos Niklas. Måste ju jobba på brännan innan studenten :)
Sen åkte vi och tittade på kostym till Niklas. Han köpte ingen, det gör han någon annan dag.

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vi får se vad som händer helt enkelt.
Men ni får ha det bra!

Om vi var äldre skulle jag säga att du är mannen i mitt liv ♥


Sluta bry sig, sluta lägga sig i?


The running free

Så himla bra låt!

Jag kom hem till Niklas nyss. Blev lång dag idag kan man säga, är inte riktigt van att sluta 4. Usch och fy.

Det blir chill ikväll som vanligt. Skönt! Ska nog se en film :)
Ja, har inte mycket annat att skriva.

Ha det bra :)

En söndag

Imorse vaknade jag av att telefonen ringde. Men jag hann inte vakna till ordentligt så jag hann inte svara. Sen kunde jag självklart inte somna om igen..
Så det var bara att gå upp. Jag tittade på Extreme homemakover en stund, och sen gick jag ut och väckte Niklas.

Vi har inte gjort så mycket idag. Kollat på Transformers och sen vart uppe hos Stefan och snackat lite om det som hände med bilen förra veckan.
Kanske inte har skrivit det, men när Niklas var på Mio med Lina så var det någon som kört på swiften och dragit därifrån. Så när Niklas kom ut på parkeringen och skulle åka hem så låg det glas framför bilen. Ena extralyset var trasigt, lyktan hade spruckit och fronten åkt bak. Jävla idiot som bara drar därifrån!

Jag och Niklas ska snart åka och fiska. Sen blir det nog chillkväll bara.
Jobb imorgon igen. Skönt att det bara är tre dagar den här veckan :)

Sen blir det ingen träning för mig på hela veckan. Känner att jag behöver ta det lugnt och bli helt frisk innan jag börjar fysa.

Men nu ska jag kolla facebook och sånt.
Ha det bra :)

Try out

Har nyss kommit hem från träningen.
Jag ska säga vad jag tycker.
Det var skitbra! Jag är hur nöjd som helst och jag hoppas att han vill fortsätta vara våran tränare. Och jag hoppas att dom ev. tränarna också börjar träna oss så att vi kan bli ett riktigt bra Div 2 gäng och ett riktigt bra Allsvenskagäng. Jag längtar redan till nästa säsong när allt är på riktigt!

Om en timme ska jag åka iväg och kolla en sak. Vad jag ska göra tänker jag inte skriva här, ingen bra idé.
Vid 5 kommer Niklas så då ska jag hämta honom, och sen ska vi äta god mat :)

Hejsvejs!

Inte helt hundra

Jag vaknade imorse av att det blåste jättemycket, och att solen kom in igenom fönstret och lyste rakt ner i sängen. Kunde jag fortsätta sova? Nej.
Jag gick upp och kände mig rätt krasslig, och det gör jag fortfarande. Helt seg, snorig och täppt. Allt möjligt.
Så hur ska det bli med tryouten idag egentligen...? Vi får se.

Jag sitter just nu och kollar på 500 days with Summer med Elin. Bra och rolig film, värd att se :)

Ikväll ska jag vara med Niklas och hitta på något roligt som vi båda tycker om. Vad det blir får vi se.

Jag har förresten glömt säga att jag har färgat håret. Rött blev det. Kanske inte syns så mycket, men men..

Ni får ha det så bra ni som läser!
Igår var det 37 stycken som läste min blogg, och jag har ingen aning om vem/vilka som läser.

Hejdå!

16/12-07 ♥


Lite allt möjligt

Har inte skrivit här i veckan som ni märkt, men jag har varit hos Niklas och inte suttit vid datorn någonting typ.
Men jag har jobbat iallafall, och sen har jag inte gjort mycket annat.
Idag limmade jag lite remsor, målade lite socklar och sen lekte jag med Henkans ungar i lekstugan och lite sånt, och nu sitter jag hos Niklas och har slutat :) SKÖNT!

Ikväll ska jag hemma och chilla bara, och imorgon är det tryout med ny tränare. Spännande!

