Sista dagen av år 2009

Igår vad vi i Hallstavik och åkte skridskor och grillade korv och hade jättemysigt. Det var min familj och sen några andra familjer. Vi körde hockeymatch, tjejerna mot killarna. Det blev 4-4 :P

Nu sitter jag hemma hos Niklas. Hans mamma fyller år och dom gick precis ut på promenad. Men jag stannar inne eftersom jag har blivit sjuk igen. Började blöda näsblod imorse när jag snöt mig, och sen har jag ont i halsen. Det suger verkligen!

Planerna för ikväll då. Jag blir i Rimbo hemma hos Ronya. Det blir säkert skitkul! :) Det blir en nykter nyårsafton för mig iallafall. Jag orkar inte dricka och sen ska jag hämta mamma och pappa hos Pelle och Sussie.

Nu ska jag läsa lite bloggar tror jag.
hejhej!


Teatime

Det blev inte många timmars sömn för mig i natt. Jag somnade nog inte förens efter 3 någon gång, och sen vaknade jag säkert en gång i timmen av ljud. Och varje gång jag kollade till höger om mig så låg det ingen Niklas där. Och när jag kollade på mobilen hade det inte kommit några sms från Niklas. Hmmm...

Vid 10 imorse så vaknade jag iallafall av sms från Sally. Instängd 2 kommer tydligen på bio. Scaaary!
När jag öppnade min dörr ut till hallen sen så såg jag att Niklas skor stog där, så jag antar att han inte ville väcka mig och gick och la sig i Elins säng istället.

Nu ska jag iallafall dricka te och äta mackor
Hare gött!

Borde kanske sova

Nu slapp jag tydligen åka och hämta Niklas. Han skulle ta sin bil hit istället. Jag hade hellre åkt och hämtat han, för han har sämst däck på sin bil och det är jättehalt ute.

Jag har iallafall kollat på filmen Upp nyss. Den var väl ingen höjdare direkt, men jag fick skratta till några gånger faktiskt.

Nu ska jag fortsätta fundera på om jag ska sova eller vänta tills Niklas kommer hem. Har lixom ingen aning om när han kommer och jag kommer bara ligga och oroa mig så jag kommer ändå inte kunna somna.

God natt iallafall!

Booooring

Här sitter jag, ensam.
Niklas stannar kvar i Norrtälje, så jag får hämta han sent i natt. Jag har ingen aning om vilken tid, och det är lite jobbigt för jag vet ju inte om jag ska gå och sova eller kolla på film eller vad jag ska hitta på.
Hoppas det inte blir allt för sent bara, typ vid 3 eller något.. Det vore lite småjobbigt. Framförallt läskigt att sitta och köra bil in till Norrtälje helt själv mitt i natten. Tänk alla djur som finns där ute.
Nej, nu börjar jag låta som Matilda.

Men eftersom jag har så tråkigt, så kan jag ju dela med mig av något roligt som hände i Egypten när vi var där. På tal om ingenting lixom...
Nästan varje kväll i Egypten så åkte vi till centrum, eller vad man ska kalla det, och åt middag och kollade lite i affärer och sånt där. Och i en affär ska skulle Niklas handla något, men det var lite för dyrt så han försökte pruta. Då säger Niklas såhär "No, its to cheap..!". Och vi dör ju nästan av skratt, för Niklas förstår inte att han säger fel, och gubben som han skulle handla av fattade inte heller någonting.
Hur som helst så sa vi till Niklas att han säger fel, och han började ju skämmas lite. Sen när han ska pruta igen, vid samma tillfälle, så säger han fel igen! "No its to cheap!".
Haha, det var verkligen jätteroligt. För oss som var där iallafall :)

Nu kanske jag ska dra på en film.. Kanske..
Ni ska väl sova, så
GOD NATT!

Träning igen

Det var en hyffsad träning. Lite seg och det hände inte så mycket. Sen gick det ju inte sådär jättebra för mig heller och det gör ju inte saken bättre.
Menmen.. Man kan träna för andras skull också!

Nu sitter jag och väntar på att Nicken ska höra av sig så att jag vet när jag ska hämta honom ikväll/inatt. Hoppas att jag får hämta honom tidigt så vi kan mysa och kolla på film :) Det har blivit för lite sånt på sista tiden...

Imorgon väntar ännu en dag utan planer. Fast på kvällen ska vi faktiskt till Hallstavik och åka skridskor och fika och lite sånt med massa folk. Ska bli kul! Har inte åkt skridskor på över ett år. Niklas kommer nog tycka att det blir jättekul.

Ha en bra kväll gott folk! :)

Egypten

Jag börjar drömma om att åka utomlands igen. Skulle vara så himla skönt att komma härifrån och komma till värmen och bli brun och fin igen.
Kanske blir en resa efter studenten, vem vet ;)










Change!

Nu blev det lite förändring här på bloggen igen, tyckte det behövdes

Jag har nyss tänt massa ljus här på övervåningen och tänt en brasa. Så nu är det riktigt mysigt här :)
Niklas har åkt till Norrtälje och ska fira Alex ikväll. Det kanske blir så att jag åker och hämtar han i natt om han vill åka hem, eller om han ska sova kvar. Det får vi se!

Frida har varit här idag och varit lite social iallafall. Det var trevligt :)
Jag har också spelat lite Mario på Wii för första gången. Hur kul som helst! Daniel sitter och spelar just nu, så jag får väl vänta tills han tröttnar innan jag kan spela igen.

Jag ska träna ikväll iallafall. Ska bli kul. Har ju som sagt inte tränat på drygt 2 veckor.

Jajja, nu ska jag gå och hänga tvätt.
HERRÅ!


Bästaste!

Det går framåt!

