Tors. 30 april

Hej!

Idag hade vi idrott första timmen. Egentligen så skulle vi ha freesbee, men vi hade Hjärt och Lungräddning istället, så himla tråkigt! Tog lixom 5 minuter ungefär.

Sen hade vi svenska, och då skulle vi bara få veta hur vi ligger till betygsmässigt. Jag är på gränsen mellan VG och MVG, men har kapacitet till MVG. Så jag får jobba på!

Sen slutade vi, så jag tänkte åka hem med 12 bussen från Rimbo, men istället följde jag med Niklas hem till Max. Vi gick och käkade pizza, satt på altan och solade och senare kom Mårten och Gabriel. Sen tog jag och Niklas 14:55 bussen hem till mig.

Nu sitter vi här och senare ska vi iväg på fest. Vid 12 någongång så drar vi vidare till Norrtälje hade vi tänkt.

 

Ha en trevlig kväll allesammans!


Onsd. 29/4

Hellu!

Som sagt. Matte prov idag. Och som sagt. Det gick åt helvete. Jag fick göra om alla tal typ, och Klas fick hjälpa mig med nästan allt och jag fick G-. Blä för funktioner och algebra. Skönt att det bara är ett kapitel kvar, procent.

                              
Såhär ser våra raster ut, Neger och President                    Maten idag, fisk med potatismos 
                                                                                         och grönsaker. Mums!


Måste lägga upp den här. Bilden ser rätt kul ut, men det var iallafall så att Micke knöt Repans sko när hon bad honom göra det. Micke chockar!

Jag kom hem nyss. Träffade Matilda på , alltid lika trevligt :)
Just nu väntar jag på mat. Falukorv och makaroner. Kocken är Niklas.
Ikväll blir det bara chill. Ska väl sitta här, vet om inte jag pallar dra ut på en springtur. Vi får se helt enkelt!

Imorgon har vi idrott första timmen och då ska vi vara ute och spela freesbee typ.
Efter det har vi svenskalektion och sen slutar vi. Skönt med kort dag!
Valborg firas på hemlig plats, då inga objudna gäster får komma ;) Höhö.. Jag kommer ta massvis med bilder senare som jag tänker lägga upp på facebook, här och bilddagboken.

Ha en trevlig kväll!

Ons. morgon 29/4

Hej!

Igår på träningen var vi 5 stycken. Allvarligt. Vart var alla? Jag lackar. Våran försäsong börjar nu och knappt någon dyker upp? A-lagsspelarna måste iallafall kunna vara där, det är dom som behöver det mest, tycker jag iallafall. Speciellt inför elitserien. Dom andra kommer köra över oss annars.
Vi skulle egentligen sova hos Niklas igår, men så blev det ändring så vi sov hemma hos oss pga vissa saker.
Om ungefär 10 minuter ska vi gå till bussen. Vi har matteprov idag och fy farao vad dåligt det kommer gå.

 

Såhär ser iallafall mitt blivande rum ut för tillfället :)


Fjortisar!

Asså ursäkta.. Men vem läser den där Desireé och Paows blogg egentligen? Jävla fjortisar! Och dom ligger 3a och 6a på mest besökta bloggar. Jag fattar inte, vem vill läsa en fjortis blogg? Trycker upp tuttarna och överdrivet mycket idomin på läpparna. Hur snyggt är det på en skala?
Fy fan för fjortisar!

JAG KRÄKS!

Tisdag 28 april

Hallå!

Grattis Emma Dahl på 18-årsdagen!
Idag började vi 10:10. Bussen från Rimbo till Norrtälje var smetfull. Fattar inte varför dom inte lägger in en extrabuss när det alltid är så himla fullt.
Första lektionen var svenska. Vi läste någon novell som hette Att döda ett barn. Rätt bra tyckte jag. Vi ska se filmen oxå.
Sen hade vi BAT. Vi fortsatte med frågorna och gick igenom dom, sen kollade vi på en reklamfilm från ByggMax. Vi skulle egentligen sluta 15:10 men vi slutade 13:40. Vet inte riktigt varför, men Micke sa att vi hade gått igenom allt vi skulle. Men egentligen tror jag att han inte orkar med våran klass 1 och en halv timme till så han släpper oss istället.
Jag tog 13:45 bussen hem till Niklas och nu sitter jag här ensam hos honom. Lina och Dennis kommer väl hem om en stund. Funderar på att gå ut i det fina vädret med dogsen.
Ikväll har vi första träningen efter uppehållet. Vi har fysträning med Åsa. Jag tror inte att jag har sämst kondis och jag vet att jag inte är minst vältränad, så det ska nog gå bra för mig! Jag vet dom som har värdelös kondis och aldrig är ute och springer så dom blir det jobbigt för, rätt åt dom.
Imorgon har jag matteprov. Fy fan vad dåligt det kommer gå. Det är så himla mycket att komma ihåg och jag har inte haft mattelektion på 3-4 veckor typ.
Jag hade tänkt lägga in en bild idag, på den aktivitet som vi gör varenda rast, men jag hittar ingen sladd så det får bli en annan gång helt enkelt!

