Söndag

Hejdär!

Imorse vaknade jag först vid 06:58. Jag tänkte usch nej jag måste sova vidare. Hade fått 2 sms oxå, ett i från Matilda som skrev att hon drog til l Tunisien nu. Lite avundsjuk jag är! Jag somnade om igen och vaknade 08:52. Jag låg kvar en stund i sängen men sen tog jag mig i kragen och gick upp och fixade frukost. Niklas kom innan halv 10. Han var lite smårisig efter gårdagens fest han hade varit på. Så han har sovit mest hela dagen.
Jag, mamma och pappa har fortsatt och städa och röja. Hallen och rummet är helt utröjt nu. Nu ska vi bara börja bygga på andra rummet och få det klart. Sen kan vi börja lägga golv i min hall och börja måla. Gud så ruuuligt! Längtar verkligen.
Imorgon ska vi fortsätta tror jag. Vi har fullt ute på gräsmattan som ska slängas och upp på vinden. Juste, mamma och pappa städa ut på vinden. Sen har vi en kärra som ska till soptippen, och en stor hög bredvid soptunnan som ska med grovsoporna
Nu kom Frida precis. Hon och Niklas sitter i Elins säng och jag sitter här. Vi ska kolla på A shot at love with Ikki twins. Asbra är det!

Jag inser själv inte hur mycket jag behöver dig,
Jag inser själv inte hur mycket jag älskar dig Niklas ♥

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0