Tänkte visa hur det ser ut nu när hela väggen är borta.












Morning!

Har nyss käkat frukost och sitter nu med en kopp varm o'boy. Mumsigt!

Igårkväll kollade jag och Niklas på en film som hette Max Payne. Det var inte någon film jag tyckte speciellt mycket om, men Niklas tyckte att den var grym. Vi åt chips, dipp och gurka också. Tjocktjock!

Idag vet jag inte vad vi ska göra (ovanligt). Niklas ska iallafall till Alex ikväll, han fyller 19 så dom ska typ fira honom.
Jag ska iallafall träna ikväll. Min hals är frisk, wiie!

Nu ska jag gå och fixa lite med tvätten och sen får vi se vart vindarna tar mig ;)
Hejsvejs!


Det blev ingenting här heller..

Nej, Norrtäljes mellandagsrea var inge rolig alls. Jag som verkligen vill hitta något på H&M eftersom jag köpte Niklas presentkort som han fick av sin mormor i julklapp. Men det får väl vänta antar jag.
Men jag satte iallafall in alla mina julklappspengar på mitt kort så att jag slipper gå runt med lösa pengar i plånboken. Så nu känner jag mig lite rik igen. Måste ju spara pengar så att jag kan åka utomlands efter studenten, och sen vill jag ju köpa mig en liten vovve i sommar också :)

Nu ska Niklas och Daniel åka och hämta våra pizzor som vi har beställt. Pappas bil har gått sönder, så det fanns ingen färdig mat hemma när vi kom hem. Och vi orkade inte ställa oss och laga mat så då beställde vi pizza istället. Mums!
Fast jag känner mig ganska onyttig. Har inte tränat på nästan 2 veckor nu, och jag och Niklas köpte med oss två påsar chips, två dipper och en läsk hem ifrån Flygis som vi ska ha ikväll när vi ska kolla på film. Inte bra inte bra...

Nu ska jag duka
Ha det bra!

09:33

God morgon!
Kunde inte sova längre, så jag gick upp.

Igårkväll kom Niklas hit vid kvart i 10 ungefär. Han hade med sig chips, dipp och läsk. Så vi gick ut på mitt rum och drog på en firm. Promnight hette den. Grym film! Verkligen en film som är värd att se ska jag säga.

Idag har jag inget planerat.
Mamma vill att jag åker ner till husläkarn i Rimbo och försöka få med mig medicin hem för min hals. Men jag ingen lust alls med det, läkarna där nere verkar inte veta vad penicillin (stavning?) är för någonting. Sist jag var dit och hade ont i halsen sa dom att jag skulle äta 4 alvedon 4 ggr om dagen. Hallå!?
Så vi får se om jag åker dit, börjar faktiskt känna mig bättre så jag tror det räcker med te och halstabletter.

Nu ska jag äta frukost och sen får vi se vad som händer.
Ha det bra :)

You're the meaning in my life
You're the inspiration
You bring feeling to my life
You're the inspiration
Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin'
No one needs you more than I need you


Bilder














Ojojoj

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag. Det beror på att vi inte har haft internet, för nu har mamma och pappa fått ryck och börjat riva väggar i huset och tapeter och hej och hå så det ser ut som en byggarbetsplats här hemma just nu.

Igår var jag iallafall med Täby med Niklas och Elin. Det fanns inga roliga kläder alls, så det enda jag fick med mig hem var en plattång, foundation, ögonskuggor och nynålstrumpor. Så lite fick jag med mig hem iallafall.
På kvällen kom M&F hem till oss och spelade Wii. Det var kul!

Idag har dagen bestått av att skjutsa Niklas till Söderbykarl kl 9, sen har jag hjälp till att riva här hemma i huset.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Kollar väl på någon film kankse.

Nu ska jag fortsätta riva tapeter.
Ha det bra! :)

Our song ♥

Closed off from love, I didn’t need the pain 
Once or twice was enough, and it was all in vain 
Time starts to pass 
Before you know it you’re frozen, oh

But somethin’ happened for the very first time with you 
My heart melted to the ground, found somethin’ true 
And everyone’s looking ‘round
Thinkin’ I’m going crazy, oh 

But I don’t care what they say, I’m in love with you 
They try to pull me away, but they don’t know the truth 
My heart’s crippled by the vein that I keep on closin’ 
You cut me open and I -

Keep bleedin’, keep, keep bleedin’ love 
I keep bleedin’, I keep, keep bleedin’ love 
Keep bleedin’, keep, keep bleedin’ love 
You cut me open 

Trying hard not to hear, but they talk so loud 
Their piercing sounds fill my ears, try to fill me with doubt 
Yet I know that the goal 
Is to keep me from fallin’, yeahyeah, oh

But nothin’s greater than the rush that comes with your embrace 
And in this world of loneliness, I see your face 
Yet everyone around me 
Thinks that I’m goin’ crazy, baby, baby

But I don’t care what they say, I’m in love with you 
They try to pull me away, but they don’t know the truth 
My heart’s crippled by the vein that I keep on closin’ 
You cut me open and I -

Keep bleedin’, keep, keep bleedin’ love 
I keep bleedin’, I keep, keep bleedin’ love 
Keep bleedin’, keep, keep bleedin’ love 
You cut me open 

And it’s drainin’ all of me 
Oh, they find it hard to believe 
I’ll be wearing these scars 
For everyone to see 

But I don’t care what they say, I’m in love with you 
They try to pull me away, but they don’t know the truth 
My heart’s crippled by the vein that I keep on closin’ 
Oh, you cut me open and I -

Keep bleedin’, keep, keep bleedin’ love 
I keep bleedin’, I keep, keep bleedin’ love
Keep bleedin’, keep, keep bleedin’ love (love)
Oh, you cut me open and I - 

Keep bleedin’, keep, keep bleedin’ love 
I keep bleedin’, I keep, (oh, keep bleedin’ love) keep bleedin’ love 
Keep bleedin’, (I keep) keep, keep bleedin’ love 
Oh, you cut me open and I -

Keep bleeding 
Keep, keep bleeding love




Värdelöst

Det känns värdelöst. Här sitter jag hemma och vet att jättemånga andra är ute på krogen. Jag skulle ju ut ikväll, och träffa massa människor och ha skitkul. Men nej, nu sitter jag här, sjuk och ledsen och förbannad och bara usch. Nu vill jag bara gräva ner mig!