Måndag 27 april

Hejjjsan!

Första dagen i skolan efter 3-4 veckor. Så jävla jobbigt redan första dagen. Eller inte jobbigt, men jag blir så less på min klass. Och sen hade lärarna flyttat Barnens ö veckan en vecka framåt, och då hade jag bokat körlektioner så dom fick jag gå och boka om nu. Vi ska iallafall till barnens ö med en av byggklasserna nu oxå.
Efter skolan så drog jag och Niklas in till stan och shoppade lite.

      
Solbrillor från Åhléns 179:-    Shorts från H&M 49,50:-     Shorts från H&M 98:-   

          
Linne från Gina Tricot 99:- Tröja från Gina Tricot 149:- Linne från H&M 49:-

 
               Tröja från H&M 198:-

Niklas köpte ett par solbrillor från Åhléns och 2 par skor från Din sko.

Söndag 26 april

Hej!

Idag fyller min kusins son Emil 1 år, Grattis på honom!
Om en stund kommer Maria och hämtar mig och Niklas. Lina har kalas, så lite släktingar kommer dit och ska fira henne.
Igårkväll så kollade vi på Robinson. Usch vad jag inte tycker om Christian! Ut med honom. Han är så divig och konstig.
När vi skulle sova sen, så höll grannen Mille på att typ skjuta nånting med något rör eller något. Han höll på med det långt in på natten. Väldigt irriterande. Han är lixom över 30 år och beter sig som en 15 åring. Grow up!
Igår träffade jag Erika. Har saknat henne. Vi träffas aldrig längre, vilket är väldigt tråkigt. Jag bor kvar i Edsbro och hon bor i Uppsala med Linda. Kändes bra att träffas och prata iallafall!
Valborg är bokat nu. Ska hem till Micke och Emil. Känner på mig att det kommer komma sjukt mycket folk + massa 93er och 92er som jag inte tål. Men jag får stå ut helt enkelt.
Jag har försökt fixa lite på designen här, men det är inte det lättaste om jag säger så. Och jag har ju inga bilder på datorn så jag kan inte ändra min header heller.
Imorgon är det skola igen. Ska bli rätt kul tror jag. Vi ska börja förbereda inför v19 då vi ska åka till Barnens ö med klassen. Det kommer bli roligt! Vi ska sova där 2 nätter och jobba på dagarna. Om Anders följer med så känner jag på mig att det kommer bli tjaffs mellan han och vissa i min klass. Jag fattar inte vad dom har emot Anders. Det är dom som är vrickade och Anders som har rätt med det han säger. Jag vill inte gå ut ur skolan, men jag längar verkligen tills jag slipper den här klassen. Usch!

Lördag 25 april

Hejhej!

Den här veckan har jag sovit hos Niklas pappa. Vi har haft praktik och det har gått jättebra! Med mitt guldfiskminne så kommer jag inte ihåg allt vi har gjort. Men vi har målat och spacklat och sånt iallafall.
I torsdags och fredags åkte vi till Bromma kl 6 på morgonen. Usch, alldeles för tidigt tycker jag!
Jag har sprungit varje dag den här veckan, förutom tisdag. Mycket duktigt gjort av mig tycker jag!
I Onsdags fyllde Lina år, hon fick en fotoram med 3 bilder på Gizmo och Svante i.
Hm.. igår var jag, Niklas, Linn och Robin på bio inne i stockholm. Vi kollade på Fast & Furioust. Den var rätt bra faktiskt!
Det är jobbigt det här med praktik, speciellt när vi sover hos Leif, för då kan jag inte skriva på bloggen varje dag och jag glömmer ju bort vad jag gjort hela veckan.