Tänkte bjuda på lite skön musik som jag har kommit i kontakt med senaste veckan ;)





Ha en bra helg! :)

Sjuk..

Det var meningen att jag skulle jobba med Henkan idag, men jag kände redan igår i Täby centrum att jag började bli dålig. Så nu sitter jag hemma i soffan istället.
Håller på att koka te och hade tänkt sätta på en film snart. Det blir nog senaste Wallanderfilmen, tror inte jag sett den faktiskt. Sen vet jag att det finns chips hemma också som jag blir väldigt sugen på :P

Ikväll skulle vi haft första träningen tillsammans också, men så blir det ju inte nu och det suger.. Jag som har bokat in massa friskispass och allt. Och vi som ska ha provträning med en ny tränare på lördag och allt. Hoppas jag blir friskt tills dess!

Imorgon jobbar jag nog iallafall, om jag inte blir ännu sämre.
Men nu ska jag fixa mitt te,
Ha det bra! :)


Vidrigt

http://hundslyna.blogspot.com


Solglajjor



Dom där köpte jag idag, inte så bra bild. Köpte dom på Åhléns iallafall :)

Sjukling

Idag åkte jag till Täby centrum. Jag köpte klänningen på MQ som jag kollat på för 2 månader sen. Det fanns bara en kvar i min storlek, så det var ju tur att jag åkte in just idag!
Repan kom och gjorde mig sällskap. Jag hittade tyvärr inga skor, men jag köpte lite andra saker som jag inte hade tänkt skriva ut här idag.

Börjar känna mig sjuk också, har ont i halsen :/ Jag som hade bokat skivstångspass till ikväll.. Men jag vill inte bli ännu sjukare, så jag stannar hemma istället och hoppas jag är frisk till imorgon när det är träning med handbollen.

Jag råkar sakna min pojkvän också.
Hejdå..

Varför tror jag sånt här om dig jämt?


Kan du så kan jag

Nu har precis Niklas dragit. Han ska sova i Norrtälje den här veckan, tråk.. Men det kanske är bra på ett sätt, vi träffas ju så mycket hela tiden så det kan vara bra att vara ifrån varandra :)
Vi har praktik i veckan, det är därför han sover hemma hos honom.

Ikväll kanske jag sätter mig på cykeln en stund, men just nu känner jag ingen lust alls faktiskt. Är proppmätt, så vi får se hur det blir med den saken :P Skulle verkligen behöva, men men..

Nej men nu ska jag väl kolla på tv och sitta vid datorn resten av kvällen.
Ni får ha det så bra :)

Love and hate

Jag har inte haft riktigt tid att skriva, har haft fullt upp!

På Valborg följde jag med Niklas och hans vänner hem till Gabriel. Jag var lite tveksam på hur det skulle bli eftersom att det var en person där som jag inte hade någon lust att prata med eftersom hon vägrade be om ursäkt för en del saker.
Men efter den kvällen så löste allt sig och vi skiter i det gamla och börjar om på nytt. Det känns bra. Jag har två nya tjejer nu som jag kan prata med, och inte behöva titta snett på och ignorera.

Jag hade iallafall kul, även fast det blev lite bråk.
Jag och Niklas åkte hem ganska tidigt, vid 12 tiden. Jag hade velat stanna kvar längre i Norrtälje men Niklas hade ont i huvudet så vi åkte hem istället.
Tydligen missade vi en del saker, men men. Inget att göra åt nu.

Igår var det årsfest för handbollen. Det var jättegod mat och liveband. Jag hade tyvärr inte sådär jätteroligt måste jag säga, så jag åkte hem ganska tidigt..

Idag har vi bara legat och slappat här hemma. Tittat på film och ätit chips typ.
Imorgon ska jag åka och köpa studentklänning och studentskor hade jag tänkt. Vi har typ resursdag i skolan, men vi har ju praktik så vi fick välja själva ifall vi skulle jobba eller inte.

Juste, Marcus har fixat min dator och det blev skitbra! Tack så mycket för det :)
Nu ska jag titta på Avatar med Elin och pappa.
Ha det så bra :)


RSS 2.0