Man kanske skulle dra på en film, har ju några stycken på datorn som bara ligger och väntar på att bli tittade på. Vi får se.

Nu ska jag gå och tycka synd om mig själv för att allting just nu suger så himla hårt!

We are going to destroy this

.

Julklappar

Ljus av mamma och pappa


Rattmuff från "Vinterkylan"


Shampoo, balsam och tvål från Lina (Niklas lillasyster)


Hårspray från Elin, pormaskgrejs från Niklas och Lotion från Ingrid, Lotta och Mattias


Deodorant och nagellacket till vänster från Elin, Bodybutter från mamma och pappa, nagellacket till höger från fam. Pettersson


Tomtar med ljus från Daniel och 2 smala tomtar från Lissen (Niklas mormor)


Ljuslyktor från fam. Mattsson


Spegel och hårnålar från Elin, 1000:- från Henkan m. Familj


Kupévärmare från mamma och pappa


Toffifee från fam. Mattsson


Trosor från mamma och pappa


Trosor från Elin


Tröja från Ingrid, Lotta och Mattias


Väska med 1000:- i från mamma och pappa


Tröja från Niklas


Lakan och andra sängkläder från mamma och pappa


Ljushållare från mamma och pappa


Fick också lite mer pengar från farmor, mormor och fam. Pettersson. Sen fick jag grejer till mitt armband och sockor från mormor. Sen fick hela familjen Nintento Wii. Jag fick också ett presentkort på Åhléns på 300:- av Niklas föräldrar.
Jag och Niklas fick kuddar ifrån fam. Mattsson som vi ska ha i soffan ute på rummet.

Nu ska jag hitta på något annat och försöka bli frisk.
Hejsvejs!

Merry Christmas!

Jag hade en toppenbra julafton igår. Det var verkligen den bästa på länge. Alla var så samlade och vi hade jättetrevligt hela dagen.
Jag tänkte ta kort på det jag fick senare under dagen, just nu orkar jag inte.

Det var tänkt att jag skulle ut med Repan ikväll, men vi får se hur det blir med det. Jag mår inte så bra, har ont i halsen, snorig och hängig. Jag som verkligen vill ut ikväll och träffa folk! Jag vet ju att det är jättemånga som ska ut ikväll.

Men men.. Nu ska jag läsa lite bloggar och sånt.
Hoppas ni hade en bra julafton! :)

GOD JUL!


From the studio


Julgranen

Nu har jag och Elin fixat julgranen. Jag har också klippt ut massa lappar som mamma ville ha att sätta på all mat som kommer hit imorgon. Det är ju våran familjs tur att ha julen i år. Ska bli jättemysigt :)


Dra ett skämt och jag skrattar inte lika mycket som åt det här.

Tillåt mig att le stort för det här!
HAHAHA!

Tröttmössan



Haha, höll på att skratta ihjäl mig när jag hittade Zigge sovandes i handfatet :D Gulligull misse!
Han brukar även dricka ur handfatet i köket när han är törstig.






Vila i frid

Imorse dog min morfars bror Greger.
Ska berätta något läskigt om det som hände. Gregers dotter tände 5 ljus imorse, och helt plötsligt slocknade ett av dom 5 ljusen. Strax därefter ringde telefonen. Det var en sköterska som berättade att hennes pappa Greger hade dött.
Det är lite läskigt tycker jag, att ljuset slockade ungefär precis när hennes pappa dog.

Hur som helst.
Jag, Niklas och mormor har precis gjort ett pepparkakshus. Det blev jättefult tycker jag :P Haha.
Idag vet jag inte vad som händer. Niklas ska åka hem till sig snart, och han kommer inte hit förens imorgonkväll.

Så nu ska jag gå och pussa han hejdå.
Hörs!

Pepparkaksbygge




Sova kanske..

Jag kan inte sova. Niklas ligger i sängen, men jag kan inte sova. Är trött egentligen men hjärtat dunkar i 180 och det går inte att somna.
Så jag sitter här. Klockan är snart 1.

Jag kom på en sak. Jag är nog som Matilda, jag älskar att jävlas med folk. Och det har jag gjort idag. MEN jag tar bort anonyma kommentarer från min blogg från sådana jag inte vet vilka det är. Så du som skrev kan ju skriva ditt namn nästa gång ;)

Nu ska jag nog glo igenom några bloggar, sen ska jag försöka somna.
Hejsvejs!


Wow!

Tydligen blir folk "fotografer" för att dom har en systemkamera?
Dream on! ;)

Gränby Centrum

Igår var ju vi på The Studio. Det var jätteroligt att få göra något sådant med mina vänner som jag nästan aldrig träffar längre, och bilderna blev ju jättefina :) Jag köpte bara två stycken eftersom det var ganska dyrt, två bilder kostade 550:-, så jag tyckte att det räckte. Hade tänkt åka dit med Niklas någon gång också och ta bilder på han och mig :)

Idag har jag varit i Gränby Centrum med Matilda. Hon handlade julklappar till sina kusiner och jag hittade en till julklapp till Niklas som jag tyckte att han skulle behöva :) Höhö!
När vi hade handlat klart åkte vi och käkade på Max och sen åkte vi vidare till Storvreta och lämnade julklapparna och stannade och pratade en stund innan vi bedrog oss hem till Edsbro.