Idag så åkte vi hem till mig med halv 8 bussen från Norrtälje till Rimbo, och sen från Rimbo till Edsbro med 8 bussen.
När vi kom hem så gick vi upp till eljuspåret direkt och sprang 2,5 kilometer spåret. Jag orkade springa hela men Niklas gick lite, höhö.
Vi har satt fast ett fönster till mitt nya rum oxå. Och juste! Min dator är hemma nu, och den går mycket bättre och låter inte lika mycket :) Men jag har ju inga bilder och ingen musik kvar.. Sen vågar jag inte riktigt ladda hem massa filmer nu, när det har kommit nån lag eller vad det är.

Nu ska jag gå ut och hjälpa pappa, sen ska jag träffa Erika lite senare :) Wiie!

Söndag 19 april

Hej!

Tänkte skriva ett kort litet inlägg nu.
Idag fyller Elin år. Så idag kom det lite främmande och vi fikade och sånt. Jag ska bjuda henne på middag på Ett Glas, när hon vill. Känns som att det kan bli dyrt (?).
Stommen till golvet i rummet är snart klart. Så idag har vi varit och kollat på fönster som jag ska få välja. Tror jag vet vilket jag vill ha och det är ett ganska stort fönster. Jag har ritat upp lite hur jag vill ha möblerat och så.
Snart kommer Niklas pappa och hämtar oss. Vi sover där i veckan så jag kommer inte att skriva nånting här.

Ha det bra!

Lördag 18 april

Hey!

Idag vaknade jag först vid halv 7. Jag gick och kollade mig i spegeln och ena ögat är svullet. Great! Jag kände redan igår att jag hade lite ont i ögat, men jag tänkte väl inte mer på det. Jag gick och sov i en och en halv timme till och sen kunde jag inte sova mer. Jag gick upp och käkade frukost, kollade lite på datorn och sen gick jag och väckte Niklas. När han hade ätit så satt han sig och spelade tvspel med Daniel. Jag gick och kollade lite hur det gick för pappa som fortsatt att bygga stommar till golvet ute till nya rummet. Det börjar se bra ut nu! Sen gick jag och rakade mina ben som såg förskräckliga ut, eftersom dom inte blivit rakade på 2-3 veckor typ. Så nu blev dom lena och fina!
Vid kvart över 11 åkte vi till Rimbo. Jag övningskörde och vi åkte först till Ica och handlade lite, sen åkte vi vidare till sporthallen där det skulle spelas internmatcher, eller klubbmästerskap. Det var ungefär 60 stycken som skulle spela. Mitt lag, Makedonien, bestod av mig, Cassandra Andersson från F93, Endrit från P94, och Olle från P97. Våra lagledare var Dicken och Marina. I gruppspelet vann vi 3/4 matcher. Vi förlorade mot Italien, Ronyas lag. Vi åkte ut när vi spelade kvartsfinal mot Frittes lag. Vinnarna till slut blev det laget där Petra spelade, tror jag. Petra eller Ronyas lag vann iallafall. Det var prisutdelning, och jag fick med mig ett hårband där det stod Rimbo HK på.
När vi kom hem så började mamma med maten. Jag gick och kollade på Skövde vs Västerås. Skövde vann. Lite kul att kolla på dom matcherna eftersom vi troligtvis möter dom nästa år, om det inte blir så att vi får spela i div 1 igen.
Efter matchen drog jag och Niklas ut på en springtur. Måste verkligen ta tag i min kondition alltså, den är nästan usel! Snart börjar försäsongen så då hoppas jag att all fysik och kondition blir bättre.
När vi kom hem så hoppade jag in i duschen direkt, och inget varmvatten fanns det. Duscha kallt är inte det roligaste, men det funkade.
Mamma håller på med nån viktväktar mat, och det är ju inte helt fel om man vill ha shysst body till beach 09! Att jag äter chips och sånt kan vi ju lägga åt sidan. Chips är bra!
Ikväll är det Robinson. Ska bli spännande. Hoppas att den där Valpen åker ut ikväll, eller att det gula laget förlorar tävlingen och åker till Öråd.
Imorgon fyller Elin år, så då kommer det hit lite folk iallafall. Trevligt!

Måste bara säga, ofta det snöar nu i april!
Ha en bra kväll!

Fredag 17 april

Hej!

