Jag lever mitt egna liv, glider runt liksom

Jag har precis dragit i mig en kopp te. Kom in för en stund sen efter en promenad med en bekant, lite prat om livet osv.
 
Tidigare ikväll tränade jag mina grabbar. Det blev målvaktsträning idag eftersom Gabbi var där och kunde hjälpa min målvakt med träning. Jag är ingen specialist på målvakter direkt!
Efter träningen hade vi ett litet snack, sen satt jag och tittade på damernas träning med Robert innan jag åkte hem.
 
När jag hoppade ur bilen hemma och gick upp på grusgången tittade det ut två killar ur en bil och vinkade, och jag vinkade tillbaka såklart och tänkte "vilka är det där?". Så jag gick fram till bilen och öppnade förardörren och kollade på dom.
- Hej! sa ena killen
- Hej, vem fan är du? Svarade jag tillbaka.
- Ja, jag jobbar på tele2.
 
Haha, herregud.. Så där stod jag en stund och fixade nytt abbonnemang till telefonen som blev sååååå mycket billigare och bättre. Kommer få en HTC Desire också, som jag kommer sälja eftersom jag vill ha kvar min iPhone 4 tills 5an kommer ut i butiken. Så snart har jag två telefoner jag säljer!
Fixade även bättre bredband. Riktigt schyssta killar faktiskt!
Ändå är jag lika rädd varje gång för sånt där, att jag ska bli lurad. Men jag frågade flera gånger och dom svor på sin mammas grav att de inte lurade mig. Så jag får väl tro dem.
 
Imorgon efter jobbet åker jag med Emma till Ikea, och därefter blir det mys med tjejerna hemma hos mig. Det var länge sen vi tog en kväll med massa skitsnack nu. Alltid lika kul!
 
Nej nu måste jag sova.
Ha det fint ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0