Jag håller just nu på att försöka fixa bilderna från igår, men det går inte så jättebra. Men jag ger mig inte!
Det är träning ikväll, men eftersom min hals inte har någon lust att bli bra så kan jag inte träna :/ Hade varit jättekul annars!

Så ikväll kommer troligtvis M&F hit och socialar sig.
Niklas är hemma hos sig och bakar och fixar, så han kommer väl hit någon gång senare ikväll också.

Nu ska jag försöka fixa bilderna
Hejhej! :)

The studio





Dom där två bilderna köpte jag idag. Det var skitkul! Kan skriva mer imorgon, för nu är mina ögon trötta och måste sova.

Godnatt!

morr...

Åhej

Börjar bli väldigt trött på det här nu.


♥ Jag har en dröm och det är Du ♥


• Julkappar - check!

Jag har nyss slagit in alla julklappar jag har köpt. Riktigt nöjd faktiskt, förutom att jag glömde sätta på snörena som jag hade köpt. Menmen, dom kan jag spara tills nästa år :)

Matchen mot Eslöv då.
Jag har för första gången suttit på läktaren och sett en match i elitserien, och jag såg allt från en helt annan synvinkel, eller vad man ska kalla det. Det var verkligen tråkig handboll att titta på. Och jag frågade mamma ifall det alltid ser ut såhär. Hon svarade Ja.
Jag förstår att vi tappar publik, för det var verkligen inte kul att titta på. Inställningen försvann efter 10 minuter ungefär, sen såg man hur tjejerna tappade huvudet en efter en. Inte alla, men många.
Våra tränare skulle behöva sitta på läktaren dom också, för att se hur det verkligen ser ut. För eftersom inte jag har sett det förut, så har nog inte tränarna heller sett det, eftersom det inte sker någon förändring i vårat spel eller på våra byten.
Tjejerna i laget skulle förstå vad jag menar om dom också skulle råka bli sjuka och får sitta på läktaren någon gång.

Nog om det.
Niklas är i Norrtälje ikväll. Vet inte vad han ska göra, men jag antar att han ska sladda med sina kompisar..
Imorgon, om jag mår bättre, ska jag åka med Josse, Sally och Felicia in till Stockholm och fotografera oss. Vi har beställt tid i en fotostudio där man blir sminkad och fixat i håret och får ta kort helt gratis (!), sen får man köpa korten efteråt om man vill. Men det är tydligen jättedyrt, så jag köper nog inga kort.

Nu ska jag gå in och vara social,
Ha det bra!

Sjuk

Det blir ingen match för mig idag, har gått och blivit sjuk :/ Det suger verkligen, för jag vill spela den här matchen! Men det är inget att göra åt, får försöka bli frisk tills julafton iallafall.

Kan ju tala om att jag kan knappt vara inne i stora huset. Mormor håller på att fixa med GRISFÖTTER, och jag spyr nästan av lukten! Fy satan..

Nu ska jag gå och lägga mig och gosa med Niklas,
Håll tummarna för tjejerna idag!

Kalas och lite Thuns

Jag åkte till Norrtälje vid halv 7 igår. Då åkte jag hem till Niklas i Nånö en stund eftersom hans halvsyster var där och deras familj käkade tacos. Så då åkte jag dit och var social.
Sen halv 8 åkte jag och Niklas till lägenheten, och inte långt efter att vi kommit så kom Repan upp också. Vi kollade på Bonde söker fru och sen fick jag ett sms av Micke att dom var framme i Norrtälje kvart över 8. Så vi åkte till station och skulle hämta dom. Men tydligen så hade Micke skrivit fel, så vi åkte tillbaka till lägenheten, och sen hämtade vi dom kvart i 9 istället.
Då bar det av till Statiol där Micke Ö skulle köpa cigg, och sen var Repan hungrig så vi åkte till donken och köpte 7 cheeseburgare.

När vi kom till Vigelsjö letade vi parkering i typ 10 minuter, och ingen av oss hade en endaste krona på oss så vi fick stå långt ifrån dit vi skulle.
När vi tillslut kom in i lägenheten var det väl 10 pers där kanske, och dom skulle dra till Mobergs så vi var bara där i en timme ungefär. Sen åkte vi hem! Men det var trevligt så länge det varade, finns bilder på facebook.

Imorse kl 10 åkte jag och Niklas varit på Thuns med Matilda, Frida och Maria. Jag har ju redan handlat klart alla julklappar, och jag vill inte slösa pengar på mig själv så jag köpte bara klisterlappar till julklapparna, läppsyl och halstabletter.
Vi var hemma vid halv 1 kanske, och då gick jag och Niklas och la oss och kollade på Kingdom of heaven en stund innan vi somnade. Så himla trött!

Nu sitter jag och har lite ont i halsen och är öm i kroppen och väntar på att Robinson ska börja. Får se om det blir något matchspel för mig imorgon, beroende på hur jag mår. Så himla surt nu inför sista matchen. Vill verkligen spela!

Ha en bra kväll!


Dåligt uppdaterande

Ber om ursäkt, men jag har inte orkat när datorn varit knas.

I onsdags hade jag och Niklas två år tillsammans iallafall. Det firade vi med att äta lövbiff, potatisgratäng, bearnaisesås och vitlöksbröd. Herre min gud så gott det var!
Sen hade ju jag träning till halv 10, men efter den när jag kom hem så åt vi glass med jordgubbar :)

Jag har ju vart i skolan i veckan också. Jag, Jakob och Pulli gjorde klart rummet på fordon i onsdags. Efter det fick jag ta jullov. Jätteskönt!