Idag har vi varit i Edsbro i svinhuset hela dagen och målat massor med lister. Först laserade vi några lister, och sen målade vi resten vita. Vi var ner till Pousette en sväng och köpte innerhörn som fattades.
Vi målade innerhörnen kart och sen slutade vi vid halv 2 ungefär. Gud så skönt!
När jag kom hem så kollade jag datorn en stund, sen gick jag och tog in disken, la min smutstvätt i tvättkorgen, dammsugade huset, dammsugade min hall och rullade negerbollar. Egentligen skulle Daniel ha rullat bollarna och tagit disken men det hade han inte gjort så då gjorde jag det. Jag har slängt in en tvätt i tvättmaskinen oxå. Mycket duktigt av mig!
Mormor kom hem med pappa vid 3. Jag och mormor pratar ganska mycket, om allt möjligt. Vi pratar om allt och det känns bra. Pappa åkte och köpte virke när han kom hem, så imorgon ska han och Niklas börja med golvet till det nya rummet. Jag, mamma och Daniel kanske ska åka till Rimbo och vara med på internmatcherna, men mamma är inte säker på om vi kan åka så vi får se. Jag vill iallafall åka!

Om en stund kommer Frida hit, vi ska kolla på Talang och ha det mysigt! Elin kommer väl också hem tror jag. Pappa pratade med henne i telefon och det lät som att hon skulle komma hem iallafall.

Jag har börjat fundera på hur många det är som läser min blogg egentligen, det är ju aldrig någon som kommenterar och jag förstår inte riktigt den där mätaren som finns att se hur många som läser, så dm som läser det här inlägget kan få kommentera nånting med sitt namn så jag vet. Annars kan jag ju lika bra sluta skriva här, och börja med bilddagboken igen.

Hejhej ha en bra kväll!

Torsdag 16 april

Hej!

Idag har jag och Niklas stått ut med varandra i vått och torrt i 1 år och 4 månader ♥

Den här veckan har gått ganska snabbt.
Vi har satt mikrolit i taket, målat taket och målat väggarna i Roslagsbro. Så där är vi klara nu tills vidare.
Vi har målat nästan målat klart hela huset i Koludden, förutom det vita. Idag så målade vi det sista och det var rätt jobbigt. Det är högt och jag har stått på en stege och det kändes inte sådär jättesäkert om jag säger så.
Huset i Roslagsbro är ju helt sjukt stort, och det är inte klart på långa vägar. Huset sitter ihop med stall och inomhuspoolen. Jag skulle lätt kunna bo där när det är klart! (om det blir klart)
Något som känns bra är att imorgon är sista dagen på denna jobbvecka, och att jag får lön för veckans jobb eftersom det är lov och ingen praktikvecka. Nästa vecka är det praktikvecka igen och då får man ingen lön, buhu.. Bara matersättningen på 55 kronor om dagen.

För dom som vill veta så har jag comviq nu, så dom som har comviq kan ju säga det :)

Nu är jag trött och ska nog gå och sova, vi ses och hörs!
God natt,
Hejsvejs!

Söndag

Hejdär!

Imorse vaknade jag först vid 06:58. Jag tänkte usch nej jag måste sova vidare. Hade fått 2 sms oxå, ett i från Matilda som skrev att hon drog til l Tunisien nu. Lite avundsjuk jag är! Jag somnade om igen och vaknade 08:52. Jag låg kvar en stund i sängen men sen tog jag mig i kragen och gick upp och fixade frukost. Niklas kom innan halv 10. Han var lite smårisig efter gårdagens fest han hade varit på. Så han har sovit mest hela dagen.
Jag, mamma och pappa har fortsatt och städa och röja. Hallen och rummet är helt utröjt nu. Nu ska vi bara börja bygga på andra rummet och få det klart. Sen kan vi börja lägga golv i min hall och börja måla. Gud så ruuuligt! Längtar verkligen.
Imorgon ska vi fortsätta tror jag. Vi har fullt ute på gräsmattan som ska slängas och upp på vinden. Juste, mamma och pappa städa ut på vinden. Sen har vi en kärra som ska till soptippen, och en stor hög bredvid soptunnan som ska med grovsoporna
Nu kom Frida precis. Hon och Niklas sitter i Elins säng och jag sitter här. Vi ska kolla på A shot at love with Ikki twins. Asbra är det!

Jag inser själv inte hur mycket jag behöver dig,
Jag inser själv inte hur mycket jag älskar dig Niklas ♥

Puss!

Påskafton

Hellu!

Igår började vi riva ut ur gamla vedboden. Vi ska ju bygga ett till rum där, så det känns jättebra att vi äntligen börjar! Frida kom över några timmar och var social med mig och Niklas.
Imorse när jag och Niklas vaknade och gick utanför dörren, så kom Daniel och sa att det var dags att leta efter påskägg. Mamma och pappa lägger alltid ut påskägg på tomten som vi får leta efter. I mitt påskägg låg det 100:-, tights, smycke till mitt armband och godis!
Vid 11 åkte vi hem till farmor. Vi firar alltid påsk hemma hos henne och Carl-Ove. Innan vi åkte hem till dom så åkte vi till Hallstavik, det var marknad där. Vi gick runt och kikade lite med hittade inget roligt, så vi åkte vidare hem till farmor. Hon bor i Gräsö typ. När vi kom dit så var alla andra redan där. Lille Emil var oxå där, jättesöt! Emil är min kusin Katrins barn som snart fyller 1 år, 26 april tror jag.
Vi åt påskmat, var ute en stund och sen fikade vi. När vi hade fikat klart så åkte vi hem. Jag körde både dit och hem, cred!
När vi kom hem så fortsatte pappa och Daniel att riva i vedboden. Jag och mamma började rensa ut ur min hall i mitt lilla hus. Vi har sååå mycket saker där ute, helt sjukt! Men nu har vi rensat ur det mesta. Vissa grejjer ska vi lägga i UFF lådan, andra ska till soptippen och lite ska vi ge till fritids, typ spel och filmer.
Just nu ser det ut som en soptipp i hallen ute i mitt rum, men vi ska fortsätta rensa ut resten imorgon. Ska bli så himla kul att måla om och möblera nytt och allting när det är klart. Imorgon tror jag att pappa och Niklas börjar lägga plankor eller nått som dom kan lägga golv på sen, och sen börjar dom nog isolera och lite sånt där.
Mamma står ute och grillar nu, så vi ska äta grillat med pommes idag igen. Det är ju typ det godaste som finns!
Niklas ska på ferre ikväll, så jag blir utan han. Frida och Matilda har främmande, så dom kan jag inte leka med. Elin har Jockevecka så hon är inte heller hemma. Tänkte fråga Erika om hon vill hitta på nått, men hon är i Norrland med Linda och jobbar. Så det blir en kväll framför tvn med mamma och pappa helt enkelt!

Puss hej svejs!

Min första praktikvecka med Henke

Hej!

Måndag
Jag har ju bytt praktikplats, så idag kom Henke och hämtade mig kl 7 på morgonen. Då åkte vi ut till Roslagsbro till värsta huset. Det är jättestort! Hus, stall och poolrum inomhus och allt sitter ihop. Helt sjukt! Och sen är det en jättefin vit häst där. Vi skulle spackla tacket i det 55 kvadratmeter stora vardagsrummet idag.När vi hade gjort det så åkte vi tillbaka till Norrtälje igen mitt emot kyrkan i ett radhus. Där ska typ allting göras om. Så vi har jättemycket att göra där. Vi fixade lite där och sen åt vi lunch. Sen åkte vi vidare till Edsbro, där vi började måla plank som ska vara till ett nybyggt hus. Vi var där till halv 4 kanske, och sen åkte vi hem.
När jag kom hem så tog jag en springrunda. Gud sikken kass kondis jag har fått! Jag blev såå trött.
Senare på kvällen hade jag möte med laget. Vi tog upp saker om hur vi ska tjäna in pengar till laget och hur vi gör med sponsorer. Jag blev jättetaggad på att tjäna pengar och har massvis med idéer!

Tisdag
Henke kom och hämtade mig samma tid idag. Vi åkte ner till radhuset och började sätta microlit i taket där. Usch vad svårt det är.. Man måste sätta exakt rakt och allting. Sen spacklade vi lite väggar, målade taken och limmade på väggarna i hallen. När vi hade limmat väggarna så satt vi upp plats på dom. Vi måste ha bort gammal tapet som sitter jättehårt där, så det måste typ blötas upp. Vid 12 så gick vi och käkade. En kille som jobbar på samma ställe hade tagit med sig mikron så Henke bjöd mig på mat ute på nån restaurang. Jag åt pannbiff och potatis.
Jag minns inte riktigt vad vi gjorde sen, men vi slutade vid 4 idag igen.
Vid halv 6 så tog jag och Niklas en promenad hem till hans gammelmormor Gudrun. Hon blev jätteglad att vi kom dit och hon bjöd på fika. Vi kom hem igen vid 8 kanske, och då gick vi och la oss nästan direkt.