Igår (torsdag) åkte jag och Niklas till Täby centrum. Niklas handlade klart alla sina julklappar och jag köpte julklappspapper och snöre som jag ska slå in alla mina julklappar med. Jag är supernöjd med alla julklappar jag köpt, hoppas dom som ska få klapparna blir lika nöjda :)
När vi kommit hem ifrån Täby åt jag resterna från i onsdags och sen tog jag 5 bussen till Rimbo. Vi hade samling kl 6, men vi kom inte igång med uppvärmningen förens halv 7 då tränarna kom. Det var menat att vi skulle ha fysträning eftersom det var B-lagsmatch, men den matchen blev inställd så då skulle vi ha träningsmatch emot varandra istället. Och så blev det!

Idag har jag och Niklas städat i lägenheten. Så nu är det fint och fräscht där! Vi har ju typ inte städat där på 2 månader, så det behövdes verkligen.

Nu sitter jag iallafall hemma i Edsbro. Jag ska äta middag här och sen ska jag till Norrtälje och fira Emma som fyller 18 år idag. Ska först upp till lägenheten och hämta massor av grejor, sen kommer Repan och sen ska vi hämta Micke på busstationen och sen åker vi till Vigelsjö.

Nu ska jag inte bli långdragen
Ha en bra kväll!

2 år ♥


Titanic 2?

Ofta det ska komma en Titanic 2?



Nu ska jag sova,
God natt! :)

Tisdag

Hellooo!
Idag målade vi fondväggen i en knallgul färg som Anders hade valt ut. Haha! Det var inte det vackraste jag sett, men det dög.
Vi målade väggen två gånger, målade dörrkarmen två gånger och bättrade lite på det vi målade igår. Alltså blev det en tidig dag, så jag var hemma vid 1.

När jag kom hem satt jag vid datorn en stund, sen började den cpa sig så jag gick och la mig i sängen och somnade.
När Niklas kom hem från Edd gjorde vi köttbullar och mackisar. Mumsigt!

Innan 6 gick jag till bussen och väntade på den i 20 minuter. Då gav jag upp och gick upp till lägenheten där Niklas var med Max, Alex och Gabriel. Jag skulle till träningen med bussen, men den kom ju aldrig så det blev alltså ingen träning för mig. Jag får vänta tills imorgon innan jag får känna på boll helt enkelt!

Niklas har åkt iväg och sladdat med grabbsen och jag kom nyss hem ifrån flygis där jag handlade mjölk, gurka, fruktsoppa och toapapper. Haha, vi har inte haft något toapapper den här veckan så vi har fått använt servetter :P
Niklas kanske kommer och hämtar mig sen om han har lust. Det är ju faktiskt inte det roligaste att sitta här själv hela kvällen.

Nu ska jag kolla på Äntligen hemma.
Hejsvejs!

Måndag

Idag i skolan fick jag fixa i ett klassrum med Jakob och Pulli. Vi målade tre väggar i vit färg, och imorgon ska vi börja på den fjärde väggen och måla den i en fondfärg som vi ska blanda till imorgon. När vi har målat det två gånger får vi sluta för dagen.

När jag kom hem efter skolan försökte jag göra lite saker på datorn, men den hakade upp sig flera gånger och jag tror att det beror på det mobila bredbandet, för alltid när vi har det inkopplat så hakar datorn upp sig efter en stund. Tråkigt!

Jag la mig och kollade på tv istället till halv 5, och sen gjorde jag pyttipanna. Efter det fortsatte jag kolla på tv och sen kom Niklas hem. Jag hade ställt mat i micron till han som han fick käka.
Sen kom Johannes och då drog vi ut med bilen innan jag åkte till träningen. Vi hämtade Marcus och sen åkte vi upp till Nordrona. Det är ganska kul, men fortfarande rätt töntigt :P

Nu har jag iallafall nyss kommit hem ifrån träningen. Det gick rätt bra! Men egentligen på fel sätt.. Det går bra när jag spelar 9m men bajsdåligt när jag spelar kant, tyvärr..

Jag ska fixa lite på facebook nu, och sen ska jag sova.
God natt!

Gör ett försök

Jag har en känsla av att jag måste börja skriva något mer intressant och roligt för att inte tappa dom läsare jag har. Läsarna har nämligen börjat sjunka, vilket är tråkigt. Det bästa som finns med bloggen är att se hur många läsare man har varje dag och att få kommentarer :) Inte för att jag försöker bli nästa Blondinbella, men det är alltid kul att ha många läsare :)

Igårkväll när vi kom hem från Ronya fick jag ta hand om min kära pojkvän innan vi somnade. Efter att ha varit vaken i en timme extra ungefär så somnade jag iallafall. För att inte göra honom arg så ska jag inte skriva vad som hände, men jag skrattar när jag tänker på det.

Imorse vaknade jag iallafall vid 10 tror jag, och kunde inte sova längre. Niklas märkte inte ens när jag gick ut ur rummet, så han verkade drömma sött.
Jag gick iallafall in och åt frukost och tittade igenom lite på datorn. Det var ingen annan hemma så det var lugnt i huset. Jag kollade bussar som jag kunde ta och hämta min bil med, men det löste sig senare så jag behövde inte åka och hämta bilen. Skönt!
Eftersom det inte var någon annan hemma så tyckte jag att det verkade knäppt att sitta inne i huset själv, så jag gick ut på rummet och satte mig i soffan där ute tills Niklas vaknade. När han vaknade följde jag med han in och åt frukost och sen dess har vi legat och degat framför tvn hela dagen. Det har varit himla skönt måste jag säga! Till middag beställde vi pizza från Aladdinos. Den var inte supergod, men det gick att äta.

Niklas har iallafall åkt hem nu. Han har ju praktik imorgon, och jag går i skolan. Han skulle slå in lite julklappar och fixa med andra saker som jag inte fick se, så det var lika bra att jag stannade kvar i Edsbro.

Nu ska jag gå och kolla på Solstorm med mamma och pappa, och sen ska jag nog sova.
Ha det bra!


Lagfest

Det var riktigt kul igår måste jag säga! Har inte skrattat så mycket på länge.

Idag blir det till att hämta bilen i Rimbo någon gång under dagen, och sen vet jag inte vad som händer riktigt.
Imorgon börjar praktiken igen, men Henkan är ju utomlands så jag ska vara i skolan och tapetsera lite.

Nu kände jag att det är nog inte det roligaste att läsa min blogg, ska försöka bättra mig. Men just nu har jag inget annat att skriva.

Hejhej!

Idolfinalen

Igårkväll kom M&F hem till oss och kollade på Idolfinalen med oss. Jag tyckte det var bra att Erik vann, han sjöng vinnarlåten bättre än Calle. Sen tyckte jag det var jättesött när Eriks tjej stod med han på scenen :)

Nu sitter jag i Nånö och väntar på Niklas. Han är i lägenheten och hämtar sin dosa till internetbanken. Vi ska åka till Uppsala med Johannes och Max sen, så han behöver fixa med lite pengar.

Ikväll är det lagfest hos Ron. Ska bli skitkul! Hoppas alla kommer :)

Ha en good day!

Pinsamt

Man skäms typ när man kollar på det här. 14-åriga brudar som tar bilder när dom trycker upp pattarna och står och röker.

http://paoowh.blogg.se/

Hoppas inte mina barn blir såna där.

Friskisbild


Krock igen?

Nej, men väldigt nära! Imorse när jag och Niklas åkte till skolan var det glashalt. Vi åkte sakta på en rak väg, och precis framför en kulle börjar bilen slira och snurrade nästan ett helt varv på vägen. Tänk om det hade kommit en bil på kullen, eller ännu värre, en lastbil! Scaryy.. Vi lever iallafall! 


När vi kom till skolan gick jag och gjorde jag ett prov så att jag kan förbättra mitt betyg. Det gick rätt bra faktiskt, så det ska nog gå bra.
Sen var det luciafirande. Nått töntigt luciatåg från el kom till bygg och sjöng. Efter det fick vi lussebullar, pepparkakor och varm oboy!
När vi hade fikat så hade vi Göran. Jag stressade igenom alla uppgifter som jag missade i måndags när jag var på skol SM. Men jag hann klart iallafall. Tur det! Det gick också bra, tror jag. Hoppas på det iallafall så att jag får bra betyg på samhällskunskap.
Till lunch var det gröt. Asgott! Älskar gröt. Efter lunchen hade vi svenska med Sara. Vi hade genomgång på Renässensen eller vad det nu hette. Det är något från förr i tiden iallafall. Tråkigt hur som helst.

Nu sitter jag hemma i soffan och glor på datorn. Funderar på att gå och fixa en julklapp till Niklas. Får se hur det blir med det.
Ikväll ska vi kolla på Idolfinalen iallafall. Frida kanske kommer hit också, och efter idolfinalen ska jag och Niklas till Norrtälje och hämta mamma och Sussie som ska kolla på Magnus Carlsson.

Ha en kulig fredag!


Ki-box

Jag har nyss kommit hem från ett ki-box pass. Det var huuur jobbigt som helst! Jag skakar fortfarande i mina fingrar och händer och kan knappt skriva.
Vi var ojämnt i antalet som var där, och jag blev "utanför" så jag fick köra med ledaren, som var ganska stor och man såg att han hade rätt mycket muskler. Han slog jättehårt! Och så fort jag började sacka ner för att jag blev trött så sa han att jag skulle "komma igen" och slå hårdare och sånt. Jag var verkligen helt slut efteråt.



Nu ska jag gå och duscha, och sen ska jag gå och sova.
God natt!

Fjortis



Såhär kul har vi på våra lektioner och raster på bygg :)

Prestationsångest

Idag fick vi veta betyget på ARL. Jag tror (och hoppas) att det bara var på det här "området" som vi håller på med nu, och inte på hela kursen. Jag fick iallafall jättedåligt, tack vare att min redovisning och allt var åt helvete. Jag är så missnöjd så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Jag ska iallafall få göra ett prov imorgon så att jag kan få bättre betyg.

Jag har prestationsångest. Jag känner mig stressad över allting. Jag känner att jag måste prestera bra på handbollen, som jag inte gör just nu. Och jag känner att jag måste göra bra ifrån mig i skolan, som jag tydligen inte heller gör nu.
Jag är inne i en jobbig period just nu.



Schoool

Igår hade vi redovisning på undersökning av företag. Det gick inte alls bra för mig, jag blev nervös och allt sånt där. Måste varit jättetråkigt att lyssna på mig också. Blev verkligen missnöjd.

På träningen igår tränade vi eget försvar. Det var jättejobbigt faktiskt! Och där gick det inte heller jättebra för mig, varken i försvar eller att skjuta. Så det blev helt enkelt en missnöjd dag för mig. Usch och fy..

Nu sitter vi i skolan och kör en lek på tavlan. Det är våran nya grej vi gör här. Rätt kul faktiskt :P
Ikväll ska vi köra Kee-box (eller hur det nu stavas) på friskis och svettis. Sporthallen är upptagen så vi fick hitta på något annat. Mamma har sagt att det är jättejobbigt.. Men det är bra!

Nu ska jag kolla min farm,
hejhej!

Helt värdelöst.