Onsdag
Idag var vi i Edsbro igen. Vi grundade allt plank som var kvar, och sen åt vi vid 12 kanske. Det är jättemycket plank att grunda! Först måste vi olja det, sen målar vi det. Jag oljade och Henke grundade. Vi jobbar jättebra ihop faktiskt!
När vi hade käkat så åkte vi till radhuset och försökte dra bort massa tapet, men det gick inte så jättebra så vi blir tvungna att prima alla väggar och sen spackla allting. Vi färdigströk 2 tak och grundade ett tak, sen skulle Henke till frissan så jag fick gå hem.
När jag kom hem så fick jag sätta mig och rensa min dator, lägga ner massa bilder på skiva osv. För imorgon ska mamma lämna in den på lagning.
I julklapp fick jag och Niklas varsin biosupé av hans föräldrar. Så vi hade bokat platser till Män som Hatar kvinnor och ett bord på Gamla stans trädgård. Vid halv 6 kom vi till restaurangen. Både jag och Niklas tog varsin toast med skagen som förrätt. Gash såå gott det var! Till huvudrätt tog jag nån kyckling med potatispuré som jag inte tyckte var så speciellt gott. Niklas tog bacon och cheese burgare som han tryckte i sig. Kl 20:00 började bion. Jag tyckte den var bra, men lite många namn att komma ihåg så jag blandade ihop vissa ibland.
Vi kom hem vid kvar i 11 och då var det bara bums i säng!

Torsdag
Imorse hämtade Henke mig kvart i 7. Då åkte vi till Herräng och skulle hämta en ställning. Sen åkte vi vidare till Edsbro, så vi åkte bil i 1½ timme innan vi började jobba.
Vi färdigströk allt plank som legat och torka i det 7 grader varma (kalla!) gamla svinhuset. Det är rätt mycket plank så det tog en stund. När allt plank var färdigstykt så började vi lasera lister. Jag har aldrig gjort det förut, men det blev fint iallafall!
Halv 1 åkte vi hem. Jag åt, duschade och somnade. Sen vaknade jag och började plugga lite matte. Så nu har jag bara 2 avsnitt kvar så "kan jag allt" till provet sen.
Just nu sitter jag hemma i mitt egna hem, vi har ju sovit hos Niklas pappa den här veckan. Mamma står och lagar mat, Niklas fixar en kartong som har ska skicka till prispress, pappa är hos Lasse, Elin är hos Jocke, Daniel spelar TV spel och jag ska leta upp en dator jag ska beställa nu!

GLAD PÅSK!

Första April helgen

Hej!

Fredag
Idag fyllde ju Sandra år, så jag och Niklas skulle ta 5 bussen ifrån Norrtälje till Rimbo, och sen vidare till Rånäs med 17:50 bussen. När vi kommer till Norrtälje så kollar jag bussarna, och då går det inte ens nån buss till Rimbo kl 5. PANIK! Niklas använde hjärnan för en gångs skull, och kom på att vi kunde ta en 676 till Söderhall och sen ta en 639 till Rimbo. När vi kom till Söderhall så missade vi precis bussen till Rimbo för att våran buss som vi satt på körde för sakta, så nu fick vi vänta i 20 minuter på nästa buss. När vi kom till Rimbo så sprang jag till Konsum och köpte blommor. Sen åkte vi upp till Rånäs. När vi kom hem till Sandra så hade hon några släktingar hemma, men dom drog när vi hade varit där i 10 minuter typ. Sen kom Kadeem, och efter en stund kom Johan Sjölund, Louise Sjölund och Jocke Sjödin. Jag tyckte det var jättepinsamt att Jocke kom, vi har ju inte pratat med varandra sen jag dumpade honom. Men han var trevlig hela kvällen så det var ju tur. Vi var hemma hos Sandra till 10 kanske (?) och sen gick vi hem till Johan och Louise, det tog typ nästan en timme för oss att komma dit. Johan hade en friggebod som dom hade byggt och den var asnice! Kadeem somnade efter en stund och då klottrade vi ner hans ansikte med spritpenna. Höhö..  Han somnade med tuggummi i munnen, och vi ville ju inte att han skulle få det i halsen medans han sov, så jag fick stoppa in mina fingrar i hans mun och plocka ut det. Mums! Vid 12 så gick jag, Sandra och Niklas hem till Sandra och sov.