Idag var det väldigt slappt i skolan. Vi hade Göran första timmen, sen hade vi Anders innan lunch, men på rasten innan lektionen så körde vi en lek. Och den fortsatte vi med hela Anders lektion också, och det var skitkul!
Sen hade vi lunch och sen håltimme till klockan 1, då började idrotten och vi körde tennis. Rätt kul faktiskt.

Sen åkte jag till Coop och köpte julklapp till pappa och sen åkte jag hem till Henkan och Anne-Marie. Jag var barnvakt åt Nora och Disa mellan 15:15-16:45 ungefär. Vi spelade memory, finns i sjön, lekte katt, kurra gömma och lite annat. Sen kom Anne-Marie hem från sjukgymnasten och då fick vi säga hej då och jag fick en julklapp av dom. Jättegulligt! Hade tänkt vänta med att öppna den tills julafton :) Tacktack!



Sen åkte jag och hämtade Niklas och sen bar det av hem, för att sedan packa väskan och åka direkt till träningen. Träningen var helt värdelös enligt mig. Jättemycket folk (mest F95-93) + att halva a-lagstruppen inte var där. Väldigt tråkigt att det ska vara så tycker jag. 

Nu ska iallafall jag sova,
Ha det bra!

Skol SM

Imorse klockan 11 hade vi första skol SM matchen. Vi mötte Haninge och vann med 24-17. Det gick skitbra för mig, var faktiskt 100%! Så den matchen är jag riktigt nöjd med.
Sen klockan 3 mötte vi Skuru. Vi förlorade med 19-32. Vi hängde inte riktigt med och dom har faktiskt en juniorlandslagsspelare, och hon är grym!

Ikväll ska jag intervjua mor min. Har en uppgift i skolan som jag måste göra klart, för den ska redovisas på onsdag.

Ha det gött!

Vi gick inte vidare

Jag skrev nyss ett inlägg, men datorn hakade upp sig och jag fick starta om den. Och nu orkar jag inte skriva om.
Vi gick iallafall inte vidare.

Hejdå!

09:00 uppstigning

Igårkväll var det väldigt svårt att sova. Ett gäng Rimbobrudar här förde ett jäkla liv vägg i vägg med oss, och så fort dom hoppade i sängen (eller vad dom nu gjorde) så rörde sig min och Beckas säng. Tillslut somnade vi iallafall.
Imorse vaknade man av att någon smällde i dörrarna, och sen att någon gick runt och ylade "GOD MORGON GOD MORGON!". Det var bara att gå upp.

Nu sitter vi och äter frukost iallafall. Gott är det!
Match 12:15, så vi rör väl oss mot hallen om en stund. Jag har iallafall packat ihop allt mitt på rummet, så det är inget som bekymrar mig längre.

Aja,
Ha en bra regnig söndag!


Andra matchen, OV Helsingborg

Då var andra matchen avklarad. Vi vann, men vi spelade riktigt dåligt enligt mig. Vi vann med 9 bollar tror jag. Deras målvakt flaxade och vi sköt på henne. Vi fick aldrig riktigt igång vårat spel helt enkelt.

Till middag fick vi kycklingspett med klyftpotatis och beasås. Haha, ofta man får det på SM! Man brukar ju få köttfärssås och spaghetti eller korvstroganof.



Nu sitter vi uppe i tvrummet och ska kolla på någon film. 28 dagar tror jag den heter.

Match 12:15 imorgon!
Hejdå!

Första matchen avklarad

Första halvlek spelade vi jättedåligt. Vi gjorde endast 8 mål. 8-15 i första halvlek.
Andra halvlek började betydligt bättre. Alla kämpade tillsammans och vi spelade verkligen jättebra. Domarna var inte med oss för 5 öre och vi fick utvisning efter utvisning. Matchen slutade iallafall 22-24 till Sävehofs fördel.
Vi är nöjda med våran insats och det var verkligen kämpaglöd andra halvlek.

Nu ska vi äta mellanmål, sen ska vi chilla lite och sen är det match igen 19:15

Jag ska hälsa ifrån PETRA till alla er.
Ha det bra!

Vandrarhem

Jag har nyss kommit till vandrarhemmet där alla andra redan varit en stund. Tydligen så bor Sävehof i stugor här utanför, men har ändå dundrat in i vandrarhemmet och ockuperat tv-rummet. Muppar!
Jag bor iallafall i samma rum som Johanna, Soffe och Becka.

När vi var på A6 så hittade jag en julklapp till Niklas. Jag kände att jag redan har hittat till dom andra, så det till Niklas blev mitt enda inköp.

Nu ska vi nog snart dra till hallen tror jag. Så jag måste nog gå och packa upp allting.
Håll tummarna!

A6

Godmorgon!
Jag har sovit jättedåligt i natt. Först kunde jag inte somna igårkväll. Jag låg bara och vred och vände på mig hela tiden. Sen har jag vaknat och somnat om vartannat hela natten ungefär. Vid 4 iallafall så smsade jag Niklas och då var han påväg hem. Så då visste jag att han levde iallafall :P Han hade varit på Teatern med några kompisar.

Vi har precis ätit frukost här på hotellet. Den var helt OK och jag är proppmätt nu och laddad för match! Första matchen möter vi Sävehof, andra matchen OV Helsingborg, tredje matchen Göksten och sista matchen Sävsjö/Eksjö. Hoppas vi kan ta alla lag så vi kommer 1a i gruppen!

Vi ska snart åka iväg till A6. Det är som ett köpcentrum tror jag (?). Kul att jag inte visste att vi skulle julhandla, så jag får gå runt i springskor och mjukisar där.. Hm. Menmen, ingen känner mig där så jag överlever.

Ha det bra nu!

Grand Hotell

Vi har nyss kommit fram till hotellet i Jönköping. Det tog ungefär 4 timmar att åka hit, jag trodde att det skulle ta 5 timmar så jag är glad!
Nyss så hittade vi en strumpa här på golvet som inte är våran. Storstädning? Eller inte.
Imorgon ska vi gå upp tidigt och åka och julhandla på A6. Det ska bli kul! Sen ska jag försöka få reda på när jag ska vara i Eksjö och möta upp dom andra. Första matchen är 14:45 och INTE 13:45 som jag skrev förut.



Nu ska jag inte skriva något mer.
Ha en bra kväll!

Bilresa till Jönköping

Imorse vaknade vi ungefär 10. Vi kollade lite på datorn och sen gick jag upp och åt frukost med mormor. Sen har jag packat och städat massa tills i helgen. Jag åker ju till Jönköping med mamma och pappa ikväll och ska bo på hotell i natt.

Vi sitter i Nånö nu och väntar på att Maria ska hämta oss och sen ska vi hämta hennes bil på Norrbil.
Klockan 5 ska jag vara på Norrbil igen och åka iväg emot Jönköping.

Har inte mycket mer att säga, men håll tummarna för oss i helgen nu!
Hejsvejs!

Niklas är det bästa jag har

Efter skolan idag skjutade jag och Niklas ner Repan till station, och sen åkte vi till lägenheten och latade oss tills jag åkte till handbollen vid halv 3. Vi var ganska många där och vi slutade inte förens kvart över 4.
När jag kom hem stod Niklas och lagade mat och hade fixat datorn. Wiie! Den är fortfarande lite knäpp märkte jag nyss när jag skulle in på internet, men det försvinner väl snart hoppas jag. Drygt att jag tog bort alla bilder, musik, filmer och program på datorn igår. Så nu har vi ingenting. Sitter och laddar hem massa nödvändiga program just nu. Men bilderna la jag ner på skiva iallafall, så dom finns kvar vid sidan om.

Om en halvtimme ska jag åka på träning, och efter det ska jag hem till Edsbro. Niklas är där och hämtar sin bil just nu med sina kompisar.

Imorgon är vi lediga. Hur skönt som helst! Behövs verkligen, är så himla trött.
Åker iallafall till Jönköping imorgon med mamma och pappa när mamma har slutat. Fanny ska åka med också och hälsa på sin familj. Jag åker dit eftersom vi har JSM i Eksjö i helgen. Vi spelar första matchen på lördag 13:45 eller något sånt. Dom andra i laget kommer ner på lördagen. Ska bli skönt att få sova på hotell och äta hotellfrukost med mamma och pappa :)

Nu ska jag fixa lite på datorn,
Ha en bra dag!

Skola

Hallådär!

Vi sitter och har ARL nu. Vi är 7 stycken här... Vet inte riktigt vart dom andra är.
Jag är iallafall klar med det jag kan göra, resten måste jag göra hemma för jag ska intervjua min mamma om hennes förra företag.
Vi ska gå och äta om en kvart ungefär, och sen slutar vi. Fast jag funderar på att sitta kvar här, har inte bestämt mig riktigt ännu. Har ändå inget att göra i lägenheten. Halv 3 ska jag iallafall på Bobbens och träna inför skol SM.
Ikväll är det träning klockan 19:00-20:30. Skönt att det inte är jättesen träning.

Nu ska jag jobba vidare, hejhej!

Trött och sliten

Jag kom nyss hem ifrån träningen. Det var en kul träning, mycket kantskott!
Sitter i lägenheten och kollar på TV och ska snart sova. Min dator har typ pajjat och är helknäpp. Det går typ inte att komma ut på internet. Det står att det är massa problem hit och dit så jag måste typ installera om hela datorn från början.. Jättedrygt.

Imorgon har vi iallafall svenska första timmen, sen ARL till 13:50 och sen har jag handboll halv 3.
På kvällen är det handbollsträning i Rimbo och sen blir det hem till Edsbro och sova.

God natt!

Ledig

Idag är vi lediga. Hur skönt är inte det? Det är jätteskönt, om man nu inte har handboll som man måste gå på klockan 11.. Men jag är ju typ aldrig där så nu tänker jag pallra mig dit!

Jag glömde skriva att jag fick min julklapp av Henkan igår. Jag fick gå till Teamwork och välja ut massa kläder som jag ska jobba i sen. Jättesnällt verkligen, Tack igen!











Ikväll är det träning i Norrtälje, sen träning. Efter den så ska vi sova i lägenheten.
Imorgon har vi två lektioner Projekt och Företagande så då är vi också lediga, hihi!

Nu ska jag skjutsa ner mormor till Ica.
Hejsvejs!

Mina lååååår!

För er som vill veta (Marina) så fick mamma två kokböcker av mig och Niklas, en med kyckling och en med pasta.

Jag kom nyss hem från träningen och sitter och äter ostkaka just nu. Herre gud så gott det är! Innan vi gick ner på plan hade vi spänstträning, asjobbigt! Har jätteont i baksida lår nu. Handbollsträningen var iallafall bra, men jag var riktigt kass. Haha!

Nu ska jag kolla facebook och sen sova.

Hejhej!

Tisdag 13:55

Sitter i skolan just nu och väntar på att idrotten ska börja. Vi ska ha teori i en timme så det blir rätt slappt hoppas jag.
Repan står framme vid tavlan och kör hänga gubbe. Ingen vill säga några bokstäver så hon är ganska mobbad.

När vi har slutat ska jag gå till Teamwork och välja ut kläder som jag ska få av Henkan i julklapp. Hihi!

Ikväll är det träning. Vi har ju fått nya träningstider efter att Micke slutade. Det är himlans skönt att slippa sena måndagsträningen!

HEJDÅ!

RSS 2.0