Lördag
Vi vaknade vi 9 hemma hos Sandra. Vi skulle ta 10:45 bussen till Rimbo och sen åka vidare in till Täby. Sandra fick presentkort på Gina Tricot som hon skulle handla upp. Det var en 625 vi skulle ta till Täby, men vi bytte i Söderhall till en 676 eftersom 625 var seg och dörrarna gick inte att öppna, så varje gång någon skulle gå på bussen så fick busschauffören gå och typ trycka på dörren. Vi kom till Täby vid 12 och gick till Gina Tricot direkt. Jag köpte ett par jeansleggins och en fin tunika. Sandra plockade på sig saker för 825;-, hur hon nu lyckades med det. På H&M köpte jag hårfärg och ansiktsmasker. Niklas provade skor på Stadium som han ville ha, men sen såg vi att det var tjejskor. Haha! Det var en par snygga vans. Så det blev inga skor för Niklas.
Vi åkte till Norrtälje med en buss som gick 15:30 ifrån Roslagsnäsby. Sen skulle jag och Niklas hem till mig, så vi tog 16:45 bussen till Ununge där pappa hämtade oss. När vi kom hem så hade dom börjat grilla. När jag startar min dator sen, så har min inloggning fuckat sig så alla bilder och musik och allting är borta. Fy fan va sur jag blev! Det har hänt en gång förut. Det finns ju kvar på datorn så att man kan se dom och allting, men ändå.. Jag ska köpa ny dator så snart slipper jag den här skiten.
Till maten så hade mamma köpt sniglar och bläckfiskringar. Sniglarna var ingen hit direkt, men bläckfiskringarna var goda.
Jag hade ju köpt hårfärg, så Niklas började färga mitt hår innan Robinson. Mörkbrunt blev det.
Matilda och Frida kom hem till oss när Robinson började och dom stannade till 11 ungefär. När dom hade åkt hem så gick jag och Niklas och soooov
       
Söndag
Godmorgon!
Idag har mamma åkt till Uppsala och ska kolla på dator till mig. Hon ska kolla vilka som är bra och fråga dom i butiken och sånt.
Niklas bror har fyllt år så vi ska hem till dom och fira han. Han var inte här när jag fyllde år, och han har inte sagt grattis till mig än och han har inte sagt tack för presenten som jag och Niklas köpte till han. Eller han har sagt tack till Niklas men inte till mig. Så egentligen har jag ingen lust att åka och fira han, jag hade hellre åkt med mamma till Uppsala och gå på Ikea och kolla dator. Men men..
Imorgon börjar praktiken, och veckan efter är det påsklov och då ska jag jobba, och veckan efter det är det praktik igen. Så jag kommer inte vara hemma så mycket och skriva någonting på bloggen.

Ha en bra påsk!

Fredag 3e April

Hej!

Torsdag
Första timmen  skolan så hade vi idrott. Vi har en praktikant som heter Oscar och han ska ha styrketräning och konditionsträning med oss i typ 6 veckor framöver.
På samhällskunskapen hade vi redovisning om klimatet typ. I min grupp var det Jag, Ted, Micke J, Maggis och Eli. Våran redovisning var jättebra, tycker jag iallafall :P Jag var en reporter som intevjuade en utländsk man, en kines, och en kille som hette Bertil. Läraren tyckte oxå att det var en bra redovisning så jag hoppas på bra betyg!
Efter redovisningen så hade vi håltimme i 2½ timme. Så vi satt och spelade kort. Kulkul.. När lektionen skulle börja sen så var det bara 3 stycken där, jag, Pulli och Repan. Det var körkortsteori och alla hade tydligen gått hem. Vi fick sitta och göra testprov på datorn. Första gången fick jag 52/65 och andra gången 64/65. Bra bra!
Sen när vi nästan var klara så kom Niklas hem från barnens ö. Så vi åkte hem till han och åt när vi hade slutat. Sen skulle jag på möte med styrelsen. Mötet var helt OK. Vi fick veta att vi måste skaffa fram en sektion till vårat lag, och att vi måste skaffa sponsorer till oss själva för 10 000:-. Nån som vill sponsra mig kanske? Nått som är irriterande är att det är några som gnäller över att vi behöver göra "så mycket". Jag tycker inte att det är mycket. Styrelsen kan ju inte behöva göra allting tycker jag. Herre gud.. Gnällspikar! Efter mötet åkte jag hem och kollade på dator. Jag tror jag har bestämt mig att jag ska köpa en på elgiganten faktiskt.

Fredag
Idag hade jag träningsverk när jag vaknade. Usch vad hemskt!
Första lektionen i skolan hade vi prov i naturkunskap. Jag tror det gick ganska bra för mig. Jag svarade så utförligt jag kunde iallafall. Mia sa att om jag får halvbra på provet så får jag MVG i betyget ändå, wiho! Ett MVG i slutbetyget är aldrig fel.
Nu sitter vi i datasalen och har precis fyllt i en enkät om skolan. När vi får sluta så ska jag gå och köpa present till Sandra. Hon fyller år idag så jag och Niklas ska dit ikväll. Vi sover där och imorgon ska jag till elgiganten och köpa dator! Gud vad glad jag är!
Och jag blir ännu gladare av att det är toppenväder ute. Det känns ju nästan som sommar, förutom att det blåser lite.
Jaja..

Ha en bra dag, hejhej!

April april din dumma sill!

Hejhej!

Imorse så la jag ut en bild på bilddagboken på mig och Niklas och skrev att vi hade gjort slut. APRIL APRIL DIN DUMMA SILL säger jag bara! Mycket roligt tycker jag. Jag älskar verkligen att lura folk. En gång när jag och Niklas satt och drack te, så lutade jag mig fram mot Niklas och sa "Det är slut". Sen tog det ungefär 5 sekunder, och sen sa jag "Mitt te är slut". Gud va rädd han blev! Men jag tyckte ändå att det var jätteroligt.
Jag hade sovmorgon imorse igen. Jag sov till ungefär 8 sen kunde jag inte sova längre. Jag hade kunnat sova till 9 egentligen. Nu gick jag upp 8 och kunde äta frukost i lugn och ro, kolla igenom allt på datorn och sånt där. Jag tog 09:47 bussen till Rimbo och 10:15 bussen från Rimbo till Norrtälje. På bussen till Norrtälje träffade jag Fröjden själv. Elin. Vi satt och pratade lite om det vi tog upp på mötet i måndags som hon missade.
När vi kom fram till Norrtälje så gick Elin till banken och jag gick till Bobbens. Jag kunde inte vara med idag heller eftersom jag skulle träffa min nya "arbetsgivare" eller vad man ska kalla det. Henrik heter han iallafall och jag ska ha min praktik med han framöver. Han är gammal Edsbrobo och har spelat fotboll med pappa förut, och han har tydligen sett mig förut när jag var i blöjåldern. Han verkar jättetrevlig! Han har typ redan planerat att jag ska jobba med han i sommar så han har ringt till facket och ska försöka fixa massa saker som jag inte förstår mig på. Jag ska jobba med han på påsklovet har jag bestämt. Behöver lite pengar känner jag.
I skolan så fick vi visa Mia våra reningsverk och om dom fungerade. Det var ingen grupps vatten som blev helt genomskinligt, men min grupps vatten blev det renaste hon hade sett av alla klasser. Cred till oss!
Jag hade bara 2 lektioner idag och den sista lektionen var matte B. Vi började 14:10 och slutade 15:50. Jag hann igenom ganska mycket och nästa mattelektion så har vi prov. Jag typ 7 sidor kvar att gå igenom här hemma nu eftersom vi har praktik nästa vecka, sen har vi lov, sen praktik och sen är det skolvecka och då är provet. Hoppas jag får godkänt!
Efter matten så gick jag, Emma och Pulli ner på stan. Vi gick in på H&M och jag köpte ett par chinos och en tröja.Sen
tog jag 5 bussen hem till Edsbro. När jag kom hem värmde jag mat i micron och satt mig och kollade igenom alla roliga kommentarer jag hade fått på min "1a april bild". Höhö.. Sen började jag göra delprov på Road Quiz och nu har jag gjort 2 stycken sluttest. På första gick jag 35/70 rätt och på andra 52/70 rätt. MYCKET DÅLIGT! Snacka om att jag har massor kvar att lära mig.
Snart ska jag ringa Niklas. Han kommer hem imorgon från Barnens ö. Wiiho!
                                                  
Nu har jag skrivit rätt mycket, och jag har inte gjort något mer idag. Men en sak till måste jag skriva.
Gud vilket härligt väder det är ute nu! Eller inte just nu..Men på dagarna. Sol och allting! Synd att det blåser bara. Menmen.. Snart är det sommar gott folk!

Hejdå, ha en trevligt kväll!
ps. jag tycker ni ska läsa lottach.blogg.se, det är min kusin Lottas blogg. Hon har ju flyttat till Italien och jobbar på värsta lyxstallet! Hon skriver mycket om vad hon gör där, rätt kul att läsa faktiskt.

RSS 2.0